NEW HAIR SITUATION

BEFORE

I förrgår var jag och besökte min frisör Rania på Serenity Stockholm på Riddargatan 10 (ni vet den salongen som min kompis Melina har) för lite touch-up. Fixa till slingorna lite så hårt fick lite liv igen efter en ganska lång tid av vila medvetet för att håret in skulle förstöras.

#AD

Hon var så söt och köpte en SVINGOD smoothie ifrån ett ställe typ på Sats som jag slukade i mig snabbt. Alltså den smakade seriöst som en smält glass, sååå gott <3

AFTER: 

Så det blev lite highlights 🙂

Ända sedan jag började lägga ljusare highlights i mitt hår så har jag märkt att mitt ansikte verkligen försvinner av mörkt hår. Så även fast det tär lite på håret att slinga sig sådär några gånger per år så gör det så mycket för mitt ansikte (tycker jag).

Jag blev så nöjd!! Lite ovant med kallare ton i mitt hår men jag testar på ett tag och känner jag att jag vill tillbaka till varmare ljusa slingor så gör jag nog det :/ Men så länge jag får ljusare hår än mitt mörkt mörkbruna så är jag nöjd! Och Rania är ju helt klart bäst <3

Men som sagt, jag trycker i mig priorin tabletter, äter bra mat, tar B-12 tabletter, dricker mycket vatten, tvättar håret max 2 gånger i veckan och använder mig av bra produkter och mindre produkter i mitt hår.

 

27 reaktioner på “NEW HAIR SITUATION”

 • Karin skriver:

  Det blev jättefint men sliter inte de på håret ganska mycket?

 • Zallie skriver:

  Jättefint! Jag tycker det ljusa verkligen framhäver ditt ansikte mer 😀

 • Emma skriver:

  Hej! Undrar om du har hyrt eller köpt din lägenhet? ?

 • Johanna skriver:

  DINA ÖGON MÄNNISKA!!! Du är såå så fin!! Kram på dig

 • Annica skriver:

  Såå fint!!

 • Lee skriver:

  Hej Bianca??
  Vilken snygg frisyr du fick efteråt ??verkligen jättesnyggt hår du fick!!!

 • Johanna skriver:

  Supersnyggt!! 🙂

 • Maria skriver:

  Så snyggt!!! Jag skulle tipsa om tabletterna hårkontroll. Mitt hår växte och blev så tjockt av dom tabletterna. Och sen det viktigaste du kan göra där du kommer se skillnad snabbt på håret är att inte använda värmegrejer. Plattång, locktång och hårfön är döden för håret. Så låt håret självtorka och inte använda något förutom vid speciella tillfällen. Du kommer se skillnad, tro mig!

 • Eli skriver:

  Snyggt men du ska vara mörkbrun som du va innan du började med färgningen. Då kommer dina färger i ansiktet fram maximalt 😉

 • Emelie skriver:

  Kör keratinbehandling och olaplex, det skyddar håret bra. Har sett någon gång i wv när du i vissa få synkar haft ljusare hår och både jag o mamma har varje gång reagerat på hur snyggt det är typ samtidigt haha, så håller med om att det framhäver ditt ansikte 🙂

 • AnnaK skriver:

  Du klär
  I allt. Men jag tycker det är absolut snyggast när du har ditt mörka hår. Så naturligt och classy enligt mig. Du ser också mer unik ut.

 • Emelie skriver:

  Hej Bianca!
  Såg på tv4 nyhetsmorgon idag, du är så härlig och geniun! Så roligt att följa dig.

  Nåväl det jag skulle fråga var: dagens blus, såååå fin. Vart kommer den från?

  Trevlig fredag!

 • Tina skriver:

  Nu är du blondin vilket du passar i. Men ärligt tycker jag precis tvärtom. Mörkt/mörkare hår på dig väldigt, väldigt fint. Som den bilden din kille har på dig på sin Insta. I en singoallatopp. När man ser att du har italiano-blod i dig. Där dina rötter och gener syns så tydligt. En unik mystik över dig då. Men som sagt, blont är också fint på dig såklart. Jag har också brunt hår och bruna ögon. Varje gång jag har slingat har jag ångrat mig. Tycker jag ser så ”random” ut.

 • Malin skriver:

  Hej Bianca. Vad använder du för shampo till ditt hår?

 • Jenny skriver:

  Håller med om det mörka, bruna toner är genuint, blont känns som kul grej, på dig, fint ändå!

 • Elisabeth Hellberg skriver:

  Du passar jätte bra i detta!??
  Håller med att ditt ansikte framhävs mer nu ???

 • Marie skriver:

  Jätte snyggt med kallare ljus ton Du är jätte fin med ljusa slingor till dina mörka ögon den kontrasten är väldigt snyggt. Det man trivs i passar man i och trivs man så lyser man? Vilket du gör. Människor kommer alltid att ha olika smak och därför får du olika svar vilken hårfärg som du passar i. Kör på det du känner för? Härligt med förändring. Olaplex är verkligen ett mirakel medel många frisörer använder det nu och kan därför bleka ett mörkt hår till ljust direkt, vilket var omöjligt tidigare Just för att håret skulle gått av, och därför var man tvungen göra det i flera steg. Olaplex stärker och bygger upp håret så det bästa man kan använda. Fråga din frisör. Jag som älskar att hålla på och färga håret och även blekt håret tidigare har lärt mig den hårda vägen. Men nu är det äntligen långt och friskt. Kör på Olaplex och inpackningar Samt likt dig tvättar håret Max två gånger i veckan. Det blir inte alls fett vilket jag var orolig för från början. Utan ju längre tiden går desto bättre håller sig håret fräscht. Man har tvättat sönder sitt hår tidigare. Inte undra på att det blir torrt och känsligt.

 • F skriver:

  Jag tycker du passar bättre i lite mörkare hår! ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *