AVSNITT 11 – PIRR I MURR

LYSSNA HÄR 

Ni vet vad som gäller idag!! Det är Tisdag vilket betyder att det är PODD idag, wiiiihoooo <3 I dagens avsnitt (som vi spelade in igårkväll) pratar vi om vad vi gjort i veckan, om den bästa efterfesten på Mello, livets bästa bakfylla i Söndag i Karlstad, hur gick min fanträff, vår reaktion på Kylies graviditet & hennes nyfödda dotter och självklart hissar & dissar vi. Alice avslutar poddavsnittet med att dela med sig av en hemsk upplevelse hon var med om för 4 år sedan då hon blev överfallen av en man.  Ett riktigt härligt, ärligt och varmt avsnitt må jag säga så glöm inte att lyssna idag eller någon annan dag i veckan <3

Vill även passa på att tacka för alla otroligt fina kommentarer ni ger angående vår podd!! Ni överöser oss med kärlek på alla våra sociala medier och när ni kommer fram på stan! Som alltid så värmer det otroligt mycket och det är tack vare er som vi älskar det vi gör!! Ni är alltid så glada, så trevliga och varma och jag kan helt klart säga att jag älskar er!! Ibland gråter och skakar ni och då ber jag om ursäkt ifall jag ser dryg ut men det handlar bara om att jag själv blir lite obekväm då för jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det hehe. Jag är ju bara gamla vanliga Bianca enligt mig liksom hehe <3

NU – sitter jag på mitt kontor med Lovisa och jobbar på ett roligt projekt. Sedan vet jag inte riktigt vart dagen ska ta vägen. Men måste tvätta, det är enda jag vet haha!

PUSS <3

15 reaktioner på “AVSNITT 11 – PIRR I MURR”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *