PRESSDAG FÖR TALANG


Foto ©Eero Hannukainen EEROBILD AB

Gänget <3

Ville bara hoppa in här och önska er en trevlig Fredag samt visa er lite bilder jag fick skickat till mig från vår pressdag med Talang igår. Som alltid inför tv-premiärer så har man ganska stora pressdagar då man möter massvis av journalister för tidningar, hemsidor etc… och gör intervjuer inför programmet. Vi har ju gjort det inför varje säsong av Wahlgrens Värld och jag gjorde det även för Let´s Dance så kan ju detta nu hehe men slås alltid av hur dåligt media tränad jag är haha.

Jag pratar alltid med journalisterna som att de är mina vänner och tänker inte riktigt på att de är där för att typ skapa rubriker hehe 🙂 Menmen…!

Är ni taggade inför premiären ikväll?! Vet att det skrivs höger och vänster om varför vissa väljer att inte titta men SNÄLLA gör det ändå!! Titta för barnens skull, för talangerna som vågat sig ta sig hela vägen till denna stora scen med oss i juryn som dömer ganska hårt, en stor publik, kameror etc… Titta för deras skull 🙂 För detta är deras stora stora dröm och det är just DET detta programmet handlar. Att få visa vårt vackra land våra fantastiska talanger som döljer sig där ute och inte om något annat 🙂

Vet att jag tjatar men jag säger det igen, 20.00 IKVÄLL på TV4

PUSS <3

70 reaktioner på “PRESSDAG FÖR TALANG”

 • Evelina skriver:

  Vart kommer tröjan ifrån som du har på bilderna?

 • Anna skriver:

  Vart kommer din blus ifrån?
  så himla snygg outfit!! <3

 • Carola skriver:

  Bianca vilken stjärna du är, En tjej med medmänsklighet och styrka att berömma andra är så vackert. Hade jag en dotter önskar jag att hon vore som du. Kram på dig o låt aldrig andras avundsjuka trycka ned dig

 • Dixi Wonderland skriver:

  Jag kollar bara för att du är med 🙂 #FanGirl27År haha

 • pernilla skriver:

  Jag kollar! Och du och resten av juryn ROCKAR!!!! 😀 Är det inspelat eller direktsändning? 🙂 Kram

  • Cilla skriver:

   Resten av juryn rockar?!!!??
   Känner du ens till Bard och vad han står för?!!??

   • Karin skriver:

    Cilla… snälla…ge dig

    • Malin skriver:

     Att folk protesterar mot Alexander Bard och allt han står för är bara sunt. Och knappast något du har rätt att trycka ner.

     • Karin skriver:

      Ursäkta mig nu men jag måste missat vad Bard sagt, vad är de han sagt som fått folk att reagera så starkt? Sorry om jag är lite efter men har inte riktigt hängt med märker jag 🙂 Kram och tack i förhand för lite förståelse i fall jag verkar lite sen i vad som händer 🙂

     • Dante skriver:

      Bard har bl. a sagt att Beatrice Ask borde dö en utdragen och plågsam död och kallat mörkhyade personer för negrer.

 • Johanna skriver:

  Sitter och kollar just, det är verkligen sååå bra!

 • Camilla skriver:

  Talang var super bra, min dotter på 9 år tycker du är jättefin, hon vill vara dig, o jag undrar vart den svarta klänningen kommer ifrån, den du hade när du var upp på scenen med svärdslukaren? Den var sjukt snygg, kram från oss i Slottsbron

 • Linnea skriver:

  Wow! Du var fantastisk under talang!!

 • Lena skriver:

  Det var ett jättebra avsnitt av Talang o du var perfekt för den rollen ?

 • Tycker du gjorde det jättebra och var jätteduktig! 🙂 Kul att talang börjat igen, så många bra talanger!

 • Marie skriver:

  Gick jättebra Du var toppen??

 • Ana skriver:

  Du ägde hela juryn!
  Helt fantastiskt du är yngst och har en otrolig empatisk förmåga….du är helhärlig Bianca. Fortsätt vara den du är!
  ???‍♀️

 • Charlotta skriver:

  Det är din brist på mediavana som är din styrka. Din ärlighet går igenom och känns sympatisk. Var rädd om dig själv bara! Du var grym i Talangjurun. Ditt engagemang ger energi till programmet och du är tydlig och proffsig! Bra jobbat!

 • Rebecca skriver:

  Skit för vadå?! Bianca var ju hur grym som helst!! Det var i alla fall anledningen till att jag tittade (och kommer fortsätta titta). Bianca, DU var (är) fantastisk!

 • C skriver:

  Okej alltså talang var ju hur kul och bra som helst. Skrattade, grät, blev överraskad.. ja ren underhållning helt enkelt. Och du Bianca, du gjorde himla bra ifrån dig. HEJA

 • sara skriver:

  Var kommer byxorna du har på dig. Super fina.

 • Filippa skriver:

  Aldrig skrivit en kommentar innan på någons blogg innan men jag kollar talang nu och wow vilken naturbegåvning du är. Blev alldeles tårögd när du snackade med barnet som körde break dance. Kände innan jag satte på programmet ”jag ger det en chans men förmodligen är det inte så bra…” men vad fel jag hade! Ska kolla varje program i fortsättning, perfekt i väntan på nästa säsong av Wahlgrens värld!

  P.S du är snyggast i Sverige!

 • Hanna skriver:

  Kunde inte låta bli att titta nu när du är med. Tycker du passar perfekt som jurymedlem, du var toppen!! ☺️??

 • Efva skriver:

  Jätteduktig, din mamma måste bara vara så stolt över dig.

 • Blomma skriver:

  Nope. Inte så länge Bard är med. Stödjer INTE folk som försöker förtrycka mig på grund av mitt kön.

 • Malin skriver:

  Du gjorde säkert ett bra jobb men nej jag tittade inte och kommer inte heller göra så länge Bard är med. Och det handlar inte om att man inte får tycka olika och ha olika åsikter utan om en människa med så genomvidrig människosyn inte borde få ta plats i tv. Och framförallt inte i ett familjeprogram. Det är milsvid skillnad på att ha olika åsikter och att kalla folk hora och förnedra kvinnor. Varje kvinna med självrespekt borde bojkotta att ens se människan!

  • Ludde skriver:

   Bojkotta är precis vad jag gör. . . .
   Tänker INTE titta!!!!

  • Anonym skriver:

   Och din människosyn är så mycket bättre? Jag antar att du röstar på något av 7-klövens partier där de äldre lever under fattigdom och dör av svält. Det finns mycket att uppröra sig över som är BRA mycket viktigare. Men inte ni med den ’rätta värdegrunden’.

  • Challe skriver:

   Men du tittade ju du med ?

   • Malin skriver:

    Ursäkta? Var du hemma hos mig i fredags? Om du nödvändigtvis måste veta så var jag med hela familjen på bio i fredagskväll. Vart vill du komma med att skriva samma kommentar tre gånger i detta inlägg? Många tittade nog och många tittade inte. Och man behöver inte ha sett talang för att ha en uppfattning om herr Bard. Just sayin…

 • Tess skriver:

  Har aldrig ritkigt fastnat för Talang men var tvungen att titta för att du var med ! Det passar dig så himla bra att sitta i juryn ! Så fantastisk och helt perfekt för det jobbet. Hade ju helst velat se dig på scenen men i framtiden kanske 😀 Så himla snygg är du också !

 • Sofie skriver:

  Herrejävlar vilken stjärna du var i gårdagens avsnitt! Du gör den juryn. Även om du aldrig kommer våga ta steget till artist så tror jag ändå att du kommer ha en självklar karriär inom tv som programledare eller liknande, du fullkomligt strålar. Riktigt snyggt jobbat!

 • Sara skriver:

  Din röda kavaj, VART är den ifrån? ?

 • Så bra start på talang, längtar till & fortsätta se & kul att se dig på en av stolarna så bra ??? Kram från norrköping !

 • Sofia skriver:

  Du va grym! Kommer kolla varje gång 🙂

 • Louise skriver:

  Du var så bra

 • Ingrid skriver:

  Måste bara säga att du var sjukt duktig, proffessionell och ödmjuk i Talang! Helt rätt inställning som jury-medlem 🙂

 • Elisabeth skriver:

  BIANCA, du var super bra igår! Du har en stor talang tjejen och kan jobba med allt du drömmer om! Och samma tyckte tusentals människor som skrev igår på Din mammas och Din Instagram! Det märks att svenska folket älskar Dig! Var stolt över Dig själv, le bara hela tiden, fortsätt på samma linje och ta hand om Dig själv! Grubbla inte över ”konstiga” kommentarer, de är garanterat skrivna av personer som mår tillfälligt dåligt. Klokt och moget av Dig att inte uttala sig om Bard, Du är en ny i gänget och behöver inte vara inblandad i alla diskussioner. Ett stort LYCKA TILL BIANCA, både på det personliga och yrkesmässiga planet! Kram från Ela

 • Estelle skriver:

  När hade du tänkt dig göra ett uttalande angående vad programmet samt kanalen som du jobbar för och är ett ansikte ut för gjort mot Christopher, lite av en skyldighet för dig

  • Bianca skriver:

   Jag har inge skyldighet till någonting. Jag är inte TV4 ansikte utåt utan är endast med i programmet som jurymedlem. Jag är inte där för att ta ståndpunkt till allt som sker bakom programmet. Det får du ta med TV4 ifall du har åsikter om något.

  • Vera skriver:

   Men herregud människa! Hur gammal är du ? 12 ? Förväntar du dig att Bianca ska uttala sig om de? Ja jag slutar aldrig häpna över folk alltså..

 • Linda skriver:

  Hej Bianca, det hade varit intressant att veta lite om Dino, hur han är i sitt beteende, vad gillar han, tränat honom något, lämnar ni honom själv hemma eller är han alltid med osv.
  Du kan väl berätta om honom?

  Är nära på att skaffa chihuahua, därför jag frågar dig.
  Varma kramar

 • Lisa skriver:

  Vem är den blonda tjejen, har hon ersatt Batra eller? Konstig att du inte nämner nåt om det…

 • Therese skriver:

  Fina Bianca!! Har börjat lyssna genom eran podd nu och OH MY GOD! Jag älskar den!! Blev ledsen av att höra att du fortfarande får negativa kommentarer, fattar inte vad folk får ut av det!!

  Jag vill lägga en bra positiv kommentar, du är grym Bianca! Du sprider kärlek och när man hör dig i tv och podd så mår man bra inombords. Du sprider härlig energi omkring dig som bara gör att man vill se mer av dig!! Du är fanatisk

  Ha en underbar dag och fortsätt vara den du är

  Puss!

 • Nelly skriver:

  Jag måste bara få skriva att WOW vad jag är imponerad av dig i fredagens program Bianca!! Du är så otroligt charmig och sprudlande. Tycker det är så jäkla fint att du vågar visa när du blir berörd, det märktes att du verkligen tog vissa av deltagarna till ditt hjärta och det var så fint att se! <3 Jag har inte kollat på Talang tidigare i år men i år kommer jag definitivt att kolla! 🙂

 • Isabella skriver:

  Vart kan man köpa den lila klänningen med blommor på som du hade på premiären av talang :)?

 • Sandra skriver:

  Alltså era pastarätter ni lager ser såååå goda ut ?? kan du inte dela med dig av lite receptet? Typ den du la ut på din instastory idag!

 • Sara skriver:

  Hej! Tycker du har det så fint i din lägenhet och ja undrar var köksbordet och taklampan med 5 lampor över köksbordet kommer ifrån?

 • Axel skriver:

  Hej! Kikade precis på talang och när Gustav Wigelius går ut på scen så blir man ju lite chockad av din kommentar, ”åh här kommer en gullig liten gris”, känns rätt nedvärderande. Kolla på klippet från 1:29-1:31

  • Ella skriver:

   Tror att hon syftade på gullegris men omformulerade det. Har svårt att tro att det var något nervärderande och pojken verkade ju inte ta illa upp. Försök att sluta se problem och fel överallt så kommer livet bli roligare för alla 🙂

 • karin skriver:

  Min 10 åriga son älskar talang, och du var fantastisk⭐️

 • Annicka skriver:

  Sååå bra programmet var, loooooved it! ❤️ Du var så jäkla snygg/vacker/charmig/söt och sån otrolig personlighet!
  Och så mitt i programmet så slog det mig bara, guuuuud vad lik du är Jennifer Anison , nä ÄR tamefan aslika!!!! Blev bara så chockad när jag såg det, inte tänkt på det tidigare.
  Men! Herregud ni är lika som bår, men du är lite vackrare!
  Pöss

 • Elin skriver:

  Du var grym igår!

 • Michelle skriver:

  du var fantastisk i talang!! Ger otroligt bra pepp till det deltagande och leverera underhållning på hög nivå! Du är bäst!

 • Maria skriver:

  Bianca, kan du snälla göra ett inlägg om hår. Alltså jag har samma problem som dig, tappat så mycket hår på grund av näringsbrist, depression osv. Jag blir så stressad över detta vilket inte heller är bra för jag vet att stress också bidrar till ännu mer håravfall. Sett att du gjort olika inlägg där du nämnt detta, men kan du inte göra ett helt inlägg om vad man ska tänka på för att få tillbaka sitt hår. Dvs typ vad man ska äta, om hur ofta man ska gå till frisören (brukar färga håret, ska jag sluta med det?, men då får man utväxt 🙁 och den är mörk som tusan), och även om priorin funkar och om det är värt att köpa. Kram!

 • Tycker som vanligt att du är fantastisk och jag gillar alla i juryn inklusive Bard.
  //Berith

 • Klara skriver:

  Haha slår vad om att du är en sån där människa som sitter med tungan ute o riktigt flåsar som en hund av iver att bara hoppas hoppas på att det skulle drypa av eländiga kommentarer här. Då mår du som bäst. Men där blev du stulen på konfekten ditt lilla hundkräk hahaha..

 • Andre skriver:

  Aftonbladet skriver att Bianca spelar över kopiôst, som om hon vore på turne med ett amatörteatersällskap.

 • Felicia skriver:

  Hej! Jag undrar om du har öppna spellistor på Spotify? Och vad heter dom isåfall??

 • Charlotte' skriver:

  Hei! Hvordan shampoo og balsam bruker du? Utrolig fint hår! Og hvem foundation bruker du nå atm (eller din favoritt foundation)? 🙂

 • Rebecca skriver:

  Men så kul det ser ut! Bra program, hoppas du får en fin kväll! Kram

 • Olof skriver:

  Hej Bianca.
  Tyckte din text var fantastisk och kunde inte formulerat mig bättre själv!
  Du är en förebild för många.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *