SÖNDAG

Bilder lånade av Alice blogg 

I Onsdags så var jag och Alice bokade för att gästa ”Över Bordet Med Tom & Petter” som är en humorserie som sänds på Youtube. De bjuder in gäster, intervjuer och gör SVINROLIGA sketcher samt bjuder på en del bubbel hehe 🙂

Vi pratade om ALLT möjligt och jag skrattade mer än jag har gjort på år typ haha, dessa killar är LIVSFARLIGT roliga kan jag lova!! Ni kommer kunna se detta nu på Fredag så missa inte det 🙂

Efter inspelningen var vi alla lite på kalurven så att säga så vi bestämde oss för att ta oss vidare till Riche för middag som blev min frukost den dagen. Hade plåtning för samarbeten innan inspelningen så hann varken få i mig frukost eller lunch.

Dessa köttbullar satt riktigt trevligt till då! Fyfan vad goda det var denna gång. Jag är ju annars inget fan av köttbullarna på Riche då jag tycker de är ganska smaklösa och alldeles för kompakta/torra men denna gång var de mycket goda. Och för att inte tala om potatismoset…. sååå gott!!

MUMS!! 

Äntligen Söndag! Bästa dagen i veckan <3

Alice sov över hos mig igår så vi sitter just nu i min soffa, äter frukost och kollar Vänner på Netflix. Jag ska göra mig i ordning nu för brunch står på schemat snart med några vänner vilket ska bli svinmys. Har inte träffat de på svinlänge så har mycket att catch up 🙂

Sedan ska jag podda, träna, packa (åker till London imorrn) och åka till mamma för familjemiddag. MYS!

Hörs på Instagram under dagen älsklingar! PUSS <3

39 reaktioner på “SÖNDAG”

 • Malin skriver:

  Får man bara 5 köttbullar? Eller var det en barn portion?

 • Clara skriver:

  Kul, ser fram emot att se det programmet 😀

 • Gabriella skriver:

  Åhhh längtar såå mycket till ett nytt podd avsnitt!<333

 • Maria skriver:

  Du är så himla bra, måste bara säga det först! Inspirerande och allt därtill. Men okej, jag har en fråga, precis som du har/har haft, har jag en ätstörning och tänker på mat ALLTID. Äter, eller ja, jag försöker äta cleant i veckorna och ja, även för lite 🙁 men det jag vill komma till är, hetsäter du aldrig, du verkar liksom ha kontroll? Jag får mina attacker och tror/vet att dom flesta som lider/har lidit av en ätstörning hetsäter ibland, blir det aldrig så för dig? Du får gärna maila mig om du inte vill ta upp det på bloggen, eller skit helt i det om du vill 😉
  Tack för allt haha 🙂

  • S skriver:

   Hej Maria! Nu är jag inte Bianca, men jag svarar ändå. Jag har varit sjuk i anorexi, men är frisk sedan några år tillbaka. Det du beskriver är en ond spiral som nästan sker per automatik vid en ätstörning. Som du säger så äter du ”cleant” och ”för lite” i veckorna, men din kropp vill inte ha ”för clean” eller ”för lite” mat. Den vill ha tillräckligt med mat, kolhydrater, proteiner och vitaminer för att orka med allt som du vill göra. Så då framkallar kroppen en hetsätning för att få i sig mat. Vilket leder till att du får ångest och kanske fokuserar ännu hårdare på att äta cleant och lite, för att kompensera hetsätningen. Och så är spiralen igång. Jag vet att det är svårt men försök att äta tillräckligt så kommer det balansera sig tids nog. Man måste vara rädd om sin kropp, den slits ut så himla mycket på sikt av en ätstörning.
   Lycka till och ta hand om dig!

 • Cassandra skriver:

  Hej ville bara säga din vlogg / blogg är så fin och härligt att se dig ta för sig i livet ???
  Fick en ring av din collektion med guldfynd idag från min syster och älskar den så himla fin ??

 • Rebecca skriver:

  Men gud så gott det ser ut! Hoppas du får en fin söndagkväll också! Besök gärna min lilla blogg där jag skriver öppet om kampen för ett friskt liv iväg från bland annat ätstörningar, depressioner och självskadebeteenden. Allt för att bryta tabun kring psykisk ohälsa! Ta hand om er, kramar <3

 • Karin skriver:

  Trevlig resa till London ???

 • Mika skriver:

  Vad har du för vloggkamera? ?

 • JOHANNA skriver:

  Härlig dag 🙂 Lunchen ser ju sååå god ut! 🙂

 • Lacky skriver:

  Var det inte dessa köttbullar som du pratade om på en av de första poddarna? Började lyssna på den för några dagar sen så det är nog därför jag minns den detaljen haha xD De ser jättegoda ut iaf! Ha en fin resa imorgon =)

 • Lisa skriver:

  Jag har tänkt på att du skriver väldigt ofta ”kan jag lova” i dina inlägg..ibland även flera gånger i samma stycke. Detta är säkert inget du tänker på men som läsare kan det blir lite tjatigt eller tråkigt med för mycket ”upprepningar” när man läser en blogg, bara som ett litet tips :). Jag gillar dock verkligen ditt innehåll i bloggen som omfattar precis ALLT! Måste även tillägga att jag följer talang denna säsong enbart pga dig. Du är så himla härlig, glad, snygg och underhållande. Jag måste även få ge dig en lite udda komplimang.. du har otroligt snygga fötter! Har tänkt på detta flera gånger och jag har ingen fotfetisch eller så haha, men det har du verkligen! Du passar så bra i sandaler och tunna klackar och det är inte alla som gör det. Fortsätt med det du gör för du är sååå bra!

 • Vanja skriver:

  Bianca! Älskar dig på alla sätt och vis. Ändra dig aldrig!! Har två frågor: var bleker du dina tänder och går du på spraytanning? Isf var? Eller hur håller du dig så brun och fräsch? Kram kram

  • Bianca skriver:

   Jag bleker inte mina tänder och spraytannar mig inte heller.. Använder ingenting på huden för att bli brun 🙂

 • Sandra SC skriver:

  Helt klart favoriträtten :´)
  Åh längtar efter nya podden! Den är så mysig?

 • Ellen skriver:

  Hej Bianca.
  Vilken kamera använder du när du fotar?
  /Ellen

 • Natalie skriver:

  Hej! Du sa i någon av dina tidigare vloggar att du har bokat tid för fillers i läpparna? Du är ju sjukt snygg som du är! Men tänkte fråga dig vart du tänkt göra det? Om du känner till någon bra dvs.

  Kram på dig!

 • Lina W skriver:

  Men hur bra är du inte i Talang! Vilken otrolig begåvning du är alltså, fantastiskt!
  Tittar för att du är med helt klart, wow jag ääälskar att se dina olika sidor när du blir
  så där berörd och du har en så skön jargong mot Bard och Batra.
  Har du läst vad Anders Nunstedt skrev i Expressen i lördags?
  Lite konstigt att du inte tagit upp det, du borde ju vara så otroligt stolt över vilka
  ord han skriver om dig.
  Och det han skriver är helt och hållet sant. Viiiiilken TV-personlighet du är, Bianca.
  Vill se mer och mer av dig och hoppas att du får ett eget Bianca-program, att
  du får leda galor, melodifestivalen etc….
  Grattis till din kometkarriär inom TV, så kul att det går så bra för dig.
  Love you

 • Marie skriver:

  Kalurven…. ???
  Du menar väl pickalurven ??! ???

 • Johanna H skriver:

  Hej fina du! Kan inte du göra ett inlägg eller kanske göra en vlog om hur du började vlogga, hur/i vilket program du redigerar dina vloggar, vad man ska tänka på om man vill börja vlogga m.m. Hade varit skoj att veta. Ha det jätte fint, glöm inte att du är grym precis som du är. Blir så ledsen över att läsa alla negativa kommentarer som finns här. Vi tjejer skall hålla ihop! Tro inte på dem som skriver illa om dig, du är en grym inspiration och ett jätte fin förebild. You gp girl. Stor kram!

 • Jessica skriver:

  Bästa Bianca, du som är italienare och älskar att resa… Önskar sååå att du gör ett reseinlägg om topp-10 platser att besöka i världen eller framförallt Italien-tips! Sugen på att åka en weekend till valfri plats i Italien, ge mig förslag och tips! Love

  • Bianca skriver:

   Sååå bra tips, det ska jag verkligen försöka hinna med att göra. Reste ganska mycket 2017 så har några nya favoriter också 😀

 • sophia skriver:

  Kan inte jag få köpa din matta i hallen? Du sa att den skulle tas bort? Den är slut överallt nämligen du är bäst!

 • Sandra skriver:

  Snälla fina Bianca, har du nyans 1,2 eller 3 på ditt ysl solpuder? Älskar dina sminkvideos!

 • Åh, den där maten såg så god ut.

 • Susanna skriver:

  Såg fantastiskt gott ut! Oj vad mycket du har på gång, kul! Lycka till med allt!
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *