HAN ÄR I FINAL!!

Byxor Zara // Skor Asos // Top gammal från Na-kd liknande här (adlink) // Väska L-V 

 

 

 

 

 

Alla bilder tagna av Johan Valkonen! Stort Tack!!

Lite slut…..haha!! 

HAN GICK VIDARE TILL FINAL!!! Och det är allt vara er där ute, folket som röstade på denna stjärna <3

Fyfan vilket fet känsla det var när de ropade ut hans namn, publiken jublade, jag hoppade ur stolen och skrek tills lungorna sa ifrån och hela kroppen fylldes med kärlek!! Sån där stor, stolt och enorm kärlek!! Fyfan vad jag älskar dig Benji och jag är så stolt så stolt så stolt som man kan bli!!! Du är ett rent GENI och tillsammans med din koreograf Zain Odelstål och stylist Dennis Brochner har ni skapat rent MAGI!!!

Efterfesten var en av de roligaste kvällarna i hela mitt liv!! Egentligen inte pågrund av något speciellt som hände utan bara av den enkla anledningen att jag var omringad av de bästa människorna och nya favoriter <3 Benjamins koreograf och stylist Zain & Dennis är och kommer alltid vara DE ROLIGASTE JÄVLA IDIOTERNA JAG NÅGONSIN TRÄFFAT hahahaha!!!! Asså jag har nog aldrig garvat så mycket!! De är så jävla sköna att jag typ vill flytta ihop med dem nu haha 🙂

Idag har jag knappt någon röst och är helt slut då vi festade till 07.00 i Lördags… men det står mycket jobb framför datorn på schemat idag. Sitter just nu på mitt nyrenoverade kontor, har precis bockat av ett möte med Google och ska nu hem till mamma för att hämta Dino, jobba hela dagen med massa grejer på datorn och sedan podda med Alice.

PUSS <3

 

 

 

 

 

 

 

 

10 reaktioner på “HAN ÄR I FINAL!!”

 • Rebecca skriver:

  Men åh så kul! Tittade faktiskt på första deltävlingen, brukar inte titta på mello annars. Besök gärna min lilla blogg där jag skriver om tillfrisknandet från bland annat ätstörningar, depressioner och självskadebeteenden för att bryta tabun och stigmat kring det hela. Ta hand om er, kramar <3

 • Åsa skriver:

  Hej! Tack för fin och inspirerande blogg och instagram.
  Jag har totalt snöat in på din kavaj som du hade i lördags på mall of Scandinavia. Har kollat igenom hela nätet känns det som men inte hittat den. Please – tell me – Var har du köpt den? MÅSTE ha…..=) Kram på Dig

 • Angelica skriver:

  Såå himla bra!! Men inget slår nog eran relation, den är helt otroligt underbar.
  Fantastiska människor är ni!

 • Gabriella skriver:

  Fy vad härligt!!!!<3

 • Camilla skriver:

  Alltså Bianca ❤ gud vad jag önskar att du kunde hjälpa mig att shoppa kläder, du har sådan grym klädsmak och jag älskar precis de kläderna du bär ?????? pöss ?

  • Bianca skriver:

   Vad gullig du är Camilla!! Pussss

   • Camilla skriver:

    Nej nej ? bara ärlig, direkt från hjärtat. Det är så jag känner, så in i bomben, du har så galet fin klädstil och precis sådana kläder jag, tanten vill ha ????? Älskar din stil. Älskar älskar!!!!!
    Har så svårt för att shoppa kläder, shoppar alltid fel saker ? vill ha en sådan dör snygg basgarderob, sådana snygga kläder som du har ? pöööösssss ?❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *