HELLO LONDON

Utsikten när man landar i London är magisk!

Staden är så stor och levande <3

Jag landade ganska sent på Måndag kväll så vi drog nästan direkt till ett ställa nära Phillipes lägenhet i Marylebone som heter Fischer´s.

En österrikisk restaurang med gudomligt god meny! Deras wienersnitzel var M A G I S K!

Tidigare idag när vi var inne i en Rolex butik för Phillipe tycker det är roligt att kolla på klockor…

Slutade med att jag också kollade på en och bestämde mig för att jag fanimig ska unna mig en Rolex detta år!! Jag har jobbat så hårt sedan 2016 och är så stolt över min framgång i min kärriär. Så detta står på önskelistan för detta år helt klart!!

Middag igårkväll på ett berömt italienskt ställe vid Bond Street vid namn Cecconi´s. Det var helt okej! Saknade lite sälta och det där lilla extra men helt klart gott 🙂 

Godmorgon mina älsklingar och hej ifrån London! Jag mår så bra när jag är här. Kanske för att jag får vara med min älskling men jag känner mig hemma i denna stad!! Jag älskar London så oerhört mycket! Synd att Phillipe typ hatar London efter sina 3 år här haha menmen…

Har tyvärr ingen bild på mig ifrån igår/idag men jag vloggar om mina dagar här så ni kommer få se allt på min Youtube kanal förhoppningsvis i helgen men annars nästa vecka 🙂 Vi har hittills ätit (enda vi gör) gått på stan och shoppat lite, myst och gått på lyxbio!! Men som sagt, allt detta i nästa vlogg!

Nu ska jag njuta av ledighet med min älskling!! Hörs senare vänner!

PUSS <3

 

 

74 reaktioner på “HELLO LONDON”

 • Gabriella skriver:

  Fy vad härligt!

 • Thea skriver:

  Min sambo ska flytta till london och jobba i 3 månader, vart i London bor Philipe är de ett bra område?
  Sen jag kommer jag åka ditt en hel del som sagt så vilken är din bästa brunch lunch och middagsställe?
  Hoppas du får en toppen dag! <3 kramar, man blir så glad av din och Alice podd min absoluta favorit podd <3

 • Susanna skriver:

  Det är du helt klart värd! Ha det underbart i London!
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

 • Lacky skriver:

  Men åh vilka snygga bilder! Och vad gott allting ser ut <3 Jag besöker London ganska ofta också pga har familj där, så tack för restaurang tips! Ha en underbar dag <3

 • Kajsa skriver:

  Varför hatar Phillippe London? är det för det regnar ofta där eller

  London verkar ju va en fin stad ju? haha

 • Hanna skriver:

  Nej asså Bianca, DU MÅSTE SLÄPPA EN LÅT. Du MÅSTE! Eller lägga upp en cover på youtube eller nåt. Tittat på din story om och om igen nu.

  Du kan bli en sån där artist som inte uppträder live ? bara du sjunger!!!! ???

  Din röst är magiiiiiii!!!!!!!!!
  Snälla jag ber dig.
  Vi har ett liv på jorden. ETT LIV. Du bara måste dela med dig av din röst!!!!! ❤️❤️❤️

 • sophia skriver:

  Hör gärna av dig om det gick att köpa din matta och blå klänning? 🙂 Vore jättetacksam!

 • Marie skriver:

  Hmm.. Ja du har jobbat i 2 år och ska unna dig en Rolex?
  Jag har jobbat heltid i snart 20 år och får det precis att gå runt med familjeliv o allt. Jag går upp 05.00 varje morgon och kommer hem runt 17-18 varje dag. Lång resväg och hårt arbete och jag får det precis att gå runt?
  Bitter? JA!
  Jag har ändå en utbildning men det är klart att det är heeeelt andra summor när man jobbar med media.
  Vad vill jag ha sagt med detta då? Jo, jag hoppas du uppskattar det du har för du verkar ha en skev bild av verkligheten. Hörde när du så i podden att du åkt taxi i 1 månad för 20 papp! För Pernillas pengar dessutom!! Skulle mitt barn gjort det så hade vi nästan gått under ekonomiskt. Hade fått ta av sparpengarna för att överleva.

  Jag gillar dig ändå, det gör jag verkligen. Du har förändrats o mognat. Du var sjukt jäkla bortskämd förut. Vilket man borde klandra dina (båda!) föräldrar för egentligen.

  Trots allt så längtar jag till den 15:e feb när Wahlgrens Värld drar igång igen, så man får drömma sig bort lite i er fantasivärld ni lever i.

  • Mia skriver:

   Håller helt med! Jobbat hårt i två år och ”förtjänar” därför en Rolex. Tycker också att du är ganska bra på att unna dig fina kläder, dyra möbler, resor, middagar ute etc. Kan också vara smart att tänka på att kändisskap inte alltid varar och att det kan vara klokt att tänka på framtiden.

   • Isabell skriver:

    Fast nu är det ju hennes liv och hennes pengar, så det är helt upp till henne vad hon väljer att spendera sina pengar på. Bara för att hon unnar sig dyra saker (enligt oss som hade varit tvungna att spara ett längre tag för att kunna unna sig det hon gör) så innebär det väl inte att hon INTE tänker på framtiden? Visst hade hon haft mer pengar om hon hade köpt saker som inte är dyra, men samtidigt så säger hon själv (i podcasten) att när hon unnar sig, så vill hon jobba ännu mer. Alla investerar olika i livet, och hennes sätt att investera behöver nödvändigtvis inte vara fel. Allt beror på hur man väljer att se det och vad eller vem man jämför med. När du säger att ”kändisskap inte alltid varar”, så låter det som att det endast är pga kändisskapet som hon får sin inkomst från. Snarare har hon genom sitt kändisskap kunnat visa vilken talang hon har samt alla hennes bra kompetenser, därav har hon en bra inkomst.

    Kram

    • Mia skriver:

     Klart att det är hennes liv och hennes val och att hon såklart ska göra precis som hon vill. Bränn pengarna och lev som Boris Becker om 20 år om du vill, haha. Undrar bara om hon är medveten om hur främmande hennes tänk om att unna sig en Rolex eftersom hon har jobbat i två år är för den stora massan.

     Klart att det är kändisskapet som gör att det hon sysslar med når ut och drar in pengar. Svårt att tjäna pengar på en blogg om ingen läser, en podd om ingen lyssnar och TV-program som ingen tittar på.

  • Emilia skriver:

   Men herregud skärp till er, världen ser bara ut så idag att media världen är otroligt otroligt stor och det är där man tjänar pengarna på idag. Bianca är sjukt stor i den världen och därmed så tjänar hon extremt med pengar. Herregud lev livet och spendera det på saker! Tror säkert hon sparar också så det behöver ni inte oroa er för om ni nu måste påpeka saker 🙂 sluta kommentera och väx upp

 • Sandra skriver:

  Du har såå himla bra variation på de jag vill se/läsa på din blogg! Älskar dina videos också!
  Sen undrar jag vilken nyans du har på ditt Ysl bronzing stones-puder? 🙂

  Sluta aldrig med Wahlgrens värld!! <3

 • Lissa skriver:

  Alltid diggat dig men tycker du saknar respekt för pengar.

  • Bianca skriver:

   Jag har jättemycket respekt för mina pengar. Men jag har ganska mycket pengar så jag har råd att köpa det jag köper 🙂

   • Dea skriver:

    Härligt svar, befriande ? Fortsätt vara du och gör vad du vill med ditt liv och dina pengar!

   • Charlotte skriver:

    Hahaha faktiskt ett av de bästa svaren jag hört när de kommer till pengasnack. Folk med mer pengar vill alltid förklara o försvara sig till folk som ifrågasätter varför man spenderar si o så o en massa annat, o det kan jag förstå. Men att helt sonika bara säga som du ” jag har ganska mycket pengar” är ju bara klockrent. ?

  • Sofia skriver:

   En Rolex är en klocka för livet. Bra investering som garanterat ökar i värde.

   • AC skriver:

    Rolex ökar inte i värde. Jag har en som gick lös på 50 lakan och sedan bytte jag urtavla med lite extra lull-lull och det slutade väl på 60-70, men den är INTE värd i närheten av det. Så tro inte att det är en livförsäkring modell bättre.

   • Bianca skriver:

    Känns verkligen som en bra sak att lägga pengarna på, något jag kommer använda hela livet 🙂

 • Katarina skriver:

  Härligt att ni är tillsammans igen! ?

 • lo skriver:

  Bianca du förtjänar det du har jobbat stenhårt! Alla människor unnar sig själv med saker det är inte priset som ska avgöra. Hade du varit en 40årig vit man hade ingen lagt ett negativt kommentar här. TVI PÅ ER SOM KOMMENTERAR

  • Mia skriver:

   Haha, så dumt. Visst är feminismen viktig, men allt kan inte göras till kvinnofrågor. Jag hade sagt samma sak till en man som yttrat sig på samma sätt.

  • Bianca skriver:

   Känner mig värd det efter allt hårt arbete, man blir ju då bara mer taggad till att jobba ännu hårdare 🙂

 • carina andersson skriver:

  Hej vad är de Phillip pluggar i london?Jag hörde dej sjunga på instagram,Du är ju grym på att sjunga

 • JOHANNA skriver:

  Åh wienerschnitsel! Det var inte igår! 🙂 Gud så gott 🙂

 • Maria Jakobsson skriver:

  Unna dig en Rolex om du vill ha en! Det är DINA pengar som DU har tjänat och det är DU som bestämmer vad du ska göra med dem och ingen annan.
  Strunta i avundsjuka, bittra människor som inte klarar att unna andra människor det de själva inte kan köpa. Löjligt!
  Tycker du är helt underbar och älskar din ärlighet, humor och rakhet i såväl Talang som Wahlgrens värld!
  Fortsätt vara dig själv, du är en fantastisk ung kvinna med en lysande framtid framför dig!❤️

 • Anna Wannberg skriver:

  Så snygg klocka!! Vilken dröm :)!

 • Ricky skriver:

  Du är en av dom roligaste det är så kul fölga dej ??? man blir såå glad av läsa din blogg och lyssna på din podd

 • Rebecca skriver:

  Men åh så gott med österrikisk mat, varje gång jag åker ner till Wien så njuter jag av varje tugga. Så god mat ju! Hoppas du har en fin resa! Besök gärna min lilla blogg där jag skriver om psykisk ohälsa för att bryta tabun och stigmat kring det. Ha en fin dag, kramar

 • Helena skriver:

  Hoppas du inte genom ditt kändiskap förlorar din verklighetsförankring.

  • Ella skriver:

   Tycker du det verkar så? På vilket sätt i så fall? En ung kvinna med framgång o pengar är vad jag ser som dessutom är så ärlig i sina uttalanden och gått igenom saker i tidig ålder som säkert innebär en helt annan mognad om verkligheten än vad min 19 åriga dotter gör. Idag snackar vi curling och det är så otroligt många som inte ens vet hur livet där ute är. Som aldrig fått gå igenom sorg eller andra trista saker som jag tror stärker en och därmed får en verklighetsuppfattning.

   Är det pengar i sig som du tror att Bianca skulle tappa fotfästet för så tror jag knappast att det händer. Folk som du som slänger ur sig en sån sak, va vill du eg att Bianca ska svara? Oj tack Helena, jag håller på att tappa fotfästet, eller oj tack för den men nej jag står stadigt? Fattar inte varför man skriver så…

   • Klara skriver:

    Ella, det jag tror folk som skriver som denna Helena och många andra ibland är att de krockar så fel i våra sinnen just nu när man inte kan sätta på nyheterna förräns ett urmärglat barn syns gråtande. Det är nog de som gör att folk reagerar extra mycket när man ser detta överflöd. Det är bara mänskligt.

    Det viktiga är att man inte ger nån skuldbeläggning på enskilda personer som just i detta fall Bianca då. Låt tjejen få handla utan att folk ska försöka ge samvetskval. Nu har hon pengar o kommit upp sig o livet leker med kärlek o annat. Den tiden tycker jag man kan ge en 24 åring för tids nog är det inte roligt längre. ??

 • anonymabloggen skriver:

  vill också till london, men jag är alldeles för feg!!

 • Anneli skriver:

  Lätt att mycket shopping mynnar ut i shoppingberoende. Bara handla för handlandets skull utan eftertanke om det är ngt som behövs. Ej mer än kortvarig glädje o sedan kanske istället ångest över all shopping. Tänker oxå mycket på vad konsumtion kostar vår miljö. Det kan man inte blunda för hur mycket eller lite pengar man har. Ber dig oxå tänka över vart din träning är på väg, så lätt byta ut ett ”missbruk” mot ett annat. Mvh Anneli

  • Bianca skriver:

   När jag bestämt mig för att köpa något så pass dyrt som en Rolex klocka så sätter jag upp mål som får mig att vilja jobba ännu hårdare. Jag skulle aldrig köpa en klocka bara för att, utan det är för att jag vill och ser det som ett bevis på mitt hårda arbete 🙂 En klocka är något jag kommer använda varje dag hela livet.

 • Sandra skriver:

  En nyfiken fråga, hur gör ni med middagsutgifterna när ni är ute o äter såpass ofta? Splttar ni eller kör ni varannan?

  KRAM

 • Karo skriver:

  Vad kommer din kappa ifrån den som du har på dina instastories? ?

 • Karin skriver:

  Det är nog inte så att hon inte vet vad hon gör med sina pengar. Låt henne handla om hon vill. Puss på dig fina Bianca❤❤❤

 • Emelie skriver:

  Längtar sååå mycket till vloggen ? Maten ser så god ut och pastan ??❤️

 • freedrics skriver:

  Åhh, längtar tillbaks till London! Hoppas bara nu att ni får ett par regn-fria dagar, det regnar ju jämnt där! ;(

  • Bianca skriver:

   Det har en tendens att regna mycket i London haha, men det är samma med Göteborg. Så jag har vant mig haha 😀

 • judith BCN-TLV skriver:

  min pappa som är en simpel man men har tjänat hyggligt med pengar i livet har ett par rolex liggandes i byrå-lådan. alltid en bra liv-försäkring, tänker vi. såklart du ska köpa en rolex, när du har stålars. shalom.

 • Lovisa skriver:

  Måste också kommentarer här, för att väga upp vissa SKITKOMMENTARER i denna blogg! Bianca du är fantastisk, driven, duktig och framgångsrik! På riktigt så börjar jag att få nog av alla dessa människor som spyr ur sig så mycket hat, vad är det för fel? Såg att nån kommenterat innan att om det hade varit en 40 årig vit man så hade ingen lagt en negativ kommentar, och jag kan inte annat än att hålla med till 110%. Snarrrrkkk!! Jag är så vansinnigt trött på allt näthat, som i synnerhet riktar sig mot tjejerna i branschen! Bianca du är grym!!!!

 • Tilda Karlsen skriver:

  Hej Bianca !

  Det är så trevligt att följa dig på Instagram ??

  Men tyvärr kan jag inte komma till mall of Scandinavium imorgon .

  Trevlig helg

  Från Tilda

 • simone skriver:

  Hej Bianca! Du är bäst! Får jag köpa din matta den du ville bli av med? 🙂

 • pernilla skriver:

  Pengar är väl ändå till för att spenderas? Och jag tycker absolut att Bianca ska köpa sig en Rolexklocka eftersom hon har dessa pengar och mer därtill! Nä sluta vara så avundsjuka, det är ingen fin egenskap! Alla vi unnar väl oss någonting fint när vi tycker att vi är värda det. Och då får man såklart rätta sig efter sin plånbok men poängen är att vi alla gör det om vi kan. Så det spelar väl ingen roll vad prislappen ligger på??? Vi alla är lika i grund och botten, har bara lite olika förutsättningar… Kram bästa Bianca!!!

 • Malin skriver:

  Hej Bianca!

  Kanske en konstig fråga, men på bilden där du har klockan runt din handled syns en bit av din tröja/kofta, VART är den tröjan/koftan ifrån? Såg så mjuk och mysig ut! 😀

 • Yohanna skriver:

  Om du köper en klocka för 68 000kr för att du känner att du jobbat bra senaste åren så har jag bara en sak att säga, JÄVLA vad grym du är som känner så. Och fyfan vad grymt jobb du har gjort, grattis! Inte alls avensjuk 😉 Det förtjänar fina du! <3

 • Dennis skriver:

  Tja

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *