MORNING

Samma varje morgon <3 

God förmiddag mina vänner! Först och främst så vill jag tacka alla som stöttat mig och tagit er tiden att skriva så fint till mig överallt <3 Jag läser allt 🙂

Sedan julafton har jag varit ledig absolut varje dag och jag märker nu att det kom lite som en chock att vara såhär ledig och inte ha  n å g o n t i n g inplanerat…. Jag har ju jobbat varenda dag nonstop morgon till natt hela 2017 och körde tillslut sönder mig själv så denna ledighet är ju fullt välkommen och välbehövd. Men nu börjar jag känna mig lite uttråkad och ensam faktiskt hehe. Jag saknar att få göra saker, träffa alla människor och inspireras känner jag. Men imorgon börjar allt jobb igen så passar på att njuta av sista lediga dagen!

Såhär som ovan ser morgnar ut varenda morgon just nu. Fiber havregrynsgröt med kanel och mosad banan och sedan lite almondmilk på. Superenkelt & supergott! Sedan har jag faktiskt börjat ta morgonpromenader nu varje morgon och förutom det faktum att jag har köldblåser på rumpan efter så är det verkligen så skönt!!

Så idag står detta på schemat:

 • Promenera till storebror Oliver och hämta Dino som hängt där i 2 dagar
 • Spendera typ 1h med att slänga allt papper som ska till pappersinsamlingen. Ser ut som att jag driver en butik här…
 • Städa lägenheten
 • Duscha
 • Podda
 • Äta middag och sen sova hehe. Har precis börjat se Game Of Thrones (jag vet, jag är sen) och har inte riktigt börjat komma in i det ännu… Men det börjar väl hända mer saker i slutet av säsong 1 kanske???

38 reaktioner på “MORNING”

 • Susanna skriver:

  Jag är otroligt imponerad att du orkar. Vad rädd om dig bara!
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

 • Felicia skriver:

  Hej Bianca. Skulle du kunna tipsa om snygga bra nässesärer? Kram

 • Sara skriver:

  Ja jag hade svårt att komma in i GoT… Tog mig mer än halva säsongen.. Men det är så värt det sen. Nu är jag helt fast och funderar på att skaffa hbo bara pga GoT.. Haha.

 • Dixi Wonderland skriver:

  Game of Thrones blir som bäst näst sista säsongen 😀 Då jävlar händer det grejer så du får försöka stå ut alla de andra säsongerna xD

 • Hannah skriver:

  Hej! Min bästa vän önskar sig även en Louis Vuitton almanacka som du har, men när jag kollar upp priserna så kostar en sån cirka 3600 kronor. Att din pojkvän köpte en sån till dig i julklapp förstår man, men är det rimligt att önska sig en sådan av sin bästa vän när man är 18? Jag pluggar liksom och har inte världens bästa ekonomi, men vill inte göra henne besviken 🙁

  • Mathilda skriver:

   Nej Hannah, det är inte rimligt?????

  • Lisa skriver:

   Nej det är verkligen helt orimligt att önska sig en sån av sin bästa vän. En tiondel av filofaxens pris är mer rimligt att lägga.

  • Anna skriver:

   Nej, nej nej absolut inte! Jag förstår verkligen att man vill ge en fin present men det är helt orimligt❤️❤️❤️ Det är tanken som räknas, hur töntigt det än kan låta! Om det är en sann vän så blir hon glad för vadsom ❤️❤️ satsa på något annat!

  • Charlotte skriver:

   Men snälla, önskar sig din bästa vän en sån där sak av dig när du pluggar? Inte ok! Och även om man inte pluggar o har ett jobb så önskar man väl inte sig sådana dyra saker av sin kompis precis.

   Antingen så kommer du ifrån en välbärgad familj då hen tar för givet att du har pengar, annars är hen lite naiv antar jag.. ett tips kan ju vara om du gärna vill att hen ska ha presenten att gå ihop ett gäng.

  • Emelie skriver:

   Alltså vad är det för vän? Om hon verkligen sagt att det är det hon önskar sig när du frågat och ni nu inte är rich kids är det ingen vidare vän…

  • Christina skriver:

   NAJ!! Det är inte rimligt? KRAM

 • Agnete skriver:

  Lovar att Game of Thrones är så värt att se! Bästa serien jag vet. Det händer massor!
  Sen har jag ett önskemål, hade varit så kul om du kunde göra en vlogg om typ hur du organiserar din garderob eller badrum, och typ smarta förvaringslösningar du använder dig av. Älskar hur ditt badrum och garbroben ser ut, och har själv massa kläder och produkter som måste in någonstans, haha…

 • Inser att jag låter som en gammal mormor nu men glöm inte bort att ha tråkigt också, det tar ett tag för kroppen att vänja sig vid återhämtning och den perioden kan kännas väldigt tom och nästintill likgiltig. Men ändå så jävla viktig!

  (Är 29år och inte 80, lovar! Även om det KAN va så att jag kollade filmer på tanter som manglade lakan igår – en lördagskväll… haha. Lovar att mina lördagskvällar var roligare förr, med med drogfrihet kommer behov av lugn på ett annat sätt ?)

 • Marie skriver:

  Hej Fina Bianca grattis i efterskott, jättefin kalender den ska finnas i flera olika storlekar , vilken är din i ?? den ser ut att vara i en mindre storlek stämmer det?? skulle själv vilja ha en sån jättefin är den, om du har möjlighet så skulle jag vilja se hur den ser ut inuti finns det något dragkedjefack i eller ?? skulle bli glad över att få veta vilken storlek det är , har för mig att det finns en LV butik i Stockholm.
  Hoppas att du fick en bra födelsedag jul och nyår kram

  • Marie A skriver:

   Hej Bianca ser fram emot att kolla på Talang och se på alla duktiga sökande , Jag hoppas att du visar mer av hur din kalender ser ut inuti, den är riktigt fin vill ha en sån jag med hoppas att du får ett bra 2018 kram fina Bianca så roligt att läsa och se din blogg

 • Sofiealfrida skriver:

  Är också sååå sen med Game of Thrones men HÅLL UT säsong ett, är i slutet av fyran nu och är helt såld!!

 • Kristin skriver:

  Underbara bilder du har! 🙂

 • Anonym skriver:

  Hej! Är en tjej 25 år. Du är skönaste bruden ute på
  Sociala medier påriktigt! Du känns 100% äkta och sjukt vacker! Har lite frågor. Undrar hur du och phillipe hade de under er dejtingsperiod innan det blev seriöst ? Hur länge pågick er dejtingsperiod innan det blev seriöst ? Hur många gånger träffades ni innan ni hade sex ? Hur vet man när det blir seriöst ? Har varit singel för länge så har svårt för känna av sånt vore tacksam för svar utefter dina egna åsikter och erfarenhet, vet att du Inte är expert men tänkte mest ifall du skullle ge en vän råd för du är exakt min typ av kompis och att du och phillipe är drömparet i mina ögon ?‍♀️??

 • Felicia skriver:

  Visst är det gött med havregrynsgröt? Dock rekommenderar jag starkt att koka den i mjölk istället för vatten! godast blir det med havremjölk. Den blir så mycket krämigare.

 • Annica skriver:

  Gör bara gott med bloggpaus! Tyvärr är många avundsjuka för att du är den du är och för att din släkt är kända.Tråkigt att det ska vara så. Det är så fint med din familj sammanhållning och också med er släkts starka band. Tyvärr kan inte alla säga att ens mamma och bröder är ens bästa vänner.
  Har en stor familj,föräldrar,syskon,syskonbarn och vi står varandra nära. Den första jag ringde med gråten i halsen när min kille gjorde slut var min syster. Ens syskon finns där hela livet vare sej man vill eller ej.

 • Chloe Nelson skriver:

  Mysig söndag och du har verkligen förtjänat denna ledighet. Jag har ställt en fråga i min blogg som jag hoppas många svarar på, ang instagram, är det bara jag eller tycker ni likadant? Kramis!

 • G skriver:

  Du borde åka på en spa helg Bisnca !! Nästa lediga dag gör det fan !! Skäm bort dig lite

 • helene skriver:

  hallå har du slutat med natural cycles och börjat med p-piller igen? Får man fråga varför?

 • Hanna skriver:

  Det tar ett tag att komma in i game of thrones, men sen när man väl hänger med och det börjar hända mer saker då är man fast! Så det är värt att hålla ut början för det blir såååå bra ?

 • Maria skriver:

  Snälla underbara Bianca!
  Stäng ditt kommentarsfält inför Talang!!! Tar bara en massa energi. Kärlek från fansen får du på andra kanaler.
  Du är en härlig tjej och grym inspiratör! All Kärlek❤❤❤

 • Rebecca skriver:

  Åh så härligt med lite ledighet, hoppas du får en fin dag! Ta hand om dig! 🙂

 • Klara skriver:

  Tjena Bianca! Jag bara tänkte en tanke som någon annan skrev här inne ang att stänga ner kommentarsfältet inför talang. Du skrev ju att du mått hemskt o knappt sovit efter påhoppen om feminismgrejen . Du verkar inte vara en person som har lätt att skyffla undan påhopp osv. Du är ju fortfarande ’ grön” i branschen o ung. Alla som varit unga o gröna har säkerligen tagit illa vid sig såklart så du är ju inte unik, men alla är olika känsliga. Jag tycker du ska om inte du redan gjort de tänka på detta att stänga ner kommentarsfältet under pågående talang för att skydda dig o må så bra som möjligt.

  Kram ?

 • En annan Maria skriver:

  Vill bara skicka mycket kärlek till dig, vackra ”medsyster” 😉
  Jag har inte varit så arg på länge som när Cissi Wallin hängde ut och hetsade mot dig (stöttade henne tidigare i hennes kamp för upprättelse) Den här vidriga kulturen som existerar idag där det ska vara ok att uttrycka generaliserande hat och hetsa mot enskilda personer pga deras ordval och ovilja att till 100% marschera i takt med en lynchmobb får mig att må illa och själv distansera mig från feminister. Och jo, jag är påläst. Väldigt påläst. Har läst en hel massa litteratur om kvinnohistoria och litteratur av feminister, har tidigare varit politiskt aktiv och är insatt i olika begrepp och förgreningar inom feminismen.
  Bara tankevurpan man ser ofta i kommentarsfält nu där alla som uttrycker nyanser och kritik blir kallade okunniga och med otroligt dömande attityd blir uppmanade att ”läsa på” som om man automatiskt då skulle hålla käften och lydigt upprepa det enda man ”får” uttala visar ju att du hade helt rätt i din känsla/intryck av att det visst finns urspårade tendenser idag bland feminister.

  Bianca, jag tror du har ett fantastiskt stöd av din familj, dina vänner och dina fans men om du ändå nån gång skulle vilja ha mer stöd eller ett ”bollplank” får du gärna skriva till min Mail som jag lämnat. Det är min privata. Önskar dig mycket ljus och kärlek och ro att sova gott på natten <3 Mobbning är fruktansvärt och för känsliga människor är det väldigt svårt att vara opåverkad och tänka sig till något slags skydd, därför hoppas jag du får minst lika mycket kärlek och uppskattning.

 • Lina skriver:

  Vart är datorfodralet ifrån? Det var riktigt fint!!

 • Filippa skriver:

  Bianca svarar sällan. Varför har du en blogg? Du kommer mista många många pga att du ej svarat folk. Urk!!!

  • Marie skriver:

   Hon brukar ju svara i sina inlägg. Kan nog inte sitta och svara Alla som skriver då finge hon nog inte göra annat.

  • Bianca skriver:

   Jag kan tyvärr inte svara alla kommentarer jag får in och just nu får jag ca 200 på instagram, 500 på Youtube och ca 250 om dagen här. Om ja ska svara på alla överallt så blir det ett heltidsjobb.

 • Marie skriver:

  Tycker det är hemskt hur hatisk människor kan vara? Förstår att blir man känd så får man ta mycket. Men någon gräns måste det finnas. Alla människor gör fel eller säger fel saker ibland. Inte är man en hemsk människa för det. Tycker att du får utstå hemskt mycket onödiga kommentarer och blir påhoppad för minsta fel du råka göra Eller folk tycker är fel. Förstår att det måste vara fruktansvärt att läsa detta. Lätt att säga stå på dig osv. Men då jag själv är känslig så vet jag att det inte är så lätt. Ja då ska man inte skriva eller medverka i blogg osv. Skriver säkert människor nu. Men varför kan man inte det? Varför måste en del människor spy ut sitt hat eller kommentera alla fel? Bara strunta i att lyssna eller läsa det Bianca gör Om man nu inte gillar det hon säger eller gör. Hon kan ju inte ge upp sin personlighet och åsikter och väga varje ord hon ska säga. Spelar nog ingen roll heller. Dom som vill hittar fel i allt. Vill bara skriva att det är många som tycker om dig och din personlighet Bianca Tyvärr hörs och syns ofta dom negativa människorna Men vi finns där vi som tycker att det är mänskligt att ha fel o brister Oavsett om man är känd eller okänd. Kramar?

 • Catharina skriver:

  Stackars dig Bianka så mycket skit. Läste just om vad dom hänt i podden. Jag tror att just ha en podd gör att man är ganska utsatt. Ni pratar på och glömmer nog ibland att det är så många lyssnare…och att många faktiskt njuter av att bråka.En blogg m.m där man kan tänka till och läsa igenom,om allt är bra, är nog mindre uthängande. Tänker på att du nyss varit så stressad. Rensa bort sånt som tar energi istället för ge. Kram

 • Åse skriver:

  Så härligt med ledighet❤ och GRYMT med game of thrones! Det tar ett tag att komma in i, men det är sååååå värt väntan!! Så småning om kommer du inte vilja göra annat än att kolla ? Kram!

 • Helena Lindberg skriver:

  Hej Bianca,

  I all välmening: det är ingen fördel att synas varenda dag på msn.com eller på andra sajter och dela med dig precis allt i media.
  Risken är stor att många upplever att du inte har någon integritet, inte behåller något för dig själv och vill bara synas.
  Risken är stor att man tröttnar på ditt ansikte om man ser det så ofta.
  Less is more – gäller även här.

  • En annan Maria skriver:

   I all välmening, skaffa ett liv istället för att säga till yngre tjejer att synas mindre.
   Less is more som sagt. Av onödig jantelag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *