MIN GOLDEN BUZZER

SE PAULAS FRAMTRÄDANDE HÄR 

I Fredags så blev det dags för mig att äntligen få trycka på min Golden Buzzer! Jag minns hur jag hade sett fram emot det sååå mycket! Att få trycka på den berömda knappen som kan förändra någons liv. Och eftersom att man bara får 1 gång på sig under hela säsongen så var jag verkligen noga med att det skulle vara den ”perfekta personen” som skulle få den. När Paula klev in på scenen och sjöng med sin vackra och närvarande röst så förstod jag direkt att ”nej nu jävlar är det dags, nu ska jag trycka på min Buzzer!!” Och wow vad Paula var värd den!! Hela publiken var lyriska över hennes framträdande där och då!

Paula är enligt mig helt makalös och jag tror att hon har en lång, stor & händelserik resa framför sig som artist i både Sverige och utomlands!! Hon kan helt klart vara vår nya stora stjärna i detta land. Jag älskar henne redan och hon är bara 13 år <3 Vad tyckte ni?! Visst var hon helt fantastisk och vilken otrolig närvaro hon hade. Man såg verkligen att hon var så stolt över sig själv att hon vågade och gav sitt allt!! Hon berörde verkligen så mycket!

Jag verkligen älskar att sitta i denna juryn och få vara med på resan när folk gör deras dröm till verklighet! Det är så häftigt och inspirerade att få se dessa talanger leverera gång på gång 🙂

Nu peppar vi inför avsnitt 5 på Fredag. Vad hoppas ni på att få se?!

PUSS <3

 

23 reaktioner på “MIN GOLDEN BUZZER”

 • Malin Sahlén skriver:

  Alltså så fint! Så känslosam del av avsnittet! Talangfull sångare! Ett BRA golden buzzer val av dig Bianca! <3

 • venla skriver:

  Ooo herreguud började gråta!! Så fint uppträdande

 • Anya skriver:

  Så utrolig flink!! Wow! <3

 • Challede skriver:

  Hade gåshud när hon sjöng, så otroligt duktig och verkligen allt som kom ut ur hennes mun var ren magi! Satt hemma i soffan och bara ”tryck tryck tryck”, hon är verkligen så värd den, så otroligt talangfull!
  Tycker dessutom att du gör en exceptionell insats i juryn och blir så imponerad var gång av dina kompetenser och hur närvarande och engagerad du är, plus att du är så freaking snygg – killing me every week!

 • Wilma skriver:

  Hej Bianca! Detta har inte något med inlägget att göra men undrar så var din jacka är ifrån som du hade i din senaste Londonvlogg? Den var så fin!

 • Maria skriver:

  Bianca, har gett dig beröm för din positiva och duktiga attityd! Har skrivit att du är grym i det du gör! Men undrar igen varför du svär så otroligt mycket i podden! Det är riktgt jobbigt att lyssna faktiskt! Helt onödigt! Tillför inget med svordomarna! Utan bara helt enkelt jobbigt och lyssna på podden då! Säg inte nu att sluta lyssna! Gillar podden men utan så grymt mycket onödiga svordomar! ! Känns som att det blivit mer och mer vartefter ni haft podden! Om det nu är så att era så kallade lyssnare tar upp detta så borde man iallafall respektera det! Kan till slut bli för mycket! Man är känd idag men man måste lyssna också på dom som köper och lyssnar på det ni gör! Annars är det ni i familjen Wahlgren gör grymt kul och bra!

 • Cornelia skriver:

  Hon var grym!! Älskar verkligen dig i juryn, brukar inte titta på talang för jag tycker ärligt att det är rätt tråkigt. Lite som idol igen liksom, eftersom talangerna som är bäst och går vidare oftast är sångare. Kollade första avsnittet för att jag gillar dig och var nyfiken på hur du var i programmet och WOW! Har kollat varje avsnitt sen dess, du gör ju typ hela programmet! Så duktig och äkta, rolig och helt sjukt vad det här formatet passar dig. Du är så sjukt bra verkligen, kul att se dig göra annat än ”bara” vara dig själv i Wahlgrens värld. Hoppas du får många såna här uppdrag nu!!

 • Sanna skriver:

  Blev rörd till tårar när hon sjöng! Helt fantastisk verkligen. <3

 • Camilla skriver:

  Aldrig har talang vart så bra som i år när du är med Bianca , du lyfter programmet o även talangerna – du är grym !

 • Malin.J skriver:

  God kväll!
  Tack sååå mycket att du delar med dig av ditt liv här i bloggen, på insta och youtube. Och tack för att du är med i Talang… Du är så bra! Helt genom go helt enkelt 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *