TISDAG = NYTT PODDAVSNITT

LYSSNA HÄR 

Godmorgon mina vänner och GLAD Tisdag på er! Solen skiner idag igen och även fast man fryser ihjäl i Sthlm så blir jag så lycklig av detta fina väder <3 Jag börjar verkligen må bättre igen och jag älskar det!! Inte kul det där att gräva ner sig och må dåligt 🙁

Och dagen blir ju såklart ännu lite bättre eftersom ett nytt poddavsnitt av ALICE&BIANCA – HAR DU SAGT A FÅR DU SÄGA B finns nu ute på podcastappen och på Itunes. Snart finns vi också på Acast 🙂

I dagens avsnitt pratar vi om vår barndom och ungdom. Om mina galna hemmafester, vilka vi var i skolan, tuffa perioder i vår uppväxt och pratar väldigt högt och lågt om vår resa till där vi är idag. Det har inte alltid varit lätt som för så många där ute och skolan är inte en dröm för alla. Jag hoppas att en del av er kan känna igen er i detta avsnitt och kanske finna någon tröst i att ingen är perfekt och vi alla har haft det tufft på olika sätt. Man trampar snett här och där genom åren men det viktigaste är att komma upp igen och bli starkare. Se alla dina motgångar som receptet på din framgång och fortsätt alltid kämpa <3

NU – bege mig ut på en promenad med Dino, göra mig i ordning och ta mig till min frissan Rania som ska göra lite slingor i mitt hår inför pressdagar för Talang och Wahlgrens Värld denna och nästa vecka.

PUSS <3

18 reaktioner på “TISDAG = NYTT PODDAVSNITT”

 • Emma skriver:

  jag vet att du haft det stressigt och så men jag älskar asså ÄLSKAR verkligen din kanal och så jag undrade när du skulle lägga ut en ny vlogg eller video

  • Bianca skriver:

   Ja jag vet! Förlåt! Jag har tagit lite paus från Youtube för jag har inte velat filma när jag mått dåligt :/ Men jag lovar att jag kommer tillbaka snart 🙂

 • Dixi Wonderland skriver:

  Älskar att lyssna på er podd när jag är ute och går med hundarna, så mysigt 😀 Roligt att ni gör så långa avsnitt också 🙂

 • Angelica skriver:

  Jag blev SÅÅÅÅÅÅ tagen av Alices berättelse som hennes period i skolan och att hon blev mobbad och var utanför. Det var hela min skolperiod från åk 5 till åk 9. I gymnasiet var allt asjobbigt fast på andra sätt. Då hade jag istället problem med kompisar utanför skolan.
  Men fyfan vad tagen jag blev av den berättelsen. Känner verkligen för att ranta i ett långt jävla mail till er och använda er som typ psykologer. Blir skitglad varje tisdag när ett nytt avsnitt släpps och jag använder podden på exakt samma sätt som du, Bianca. Idag lyssnade jag under hela tiden det tog för mig att kliva upp ur sängen, göra kaffe, värma matlåda och fixa mig för dagen. Sjukt roligt att lyssna på er!
  Kram, tjejen <3

  • Bianca skriver:

   Vad fint av dig att skriva detta. Ska visa detta för Alice och förhoppningsvis kommer hon bli så tagen av att se att hon kunde hjälpa dig att inte känna dig ensam i det 🙂
   Och stort tack för det fina kommentarerna om podden. Så glad att du gillar den <3

 • Elin skriver:

  Jag sitter och lyssnar på podden nu! Ni är såå härliga! ? älskar att det var så långt, perfekt att lyssna på på jobbet ☺️ Kram <3

 • Tullie skriver:

  Vad duktig du är på att berätta saker, Bianca!
  Det var spännande att lyssna till hur din skola var på Lidingö! 🙂

 • Pernilla skriver:

  Idag när jag läste dina ord om att man kan trampa snett lite ibland kändes det bra. Det gav tröst.

 • Ammie skriver:

  DU ÄR SÅ GRYM OCH DUKTIG BIANCA!!! ÄLSKAAAR DIIG <3 Kram

 • Annie skriver:

  Ni gör ett så jäkla bra jobb med podden!! Ni vågar öppna upp er och får många att känna igen sig i era åsikter och berättelser. Älskar att avsnitten är så långa också. Fortsätt så!

  Försök alltid att bara fokusera på all kärlek du får Bianca och skit i hatet! 🙂

 • Lina skriver:

  Ni är så himla duktiga båda två! Och din blogg är super! Och herregud vad jag kände igen rivaliteten mellan två skolor på gymnasiet i podden ^^ Kram!

 • Lisa skriver:

  Jag har inte kommenterat om händelsen tidigare, men om alla missförstånd och påhopp som uppstod kring förra podden, så tycker jag att du förklarade väldigt bra hur du menade i det nya avsnittet. Jag tror absolut att fler förstod vad du faktiskt menar, och om någon fortfarande inte gör det hoppas jag isåfall att du får lägga detta bakom dig iallafall. Förstår frustrationen i att bli missförstådd.. men, jag tycker som sagt att bilden av hur du tycker blev tydligare idag <3 Ta hand om dig, kom ihåg att oavsett vad alla andra säger, är det du och dina nära som har den ända sanna bilden av dig<3 Även om jag förste att det måste vara väldigt svårt att koppla bort alla andras tankar och åsikter.. Kram

 • Malin skriver:

  Blir alltid så glad och peppad på livet när jag läser dina inlägg 🙂 Kram på dig!

 • A skriver:

  Älskar er podd! Men det är så jobbigt att du avbryter Alice heeeela tiden 🙁

 • Petra M skriver:

  Hej
  Asså shit va eran podd är maaaaagiskt bra. Det är verkligen höjd punkten på veckan. Jobbar som badvärd i Askim och jag lyssnar ofta på er podd samtidigt som jag bevakar. Och ibland skrattar jag så gästerna undrar vad jag sysslar med i badhytten.
  Men ni livar verkligen upp ens vardag.
  I detta avsnittet berättade du om att bli missförstådd, och när jag lyssnar på vad du säger så dels känner jag igen mig så otroligt mycket. men jag kan inte förstå hur vissa människor kan twista runt nästan allt du säger till något dåligt. Du är ju väldigt tydligen med att de är din åsikt eller de är hur du ser saker och ting. Ibland känns de som att folk bara letar efter fel för att trycka ner en, då dem inte har bättre saker att göra.

  För mig är du så sjukt duktigt och inspirerande.
  Älskar eran podd, o Wahlgrens värld.
  kraaaaaaaam

 • Felicia skriver:

  Hej, älskar verkligen din och Alice podcast och känner igen mig så mycket i det ni pratar om! Jag har eventuellt lite frågor som vore kul om ni tog upp i podcasten; jag har nyligen flyttat till närheten av Stockholm och befinner mig där en del. Dock är jag heeeeelt lost gällande bra lunchställen/restauranger (gärna hundvänligt), klubbar o.s.v, vad har ni för tips när man befinner sig i Stockholm? Kan ju även vara roliga aktiviteter och så? Kram

 • Anna skriver:

  Ni är helt otroligt öppna, ärliga och så sjukt härliga att lyssna på. Att ni har Kid i bakgrunden är också ett plus, han har bra och kloka kommentarer. Är en 70-talist som har två tonårsbarn, jag har uppmanat de att lyssna på eran podd eftersom ni tar upp sådant som faktiskt är viktigt här i livet. Skäms för att kvinnor i min egen ålder kritiserar er och det ni gör. Finns många trångsynta individer som tyvär inte fått bättre fostran. Fortsätt som ni gör och sträck på er, för ni är underbara precis som ni är!
  ⭐️⭐️⭐️?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *