MIN FÖDELSEDAG

Startade som sagt dagen hos mamma med att jag blev väckt av mamma, Benji, Theo & Phillipe (Oliver sov hos sig) i mitt gamla rum.

Jag blev så glad att jag vaknade på riktigt av födelsedagssång utan att behöva ligga och vänta på folk haha. Så exakt som när jag var liten hehe 🙂

De hade dukat upp så fint!! Jag älskar ju extra pynt vid högtider 🙂

Jag hade önskat brie och salami mackor till frukost och Benjamin lagade hans gudomligt goda saffranspannakor.

Bland det godaste jag vet är nämligen mackor med brie och salami på!! Så himmelskt gott! Och speicllet med danskrågbröd till 🙂 Favvo brödet!!

Han gjorde någon slags vitchokladsås till pannkakorna, MUMS!

Älskar frukost men kändes konstigt att fira ensam. Jag är ju så van att alltid dela allting med Oliver.

Även fast jag inte är en tjej som inte gillar sötsaker och föredrar salt till frukost så som gröt, mackor etc… så var dessa helt fantastiska.

Kan kolla med Benjamin ifall han vill dela med sig av receptet…??

Efter frukosten var det dags för mig att öppna mina paket. Och WOW vad bortskämd jag blev med fantastiska presenter!!! Fick några av mina kuddar jag drömt om ifrån Bohem, saker till hemmet, kläder, morgonrockar etc…

Även fast jag numera som vuxen gillar mer att ge bort presenter än att få så blev jag så så så glad <3

Nöjd tjej vilar på sina nya kuddar <3

Och de var så sköna att jag faktiskt blev super trött! Vi alla la oss sedan i soffan framför tv:n och somnade haha. Vi har ju en gigantisk soffa som man ligga minst 10pers i och det var såååååå skönt att ta en liten nap tillsammans <3

Efter vår nap gjorde vi oss i ordning, städade undan frukosten och tog oss till Ulla Vinblad för riktigt sen lunch.

Gänget <3

Och btw, hur jävla snygg är inte min kille?! <3 Kan titta på honom i timmar och blir bara mer kär för varje dag som går <3 Snart flyttar han äntligen till Sthlm dessutom!!!!!

Till förrätt delade jag och Phillipe på en kalv carpaccio

Mamma tog in en chevre chaud som var super god! Jag kan tyvärr inte äta det då min mage blir knas efter en hel brie tallrik hehe

Till varmrätt blev det deras köttbullar som de är berömda för. De var super goda såklart men inget slår fortfarande Olivers köttbullar. Phillipe har sagt att han också gör svingoda så får be han laga det nästa vecka när han kommer hit igen.

Men om ni vill äta riktigt god svensk husmanskost så är Ulla Vinblad helt klart ett riktigt trevligt och gott tips 🙂

Tjejerna kring bordet <3

Jag hade en vit blus från Zara för er som undrar.

Theo tog in deras plättar till varmrätt och MY GOD vad goda det var!!!! Smalt i munnen 🙂

Med min kärlek <3

Oliver fick en DougheBag ryggsäck ifrån mig som han önskat sig och av honom fick jag en fucking LV necessär som även är skitsnygg att ha som väska!!!!!!! Asså HUR FINT!!!! Jag har önskat mig en sådan sååå länge <3

Efter vår lunch så hade jag, Oliver och Benjamin ett långt och seriöst snack på parkeringen i ca 1h typ. Så som vi alltid gjorde förr <3

Utan mina bröder vore jag ingeting och det är tack vare dem jag är den starka (till och från) Bianca jag är idag. Det är dem som uppfostrat mig mest och visat mig vägen till att bli en människa som reflekterar mycket sig själv, som kan erkänna sina misstag, be om ursäkt när jag gjort fel, som lyssnar när andra har åsikter om mig och som helt enkelt alltid respekterar andras synpunkter och inte vara självisk.

Vi har ett så otroligt starkt band tack vare den skilsmässa som var så lång och fruktansvärd med våra föräldrar. Kan inte tänka mig att vara ett ensamt barn i en skilsmässa.

Efter lunchen som gick över till middagstid så åkte vi alla mätta till matbutiken och köpte det vi skulle köpa till middag. Släkt och vänner kom över och det blev en lång kväll med mys, pussar, skratt och massa pasta.

Exakt så som jag vill att varje kväll ska vara <3

Asså HUR SÖT är inte mitt kusinbarn?!?! Min kusin Isabella som bara är 1 år äldre än mig är numera mamma till världens sötaste Adrian.

Vill bli mamma varje gång jag är med honom eller min agent Vanessas son Matteo haha 🙂

Med mammsen <3

Ja hörni… vilken vecka. Typ sämsta veckan på många år för mig :/ Att jag uttalade mig fel i podden (förstår inte varför jag sa att ”män inte har någon talan längre…” för så tycker jag inte ens…) har ju lett till en stor hysteri här på bloggen, på min Instagram, i tidningar och andra människa som spytt ur sig det ena och det andra om mig och t.o.m tagit in min pappa i det hela… Det har gått på tok överstyr och jag har mått så dåligt. Har knappt velat lämna lägenheten.

Jag har gjort fel så som andra har gjort så mycket fel! Mår så dåligt över hur vissa beter sig faktiskt…! Vill gråta, skrika högt och be om ursäkt, men jag orkar inte prata om det mer, även fast jag har så mycket mer att säga…!

Jag är och har alltid varit en tjej som vill ventilera när jag känner något. Både med mig själv och med andra privat och öppet. Detta har som alltid varit på gott eller ont för mig såklart. Men något jag är väldigt stolt över mig själv med är att jag alltid vågar prata om saker jag tänker och funderar kring. Jag pratar om det med familj, vänner och öppet på sociala medier. Jag är en person som sedan jag var liten alltid har trott på min egna röst och låtit/låter aldrig någon säga åt mig hur jag ska tänka, tycka och att min röst inte är värdefull. Och som sagt, det är på gott och ont!

Tack vare att jag ventilerar mycket med mig själv (vilket gör att jag nu har extremt svårt att somna på nätterna, somnar numera 05.00 varje natt) så gör det också att jag har väldigt lätt att inse mitt ansvar och mina misstag i situationer. Jag är bra på att erkänna för mig själv att jag gjort fel / att jag gjort rätt och kan enkelt be om ursäkt utan att känna någon skam över det. Jag uttryckte mig otroligt fel, tänkte mig inte för utan jag sa saker som jag egentligen faktiskt inte tycker (jag pratar om vissa ord i podden). Jag bad om ursäkt och skrev en lång text i förra inlägget där jag förklarade allt.

Ändå så känner folk att de vill kalla mig olika saker, sprida hat och jag är helt chockad faktiskt!! Några tar in mina familjemedlemmar i det så det nu har blivit en alldeles för stor grej av det hela…. Något som till en början bara var menat som en fundering kring att jag inte tycker allt hat mellan kvinnor bör uppstå, blev till ett krig. Jag tar helt klart ansvar för att jag uttryckte mig fel och jag hoppas nu att vi alla kan förstå att alla gör misstag. Jag har fått lida av mitt och nu kan vi gå vidare!

Nu vet vi att alla nånstans är på samma spår i det hela, vi tänker lika i grunden och sen kan det skilja sig med hur mycket, hur lite och etc… Alla tänker olika och det är helt okej. Så länge du tror på dina egna ord och att de kommer ifrån ditt hjärta och inte bara för att samhället säger att du ska tycka så. Det är det viktigaste för mig <3

 

 

84 reaktioner på “MIN FÖDELSEDAG”

 • Xxx skriver:

  Jag är feminist men jag tror jag förstår vad du menade i podden/ville förklara. Din förklaring blev fel och det du ville säga kom inte fram på rätt sätt. Hoppas alla andra också kan förstå det utan att sprida hat. Att det man säger kan uppfattas på olika sätt. sedan har faktiskt alla rätt att ha egna åsikter utan att man ska få skit! Det är inte du som ska säga förlåt det är alla som sprider hat och får dig att må dåligt som ska be om ursäkt.
  Hur arg folk blir av uttalande gör de tusen gånger mer fel genom att kranka ner på någon.
  Alla där ut tänk er ett litet barn som någon gång säger något korkat i skolan som hon inte menar. Eller hon gillar någon som hennes kamrater inte gillar. Har denna lilla flicka rätt att få hat och höra skit och hur dålig hon är av sina klasskamrater tycker att det är fel eller töntigt? Alltså är hennes klasskamrater mobbare. Det här är exakt samma sak bara att ni inte känner denna person! Men ni är lika mycket mobbare och elaka! Tänk er om det vore eran lilla flicka.Det hade inte varit så roligt? Ni har inte alltid varit perfekta. Håll era elaka åsikter och kommentarer för er själva och sprid kärlek!

 • Dea skriver:

  Nä Bianca, fan vad arg jag blir. Om någon ska be om ursäkt är det de som kritiserat dig, Cissi Wallin tex. Jag håller inte heller med om vad du sade i podden men vad spelar det för roll? Dessutom säger man icke genomtänkta saker ibland, det händer alla. Skillnaden är att ditt blev offentligt.

  Du är du, det är helt galet att du som influencer ska behöva bära hela världen på dina axlar, som vissa verkar tycka. Hoppa över att be om ursäkt nästa gång, var cool, även om det känns som att ”alla” är på dig. 95% av dina följare förstår säkert vad du menar oavsett. Det är trots allt kvällstidningarnas (och Cissi Wallins jobb) att synas och höras och det gör man genom att angripa offentliga personer som många gillar och kan relatera till.

  Ha en jätteskön helg nu, ta hand om dig och försök släppa den här skitveckan.

 • Katherine skriver:

  Kära Bianca! Att läsa ditt inlägg tar emot… du som jag säger precis vad vi vill och ibland så blir det fel eller så misstolkar personer vad man säger. Jag lyssnade på er podd och herregud att det blev så stort… bara för du sa att män inte har någon talan.. jag kan faktiskt på ett sätt hålla med för det är inte bara kvinnor som blir utsatta i vårt samhälle utan även män. Men det behöver vi inte prata om..det jag vill säga till dig är att du ska ABSOLUT inte må dåligt och ligga sömnlös för detta och be absolut inte om ursäkt för vad du sa. Jag tycker folk överreagerar och att folk vill sprida så mycket hat och uttrycka si och bete sig som dem gör mot dig och er familj och framförallt mot alla offentliga personer är bara sjukt i mina ögon. Stå på dig själv och fortsätt vara så jävla underbar som du är för du är grym och älskar att du (en av få) är så öppen. Stor kram till dig!

 • Bella skriver:

  Grattis i efterskott! 😀

 • Elin skriver:

  Grattis i efterskott fina Bianca! <3
  Så fina bilder ifrån din födelsedag, du verkar ha fått många fina presenter och man ser hela värmen i er familj ☺️
  Blir så varm i hjärtat att läsa om din relation till dina syskon och önskar många gånger att jag hade syskon. Jag är ensambarn, lika gammal som dig och också skilsmässobarn så jag kan tänka mig tryggheten i att ha två syskon på samma resa. Ta hand om varandra!
  Sen måste jag säga att när jag lyssnar på er podd så önskar jag verkligen jag kände er haha! Ni är så roliga, härliga och verkar vara så fina vänner till varandra! Och fan vad arg jag blir på påhoppet mot dig denna veckan, asså HERREGUD du är en människa, alla människor uttalar sig fel ibland, jag och säkert flera andra förstod vad du ville få fram och vad din åsikt är. Försök släppa denna skiten, ta hand om dig fina Bianca! <3

 • Cecilia skriver:

  Stå på dig, Bianca, alla gör misstag ibland.
  Ser ut som en jättehärlig födelsedag!
  Stor kram till dig ?

 • Linnea skriver:

  Fortsätt vara den härliga Bianca som du är! Alla gör vi misstag här i livet, och folk borde inte vara så hårda mot andra. Förstår precis vad du menar, och är själv feminist och tycker inte att du gjort något fel. Har själv lite svårt att sätta ord på det jag menar så vet hur det är att bli missförstådd. 🙂
  Tycker er podd är urhärlig!

 • Malin Bergsell skriver:

  Lyckad födelsedag och stort grattis i efterskott 😀

 • Emilija T skriver:

  Detta är första gången jag någonsin i mitt 2 åriga liv kommenterar någon som helst blogg eller instagram (som jag inte känner privat), så hoppas du läser den! Men snälla nån, de som är pålästa, har egna erfarenheter och har gjort något med sitt liv kommer fatta vad du menade och vad du ville få ut av samtalet. Strunta i inkompetenta människor som inte kan uttrycka sig och som är avundsjuka upp till öronen. Du är SMART, SNYGG, VACKER och du har ARBETAT och SLITIT för att vara där du är idag! Du är en stor inspiration så lyft på huvudet och blicka bara framåt som den queen du är. Snälla bry dig inte 1% av vad andra tycker och tänker, vilka f*n tror de att de är som skriver sådanna hat kommentarer. Till er: SKAFFA ER ETT LIV!!!!! Till dig: YOU GO GIRL!!!

 • Cornelia skriver:

  Så mysig födelsedag ❤️ Kul att lösa om relationen er syskon emellan, tycker att via tv och din blogg/Insta (vet att det man ser inte är hela sanningen) ser man mest relationen mellan dig och Benjamin och såklart Theo men att du och Oliver inte är lika tighta, men så är han ju också några år äldre än ni. Blev glad att läsa att ni är tighta allihopa, är så avis på er stora familj! Har två syskon men det är bara jag och min syster som pratar med varandra, hade gjort mycket för en så härlig familj som ni har ❤️

 • Susanna skriver:

  Vilken underbar dag du ser ut att ha fått. Sån som man fick som barn. Stort grattis igen!
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

 • Frida skriver:

  Grattis i efterskott!!! Skulle väldigt gärna vilja ha receptet på benjamins pannkakor ?

 • Åh vilken mysig födelsedag, grattis i efterskott! 🙂 Hoppas resten av veckan blir bättre för dig. <3

 • Kriss skriver:

  Bianca… de folk som är normala håller inte på och slänger skit på dig!
  Lyssnade på podden och det är nästan som att andra vill missförstå vad du menade!
  All kärlek till dig!

 • Mickan skriver:

  Ditt tempo är enormt och du levererar på många plan med hög kvalitet på allt. Alla kan göra ”fel”. Det kommer göra dig starkare som individ trots att känslan är någon helt annan mitt i ett kaos. Du är en heeelt fantastisk människa som inspirerar.

  Styrkekram fina fina du! <3

 • Jen skriver:

  Blir ledsen av att läsa att detta har påverkat dig så att du har mått dåligt. Blir ledsen och besviken av alla instagrammare, tidningar, bloggare osv. som har kastat skit på dej (och din pappa).

  Du ska veta att vi finns, som förstod vad du menade i podden utan en lång förklaring, som inte dömer dig och tycker illa om dig utan snarare tycker att du är helt fantastisk och grym som vågar säga vad du tänker trots att det inte är vad hela världen önskar höra.

  Kände att jag ville skriva detta och visa att vi är nog säkert många fler som backar dig än kastar skit på dig (som Cissi Wallin exempelvis, är SÅ chockad och äcklad över hennes beteende och att dra in din pappa sådär), bara att vi kanske inte kommenterar och visar det.

  Feminism är i grund och botten bra, men alla dessa människor som kallar sig feminister som istället snällt förklarat och inspirerat dig har blivit helt vansinniga och dömt dig gör att jag nästan vill ta avstånd från det där. Det är inte rätt och det är inte vad feminism ska representera.

  Bianca jag känner inte dig och har helller aldrig kommenterat såhär på någon blogg men hela den här situationen gjorde så jag känner mig tvungen att visa och sprida lite kärlek till dig och hoppas att du mår lite bättre. Kram!!

 • Anneli skriver:

  Hejsan Bianca och massa Grattis i efterskott.

  Vi gillar allt du gör och står helt på din sida. Du är en otrolig förebild för många tjejer. Min dotter gillar dig massor och du har alltid så fina kläder som hon vill ha.
  Måste bara få skicka och säga det till dig. Du och din familj är helt underbara och fantastiska. Vi missar inte ett avsnitt av Wahlgrens värld.
  Sedan kan du hälsa din bror Benjamin att ojoj vilken mat han gör. Men visst även Oliver. Skulle vilja ha deras pastarecept. Iallafall grunden de har, allt ser ju sååå Gott ut. Både på deras bilder och bilderna du lägger ut. Vi blir så hungriga och sugen på GOD pasta. Vi älskar även pasta här.
  Som avsnittet då ni har hos eran pappas och åt på hans restaurang. Åh ville boka resa omgående dit bara för att äta.

  Ha det toppen!!!

 • Helena skriver:

  Det är stort av dig att kunna inse ditt misstag och sedan be om ursäkt! Du är en cool tjej Bianca, lyssna inte på alla haters <3

 • Susanne Baldauf skriver:

  Hej Bianca
  Jag är en av dom som bara läser men aldrig kommenterar, nu gör jag det.
  Du är en klok ung kvinna som har bra egenskaper och bra värderingar i ditt liv. En sak ska du lära dig, din verklighet är inte allas verklighet, men du får aldrig gå ifrån din verklighet, den kommer att krocka många gånger med andras verklighet , och det är så livet är.
  Det har iallafall jag lärt mig genom livet och jag är 52 år och blir bara klokare för vart år som går.
  Så stå på dig och tvivla aldrig ❤️
  Kram Suss

 • Sara skriver:

  Kram till dig <3
  Tyckte verkligen det gått för långt när de började dra in din familj. Riktigt jävla vidrigt. Du är stark!

 • Lisbeth skriver:

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 • Panic killer skriver:

  Men att börja jaga ord o be om ursäkt? utan åsikter blir det ju inget snack. man skall inte bli feminist för att andra bloggare gnäller det vet ju inte ens vad det betyder. Hur kan en man va feminist?

  Hur kan du med kass magge dricka juice och äta feta korvar m.m. till frukost, jag mår illa av sånt på möra som dom säger i Götet.

  Sen att gå ut o äta Findus köttbullar med mos känns lite billigt. 23 spänn på ICA.

  Världen e så tradig att man bölar av avundsjuka på 1700 talet, inga telefoner, halm på golvet, höns i köket, stekt sill, kokta päror, hembakat och tyst vid bordet medan bonden tänkte.

  Rip Brost o Barnekow. Alla oldies dör one by one.

  Med vilsen hellsning.

 • Panic killer skriver:

  Födelse dikt glömde jag ju.

  Den talangfulla Bianca fyller år
  fullt storm både på tv och privat
  element flyttas och presenter hon får
  12 januari blir det Talang på fat

  ute med hunden inne med Philip
  hipp hipp hurra skriker morsan
  Benji lagar pasta med ost flip
  det kommer en hälsning från farsan

  framtiden e blogg, tv och mat
  kanske hon sjunger en låt i dur
  Ingrosso bruden syncar oss till skratt
  åker till London i ur o skur

  Happy birthday

 • C skriver:

  Ibland är kritik befogad och man ska ta åt sig och fundera. I det här fallet tycker jag att 0.001% är befogat (vi får alla tänka på hur vi uttrycker oss men herregud vem har inte sagt något fel eller ogenomtänkt?). Resten är fan överdriven hets och jäkla mobbing. Det liiilla snedsteg du gjorde ska alltså skällas ut, ältas i media, hetsas kring på ett sätt som gör att du mår så dåligt? Va fan är det för medmänsklighet eller ens feminism? Är det feminism att trycka ner en ung tjej på det sättet? Av vuxna människor som fan borde veta bättre. Jag menar verkligen detta SKIT I DEM! Har man kritik eller funderingar på hur någon uttrycker sig så kan man ändå hantera personen med respekt och lite jäkla medmänsklighet. Jag blir riktigt upprörd över sånt beteende av folk som borde veta bättre och själva lever med mental ohälsa och vet hur det är att bli uthängda.

 • Caroline skriver:

  BÄSTA Bianca!
  Har aldrig skrivit till någon kändis eller kommenterat något då det ALLTID blir tjaffs för minsta lilla 🙁
  Men det jag vill säga till dig att BRY DIG INTE! Jag VET hur svårt det är. Jag är likadan. Pratar först, tänker sen.. så många gånger jag har mått dåligt för allt konstigt jag har sagt.. men i år så ska jag sluta. Måste fokusera på det positiva, jag har en underbar familj och underbara vänner som väljer att vara med mig fast jag är som jag är.
  Och det har du med❤️
  Absolut! Man ska be om ursäkt när man har gjort fel, jag är samma. Jag skäms inte för att säga förlåt och det är en stor egenskap, glöm inte det.
  Så fortsätt vara go, glad och sådär sprallig!
  Älskar att lyssna på er podd tack vare att du är med! Tycker du är grym för din”ringa” ålder! ⭐️
  Lycka till med allt i framtiden och glöm inte:
  Du är grym!!?⭐️?

 • Petra skriver:

  Förstår att det är jobbigt när saker blir så STORA och andra lägger sig i.
  Försök att släpp det och sträck på dig och skit i vad andra säger. Jag har kommit till den åldern att jag säger vad jag tycker. Passar det inte så anser jag att det är deras problem.
  Du kommer gå stark ur detta. Jag tror på dig, du är värd all lycka i värden??

 • Charlotte skriver:

  Hej Bianca
  Jag skulle bli superglad Om du ville berätta vart jag kan hitta de guldfärgade besticken och tallrikarna i grått, rosa och blått som ni dukade med på nyår. Så himla fint!! Käär!

  Jag vill också säga att jag tycker att du verkar vara en härlig, kul, snäll och mycket klok tjej. Var stolt över dig själv!
  Kram Charlotte

 • Marie skriver:

  Fy fan vad jag skäms över människor ibland och hur vi behandlar varandra! Hur folk blir monster bakom tangentbord! Kärlek till dig o din familj – nu stöttar vi varandra istället o visar kärlek❤️

 • Matilda skriver:

  Hej Bianca! Vart är de fina talrikarna och muggarna ifrån som du har på bilderna på frukosten?
  Du är en underbar person Bianca glöm inte de!

 • Johanna skriver:

  Du behöver inte be om ursäkt Bianca.. håller helt med dig. Man kan vara feminist samtidigt som man tycker att män inte har någon talan.. helt ärligt så är det nog sjukt svårt att vara vit man i Sverige 2018, gör dem ett felsteg så är dem ju ett svin liksom, dem har feministers ögon på sig KONSTANT.

 • Johanna skriver:

  ALLA uttrycker sig fel ibland, det är så mänskligt, hoppas att du inte tar åt dig för mycket av människor ilska mot dig även om det såklart är jättejobbigt. Du verkar vara en fin person med hjärtat på rätt plats, fortsätt uttryck dina åsikter och våga erkänna om du har fel!
  Kärlek till dig!

 • Sofia skriver:

  Usch jag förstår verkligen inte hur folk kan vara så lättkränkta, trångsynta och leta efter fel och själva skapa missförstånd av saker och ting! Jag känner inte alls dig personligt men du ger verkligen ett intryck av att vara en otroligt fin och vänlig människa som alltid vill allas bästa, sen älskar jag din frispråkighet och att du kan skämta om det mesta, sån är jag med och det ska man vara! Livet blir mycket roligare om man skämtar till om det mesta och inte tar åt sig och blir kränkt av saker! Så fuck alla nötter som slänger ut sig skit mot dig och en massa kärlek till dig Bianca för du är en så himla go och härlig individ, fortsätt med det du gör!
  KRAM på dig!

 • A skriver:

  HEJ. Grattis till dig och din bror (vad snygg han är!). Stenbockar som jag. Ni är verkligen en fin familj. Din mamma Pernilla verkar helt underbar, önskar hon var min vän. Så rolig.
  Du ska inte ta illa vid dig av det som hände, inte ditt fel. Skit i dom där patetiska sketna haggorna som snackar skit, dom har inget bättre for sig och kämpar desperat för utrymme för att inte försvinna från media. Sträck på ryggen, du är bra och har rätt till din åsikt.

 • Anna skriver:

  Det är väl mest rabiata näthatare som går till attack mot dig. Som någon annan skrev, det är som att de bara vill hitta fel o få hata. Man fattar precis vad du menar om man har någon slags verklighetsförankring! Men tyvärr finns det endel som verkar sakna det.. PK-svansen.

 • Bea skriver:

  Vill bara ge lite kärlek till dig nu när du har en tuff period. DU är stark och inspirerande. Alla kan säga saker som man i efterhand ifrågasätter och ångrar. Du definieras inte av ett uttalande. Snart är du tillbaka och känner dig bekväm med livet igen. Styrkekramar!

 • Alex skriver:

  Jag hoppas du förstår att det är okej att säga konstiga saker ibland och att man inte kan kontrollera allt som kommer upp i tankarna. Jag är lite samma som du. Säger vad jag tycker för tillfället ibland kan jag stå för det och ibland känner man oj det där kanske inte var så begåvat sagt. Vet du, det är mänskligt. Jag gillar dig för att du vågar vara dig själv till 100% och inte konstlar till allting. Tycker inte du ska må dåligt för att du är du.
  Jag tror att många tycker om dig för den du är men du kan inte bli hyllad och älskad av alla. De som gillar dig mindre tar såna här tillfällen i akt och skit i dem. De är avundsjuka för de kanske saknar dina egenskaper hos sig själva. Skit i detta nu och kör!

 • Alex skriver:

  Jag hoppas du förstår att det är okej att säga konstiga saker ibland och att man inte kan kontrollera allt som kommer upp i tankarna. Jag är lite samma som du. Säger vad jag tycker för tillfället ibland kan jag stå för det och ibland känner man oj det där kanske inte var så begåvat sagt. Vet du, det är mänskligt. Jag gillar dig för att du vågar vara dig själv till 100% och inte konstlar till allting. Tycker inte du ska må dåligt för att du är du.
  Jag tror att många tycker om dig för den du är men du kan inte bli hyllad och älskad av alla. De som gillar dig mindre tar såna här tillfäullen i akt och skit i dem. De är avundsjuka för de kanske saknar dina egenskaper hos sig själva. Skit i detta nu och kör!

 • Aggie skriver:

  Du är en bra klok tjej, man får göra misstag. Tror ändå att du med ditt sätt vinner i längden. Kram

 • Elin skriver:

  Vill bara skicka några styrkekramar. Jag tycker du verkar vara en fantastisk snäll och cool tjej så försök att bara låta allt det elaka rinna av dig även om det är lättare sagt en gjort. Du har bästa inrednings stilen också, så snyggt!

 • Klara skriver:

  Förstår du mått skit, de gäller att väga orden på guldvåg när man är en offentlig person tyvärr. Det är nog inte första eller sista gången en sån här nätstorm uppenbaras pga att du säger eller gör nåt du inte menar…

 • Louise skriver:

  Vaaaaar kommer den fina kudden med Zebramönster??

 • Johanna skriver:

  Grattis Bianca! Vilken härlig dag du verkar ha haft med dina nära och kära ?

  Jag har inte kommenterat tidigare men ville bara lämna lite kärlek till dig nu! Ta inte åt dig av elaka människor som känner behovet av att ”tillrättavisa andra”. Alla säger vi något klantigt någon gång som misstolkas osv. Nu har du förklarat och förtydligat, försök släpp det nu, de som fortfarande håller på och sprider hat har inte lyssnat och kommer inte köra det heller.

  Stor kram! ?

 • Emma skriver:

  Asså jag blir så trött på människor som ska lägga sig i andras liv! Bry dig inte och ta inte åt dig de negativa kommentarerna folk ger dig! Du är en så härlig människa skrattar så mycket när jag lyssnar på eran podd och whalgrens värld! Du är bara så grym folk är bara avundsjuka❤️

 • Maja skriver:

  Bianca jag blir verkligen så ledsen av att läsa detta inlägg. Jag känner verkligen din smärta när du skriver att du ligger sömnlös över detta. Jag lyssnade på podden och jag förstod vad du menade när feministfrågan kom upp. Jag tror de flesta av dina läsare förstod vad du menade! Du sa direkt att du var feminist men du ville förklara att du inte ville se dig själv som en extrem person som hatade män osv. Jag tycker det är en rimlig åsikt men tyvärr blev några meningar möjliga att plocka ur sin kontext och då hände hela denna cirkusen. FINE att folk har åsikter om hur du uttalade dig och kommer med feedback och berättar hur de själva ser på det osv för att ”lära ut” sina egna upplevelser. Självklart kan man alltid lära sig mer om feminism. Jag själv har lärt mig extremt mycket bara senaste året och jag är lika gammal som dig Bianca! Jag blir så jävla ledsen av att folk gått till ATTACK så som de gjort. Det var verkligen inte okej.
  Bianca du verkar vara en jättehärlig tjej, låt dig inte knäckas av detta!! Stormen kommer dra över! Du har förklarat dig och du ska inte behöva må dåligt över detta föralltid.
  Kramar!!!

 • Petra skriver:

  Cissi är en av dom mest aggressiva feminister av dom alla. PUNKT. Sjukt oskön människa.
  Fattade exakt vad och hur du menade i podden. Att folk sedan väljer att vända och vrida och misstolka dina ord säger mer om dom än om dig.
  Att Cissi har mage att faktiskt kritisera dig på det sättet är både pinsamt och korkat. Hon är inte din morsa som har något ansvar eller rätt att tala om för dig eller någon annan heller hur du ska formulera dig eller vad du tycker. Hon bestämmer la fan inte vad du har för ansvar. Hon drog på sånna vidriga växlar där så jösses…orkar inte! Du sa klart och tydligt att du inte var så insatt i ämnet. Så vad är problemet!? Fattar inte!
  Du och A sitter och pratar så som två tjejer pratar i eran ålder. Ska hon eller någon annan ta sig rätt att läxa upp er för det. Ni hängde inte ut någon, mobbade inte, var inte elaka, kränkte inte någon.
  Kan skriva i evigheter känner jag men stoppar där?
  Fortsätt vara du Bianca
  Kram från en gammal gumma

  • En annan Maria skriver:

   Det roliga är dessutom att om du googlar Cissi så uttryckte hon för några år sen liknande tankegångar om att hon var feminist men hade svårt för manshat och sekterism. Detta har hon tydligen glömt nu. Jag skrev kritik till henne på instagram och försvarade Bianca men hon raderade snabbt min kommentar och blockerade mig. Att hon och hennes likar inte inser att det är dom själva som skjuter feminismen i foten…

 • Camilla skriver:

  Varfor maste du ens forklara dig? Det gar ju helt enkelt inte att tillfredstalla alla dina sk ’fans” och foljare.
  Tycker att alla har ratt till ’freedom of speech’ och igen, detta ar DIN blogg, dina tankar..tycker inte alla om det, kan de ju sluta ga in har eller?
  Sen ar ju denna Cissi Wallin en riktig extremist! Manhatare deluxe..Hon ar inge battre an man som trycker ner kvinnor. Hon ar i samma kategori.
  Maste finnas ett medium.
  Fortsatt vara den du ar..ta inte ens at dig at dessa individer som inte har nagot battre for sig.
  Just sayin.
  Kram

 • Anna skriver:

  Gumman då.❤❤❤
  Livet är en så kort tid här på jorden att det inte är lönt att lägga ner någon energi på detta.
  Du är en snäll människa som har yttrandefrihet. Alla människor på jorden har helt olika tänk och grodor kan hoppa ut ur munnen ??
  Det blir tragiskt när vi måste sitta som
  ”tal poliser” åt varandra! ?
  Sedan mitt eget tänk förändras med åren som går, med åldern och erfarenheterna som livet ger en. Så som jag tänkte för 10 år sedan så tänker jag inte nu och om ytterligare 10 år till så kommer jag förmodligen att tänka annorlunda IGEN!
  Jag tycker att vi människor ska ha större tålamod till varandra och inte döma ut varann.
  Från det ena till det andra nu ?
  Jag skulle behöva din hjälp Bianca ?
  om du vet någon bra optiker inne i stan?
  Bamse kramar Anna

 • Anna skriver:

  Gumman då.❤❤❤
  Livet är en så kort tid här på jorden att det inte är lönt att lägga ner någon energi på detta.
  Du är en snäll människa som har yttrandefrihet. Alla människor på jorden har helt olika tänk och grodor kan hoppa ut ur munnen ??
  Det blir tragiskt när vi måste sitta som
  ”tal poliser” åt varandra! ?
  Jag tror det är viktigt att vi har tålamod med varandra och inte dömer varann.
  Vi ska ge kärlek och uppmuntran till varann.
  Han där uppe vill vi ska älska våra fiender och inte enbart våra vänner.
  Sedan mitt eget tänk förändras med åren som går, med åldern och erfarenheterna som livet ger en. Så som jag tänkte för 10 år sedan så tänker jag inte nu och om ytterligare 10 år till så kommer jag förmodligen att tänka annorlunda IGEN!
  Jag tycker att vi människor ska ha större tålamod till varandra och inte döma ut varann.
  Från det ena till det andra nu ?
  Jag skulle behöva din hjälp Bianca ?
  om du vet någon bra optiker inne i stan?
  Kram /Anna

 • Marielle skriver:

  Men jösses vad trött jag blir. Vemsom helst kan säga fel, uttrycka sig fel osv. Det är inte hela världen bara man kan stå för sitt misstag. Åh det har du ju gjort med råge!!!
  Så varför denna ”mobbar” kampanj mot dig? Fattar inte det, alla dessa näthatare/troll/avundssjuka/svartsjuka personerna måste då alltså vara perfekta eller???
  Men om NI då är det fixa då alla problem i världen och fram med botemedel mot cancer!!
  Jösses lägg ner å fatta att ibland säger vi alla fel mm
  Bianca skit i dem du gjort ett litet tok, som min pappa alltid sa, du bad om ursäkt å stod för det. Glöm dessa människor och ha en fantastisk bra dag i morgon eller är det redan idag.

 • Sam skriver:

  Har du inte funderat på att bli vegan? Jag tror att alla dina magproblem beror på din kost – du trycker i dig mjölk- ägg- och köttprodukter hela dagarna och det är alltid värsta sorterna; processat kött som salami och brieostar osv Våra kroppar är inte gjorda för att äta allt detta. Du skulle kunna prova att äta plantbaserad kost i typ 1 månad och känna hur bra din mage och hela ditt system kommer att må! Och ser du en film som t.ex Earthlings så kommer du inte ens se åt en djurprodukt resten av ditt liv. Du känner väl till hur vidriga alla dessa djurfabriker är? Och du är väl djurvän? Förstå att varje tugga du stoppar i dig är ifrån ett djur som lidit något fruktansvärt.. ett ämne att ta upp i podden, det finns massa info på YouTube. #govegan

  • Bianca skriver:

   Jo kanske det. Men att jag trycker i mig mjölk – ägg och köttprodukter stämmer inte riktigt…. Jag äter mestadels vegansk men lägger inte upp det så ofta bara

   • Filippa skriver:

    Jo det har iaf jag förstått, ja att du inte ” trycker” i dig produkter som ovan skriver. Då hade du inte sett ut som du gör ?

   • Sam skriver:

    Ojdå, ”trycker i sig” var kanske inte så snyggt uttalat av mig #sorry men det är väldigt mycket mat i dina sociala medier.. Såg nu att du väljer mandelmjölk t.ex till gröten och ofta är det sallader och mycket växtbaserat som du säger och det är ju toppen! Men all processad mat… om du bara visste hur ex. parmesanost-korna har det.. Jag kan bara hoppas att du en dag får insikt om var all meat & dairy faktiskt kommer ifrån och hur stor skillnad du kan göra både för dig själv och för så många unga människor som vill leva som och göra exakt samma val som du. Stay beautiful!

    • Rob skriver:

     Sam, sluta med dina påhopp. Om du nu är så himla djurvän som du påstår tycker jag att du istället för att trycka upp dina värderingar i andras ansikten, istället tar ditt pick och pack och drar och volontärar nere i krigsdrabbade områden. Barn dör världen över utav matförlust / krigsskador. Du är väl human inte sant? Hoppas du åker ner dit och hjälper dom asap. Tack på förhand.

 • Matilda skriver:

  Tycker inte heller att du ska behöva förklara dig, men förstår också varför du gör det. Blir uppriktigt ledsen när jag tänker på vilken stress och ångest detta måste ha orsakat dig. Och blir ledsen över hur människor beter sig på sociala medier när folk inte delar EXAKT samma åsikter eller när folk inte uttrycker sig EXAKT likadant. Det som C gjorde gör ju att folk inte vågar uttrycka sig om någonting pga rädslan för att bli uthängd. Blir en så himla tråkig ton och inte på något sätt konstruktivt. Ett klimat där fel och misstag inte får ta plats är inte ett bra klimat, för det stryper debatter och mångfald av åsikter.

  Heja dig Bianca. Tycker du är grym.

  /från en som också är 23 och som hela tiden säger knäppa saker i processen i att lära sig mer om olika ämnen!

 • Mikaela skriver:

  Alla gör vi väl fel nån gång? Eller säger fel, eller uttrycker sig fel. Så varför blir de alltid sån hatstorm, och varför måste man alltid förklara sig?

  Vilken otroligt mysig dag de såg ut som du hade, med mycket kärlek och lugn ☺️

 • Gerd Pettersson skriver:

  Gillar dig!! Du är en fin människa.

 • Diana skriver:

  Bianca, ärligt talat!

  OCH vad folk tycker?.. är man så känslig att man tar åt sig och blir sur för att du sagt något dumt i podden?
  Man får ha åsikter, och man ska ha det!
  Många människor faller bara i spår och kopierar varandra och är så politiskt korrekta att man inte ens kan säga bä i deras sällskap. Att du vågar ha åsikter, vågar bara säga det du tänker på för dagen, eller faktiskt känner för dagen det gör att du sticker ut, det gör dig individuell, spännande och rolig. BRY DIG INTE OM PK MÄNNISKORNA som tar åt sig, varför vill duens göra dom nöjda? Dom behöver lära sig att det finns folk som tycker annorlunda än dom, tänker annorlunda och som vågar säga det.

  Ibland blir det fel, och ibland hoppar det grodor ur våra munnar, men det händer alla. Kan folk inte respektera dig för att du är en EGEN TÄNKANDE MÄNNISKA som vågar ventilera det många funderar över men inte vågar lyfta, strunta i dom. Dom kommer alltid finnas. Låt deras tråkiga kommentarer bli en påminnelse och glöd till varför du ska våga säga det andra inte vågar.

  Man måste skapa lite diskussion och för att göra det, krävs det att man vågar säga det som andra tänker.

  STRUNTA I DOM ANDRA, skratta åt deras PK-betéende istället.

 • Ullis skriver:

  Helt ärligt förstår jag inte reaktionen som då verkar ha blivit, inte insatt i det. Precis lyssnat på podden och jag reagerade inte alls på vad du sa. Som du säger i podden har bra killar/män omkring dig och du kan ju bara prata för dig själv och efter dina upplevelser. Och du är ju feminist, bara att du hitills sluppit kriga för din rätt som tjej.
  Du är en frisk fläkt och underbart härlig! Fortsätt vara du!

 • susanna frisk skriver:

  Börjar med att säga att jag tycker du är fantastisk.
  Jag är en morsa på 50 år, ditt tänk skiljer sig inte mycket från mitt. Men tyvärr vi som är genom goda får ta mycket skit oavsett avundssjuka eller osäkerheten en del människor har inom sig.
  Tänk om alla börjar fokusera på varför dom mår och gör som dom gör och kanske börjar jobba med sig själva istället för att sprida sin egna osäkerhet på någon annan i form av HAT?! Tror att världen hade fått många sådana som vi då;))
  Kul med din kille som kommer från Göteborg ,då jag själv är därifrån;))
  Jättefina är ni ihop, hoppas ni får hela livet framför Er med en massa barn och leva la dolce vita ” la familia”;))

  Från mitt hjärta till ditt… Du är en så fin människa
  Peace /Love/Understanding

  Kram Sussi

 • Bille skriver:

  Det är riktigt sjukt att du blir påhoppad över en sån grej. Du ska inte ens behöva förklara dig och be om ursäkt. Det är något som är fel när det nästan blir brottsligt att råka säga något som går emot vissa åsikter/en rörelse. Det gör att folk inte vågar uttrycka sina egna åsikter. Det blir lättare att bara följa det som är accepterat av de mest aggressiva och högljudda rösterna.

  • En annan Maria skriver:

   Helt rätt. Skönt att se att så många ändå höjer sina röster här på bloggen. Jag reagerade på Cissi Wallins instagram (tycker det var ganska få som sa ifrån där) och hon raderade min kommentar och blockerade mig direkt. Dom som svarade mig fick såklart stå kvar men jag hade ingen möjlighet att fortsätta bemöta ”argumenten”. Men man vinner absolut ingenting på att hetsa och mobba i grupp och försöka tysta alla röster som inte uttalar exakt det som ska vara ”tillåtet”, effekten blir som tur är motsatt.

 • madde skriver:

  Grattis i efterskott 🙂 försök lämna hatstormen bakom dig. Stor kram.

 • Caroline skriver:

  ❤️

 • Cecilia skriver:

  Jaaaa vill jättegärna ha receptet på de amerikanska pannkakorna 😀 😀

 • Ellen skriver:

  Tycker det du skriver på slutet är så fint och att du verkar så klokt. Så ovanligt och starkt att kunna säga att man gjort fel, ångrar sig och att man vill lära sig. Så ledsen för allt hat du fått/får dock. Hoppas folk släpper det snart. Kram. Älskar er podd.

 • Lena skriver:

  Grattis i efterskott sötaste Bianca !
  Skulle du inte kunna lägga ut Olivers goda köttbulle recept & Benjamins pannkakor ?
  Kram ?

 • En annan Maria skriver:

  Alltså du måste vara Sveriges sötaste och raraste bloggare. Såklart väcker det tyvärr mycket avundsjuka från mer okänsliga individer. Vilken jättefin beskrivning av din familj! Fina ni är <3

 • Sara skriver:

  Jag tycker inte alls att du har något att be om ursäkt för. Men i Sverige 2018 kan man inte avvika från de politiskt korrekta åsikterna utan att bli attackerad. Feminister; tro det eller ej, men bara för att man inte tillskriver sig själv epitetet ”feminist” så betyder inte det att man inte håller med om att tex kvinnor ska tjäna lika mycket som en man (vid samma arbetsuppgifter osv). Jag är tex INTE feminist därför att jag tycker också att just dagens feminism har ”gått för långt”. ”Radikalfeministerna” har inte så mycket att jobba för i Sverige idag, då vi är ett av världens mest jämställda länder. Även om det såklart finns saker olika områden kan bli bättre på! Men jag tycker att ”det har gått för långt” just pga det – det som ”syns och hörs” från feministerna är där man drar alla män över en kam, alla män är potentiella våldtäktsmän, ”Vi ska få gå med orakade armhålor”, ”Vi ska få blöda ner våra byxor vid mens, ingen kan tvinga oss att ha mensskydd”, ”diskriminering av kvinnor om det bara är män vid höga poster i ett företag” osv. Så mycket bullshit i mina ögon. Åk till Saudiarabien eller något annat kvinnoförtryckande land där kvinnor verkligen har 0 rättigheter och gör skillnad där än att sitta o gnälla framför datorn om att ni vill gå med orakade armhålor. För det första är det ingen som bryr sig om ni har hår under armarna, för det andra gnäller ni över att kvinnan likställs som sexobjekt för att i andra sekunden lägga ut halvnakna bilder på er själva. Ser ni hyckleriet? Kämpa istället för det som verkligen betyder något och spelar någon roll. Bedriv inte häxjakt på alla män. Men som sagt i Sverige får du numera inte uttrycka dina åsikter så länge de inte överensstämmer med mainstream-media-tänket. Jag håller med feministerna som startade hela feministrörelsen back in the days. De som protesterade mot att kvinnor inte hade rösträtt. De som kämpade för lika lön för lika arbete. De respekterar jag. Om du vill tjäna som männen – nöj dig då inte med ett underbetalt vårdjobb. Ge dig in i industrin, men var beredd på att lyfta tungt. Eller bli läkare. Inget stoppar dig från att bli det du vill.

  • En annan Maria skriver:

   Trodde först att det var jag som skrivit kommentaren. Håller med om det mesta. För min del gör det inget att tex Lady Dahmer försöker göra kroppshets till feminism så länge hon pratar för sig själv men det gör hon ju inte. Hon mässar om att alla kvinnor måste se ut som henne, äta som henne och strunta i att vara attraktiva för annars är dom ”slavar under patriarkatet”.
   Att det läggs så mycket energi på att gapa om att smink är förtryck visar ju bara hur bra vi har det i Sverige.
   Gruppvåldtäkterna är hemska men det är inte var och varannan kvinna som är utsatt av var och varannan man var som helst vilket man skulle kunna tro om man läser vad nät-feministerna skriver.
   Åsa Linderborg skrev en mycket bra text i Aftonbladet om hur Metoo saknar självkritik, förminskar kvinnor och överdriver en domedags-beskrivning av Sverige idag som inte är sann, rekommenderar starkt

 • Mia skriver:

  Bianca, fokusera istället på att du är en fin förebild till så många unga tjejer där ute. Som beundrar dig & älskar dig❤️ Du inspirerar verkligen. Mamma till en tonårstjej?ha en fin vecka & ta hand om dig.

 • Therese skriver:

  Du är en så fin o bra tjej Bianca, precis som du är! Läs inte allt skräp som skrivs på dina sociala medier just nu! Det är folk som inte har ngt bättre för sig än att trycka ner andra! Du har mkt bättre saker för dig än att ta notice av all denna skit!!! Stor styrkekram till dig ❤️

 • Camilla skriver:

  Så bra sagt om feminism Bianca! Inget du behöver ångra! Sååå många tyckrr som dig i detta,det är dags att mobbarna får mothugg. De måste inse att deras åsikt inte är nån slags facit. Stå på dig! Du är så bra!

 • Siri skriver:

  love u❤️

 • Mikael skriver:

  Den våldsamma reaktion du fick erfara kan ju ses som en indikation på sanningshalten i det du sa. Den överdrivna känsligheten idag vet verkligen inga gränser. Stå upp och backa inte.

  Men vad vet jag, jag är ju bara en välutbildad man 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *