YUMMI BREAKFAST

Jag har inte sådär jättemycket bilder från förra veckan mer än massa matbilder som vanligt hehe.. sorry men jag älskar ju att fota mat helt enkelt 🙂

Till vänster ser ni en frukost jag åt när Alice sov över hos mig i helgen. Avokado & keso mackor är livet tillsammans med färska apelsin klyftor (my god va gott), yogurt med banan, blåbär & granola toppat med honung och kanel + en grön juice. Perfekt frukost enligt mig 🙂

Till höger ser ni en frukost jag tillsammans Alice (IGEN haha) åt frukost på nytt ställe för mig, GAST i Vasa Stan (nära Tegnerlunden) och wow vilket ställe. Riktigt hett tips och TACK Gertrud Tornvall för insta bilden som tog mig dit 🙂 Tokälskar att Sthlm rå levererar på härliga brunchställen 🙂

Som ni kanske sett på min Instastory senaste veckorna eller lyssnat på podden (NYTT AVSNITT UTE NU) så har ni kanske märkt att jag har börjat träna en hel del. Jag har börjat träna 4-5 dagar i veckan och jag tokälskar det! Jag mår så himla bra av det!!

Min aptit har blivit bättre, min energi är magisk, jag är på så mycket bättre humor, jag får rensa mina tankar när jag springer, jag har blivit mycket gladare och mer positiv! Jag är kär i träning och vill så gärna fortsätta detta hela året för då kommer jag verkligen bli mitt bästa jag tror jag <3

Så jag kör både egna intervall & styrkepass på SATS men har också och ska börja gå mer till FashionableFit pass på Berns och vid Odenplan för där köttar man kan jag lova.

Jag känner mig iallafall mycket mer starkare än tidigare!! Somnar enklare, är klarare i huvudet när jag vaknar, orkar mer så som i trappor osv.. 🙂

Jag har även hittat ännu ett nytt favvo ställe när det kommer till frukost/brunch, nämligen Nyko Kitchen på Nybrogatan (gamla Mocco).

Jag har både varit där på tjejbrunch med mina gamla nära vänner Saga, Hjördis, Felicia + Alice (bild till höger). Sedan hade jag ett super roligt möte (mycket som hända detta år jag kan lova) tillsammans med 3 andra grymma tjejer igår. Perfekt ställe om ni vill ha möte på ett mysigt ställe med inte för mycket folk och god mat 🙂

Jag har inte ätit alls för mycket acaibowls så jag kan inte är rätta personen att ”uttala” mig men denna acaibowl är helt klart den godaste Jag har ätit!!

Och juste vi får inte glömma denna magiska människa som var det bästa med hela mötet <3 Min agent Vanessas underbara son Matteo <3 Han bara MÅSTE älska mig när han blir stor haha!

 

Och som varje Tisdag så har vi ett nytt och kanske det bästa avsnittet att bjuda på denna vecka!!

Vi pratar om veckan som gått, hyllar vår nya girlcrush som ni uppenbarligen förstår vem det är hehe och svarar på en svår lyssnarfråga. Klicka på länken nedan för att lyssna <3

AVSNITT 10 HÄR 

NU – Befinner mig i London hos Phillipe och sitter just nu och jobbar medan han är i skolan och pluggar. Sedan bär det av ut på stan för att hitta på något kul.

PUSS <3

14 reaktioner på “YUMMI BREAKFAST”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *