TALANG PREMIÄR IKVÄLL 20.00

PRESS PLAY <3 

Tidigare imorse så steg jag upp tidigt, sminkade mig, hoppade in i en taxi och tog mig till TV4huset där jag gästade nyhetsmorgon tillsammans med Lagaylia för att prata om TALANG som har premiär IKVÄLL kl.20.00 på TV4 🙂 Jag är verkligen SÅ HIMLA PEPPAD för att ni ska få se årets säsong som är helt fantastiskt med otroligt begåvade talanger med otroliga historier!! Och självklart får vi se en del annorlunda, roliga och konstiga auditions som får en att skratta eller tappa hakan haha!

Så samla familjen och vännerna ikväll för nu kör vi igång! Nu ska ni äntligen få se mig som en jurymedlem haha!! Hoppas ni tycker om det för jag älskade allt <3

Och om ni vill se mig live-sända innan programmet så ska ni följa @tv4talang på Instagram där jag sänder live 19.45 t.o.m att programmet börjar 20.00.

NU – kom precis hem ifrån NRJ där jag gästade deras morgonprogram som sänds nästa fredag och nu ska jag och Phillipe ta oss ut på stan. Jag vill äta lunch på Pom&Flora men vi får se hur dagen blir. Ni kommer få följa allt detta i en vlogg som kommer upp snart 🙂

PUSS <3

18 reaktioner på “TALANG PREMIÄR IKVÄLL 20.00”

 • Dixi Wonderland skriver:

  Du är så himla duktig i såna här sammanhang, blir du aldrig nervös? Tänker även när du medverkade i Helinus hörna. Tycker du känns så otroligt avslappnad och rolig 😀

  • Bianca skriver:

   Nej jag blir faktiskt inte nervös när jag pratar 🙂 Är väldigt trygg i mig själv och skäms inte ifall jag skulle råka säga något knasigt så jag tror det är det som gör att jag inte blir nervös.
   Och tack så hemskt mycket för dina fina ord <3

   • Filippa skriver:

    Ja haha du kanske är föööör trygg så du inte tänker efter riktigt när du pratar o de trillar ur en o annan groda som du får äta upp sen. Å andra sidan är ju de lite charmen o din personlighet.

    Ska titta på talang ikväll ?

 • EVA skriver:

  SKA BLI SÅ KUL ATT SE DIG BAKOM JURY BORDET. e så taggad <3

 • F skriver:

  Du är så underbar, Bianca!! <3 Var har du köpt den där fina blusen som du hade på dig i Nymo? ?

 • Dea skriver:

  Vad som slår mig när jag ser inslaget är att du är så jäkla proffsig i sådana här sammanhang! Samtidigt som du är dig själv, rolig och spontan, bra jobbat!

  Sedan undrar jag var din blus är ifrån, jättesnygg ?

 • Issa skriver:

  Kul att se dig så glad och peppad igen!! Kommer garanterat kolla ikväll! Ha en underbar helg ❤️

 • N maria skriver:

  Vart har du köpt den där tröjan? Så fin?

 • Lo skriver:

  Sjung en trudelutt och lägg ut på bloggen. Jag är helt övertygad att dem som kommer att såga dig är de som sågar dig ändå för minsta lilla grej. Säg en artist som inte får glåpord. Kom ihåg att den största massan tycker om dig och gillar det du gör. Kom igen! Du kommer att ångra dig när du är 80 😉
  Kram ta hand om dig!

 • Lo skriver:

  * du kommer att ångra dig när du är 80 om du inte gör det.

 • Camilla Nygren skriver:

  Älskar din utstrålning här! Det är alltid så kul att se dig i intervjuer eftersom du alltid bjuder på dig själv och är så öppen. 🙂

  Ska bli roligt att se den nya vloggen när den kommer upp! 😉

 • Happy skriver:

  Jättehärlig intervju, du har sån fin energi som går genom rutan, verkligen behagligt och underhållande att titta på! Jag fastnade för ditt väldigt vackra halsband, gick in på Guldfynd för att se om det var del av din kollektion eller om du har nämnt något om halsbandet någon annanstans men hittade inget, kan det vara en fin present du har fått månne? Lycka till ikväll, håller tummarna för fortsatt succé!

 • Hanna skriver:

  Bianca, älskar dig på alla dina kanaler!!! Tittade precis på (igen) din vlogg där du visar upp din lägenhet och undrar bara, vart har du köpt den veckokalendern som du har på bänken i hallen? Älskar så din stil!!!

 • Barbro Johansson skriver:

  Så bra Talang var igår. Ni i juryn kompletterar varandra.
  Vad jag skulle önska att Du Bianca skulle blir en ny komiker – alltså i någon trevlig/kul svensk serie – du har den genen och talangen den kan man inte träna sig till. Hoppas någon tänker på det i TV världen att fånga upp Dig. Jag tror att vi skulle få fortsätta skratta när vi ser Dig men då inte i Din egen roll.

 • Iréne skriver:

  Vilken härlig intervju och så snygg blus/tunika du hade.

  Jag hoppas du kommer våga visa dig mer framöver i rutan för om du inte vågar sjunga skulle du vara en duktig skådespelarska.
  Men ta du en dag i taget och njut av allt som händer just nu både medd jobb och med kärleken.

  Kram Iréne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *