TRE UNDERBARA DAGAR I LONDON

PRESS PLAY 

Igår lade jag upp en ny vlogg på min Youtubekanal där ni får följa med mig under min vistelse hos min älskling förra veckan i London. Jag vet ju att ni älskar vloggar från just London och även att se när jag är med Phillipe så here you go, tryck på play och njut <3 Det blev en hel del mat i denna video och vissa älskar det och andra inte… Det är helt enkelt en smakfråga och jag personligen älskar vloggar med mycket mat och där man recenserar restaurangerna man besöker vilket jag nu ska börja göra hade jag tänkt. Vi kör 5 pizzaslizer som bästa betyg 🙂 Vad tror ni om det?!

Däremot så vill jag börja variera mina videos lite mer nu och inte enbart köra vloggar så ni får gärna kommentera vad ni helst hade velat se för olika typer av videos på min kanal! Nästa video tänkte jag exempelvis skulle bli en Q&A så ställ även era frågor (håll dem gärna korta).

Så kommentera vad ni vill se mer och ställ era frågor! PUSS <3

 

86 reaktioner på “TRE UNDERBARA DAGAR I LONDON”

 • FILIPPA ML skriver:

  Älskade vloggen! Ni var verkligen så roliga och det var väldigt kul att få följa med på alla olika matställen! Kram <33

  https://nouw.com/filippaml

 • Danielle skriver:

  När kommer din nya smyckeskollektion?

 • Elin skriver:

  En fråga till din Q&A: Vad tycker du gör en bra blogg? 🙂

 • Evelina skriver:

  Hej fina! Det vore kul om du varierade videos emellan typ vlogg, månadens favoriter, hauls, dina bästa planteringstips eller om du ska rensa nånstans och organisera:) Btw, ääälskar din blogg och youtube! Fortsätt vara dig själv<3

 • Dixi Wonderland skriver:

  Jag älskar dina videos! Tycker du gör ett grymt jobb på alla dina kanaler 😀

 • E skriver:

  Undrar hur du äter nu när du tränar så mycket?
  Skulle gärna se fler vloggar med mat, kanske där du besöker dina favoritrestauranger i stockholm?

 • Lee skriver:

  Skulle du kunna göra en yogachallenge med nån av dina syskon eller Philip?

 • Sandra skriver:

  Skulle du kunna göra en yogachallenge med nån av dina syskon eller Philip?

 • Lee skriver:

  Skulle du kunna göra en yogachallenge eller en pasta video med Philip eller dina syskon? Luv u❤

 • Elin skriver:

  Kan du snälla göra ett inlägg, iallafall svara på hur du stylar ditt hår till vardags? Tycker det är så snyggt! 🙂

 • Issabell skriver:

  Har du en god relation till din mormor/morfar, morbröder osv?

 • Anonym skriver:

  Hur mycket väger du just nu:)

 • A skriver:

  Kan du berätta om hur du tränar? Vart fick du motivationen från?

  Många influncers har ju designsamarbeten med typ NA KD, kommer du göra en klädkollektoin någon gång? ?

  Puss och Kram fina, fina du ??

 • Pernilla skriver:

  Hej!!
  Jag hade tyckt att det varit kul om du gjort lite mer videos med andra youtubers eller vänner! Typ challenges, collabs. Jag har något annat jag älskar att titta på med och de är städvideos och storhandling haha… Kanske ”ur mitt fotoalbum” bilder från när du va mindre.

  Puss och kram fina du!!

 • Camilla skriver:

  Hej Bianca! Blev så inspirerad av din youtube video med NAKD och vill helt plötsligt klicka hem varenda stickad tröja på deras hemsida, hehe.,

 • Maja skriver:

  Suuuupermysig vlogg från London!!
  För kommande vloggar har jag följande förslag; inredningsvloggar (kanske visa nya inköp, hur du sorterar smink, sätter upp tavlor, ja det finns mycket inom denna kategori!) sminkvideos (allt från tutorials, till dina nya favoriter, get ready with me osv!) träningsvloggar (kanske om du fortsätter gå hos fashionablefit kan du filma någon snutt där, eller tipsa om någon övning om du är på gymmet, visa upp sköna träningskläder) hauls är också en favorit (kläder/inredning/smycken, alla inköp är kul att se!!)

  Vet att förslagen inte sticker ut så mycket från vad du har gjort förut men 1) kommer inte på mer nu, och 2) tycker ärligt detta är roligast att se!
  VAD du än gör kommer det bli bäst, du är så jävla grym. Fortsätt med det du gör!!

  MVH läsare/följare/poddlyssnare <3

 • Dea skriver:

  Tycker du har en härlig blandning redan. Men som någon skrev tidigare så vore det kul med matlagning. Både när du lagar till dig själv (även om det är enkelt, typ sallad) och när Benjamin lagar pasta! ?

 • Ida skriver:

  Hur ser din hårvårdsrutin ut? Vilka schampon balsam inpackning borste använder du?

 • Jasmine skriver:

  Hej Bianca!

  Jag ska snart flytta hemifrån, och tycker att din lägenhet är to die for!! du har så sjukt bra inredningsstil, och skulle uppskatta om du ville antingen göra ett blogginlägg med massor av bilder på din lägenhet samt tips om inredning osv ELLER ett youtubeklipp som visar hela lägenheten samt att du istället pratar om dina tips! tips på hur du brukar tänka, affärer, hemsidor du köper ifrån osv! det hade varit sååå uppskattat verkligen, kram! <3

  • Bianca skriver:

   Det är något jag verkligen vill och kommer göra!! Har bara känt att jag vill komma helt i ordning innan jag gjort det. Lycka till med flytten! 🙂

 • alicia skriver:

  Förlåt för tjatig!
  Men vad har du för färg på din hourglass foundation? Min vän är i USA och ska köpa hem till mig, och ser ut som vi har rätt lika nyans 🙂
  tacksam för svar <3

 • Amanda skriver:

  1. Skulle vara kul med matlagningsvideos, där du visar dina favorit recept! Eller en ”what I eat in a day”<3
  2. Storytimes, du har säkert massa roliga berättelser på lager<3;)
  3. Mukbang med Alice och massa massa mat
  4. Månadens köp/ haul
  5. Mathaul

 • Lacky skriver:

  Skulle va kul om du gjorde några boyfriend challenge med Phillipe (att han sminkar dig, eller väljer din outfit typ) =) eller någon annan challenge med Benjamin kanske? Sen så undrar jag om du tror på astrologi? Eller är det kanske någon som du skulle vilja veta mer om? <3

 • Gamze Görgülü skriver:

  När du tränar ? Hur kör du ? Kondition? Uppvärmning? Hur länge å många? Vilka styrke pass ? Grupp ( musklerna ) vis eller inte osv ..

 • Gamze Görgülü skriver:

  Juste skulle behöva hjälp med att organisera garderob ..! Hur tänker du / gör med dina kläder i garderoben?

 • Nina skriver:

  Jag skulle vilja se skönhetstips,mer smink tips. Inredning , kläder , skor jackor väskor tränings saker . Typ vad du äter på en dag. 🙂

 • Celine skriver:

  Va nu snäll Bianca och uppskatta din mammas hus!!! Hon var så glad o vifta med nycklarna på insta o skrev om er kids. Er mamma är fan guld värd. Din far kan bara ta åt sig äran. Pernilla är fan bäst!! Fatta det!

 • Nora skriver:

  Hej Bianca!
  Jag älskar dina vlogar.
  Gillar den här London vlogen jätte mycket speciellt, för jag älskar London??? Vem gör liksom inte det??
  Min bästa kompis är ifrån London och jag ville fråga henne om hon har varit på den där café/restaurangen du och Philip var på (där du åt sallad och han hamburage). Jag vet du sa namnet men undrar hur det stavas, ”Mack”? Jag sa namnet till henne men hon hade inte hört om det så skulle vara jätte snällt av dig om du kunde skriva namnet.
  Kram?❤️❤️❤️

 • Nora skriver:

  Haha sorry för förra kommentaren ? Såg att du har lagt upp en bild ifrån Nac och inte ”Mack” som jag trodde att det hette hahah?? Hittade svaret på min fråga?
  Sorry för en onödig fråga, ha det så bra
  Kram❤️

 • Agnetha skriver:

  Hej
  Alltså den blommiga klänningen du har I början på filmen VAR hittar man den??
  Kram

 • Emelie skriver:

  Vad är det bästa med att vara en Wahlgren/Ingrosso???

 • Linnea skriver:

  Åhhh va ni var mysiga tilllsammans!

 • M skriver:

  Älskar dina matrecensioner. De känns så ärliga och uppriktiga, och dessutom roligare att läsa när all mat inte smakar ”jättebra!!”. Kör på med matbilder/vloggar och allt vad det är!

 • Tindra skriver:

  Kommer du (eller skulle du vilja) släppa en egen Collection för NA-KD?

 • Linda skriver:

  Favoritsnacks/mellanmål som är nyttigt?

  + vill se mer vloggar med Phillippe, han är ju grym!! 🙂

 • Gabriella skriver:

  Vill gärna se mer av skönhet och kanske någon video där du beställer saker från Wish och testar dom om dom ser ut som på bilderna och så vidare! <3

 • F skriver:

  Allltså jag ÄLSKAR dina sminkvideosar och vill jättegärna se mer av det!! Har fått så mycket tips av dig redan men vill ha meeeer! Kanske en video med en vardags och en fest look??

 • jempa skriver:

  Men vloggar är ändå det rooligaste o titta på så du får gärna bara köra sånna för mig 😉 Hauls funkar också. Men nåt jag väldigt sällan tittar på är faktiskt Q/A-videos..

 • M skriver:

  Jag älskar dina bloggar Bianca! Skulle vilja se mer av det, men även videos där du sminkar dig och din hudvårdsrutin.

  Hur lång är du?
  Vad har du för storlek i Nakd’s t-shirts? 🙂
  Hur länge har du bloggat?
  Brukar du läsa böcker? Och isf har du några boktips?
  Har du tips på att bli av med finnar?

 • Angelica skriver:

  Jag skulle vilja se olika challenges. Typ Try not to laugh, try not to cringe osv. Sen ÄLSKAR jag verkligen dina sminkvideos, skulle gärna se en video där du går igenom mer ingående vad du använder för typ av smink, hur du använder det samt olika borstar osv.

  Fråga till Q&A: Hur ser du på olika åldersnormer som samhället skapat? Alltså att man ska ha flyttat hemifrån vid en viss ålder eller förlorat oskulden vid en viss ålder. Många upplever att man är ”onormal” om man är 24 och bor hemma fortfarande eller 22 och fortfarande oskuld.

  Kram på dig, tjejen!

 • Jennie skriver:

  vill gärna se alla dina parfymer 🙂

 • Elsa skriver:

  Hej! Om du hade gått i skolan idag vad hade haft för skolväska?

 • Helin skriver:

  Min fråga är: Skulle du vilja gifta dig med Phillipe och iså fall när?

 • Olivia skriver:

  Hej, din kropp är så snygg. Hur mycket väger du nu?

 • Sara skriver:

  Hej fina Bianca. Du har börjat träna, vad tränar du för något? Hur kan ett pass se ut? Hetsäter du? Jag älskar att hetsäta eller äta mycket mat på en gång, gör du samma?
  Finns en shapewere (som håller in låren och magen) från USA jag tänkte köpa till mitt gröllop då jag älskar mat och orkar inte gå på dieter och träna ihjäl mig. Tycker du det låter konstigt?

 • Ella skriver:

  Hej!
  Vilket är ditt bästa resturang tips i sthlm för ett par? Gärna med romantisk stämning och självklart god mat!

 • Malin skriver:

  Skrämmande att flera frågor hur mycket du väger. Varför vill man ha en exakt siffra på en annan persons kroppsvikt? Hoppas verkligen du har den goda smaken och integriteten att inte svara på de frågorna. Skrämmande med utseendefixeringen hos unga tjejer (som jag gissar är de som ställer dessa frågor). Tvivlar på att en manlig bloggare/influencer hade fått samma fråga.
  Du är bra Bianca! Keep up the good work! Men ignorera frågorna om en siffra på din kropp.

 • Rebecka Wasserman skriver:

  Älskar dina vloggar!! Så härliga och mysiga att titta på. Min fråga till din Q/A är: Har du bra relationer med dem du jobbar med inom Talang? ❤️ Puss!

 • Rebecka Tryggvesson skriver:

  Älskar också dina vloggar!! <3 Mina frågor till din Q/A video är, Vilket program läste du i gymnasiet och ångrar du dig idag ang ditt val? Ansåg du dig själv vara populär under gymnasie tiden? Kollar du på någon serie? <3

 • Isabelle skriver:

  Skulle vara kul om du tex visade 10-15 favoritsaker i ditt hem ☺️ (Youtube) ❤️ Puss&Kram

 • Emma skriver:

  Hej Bianca! Jag ÄLSKAR din Youtube kanal och alla vloggar, så mysiga.
  Jag skulle vilja se:
  1. Boyfriend challange – ex. Phillipe gör din makeup
  2. Who knows you better (Phillipe vs Benjamin)
  3. Månadens favoriter inom make up
  Jag tycker även det är kul att kolla på när pojkvänner gör ens outfit shopping från en viss butik 🙂

  Tack för super bra blogg, podd och Youtube kanal, du förgyller många av mina dagar 🙂

 • Hanna skriver:

  Hej! Jag undrar om det blir konstigt för philippe eller dina vänner ibland eftersom att du tjänar så mycket. Tänker att de kanske inte har råd med lika mycket restaurangbesök/dyra presenter. Hur tycker du man ska tänka om det ekonomiska är olika i en relation eller med kompisar? Kram

  • Bianca skriver:

   Hej!!
   När det kommer till mig och Phillipe så försöker vi pratar vi väldigt sällan om pengar. Vi betalar varannan gång och ser inte skillnad på oss beroende vår ekonomi. Vi är enbart tillsammans för att vi är kära och inget pågrund av pengar.
   Med mina vänner ser jag inte heller att någon relation är konstig mer än att jag förstår att jag inte kan boka på dyra restauranger varje gång. Jag bjuder väldigt ofta men mina vänner jobbar på bra och tjänar bra pengar själva 🙂

 • Ronja skriver:

  Hej!
  Jag undrar om du och Alice skulle kunna intervjua era pojkvänner i något poddavsnitt någon gång?
  Eran podd är så himla bra förresten;)

 • Anna skriver:

  Vad pluggar Philippe till?
  Skulle ni vilja bosätta er ihop i London eller vill han bo i Sverige?
  Vilka gulliga bambinos ni skulle få …5 bambino rating ????????!!!

  Jag har visst gotten ahead of myself just a bit….men ni har ju ’such good couple vibes’!!

 • Olivia skriver:

  Vad är det bästa med att vara Bianca?
  Vad tycker din pojkvän är det bästa med dig? 🙂

 • Julia skriver:

  Älskar Q/A mest och vloggar!

 • Victoria skriver:

  Hej! Jag älskar att äta mycket mat på en gång och inte äta små mängder. Läste en diet där man äter varannan dag. Ena dagen hur mycket man vill och nästa dag 500 kalorier. Låter det konstigt att gå på en sån diet?
  Hoppas du svarar

 • Ulrica skriver:

  Kan du beskriva din stil med tre ord? Vilka blir vårens trender att satsa på enligt dig? Vad vill du att drina framtida barn ska heta om pojke/flicka? 😀

 • Miranda Bygdås skriver:

  Hej! Min fråga till din Q&A-video:
  Har du några Londontips inom alla kategorier? Varken jag eller mamma har varit i London tidigare. Hon och jag ska dit på en mamma&dotter-resa någon gång nästa år för att jag fyller 18 år nästa år! Skulle vilja ha Londontips!

 • Miranda Bygdås skriver:

  Hej Bianca! En till fråga till din Q&A-video:
  Har du sett den brittiska tv-serien Mr Selfridge på SVT? Svara gärna på denna fråga i din nästa Q&A-video!

 • P skriver:

  Hej!
  Vill bara börja med att säga att ni är två härliga personer, inte alls i min ålder och jag tycker det är roligt att följa dig och lyssna på podden. En sak som slår mig ganska ofta när jag lyssnat på er är att ni säger att ”ni bara gör er grej”. Och så ska det ju naturligtvis vara! Men jag undrar hur du Bianca tänker när det gäller klimatet, konsumtion och flygresor? Du är ju själv en väldigt stor konsument av grejer, kläder och resor. Förstår ju helt och hållet att man vill resa till sin partner osv, men jag tänker på alla resor med flyg överlag? Reflekterar du kring utsläppen? Du lever ett exklusivt liv och det är ju mycket därför folk följer dig, du når drömmar som många inte når och gärna vill leva sig in i. Det är fint, men det blir ju också ett uppmuntrande till en viss livsstil, exempelvis konsumtion av olika dess slag. Du måste inte vara en förebild och ta en massa ansvar, det är inte det jag menar, men jag kan känna att det skaver lite när så många kändisar lever just såhär och blir nyfiken hur du/ni resonerar? Varför vill du shoppa så mycket? Och just dyra exklusiva grejer? Tänker att det är så lätt att hamna i att ”det här är normalt” medan många människor inte kan spara en 1000-lapp i månaden ens för lönen räcker inte till, eller de har inte ens en lön. Vet att du inte kan prata för andra men jag är nyfiken på hur just du tänker. Om du vill. Annars, strunt i det.
  Mvh / P

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *