MY DAY YESTERDAY

Jag började dagen igår med liten promenad med Dino i vanlig ordning. Ingen powerwalk eller så utan bara en kortis men njöt av det friska vädret.

Efter det gjorde jag mig i ordning och tog mig till Tourn för årets första möte med min agent Vanessa och projektledare Emilie för att gå igenom året och det som är bokat för året just nu. Det är bara Januari och jag kan reda säga att detta kommer bli mitt bästa år någonsin rent karriärmässigt!! Och måste säga att jag är väldigt stolt över mig själv att jag sagt så varje år sedan 2016!!

Efter mötet så mötte jag upp Benjamin & Oliver för lunch på mitt favoritställe Holy Greens i Mood Gallerian. Deras Asiatiska Trädgård kommer förevigt vara min favoritsallad!!! Den är så god att jag smäller av och mycket prisvärd!!

Till det drack jag en grön juice med avokado, broccoli, spirulina, ingefära etc… Allt för att boosta mitt hår! Detta året hoppas jag verkligen på att en del av mitt hår ska komma tillbaka till sin gamla långa och tjocka hår! Så mycket näring, mycket bra mat, träning, massage, inpackningar, tabletter (Priorin just nu) och inga extensions.

HOPPAS på mästervärk <3

Tänka sig att storebrorsan är så bra på att fota haha! Borde utnyttja honom mer som fotograf 🙂

Efter vår lunch mötte vi upp våra vänner Jacob, Melina och Max och satte oss på Grodan för lite slappt häng och öl (jag tog ingen då jag inte mår bra av alkohol just nu). Där satt vi i några timmar innan vi bestämde oss för att äta middag hos Jacob & Melina.

Vi gjorde som vi nästan alltid gör, att beställa mat ifrån Thaihouse precis nedanför deras lägenhet på Nybrogatan och mumsade i oss. Som alltid så gott!!

Och Melina ställde sig som den bakkungen hon är och bakade en mjuk pepparskak bakelse som var gudomligt god!! Vill ha varje dag <3 Jag stannade hos dem till 00.30 och hängde i soffan, så mysigt!

Sådär såg min dag ut igår. En väldigt härlig dag med mycket skratt och mycket att se fram emot 🙂 Jag ska göra detta år till mitt bästa någonsin 🙂 Ser så mycket fram emot att bli mitt bästa jag. Att börja träna för min hälsa men inte få panik om jag inte tränar varje dag, att börja äta bra mat för min kropp, att inte få panik över en onyttig måltid, att jobba stenhårt men fortfarande ha tid för vänner och familj, göra mer för välgörenhet, att flytta ihop mitt livs kärlek, unna mig en Chanel, unna mig en riktig lyxresa med Phillipe och hälsa på min pappa i Palma mer <3 Finns såklart mer på listan men detta är det jag tänker på mest som jag kan komma på nu.

Just nu sitter jag hos frissan och senare ska jag hem tillbaka till Dino för att rasta honom, antagligen lämna honom hos Oliver medan jag drar till gymmet och ikväll vet jag inte riktigt hur planerna ser ut. Vi får se helt enkelt 🙂

PUSS <3

 

39 reaktioner på “MY DAY YESTERDAY”

 • Emelie skriver:

  Det låter såå underbart! Jag får sånt lugn av att läsa din blogg, får inspriation och bättre självkänsla på något sätt. Super bra är du! ❤

 • Els-Marie skriver:

  Hej !
  Tycker alltid att du är så fin i håret 🙂
  Är det någon särskild anledning till att du inte vill ha extensions ?
  Kram Elsie

 • Camilla Nygren skriver:

  Älskar den nya podden! Super roligt att höra om era uppväxter och särskilt gymnasiet stories.

 • Dixi Wonderland skriver:

  Önskar dig lycka till med allt 😀

 • Estelle skriver:

  Where’s the jacket from? Love it!

 • Lotte skriver:

  Jag tror med detta blir ett kanonbra år! Denna mammakroppen ska komma i form bla så jag tog ett abonnemang hos mammafitness pt-online och börjar snart 🙂
  lotte4.blogspot se

 • Emelie skriver:

  Skulle du kunna dela med dig av receptet på saffranspannkakorna som Benjamin gjorde på din födelsedag? Ser så gudomliga ut 🙂

 • ISA skriver:

  Du borde få bli ambassadör för Holy Greens, blir lika lockad att gå dit varje gång jag läser om det i din blogg. Så fräscht verkar det! OCH!! Vad härligt med din pepp för året, totally agree! <3

 • Malin skriver:

  Var har du köpt den snygga jackan? 🙂

 • Rebecka skriver:

  Ville bara skriva att jag tycker du är sjukt jävla grym och verkar vara en fin människa, så ta aldrig nån skit om någon skriver något elakt! 🙂 ha en bra kväll och kram på dig.

 • Jennie skriver:

  Måste bara säga att du ör en helt grym tjej!!!

 • Anna skriver:

  Låt ingen sätta dej i en hörna för att dom känner sej hotade av en stark oberoende kvinna. ??

  Är empatisk till dej att pressen haft sån påverkan. Men nu kan alla självtänkande människor glädjas av att media har historiskt lägsta trovärdigheten.
  About time really.

 • Evelina skriver:

  Åh var är den fina jackan ifrån?

 • Fanny skriver:

  You go girl!!! ❤️

 • Johanna H skriver:

  Vart är din fina jacka ifrån? Den är verkligen superfin! Kram

 • Astrid skriver:

  Du är en underbar tjej med en snäll blick i ögat. Du är en jättebra förebild och sluta aldrig med de du gör!!!<3

 • Ida skriver:

  Hej!
  Var är din superfina jacka ifrån?

 • M skriver:

  Hej Bianca! Jag tycker att du är en riktigt cool tjej och beundrar dig för hur du hanterar all elak kritik och alla idioter dagarna i ända. Bara för det ska du ha en eloge! Sen att jag skrattar högt varje gång jag tittar på Wahlgrens värld och känner såväl igen mig i dig är också någonting jag vill säga. Du är grym! Däremot så har jag en tanke jag vill dela med mig av. Lyssnade på din podd idah o

  • Maria skriver:

   Hej Bianca! Jag tycker att du är en riktigt cool tjej och beundrar dig för hur du hanterar all elak kritik och alla idioter dagarna i ända. Bara för det ska du ha en eloge! Sen att jag skrattar högt varje gång jag tittar på Wahlgrens värld och känner såväl igen mig i dig är också någonting jag vill säga. Du är grym! Däremot så har jag en tanke jag vill dela med mig av. Lyssnade på din podd idag och hörde dig prata om din bulimi. Och så kände jag att jag bara var tvungen att skriva till dig! Jag beundrar dig verkligen för att du vågar prata om det men samtidigt måste du ta i åtanke hur många du påverkar. Minns att jag läste din blogg för några år sedan då du även då skrev om bulimin och det fick mig att känna mig bra i min bulimi. För fortsatte jag skulle jag ju tillslut se ut som dig. Idag är jag frisk i sjukdomen men blev ledsen när jag hörde din podd och tänkte på alla andra där ute som inte är där jag är idag. Förhoppningvis blir du snart stark och frisk från din sjukdom och då tycker jag att du ska prata om det så mycket du bara kan. Man just nu tror jag att chansen till att hjälpa många gränsar väldigt nära med att stjälpa för många. Sätt inte galler i unga personers huvud, att höra att du har bulimi är ju ingenting som egentligen hjälper någon. För du är ju inte frisk men många ser bortom din psykiska hälsa och ser bara det fysiska. Och det är en tjej med liten midja med en halv miljon följare. Önskar dig allt gott och hoppas från djupet av mitt hjärta att du snart vinner över sjukdomen. Kram!

   • En annan Maria skriver:

    Fast sluta kräv av unga kvinnor att ta ansvar för alla andra, hela tiden. Bara lägg av. Så trött på det här. Särskilt som profiler som tex Wallin och ”Dahmer” kräver det av andra kvinnor när dom själva förstör för hela den feministiska rörelsen. En kvinna ska kunna ha en blogg utan att bli belagd med ansvar för varenda ”ung tjej”.

    • M skriver:

     Man har ansvar när man har en så stor blogg, vare sig man vill det eller inte. Och att lägga upp en video där man pratar om att suga in magen och en podd prata om hur hon bara spyr när hon är själv hemma i lägenheten hjälper vad jag kan se iallafall, inte någon.

     • Bianca skriver:

      Det här var det dummaste jag hört. Absolut om det att jag sög in magen men att jag berättar öppet om att jag hade det jobbigt när jag flyttade hemifrån för att ingen kunde se när jag spydde och att jag då hamnade tillbaka i min bullimi. Jag öppnar upp mig om mina jobbiga strider med mig själv. Hur fan kan det vara dåligt som en förebild?? Att jag pratar om min resa för att vara där jag är idag?

     • Marie skriver:

      Lägg ner dina j.vla ord!! Hur hur hur kan man säga som du? Nä nu orkar jag inte bara med mitt nattjobb utan dig o en del andra som oxå drar ner luckan.

   • Josefin skriver:

    Det är viktigt att ingen är ensam i sin sjukdom, och att höra andras erfarenheter är en del av en mycket beprövad terapiform. Man behöver inte vara frisk för att prata om sina problem inför andra som har liknande problem. Detta är fakta, så du har helt enkelt fel, Maria.

   • Emelie skriver:

    Gud vad idiotiskt, så nu ska alla som gör något som kan påverka någon på något sätt bara sluta med det? Alla som svär ska sluta med det, alla som sminkar sig eller sjunger om sex eller dricker eller röker ska sluta med det för någon kan bli påverkad? Lägg ner, Bianca är inte någons mamma utan en vanlig människa. Och vid sidan av det har hon inte gjort något för att trycka på någons bulimi. Hade hon varit tjock hade ingen klagat på nånting men nu är det ju fel på att hon är smal också, det triggar igång någon med.

   • Lisa skriver:

    Att berätta om sin bullemi är helt rätt! Det om något hjälper andra att förstå att de inte är ensamma med sina problem.

 • Cecilia skriver:

  Låter som ett riktigt underbart år och det förtjänar du verkligen ??

 • Chloe Nelson skriver:

  Så snygg Bianca!
  Jag har precis ställt en fråga till mina läsare hur deras syn på jobb är, gå gärna in och kommentera, hade varit kul att läsa:)
  Ha en fin dag.

 • En annan Maria skriver:

  Extremt söt 🙂 Tycker ditt hår är jättefint men förstår känslan om det tidigare varit ännu tjockare. Jag vet 2 saker som funkat för mig, att sluta färga håret eller göra uppehåll på 1-2 år och att inte blanda mjölkprodukter med mitt järntillskott (men jag är gravid också så behöver massor av järn 😉
  Inte sluta med mjölkprodukter alltså utan bara att låta det gå 2 timmar emellan tillskott och mat som innehåller mjölk.
  Härligt att läsa att det går så bra med ditt jobb!
  Blir glad bara av att läsa din blogg/se dig på tv så jag förstår att det går bra <3

 • Du verkar ha haft en härlig dag!

 • Alex skriver:

  Looooooooove din Carrie + Mr. Big troja!!!!! VAR kan man kopa den??? Underbar fo en gammal SATC fan????

 • lo skriver:

  helt rätt att du är stolt 🙂 så kul att se att du är tbx i bloggen. tips, färre bilder per inlägg, det här var lagom mängd ibland är det för mkt

 • Alice skriver:

  Först och främst, WOW vilken bra blogg/podd/tv-program (ser varje avsnitt 1-3 ggr) du har!!
  Hehe sen undrar jag om oliver är singel! Så himla charmig och snygg!!
  Haha hoppas du Tar detta rätt med glimten i ögat:)
  Kram

 • Malin skriver:

  Bra löften till dig själv, gillar verkligen hur du ska tänka kring mat och träning – det är det som är hemligheten (har jag själv märkt) annars blir det alltid fail och man mår piss. Heja dig!

 • Emma skriver:

  Hej,

  Har du sett det här inlägget hos Bloggbevakning?
  https://blogg.ng.se/bloggbevakning/2018/01/en-dalig-forebild-2

 • Vera skriver:

  Hej! Ville bara tipsa om en produkt för att få tjockare hår, Kevin Murphy plumping schampoo och balsam. (Den rosa) Min kompis tipsade mig om dessa för några veckor sedan och nu har jag köpt dom själv, använt den ca 4 tvättar och märker sån skillnad redan! Håret har blivit både mycket tjockare men även lenare och friskare. Rekommenderar starkt!!
  Kram

 • Ida skriver:

  Hejsan! Kan inte du skriva lite mer om hårprodukter/kost/kosttillskott för håret? Superintressant!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *