ROLIGASTE INSPELNING

PRESS PLAY <3 

I Fredags släpptes denna grymma video som jag och Alice spelade in för någon vecka sedan! Fyfan vad sköna dessa grabbar är, de har verkligen exakt min humor 🙂

Tom & Petter har haft deras show ”Över Bordet” på Youtube ett tag och jag älskar deras sätt att intervjua deras gäster + att deras sketcher är klockrena!!

I detta avsnitt pratade vi om allt möjligt och hela avsnittet pendlar mellan mycket skratt och seriösa snack tillsammans med en hel del bubbel….haha! Blev lite salongs där i slutet kan jag lova. Jag dricker ju väldigt väldigt sällan och jag uppmanar aldrig aldrig till alkohol men ibland är det verkligen roligt med några glas mitt i veckan eller festa till det någon helg 🙂 Dessutom mår jag mycket bättre nu så jag klarar av en bakisdag numera än förut då min bakisångest tog över hela mig.

Men titta titta titta på detta avsnitt för jag älskar verkligen de Tom & Petter gör!! Grymma killar som förhoppningsvis får ett eget Tv-program inom kort framtid!!

PUSS <3

30 reaktioner på “ROLIGASTE INSPELNING”

  • Kristian Palmen skriver:

    Kram söt rar kyss binca Ingrosso kramar Kristian Palmen

  • Emelie skriver:

    Vad är det för kamera du filmar dina videos på youtube med? Om du undrar varför jag frågar det på din blogg är för att du har sagt att du läser mer kommentarer på din blogg ❤️ Älskar din blogg, din youtubekanal och din och Alice podd ❤️

  • Johanna skriver:

    Hej! Vill hjälpa dig att bli bättre i ditt språk så det blir skönare för oss att läsa/lyssna på dig.

    Tom & Petter har haft SIN show ”Över Bordet” på Youtube ett tag och jag älskar deras sätt att intervjua SINA gäster + att deras sketcher är klockrena!!

    • Nico skriver:

      Tala för dig själv. Tror det är ytterst få av hennes läsare som reagerat på detta eller inte skulle uttrycka sig exakt likadant.

    • Bianca skriver:

      Hahaha tack men nej tack

    • Ann skriver:

      Tack Johanna, äntligen någon annan som reagerar! Det är synd att Bianca är så dålig på svenska, för det drar ner på bloggkvalitén. Annars är hon en så himla charmig och söt tjej med härliga bilder och vloggar.

    • Dea skriver:

      Johanna och Ann. Man kan också ”hjälpa” med en mer ödmjuk ton, chansen att bli lyssnad till är större då.

  • Rebecka skriver:

    Hej!
    Jag kommer åka till Stockholm i slutet på februari och tänkte kolla med dig, om du kan ge några tips på bra restauranger där man får ha med sig sin hund ? Tacksam för svar! ?

  • Linda skriver:

    Jäklar vilket roligt avsnitt! Måste verkligen hylla er för att ni (både du och alice) är så äkta och så intressanta att lyssna på ♥

  • Zeynep Öcal skriver:

    Hej, jag skrev till dig på DM och min insta är Zeynepoccal och skulle bli så glada och tacksam om du skulle kunna svara på det ?

  • Johanna skriver:

    Heeii fina du!! Den där beigea kappan du hade i senaste vlogen (tre underbara dagar i london), var kommer den ifrån? Och har du nåt bra tips på var man kan hitta sån kappa, behöver verkligen en vårkappa!!! Tack fina du! <3 <3

  • Monica skriver:

    Så kul avsnitt! Och kullarna är så skitsnygga o sköna så det är ju inte sant, man blir ju kär!
    Härligt, gör nåt mer ihop med dem. Ni fyra har en fantastisk kemi, känns som att ’det ligger något i luften’.
    Kram ?

    • Bianca skriver:

      Det var sååå roligt att spela in, grabbarna är så sköna! Alice och jag skrattade konstant hela inspelningen haha <3

  • Linda skriver:

    Omg! Sååå jävla snygga, coola och roliga killar!
    Love.
    Ja, efter att ha sett videon med er så blir man typ förälskad i dem. Ääääälskar humorn och fyfan så bra ni gjorde det!
    Gillar er pod, har faktiskt lyssnat varje vecka och jag tycker att ni gör ett bra jobb. OCH så är du GRYM i Talang Bianca, fan vilken star Du är alltså!
    Puss

  • Filippa skriver:

    Vad har du för storlek på tröjan du har i början av vloggen du la upp ifrån London nyss?? Såååå fin!

  • Sandra skriver:

    Hej! Bil bara säga hur roligt det är att läsa din blogg, du ger mycket inspo o humor!
    Helt otroligt hur bra podd du och Alice har, så roligt hur ni diskuterar om saker o de är bara allmänt soft att lyssna på er!
    Tänkte kolla om du har några tips på sommar outfits osv! Gillar verkligen din stil på kläder o skulle vara roligt att få lite inspiration fram till sommaren!

    Hoppas de inte är några större problem, kram Sandra!

  • Irene skriver:

    Din vlogg är to die for så proffsigt super!

  • Amanda skriver:

    Hej! Älskar eran podd men lite konstruktiv kritik: SLUTA avbryta Alice och låt henne prata mer! Det blir jätte jobbigt att lyssna på podden när du konstant avbryter.

  • Rebecca skriver:

    Åh vad kul! Besök gärna min lilla blogg där jag skriver om tillfrisknandet från psykisk ohälsa för att bryta stigmat kring det hela. Ta hand om er, kramisar <3

  • anonym skriver:

    Hej Bianca,
    Du kanske kan svara i poddisen eller här (lyssnar/läser båda så format does not matter!). Jag ser att du och Philippe är i London rätt ofta och då jag och min pojkvän skall åka dit i april undrar jag om du har tips på vad man kan göra där under en tre dagars vistelse? Förutom att shoppa och äta då! Undrar även om du har hotell-tips med bra läge (och relativt hög standard).

    Svara jättegärna!
    Kram

  • anonymmmmm skriver:

    Hej Bianca,
    Du kanske kan svara i poddisen eller här (lyssnar/läser båda så format does not matter!). Jag ser att du och Philippe är i London rätt ofta och då jag och min pojkvän skall åka dit i april undrar jag om du har tips på vad man kan göra där under en tre dagars vistelse? Förutom att shoppa och äta då! Undrar även om du har hotell-tips med bra läge (och relativt hög standard).

    Svara jättegärna!
    Kram

  • Lacky skriver:

    Jag älskade verkligen det här avsnittet <3 <3 Ni nämnde i videon deras podd, och jag undrar bara vad den heter? Skulle bli kul att lyssna på den!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *