TALANG – NU PÅ FREDAG!!

Fredag 20.00 på TV4 

Men herreGUDARS vilket vackert vinterland man vaknar upp till i Sthlm. Allt är kritvitt så som gator, hus och träd tillsammans med en ljusblå himmel…. drömmen <3 Så länge vintern ser ut såhär så älskar jag det 🙂

Och hörni!!!! Det är bara 2 dagar kvar tills premiären av Talang 2018 där lille jag sitter i juryn!!! Jag är så taggad då detta var bland det roligaste jag fått vara med om, samt att denna säsong kommer bli SÅ SÅ BRA!!! Vi har verkligen fått se så många fantastiska talanger tillsammans med en del skumma… hehe! Charmen med programmet liksom 🙂

Så bänka er med familjen och vännerna NUFredag kl. 20.00 på TV4. Kan hinta om att det händer så mycket redan i första programmet 🙂

NU – ska jag sminka klart mig och ta mig in till stan. Det blir lunchmöte på Creme med Alice & ett företag 🙂 Sedan blir det familjemiddag hos mig ikväll så det är nog raka vägen hem att städa innan alla kommer! Hejhej vuxenlivet haha!

BTW! Vad tyckte ni om gårdagens roddavsnitt?! Ni har väl inte glömt att lyssna?! Ni hittar det HÄR

Puss <3

48 reaktioner på “TALANG – NU PÅ FREDAG!!”

 • Hannah skriver:

  Älskade verkligen det nya poddavsnittet. Er podd är exakt hur en drömpodd ska vara, så fruktansvärt bra! Blev så sjukt nostalgisk när du berättade om dina gymnasieupplevelser och hur ni konkurrerade med den andra skolan (mest på skoj och på grund av skolandan), så var även min gymnasieupplevelse. Hela avsnittet var väldigt fint att lyssna på och det kändes som att man lärde känna dig och Alice på ett mycket djupare plan, vilket är härligt! Något annat jag uppskattade var att du berättade mer om din och Olivers relation. Att du och Benjamin är som tvillingar är väldigt tydligt, och att du älskar Theo och att du och din mamma fått en jättefin relation med tiden. Din och Olivers relation har man däremot som en utomstående figur inte riktigt fått ta så mycket del av (inget fel alls med det, bara ett konstaterande), så det var underbart att få höra vilken fin påverkan han har haft i ditt liv och hur tighta ni är. Er familj är så himla underbar <3 Massor av kärlek till dig.

 • Åh ska bli så kul att se talang och jag tror du är jättebra som jury! 🙂 Kram

 • Dixi Wonderland skriver:

  Jag sitter och lyssnar på avsnittet nu och jag tycker du är så mysig Bianca! Det gör verkligen ont i hjärtat när du berättar om saker du gått igenom men även får gå igenom pga missförstånd. Du är så himla mysig, man skrattar alltid med dig så jag hoppas verkligen att folk istället för att flyga på dig kan istället på ett trevligt sätt fråga vad du menar om det skulle bli en liknande situation igen. Men jag älskar verkligen er podd! Dock fick jag upp felmeddelande när jag skulle lyssna via Acast. När man trycker play så står det ”This episode is currently unavailable, please try again later”. Kanske värt att någon kollar upp det 🙂

  • En annan Maria skriver:

   Eller hur, visst är hon gullig? 🙂 Sverige behöver offentliga personer som man mår BRA av och sprider glädje och kärlek. Ska fortsätta läsa bloggen och se annat hon medverkar i som motvikt till det hat som florerar på nätet och i media.

 • Linda skriver:

  Älskade det! Hade gärna kommit på en av dina hemmafester! Garvade sönder mig när du berättade om att ytterdörren försvann 😀 Lagade mat samtidigt så brände nästan pastan… Tusen tack för att du ar så grymt genuin och härlig och delar med dig av så mycket <3

 • Malin skriver:

  Gillar verkligen poden! Och förstår mycket bättre hur du menar med feminism efter ditt förtydligande. Tråkigt med missförstånd men hoppas du kan lämna det bakom dig och inte må dåligt över det.
  Är övertygad om att du gör ett jättebra jobb i talang men kommer tyvärr inte att titta då jag inte kan med Alexander Bard och allt han står för. Vill inte supporta något han gör och vill inte se människan. Men ni andra i juryn är säkert jättebra. Lycka till med programmet!

  • Challe skriver:

   Tycker de är så synd att den där människan Alexander Bard ska få så mycket uppmärksammad att t.o.m. folk slutar titta på program med honom i. Varför inte istället titta på programmet för att där sitter en go o härlig tjej som Bianca ? Hon är ju förebild för många har dessutom. Synd..

   Go Bianca go !!

   • Ludde skriver:

    Tänker INTE kolla så länge Bard är med överhuvudtaget!!!!!

   • Malin skriver:

    Ja jättesynd att TV4 släpper fram en person som Bard. Inget ont om någon annan i programmet men jag tål inte se karln! Så misstaget och förlusten är tv4s som inte valt att plocka bort honom trots hans vidriga åsikter och uttalanden och trots massiva protester från allmänheten.

  • Ingela skriver:

   Håller heeeeeelt med!!! Kan inte med honom o allt han står för o vägrar därför se programmet. Punkt.

 • Jonna skriver:

  Jackan du har i din instastory? Nude/rosa acne liknande jackan, vart är den ifrån???

 • Zallie skriver:

  Ååh, ska bli så kul att få se! 😀

 • Emilia skriver:

  Hej Bianca!
  Jag följer dig på dina sociala medier, podd, blogg och wahlgrens värld. Du har pratat många gånger om att du får så mycket skit från folk och mår dåligt i perioder. Och jag måste bara säga att jag tycker du är helt fantastisk!
  Jag tycker du är en så jäävla härlig person.
  Snabbtänkt, driven, målmedveten, omtänksam, givmild och rolig! Din humor är to die for, klockren och jag skrattar högt med dig! Du inspirerar mig dagligen och ger mig så mycket positiv energi! Inte nog med det så är du ju skitsnygg också!
  Du förtjänar ingen skit, så här får du lite kärlek av mig.
  PLUS att din smyckeskollektion är heeeelt fantastisk?
  Fortsätt att vara du!❤️

 • Emma skriver:

  älskade poddavsnittet . hoppas talang blir lite bättre i år älskar dig puss <3

 • Felix skriver:

  Hej Bianca?
  Hoppas det blir roligt för dig och vi tittare att se på talang på fredag klockan 20:00 på TV4???

 • En annan Maria skriver:

  Vad vackert med snö 🙂 Blir så glad av att läsa att du är glad och har ett inspirerande jobb.
  Har inte lyssnat på din podd än men ska göra det. Tack vare drevet ;p

 • Sandra skriver:

  Ska bli så kul att se! Så fin är du, kram <3 ps. har lyssnat på er podd hela morgonen haha, känns som jag suttit där med er!

 • Wilma skriver:

  Aldrig att jag någonsin kommer att kolla på talang så länge Bard är med

 • Susanna skriver:

  Du är snyggare än snyggast! Klart jag sitter bänkad!
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

 • Hanna skriver:

  Talang kan jag tänka mig att se den dagen Bard försvinner. Skulle inte ta i människan med tång och vill inte se hans nuna eller höra hans röst.

 • Nora skriver:

  Jag skulle gärna vilja se talang, men inte när
  Bard är med.

 • Jennifer skriver:

  Hej Bianca! Kul med talang 🙂 är jättenyfiken på var de rosa/beiga sammetsgalgarna du fick i födelsedagspresent kommer ifrån? Kram

 • Malin skriver:

  Så länge Alexander Bard är med i talang skulle jag aldrig få för mig att titta på programmet. Vidrig jävla människa.

 • Bella skriver:

  Ska bli så kul att se!

 • Kimberley skriver:

  Hej Bianca! När kommer det en ny video på din youtube kanal? Skulle så gärna vilja se när du gör igjordning din sminkplats, kram ?

 • Charlotte skriver:

  Hahahahahahaha skitungar som inte är torra bakom öronen!!!!! Kom inte här sen då o tala om för Bianca varför hon sa si och så i talang för de lär ni ju göra ?? ni är bara sååååå pinsamma . Ni kommer ju titta!! ?Ni ljuger för er själva, Bard har alltid och kommer ha en genomslagskraft på ALLA!!!!!!

  • steph skriver:

   Nej fy, han har ju gått heeeeelt bananas på twitter det senaste. Helt sjuka åsikter

   • Cilla skriver:

    Ja honom betackar jag mig för att lägga en endaste minut på att titta på!!!! Aldrig.

   • En annan Maria skriver:

    Kakan Hermansson har skrivit helt sjuka saker på Twitter som att håna offren i Malexander. Lady Dahmer också, bl.a att hon hatar 8-åriga pojkar. Var du med och drevade mot dom också då?

  • Malin skriver:

   Angående Bard så hoppas jag av hela mitt hjärta att du har fel. En man med hans åsikter och människosyn har ingenting i det offentliga att göra. Men om din kommentar speglar din personlighet sp förstår jag att du diggar honom. Saknar du Martin Timell i rutan också kanske?

  • Cilla skriver:

   Alla??!!? Skulle inte tro det. . . . . . . .

 • Karro skriver:

  Fy f-n för Bard! Inget program är så bra att det är värt att se denna vidriga människa.

 • Camilla skriver:

  Hej Bianca ?
  Ska sitta bänkad och titta framför Tv:n på fredag ska bli spännande ?
  Jo när kommer det ut nån ny vlogg saknar en vlogg nu ??
  Ha det bra Kramar

  • Anna skriver:

   Läste också det där, super tråkigt men det är ju inte Biancas fel? Absolut hon har skrivit och tipsat om den men det var ju pga hon trodde att den fungerade och att det var en bra produkt. Hon ärju lika mycket ett ”offer” som oss som använt produkten❤️❤️ Hon menade bara väl. Vi som använder produkten har oclså ett eget ansvar, man måste läsa på om det man använder inte lita blint på någon som inte är läkare

  • Mathilda skriver:

   Snälla tro inte på allt du läser…. har använt appen i över 1 år och på röda dagar är jag försiktig, som många INTE är, och jag är inte gravid! Är gift och har samlag regelbundet, läs om hur många som blivit gravida av ppiller, pstav osv osv också innan ni dömmer ut NC som ”opålitligt” och oansvarigt

  • Mye skriver:

   Du kanske ska skriva den kommentaren på omnämnda delägarens blogg istället? Förstår inte varför Bianca har ett ansvar i detta?

 • Sandra skriver:

  Bianca, du är bäst! Lyssnade på er podd igår under min promenad och kunde inte sluta gå förrän jag lyssnat klart. Ja jag var rätt trött i benen när jag kom hem, haha. Men totally worth it! Det är nåt med dig som fasen inte många har alltså. Humorn är en sak, men också dit sätt att kunna berätta historier (som era fester på Lidingö, och hur ni övernattade utanför skolan – så kul!!!), eller att du verkligen pratar om allt som faller dig in. Du är så modig och så trovärdig! Inget ämne tycks vara för stort eller jobbigt för dig.

  Och kommer det några negativa kommentarer (som det alltid gör?) så tänk att du lika gärna hade kunnat prata om äpplen och ändå trampa nån på tårna. Fortsätt bara som du är med det du gör. Jag älskar det.

 • Mahmoud Hussein, Borgholm skriver:

  Det ska jag se!

 • K skriver:

  Ni kommer ju tyvärr få urusla tittarsiffror pga Bard, den tönten, tråkigt för dig men chit happens…Kanske du får mindre skit då iofs, alltid en tröst.

 • emelie skriver:

  Guuud vad snygg du är och ditt hår här o färgen är perfekt!!

 • Nora Ekman skriver:

  Du är så himla fin Bianca älskar dig??? du är en förebild!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *