MIDDAG HOS MIG

Igår hängde jag och Phillipe med Benjamin hela dagen. Vi började med lunch på Pom&Flora (ni ska få se det senare), fortsatte dagen med att promenera in till Östermalm där vi kollade butiker och jag kom hem med 3 påsar av kläder… jag har ett problem!!

Efter lite stadshäng så handlade vi mat och bestämde oss för middag hemma hos mig istället för restaurang. Vi alla älskar ju att äta ute men det blir ju solklart godast mat när vi själva lagar hehe. Nu råkar ju jag liksom ha bröder som lagar pasta och mat generellt bättre än fan varenda kock jag ätit av samt att min pojkvän Phillipe är GALET duktig på att laga precis ALLT. Så varför äta ute när vi äter godare hemma helt enkelt hehe 🙂

Btw för er som konstant frågar (jag svarar er oftast  kommentarsfältet menmen). Allt ifrån min matsalsdel kommer ifrån DIS. Så matta, matbord, stolar och lampa är ifrån DIS 🙂 Fuskpälsarna som ligger på stolarna är ifrån Hemtex och är där så att ingen spiller på mina stolar haha!!

Till förrätt så blev det en av mina favoriträtter som finns på pappas meny i Palma på hans restauranger La Perla. Eller ja hela kvällen blev kopior av pappas recept på hans restaurang hehe 🙂

Så detta är alltså ”Bresaola Con Burrata” som den heter på pappas restaurang men detta är ju buffel mozzarella så det blev inte lika gott + att pappas bresaola är så sjukt tunt skuren vilket jag föredrar mycket mer. Och det som syns på toppen är någon form av ”tryffeltapenad”.

Så till varmrätt blev det en av mina absoluta favoriträtter!! Nämligen pappas ”Bosco Nero” som den heter på menyn. Kort och gott så är det en gräddig pasta med oxfils, svamp (champinjoner funkar), gullök, vitlök, oxfond & grädde och WOW vad gott det är!! Om man vill lyxa till så kan man även ha i konjak och tryffelolja så som pappa har på sin restaurang.

Detta har verkligen varit en av mina favvo rätter sedan jag typ började äta pasta vid 2 års ålder haha. Jag har ju 5 favvo pastarätter och denna är helt klart med på den listan!!

Alltså mums <3

Om ni är på pappas restaurang så rekommenderar jag helt klart att beställa ”Bosco Nero” för tro mig, ni kommer inte ångra er <3

Och här har ni tv:n!! En 65tummare från Samsung fick det bli 🙂 Så jävla nöjd!!! Förstår ni att en tv:nörd som mig själv inte haft en tv sen Juni… jag har längtat efter denna tv så grovt mycket haha. Btw vad tror ni om ett helsvart kök med vitt kakel och vit stenskiva??? 

Såhär mysigt hade jag det igårkväll! Man älskar ju sitt hem mer när man har gäster över som gör det så hemtrevligt och mysigt. För när jag bor hemma själv så blir det typ endast någon tråkig sallad eftersom att jag inte är någon jättefantast i att laga mat och det blir rätt ensamt. Älskar nära mina bröder/pojkvän kommer hem och lagar mat till mig 🙂

Nu sitter jag på tåget till Göteborg med Phillipe. Ska bli så mysigt att bara chilla hemma hos honom (hos hans föräldrar) gå lite på stan, ta promenader, träna, gå på bio, äta ute etc…

Hörs senare fina ni <3

 

 

 

 

 

73 reaktioner på “MIDDAG HOS MIG”

 • Hugo skriver:

  Hej
  Kan du Adda på Snapchat rogle_06 Plz

 • KRiss skriver:

  Jaaaaa till svart kök!!!! <3

 • Bella skriver:

  Du har så fint i din lägenhet! Älskar att det är så mycket ljusrosa och tv:n ser ju svin nice ut!! Men jag tror det kommer bli lite mörkt med svart kök. Det är ju inte jättestort och svart har ju en tendens att göra att det ser lite trångt och tråkigt ut, speciellt när det aldrig är sol på vintern. Vill du ha mörkt kanske du ska satsa på en mörkgrå så du får samma stil fast inte helsvart!

 • Amanda skriver:

  Kan du inte göra en video på vad du köpte? Har verkligen gillat dom andra som du har gjort!

 • Elin skriver:

  Va mysigt! Och maten ser såå god ut ?

 • Linda skriver:

  Jag har ätit bosconeron på din pappas restaurang och jag kan bara hålla med om att den var SVINGOD!

  Svart kök blir riktigt snyggt, jag har själv inrett mitt hem med mycket mörka färger. Många säger att det gör rummen mindre, men jag tycker mörka färger inger en myskänsla som inte vitt aldrig kan åstadkomma! Vitt är för sjukhus = våga köra mörkt! ?

 • Carro skriver:

  Alltså din matsalsdel är DRÖMMEN ! ???
  Duktig du är på inredning!

 • Sofia skriver:

  Hej finaste du❤️❤️

 • Maja skriver:

  Din smyckeskollektion med Guldfynd är superfin och jag vill gärna köpa ett halsband till min syster från den, ett silverhalsband med bokstaven M! Tyvärr hittar jag inget M på hemsidan när jag letar 🙁 kommer det komma in mer i lager? Tack för svar!
  Ps din lägenhet är så fin! Kram

 • Sofia skriver:

  Asså älskar att inreda å allt sånt, såå fint du har?????vill också ha så när jag får en lägenhet, hehe❤️❤️?? vore jättesnyggt med svart kök????❤️

 • Karin skriver:

  Varför göra om köket det är ju redan fint. Men inte svart blir bara mörkt och mindre kök. Du har så jätte fint i ditt hem!?

 • Dixi Wonderland skriver:

  Tycker du bor så himla fint. Tror du kommer trivas mer i lägenheten när Phillipe flyttar in. Då blir det inte lika ensamt men man önskar ju att man var en del av er familj för maten ser alltid så himla god ut 😀

  Ett önskemål gällande det nya året är att du ska posta mer outfit bilder. Och då menar jag såna tagna med systemkameran. Det är verkligen något som jag saknar. Finner mycket inspiration i din klädstil, mer från dig än någon annan bloggare så det hade verkligen varit uppskattat ifall du vill 🙂

 • Alexandra skriver:

  Hej!

  Var kommer dina fina bestick ifrån?

  Ha en härlig kväll! 🙂

 • Olle skriver:

  Började dagen med sen frukost med två rostade och kaffe, satte på min 48 tums Philips tv med 4 sidig ambilight och slötittade, sen blev det tvätt i min tvättmaskin och det flög ner en Findus frozen dinner för 25:-,schnitzel Gordon blue, smakar palmolja och fusk.
  Tvätten hängs upp till hall tork och kör en sittande vägning på vågen, det ,man får upp då skall man bära så att kroppen tror den skall banta enligt tvn.
  Går snabbt runt i lägenheten för att få kondis o sen blir det Marabou och Julmust med tråkiga tv program och lite Fifa 18 innan John Blund kommer.
  Men visst det måste va bättre än i Nord Korea, nudelsoppa och urvridna kalsing svett buljong.

  Snart e det tydligen Wahlgrens värld igen, det såg ut som när Pluto o Kalle Anka hade semester i en husvagn. Undrar vem som e Pluto?

  Mandelmanns gård high five.

  Glöm inte o rollar era kläder så småkrypen dör.

 • Helene skriver:

  Din lägenhet är som ett inredningsmagasin. Love it! Tycker om vitt och fräscht så röstar för det vita du har. ?

 • Amanda skriver:

  Hej Bianca!

  Kan du inte visa upp alla kläder du köpt nu på senaste? Ska till Stockholm om några dagar och vill verkligen ha lite inspiration innan dess. För ÄLSKAR verkligen din stil!!!!

 • Louise skriver:

  Hej Bianca! Älskar att läsa dina bloggar och du inspirerar verkligen mig till vardags:)) Jag undrade om du kunde visa lite mer hur det har blivit i din lägenhet, det skulle vara så kul och att få se lite mer:)) Jag har också skickat en meddelande till dig på instagram som skulle betyda så mkt för mig om du läste!❤️

 • Josefin skriver:

  Nej inte svart. Grått isåfall ?

 • Klara skriver:

  Ja är de någon som överhuvudtaget tvivlar på att blogga är ett jobb så förstår man ju att det ÄR det! När man läser om att så många vill ha märken, strl på kläder o möbler o mat o gud vet vad dom dom förväntas att du ska leverera. Jo, att blogga är definitivt ett jobb ?

 • Alexandra skriver:

  Åh den pastan åt jag 3 dagar i rad när han hade il migliore , och nu i april va på nya la Perla och åt den igen samt den förrätten! Herregud vilken mat! Dör. Åker till Mallorca för att gå dit. Typ !

 • Milla skriver:

  Någon skaffa svart kök högblankt och ångrar sig nu pga fingeravtryck syns väldigt. Damm syns med lätt på svart. Tycker du ska köra ljus grått eller ha vitt

 • Anna skriver:

  Var kommer tallrikarna ifrån? Sååå snygga! ???

 • Emma skriver:

  Ja svart kök och slipa golven ljusa samtidigt.

 • Sofia skriver:

  Vad har hänt med din matta? Golvet ser ju jättekonstigt ut på första bilden.

 • Madeleine skriver:

  Jag älskar att höra på er podd. Jag är äldre än er men lär mig fan av er ändå. Tycker ändå det är rätt coolt. Och hon som var 20 kan lugna sig. Det är ingenting konstigt. Jag blev av med oskulden när jag var 20 men jag skulle väntat till jag var 21 för det hade nog varit bättre med den personen då.

 • Sandra skriver:

  Jag har svarta matta luckor och ljust kakel i köket. Haft det i sex år och fortfarande inte tröttnat. Så snyggt.

 • Kerstin.Jansson skriver:

  Litet tips.
  Börja med att måla skåp och lådor svarta / blanka/matta.
  Köp ny bänkskiva.

 • Irene skriver:

  Vi stod å prata om dig på jobbet. Vi är i medelåldern å sa att vi gillar dig för att du är ärlig!

 • Hilda skriver:

  Hej Bianca!
  Så fruktansvärt att att du fått utstå massa hat för att du uttalade dig om något som jag vet många tänker men inte vågar säga högt. Att du väldigt milt problematiserade dagens feminism och fick möta en hatstorm bevisar väl bara att det finns problem med dagens feministiska rörelse? Den låter inte kvinnor ha vilka åsikter de vill? Den tvingar de att ha ”rätt” åsikter! Förstår att du inte vill trampa på någons tår eller kränka någon, men du förtjänar inte att bli smutskastad om du råkar göra det.

  Jag är en tjej på 17 år som tycker att feminismen har spårat. Jag har själv varit feminist, men när det kom till den punkten att kvinnor började smutskasta varandra för att de belyste vissa problem kändes något fel. Jag förtjänar inte att bli kallad svennehora för att jag pratar om hur kvinnor behandlas sämre i vissa länder än i andra. Det är skrattretande att personer som kallat mig för sånt kallar sig för feminister.

  Nu är jag med i Ungsvenskarna, SDs ungdomsförbund. Våran ordförande skrev ett litet inlägg om händelsen som du kan läsa här om du vill http://ungsvenskarna.blogg.se

  Ville bara att du skulle veta att vi är väldigt, väldigt många som stöttar dig också. Vi är många som tycker att feminismen har gått för långt, och som vågar säga det. Förstår att du har en press på dig men du är verkligen inte ensam! Fortsätt med det du gör, du är grym 🙂

 • Madeleine skriver:

  Det är inte bra och ha svart. Rummet blir jättelitet och det syns väldigt fort när det är skitigt. Dock hade det varit jättesnygg.

 • Alex skriver:

  Hej Bianca,
  Jag minns inte vart jag sag dig med den svart/vita college Trojan som det stod ”Carrie and Mr. Big” pa…..?!??????? For en som alskar SATC sa ar det en drom!!!!!! Loooooved it & kan du beratta vart du kopt den??????

 • Alicia skriver:

  Skulle du kunna tipsa om vegetariska pastarätter du som har så bra koll på pasta? ?

 • Anette skriver:

  Inte svart kommer bli alldeles för mörkt,kommer ångra dig.

 • Emma skriver:

  Svart är snyggt, dock kan det bli mörkt ? MÖRKGRÅTT/GRÅTT kök är så förbannat snyggt, sattsa på de tkr jag, ska jag själv göra iallafall ????

 • Ullis skriver:

  Undrar var du köpt ananasen som står på soffbordet – jättefin!

 • Lea skriver:

  Jag tror det skulle bli jätte snygg med ett svart kök<3<3

 • Carolin skriver:

  diggar matplatsen enormt och maten såg supergod ut! Till din fråga om köket så skulle jag säga GO for IT! När vi flyttar till eget kommer vi satsa på ett mörkt kök,mörk brunt eller svart! Blir lite mer restaurangskänsla tycker jag och sen älskar jag mörka färger såsom vinröd, militärgrön, brunt, marinblå <3

 • Susanna skriver:

  haha det blev dom stolarna alltså. Det löste du ju bra med fuskpäls. Jag hade haft panik om folk skulle äta hos mig annars! haha
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

 • Rebecca skriver:

  Alltså åh så fint! Hoppas du får en fin vecka, kram

 • Sara skriver:

  Jag tror att lägenheten kommer att se mycket mindre ut om du kör svarta luckor.

  • AC skriver:

   Håller helt med dig och varenda dammkorn syns.

  • En annan Maria skriver:

   Fast att folk fortfarande kör med vitt är ju rätt tondövt, den trenden blev gammal skåpmat för rätt längesen. Det visar bara brist på kreativitet och är jättetrist. Jag vill själv ha mycket svart i inredningen, det är mycket snyggare.

 • Elisabeth skriver:

  Att måla möbler i svart färg har varit en trend ganska längre och kan tyckas vara elegant. Men tyvärr syns allting mera på det svarta än på det vita. Är du osäker vilket passar bäst, komplettera bara med svarta detaljer som en snygg blomvas, mixer, kaffebryggare eller annat roligt. Dessutom är det lättare att sälja en lägenhet med vita köksluckor än svarta (den dagen Du och Din snygging köper ett hus)… Bianca, jag tycker att Din lägenhet är super fresh och elegant, och detta beror på Din förmåga att dekorera modernt och smart!

 • Låter som en jättefin idé med svart kök. Ett hett tips är att inte välja marmor för det kan lätt bli fläckar och då kommer du bli väldigt besviken. Utan välj istället in marmor-komposit (stenskiva som är lika dyr som marmor men det blir inga fläckar). Tips från lilla mig!
  //Berith

 • Malin skriver:

  Du som älskar inredning borde besöka Inrx butik i Lindome. (Passa på när du är i Göteborg) ?
  Kolla in butiken på Facebook eller instagram ??

 • Hanna skriver:

  Om du är så förtjust i att äta mat, varför lär du dig inte att laga den? Du måste ju ha sett dina brorsor och andra göra vissa rätter hundra gånger om, kan ju inte va så svårt att pröva själv, och alla som kan läsa kan laga mat, finns en massa kokböcker vet du, lite lathet kanske…?

  • En annan Maria skriver:

   Varför ägnar du dig inte åt nånting vettigt istället för att leta fel hos en tjej du uppenbarligen är avundsjuk på? Skärp dig.

  • Bianca skriver:

   Vet inte vad du menar? Vart har jag nämnt att jag inte vill lära mig laga mat?? Bara för att mina bröder hellre vill laga mat så gör det inte mig till lat….

 • Sabina skriver:

  Kul inlägg!! Både inredning och mat och info om det!! ?? Så mysigt och fint du har det!

 • L skriver:

  ÄLSKAR ER POOOODD!! Så jäkla roligt att ni VÅGAR prata om allt mellan himmel och jord. Så underbart att få lyssna på det där snaskiga tjejsnacket man ibland inte hinner ha med ens tjejkompis, då är det så bra att man kan ”ta igen det” genom att lyssna på er!!!

 • Linnéa skriver:

  Åh va gott. Skulle vara kul om du tipsade lite om olika pastarätter, gärna vegetariska!! ??

 • En annan Maria skriver:

  Läste vad Farao nånting uttryckt för idiotisk kritik mot din medverkan i Talang. Jag tycker han och dylika superavundsjuka hatare ska kolla in Biancas alla nummer i Let’s Dance som finns på youtube. Jag har ALDRIG sett en deltagare i Let’s Dance dansa så vackert, bra och med sån inlevelse som Bianca. Supertalang! Det syns att hon skulle kunna skådespela fantastiskt också.
  Hon skrev också sitt eget bidrag till Lilla Melodifestivalen vid 11 års ålder. Blir förbannad på hur svenskar alltid ska uttrycka ohämmat hat över tjejer som är både begåvade, vackra och dessutom har härliga, sprudlande personligheter. Begrav Jantelagen i år 2017 tack, det är ju pinsamt!

 • Marie skriver:

  Se till att researcha mycket gällande bankskivor. Har haft många vänner som satt in vit marmor som köksbänk men ångrar sig senare för den lätt blir missfärgad. Speciellt av citrus och sånt ger ganska fula fläckar om man inte är ute efter en mer ”använd” look. Sen tror jag det blir svin snyggt med mörkare luckor, lycka till i renoveringen! 🙂

 • Elin skriver:

  Tror ditt kök kommer bli hur snyggt och fräscht som helst som du beskrev det! <3

 • jennie skriver:

  Hej Bianca

  Jag tror ditt førslag om køket med helsvart, vit bänkskiva och vitt kakel skulle bli skitsnyggt!! Go for it!!
  kram Jennie
  och tack før alla skratt med Wahlgrens värld!!

 • Elin Anna skriver:

  Pastan ser så drömmig ut! Älskar svampsås! Och svart kök med vitt kakel blir nog superfint!

  Älskar er podd också. Får mig alltid att le, och att ni är så öppna gör det bara mer äkta! Keep it up girls! XX

 • Sofia skriver:

  Asså SNÄLLA dela med dig av något av dina/philipes/Benjamins pastarecept! Det ser ju sååå gott ut att jag hade velat testa hemma. 🙂

 • Suzy skriver:

  Kan du inte dela med dig av pasta receptet pls, ser sååå gott ut!!

 • Lina skriver:

  Vart kommer din taklampa ifrån? Den som hänger ovanför ditt matsalsbord alltså!
  Tacksam för svar!
  Kram

 • Helene skriver:

  Ska åka till Palma om en månad och har bokat bord på bästa restaurangen?
  Då ska det njutas…

 • Coffeelaady skriver:

  Den maten tackar man inte nej till! 🙂 Fint du har det 🙂

 • Elin skriver:

  Hej Bianca,
  Vart har du köpt dina underlägg/tabletter? Är på jakt efter ett par snygga och föll pladask för dem du har. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *