INGROSSO20

— I samarbete med Na-kd — 

Vit NAKD hoodie här – NAKD Logo Hoodie

Min älskling <3

Är så sugen på att skaffa mig & Dino en till liten hårig kompis så han kan få leka med någon här hemma samt att jag får en till älskling att pussa på <3 Vad säger ni som har 2 hundar?! Hur mycket mer jobb är det??

Lila/blå stickad tröja här (färgen på bilden är slut) – Knitwear Sweater

Så snygg till ljusare byxor som jeans eller kjol på våren/hösten.

Röd mysig vringad tröja här – Back Overlap Knitted Sweater

Kommer i fler färger som min favvo i beige! Använder de så ofta både till vardags och middagar 🙂

Den ultimata svarta stickade tröjan med ”ballong” armar! Älskar den!! Finns även i andra färger.

Balloon Sleeve Knitted Sweater

Äntligen kan man börja göra sig redo för vårgarderoben och jag ser så mycket fram emot att rocka dessa godbitar! Tänk er till en fin ljus och fräsch klänning med dessa skor!! Så snyggt! Eller en beige stickad lång tröja tillsammans med de ovan <3 De ger de där lilla extra!!

Mule Heel Pearl Sandals

Jag är ju som känt (för er som följt mig ett tag) totalt BESATT utav Na-kd t-shirts!!

Enligt mig finns det inga snyggare på maknaden och nästan varenda t-shirt jag äger i min garderoben kommer ifrån Na-kd egna märke. De är så fina i färger, så snygga i fittingen, så fina mönster & prints och så sköna. Jag ääääälskar dem och skulle kunna köpa varenda en!

Klicka hem nya favoriten du också!

Darlin’ Tee

Snygg svart jacka som tyvärr är slutsåld men du hittar liknande HÄR och HÄR

Glöm inte att ni får 20% på allt om ni använder min kod “INGROSSO20”! HÄR har jag samlat alla mina favoriter hos NA-KD.com.

 

Happy shopping! <3

61 reaktioner på “INGROSSO20”

 • Rebecca Lilja skriver:

  Vi har en chihuahua blandning och en schäfer, vi skaffa två just för att dem alltid har varandra och har alltid någon att leka med!
  Att ha två är inte mer jobb än stt ha en, du gör samma saker när du har en som två. Ger dem mat, vatten, promenader, kärlek.
  Att skaffa två är bra en fördel inga nackdelar!
  Den enda ”nackdelen” är att det går åt dubbelt så mycket mat och dubbla försäkringar som varje månad kostar pengar, det är en grej man får tänka på!
  Har man ekonomi så rekommenderar jag att skaffa en till! Absolut! ?????

 • Rebecca Lilja skriver:

  Jag och min sambo har en schäfer 4mån och en chihuahua blandras 9mån.
  Vi skaffade en schäfer/Husky för ca 1år sedan men han blev tyvärr, som din margy, påkörd och fick lämna jordelivet. Vi skaffade honom först och sedan chihuahuan för att han skulle slippa vara själv.
  Efter att han gick bort hade vi bara vår lilla chihuahua kvar, så vi skaffade oss en schäfer.

  Att ha två hundar är inte jobbigare än en, båda äter, båda behöver promenad, båda behöver kärlek.
  Det enda som händer är att dem har varandra och en lekkamrat = du behöver inte sysselsätta dem lika mycket.
  Det enda man ska ha i åtanke är kostnad för mer mat och försäkring varje månad.
  Annars kan jag starkt rekommendera att skaffa en till!
  Hoppas det hjälpte lite!
  Kram

 • Synnøve skriver:

  Hei!

  Jeg har to hunder selv, og synes det er mye lettere å ha to stk, enn én hund! Når man har to så leker de mye sammen, får selskap av hverandre, så jeg har sett mye mindre problematferd hos min første etter vi fikk hund nr.2! Så det anbefales:-)

 • Rebecka skriver:

  Hej!
  Jag har två hundar och tvekade också lite innan jag köpte hund nr två. Nu ångrar jag det inte alls. De har glädje av varandra, leker tillsammans, sover tillsammans och håller varandra sällskap om jag behöver lämna dem en stund själva. Nackdelarna är att det blir lite dyrare med två hundar och att det kan vara svårare att ta med sig två hundar på uteserveringar, jobb mm. Men helt klart övervägande positivt! Älskar mina hundar!

 • alicia skriver:

  Hej!
  Vet du på rak arm viken färg du har på din hourglass foundation?
  tacksam för svar!!

 • Mathilda skriver:

  Åh jaaa Dino hade blivit såå glad säkert ? det är klart att det är mkt jobb men du har ju fina vänner och familj som hjälper dig 🙂 dom kommer finna stor glädje i varann när de behöver vara själva ibland också ?

 • M skriver:

  Jag har 2 stora hundar (har alltid haft 1 hund åt gången innan) men det är inte större skillnad i jämförelse med att bara ha 1. Det som gäller med stora hundar är att ha pli på dom så man t ex inte välts omkull vid hundmöten. Man ska ju såklart ha pli på alla hundar oavsett storlek men man ramlar inte omkull med 2 småhundar på samma sätt. Mina hundar har alltid varandra och man märker att vår första hund mår bättre av den andra – de leker med varandra osv 🙂 ett tips är att kolla på hundstallet om det finns någon hund som vill ha ett nytt hem ❤️

 • Anne skriver:

  Vi hade en stor hund. När hon va sju köpte vi en till samma ras. Skulle köpt nr 2 tidigare. Dom hade nytta av varandra busa kela mm. Man vänjer sig fort med två hundar, sen vet man knappt hur det är med en. Men dom mår inte bättre som två när dom är ensamma Hundar ska inte va själv länge. Kööööööp en kompis till Dino

 • Melinda skriver:

  Har för mig att du i din youtube-video ville ha tips om bra BH att ha under T-shirt? Om det stämmer har jag världens bästa tips till dig:
  https://www.zalando.se/chantelle-c-chic-underklaeder-beige-ch921k00z-916.html

  Denna BH är verkligen inte snygg (haha), har 0 pushup osv MEN den är otroligt skön och PERFEKT att ha under T-shirt.
  Den lämnar inga ”märken” som man ser längst bygeln när man har t-shirt, och är helt enkelt grym. Om ens T-shirt dessutom inte är
  urringad gör det ju inte så mycket att den inte har pushup. Kan även rekommendera denna även till tunnare blusar
  då också BH:ns konturer ibland kan synas..

  Den finns på NK-underkläder – gå dit och låt dom hjälpa dig att prova. Den är lite dyrare, men det är en värd investering!
  Rekommenderar verkligen dig att ta en hudfärgad också, då det inte syns igenom på tex vita T-shirtar.

  Lycka till 😉

 • Lacky skriver:

  Älskade verkligen Balloon Sleeve Knitted Sweater, så köpte den i röd ahaha Tack så mycket för tipset <3

 • Ebba Spjuth skriver:

  Hej! vart är dina byxor ifrån?

 • lo skriver:

  Vilken storlek har du på den röda tröjan??

 • Johanna skriver:

  Kommer den svarta jackan tillbaka? 🙂

 • Josefine skriver:

  Sån girl crush på dig du snygga kvinna ???

 • Åhh vilken bra idé att skaffa en kompis till Dino. Vi är två Cavalier King Charles Spaneiel, och vi älskar varandra och leker och sover ihop!
  //Popcorn & Fonzen

 • Josefine skriver:

  Världens finaste Bianca! Vilken storlek bär du i NA-KD t-shirts?

 • Anita skriver:

  Hej! Jag brukar kolla in din blogg, om inte annat i brist på annat haha. Jag är ju äldre, som morsan din. Ja Dino skulle nog bli lycklig med en lite såmpis, kanske en hona i samma ras. Då kan du para honom och få en lite farm och få något annat att fokusera på än allt ytligt. För vem ända in i glödis behöver en Rolex klocka egentligen, kram!

 • Hanna skriver:

  Hej! hur länge gäller koden till?

 • Ella skriver:

  Finaste du! Var kommer dina byxor ifrån? Så snygga

 • Sofia skriver:

  Bra idé att skaffa en till hund! Vi har alltid haft två och jag tror att de ger trygghet åt varandra när de lämnas ensamma hemma (men de ska såklart ändå inte lämnas ensamma längre stunder för det). Plus att de har någon att leka med när andan faller på. : )
  Det är inte mycket mer jobb med två, det blir ju samma antal promenader etc.
  Eftersom Dino är van att vara ensamhund kan det väl vara bra att först låna hem en hund du funderar på att köpa, så ser du om Dino trivs med den innan du bestämmer dig. : )

 • Steph skriver:

  Bianca! Vart är dina svarta byxor ifrån? Den ”sköna” modellen som du brukar ha ganska ofta? Vore så nice med lite tips på vart man kan hitta snygga sådana byxor. <3 <3 <3

 • Rebecka skriver:

  Jag har haft både en och två hundar. Tycker definitivt att det är bättre att ha två. Dom har såå mycket glädje av varandra, sen är det bättre när de är ensamma hemma också, Har inte märkt något som skulle va ”jobbigare” med två. Så köp en till vovve! 🙂

 • Sabina skriver:

  Skaffa en till! Vår hund har aldrig visat att hon mått dåligt på några sätt, vilket hon heller inte gjort. Men efter att vi skaffade en till så lyser det verkligen om henne! Även om hon till en början tyckte att det var lite jobbigt ibland med en liten bitandes valp, så är hon så nöjd.
  De ligger och sover bredvid varandra i bädden varje dag när man kommer hem!
  Extra jobb har iallafall inte vi märkt av. Man måste ju ändå gå ut lika många promenader(fler när den är valp såklart), och de äter samma tider osv. Den enda skillnaden tidsmässigt är väl att man har två stycken att gosa med istället för en! Men det finns ju inget bättre än det 🙂

 • Elin skriver:

  Jag har två hundar och de har så enormt mkt glädje av varandra att jag aldrig kan tänka mig att ha bara en hund igen. De är nästan aldrig själva men när man åker på semester och har hundvakt är de så skönt att veta att den störsts tryggheten de har är i varandra. Annars hade jag nog aldrig kommit iväg någonstans. Likadant när man är ute och kan ha dem lösa. Om jag promenerar 5km räcker det för att trötta ut dem totalt för de leker konstant. Kör!

 • Agnete skriver:

  Hej Bianca! Du skrev att du hade XS i NAKDs t shirts, men skulle du säga att de är små i storleken eller normala? Brukar du ha XS i andra toppar också? De är så finaa!! <3

 • HannaA skriver:

  Är dem svarta byxorna också NA-KD? så snygga!

 • Tina skriver:

  Tycker absolut inte att du ska tveka om att skaffa en hund till. Det är så mysigt med dubbelkärlek. Man känner aldrig ånger när man lämnar hemmet för att man vet att dom har varandra.
  Tänk på att välja en ras som går ihop med den du redan har, så att du inte får en livlig hund och en lugn. Det kan vara väldigt påfrestande för Dino som är van vid att vara ensam. Bra om dom har samma personlighet liksom.

  Lycka till

 • Rebecca skriver:

  Kom just på att det enda jag väntar på är Biancas egna klädmärke.
  Is that what’s happening this year maybe (heart eyed emoji)!!

  Keep on ROCKING IT GIRL!

 • Malin skriver:

  Jag själv har två små pommar hemma, ena fick jag i oktober så han är lite över 5 månader nu och min äldre är drygt 2 1/2 år och det har fungerat sååååå bra. Sen är det klart att de blir mer jobb i början med två hundar, men de är ju alltid mycket jobb i början med en valp. Tycker absolut att du ska köra på en till om du känner att din hund kan må bra av sällskapet! Det enda jag känt som kan vara lite bökigare med två är när man dels ska åka iväg, i ska fall om man åker kommunalt med två hundar, och dels när man behöver lämna bort. Inte alla är lika sugna på att ta hand om två hundar.
  Hoppas de hjälper lite!??

 • Ebba skriver:

  Var är skorna ifrån?

 • Anna skriver:

  Såg att flera andra frågat samma sak men varifrån kommer de svarta byxorna? De ser underbart sköna ut 🙂

 • Emma skriver:

  Klart det är enormt mycket jobb med en valp, men att ha två hundar tycker jag många gånger är lättare än när vi hade en! Det som är skönt är ju att dom alltid har varandra att trötta ut, man behöver inte vara den som aktiverar och håller den sysselsatt hela tiden när den vill utan dom kan själva hålla igång!

 • Chris skriver:

  Synd de i te har några kill/ herrkollektioner. Riktigt snygga kläder nämligen. ??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *