OFF TO LONDON

On my way <3 

Godmorgon fina ni! Jag hade en usel usel usel morgon!! Vaknade kl. 06.00 när larmet ringde då jag behövde tid för att packa och duscha. Att raka sig, tvätta hårt + föna hår tar ju en tid…. Men iallafall! Jag vaknade med frossa och grov yrsel! Trodde jag skulle svimma där ett tag. Låg kvar i soffan där jag sov (hade inga rena lakan hehe) tills jag var tvungen att springa till toan och spy….! Där låg jag och spydde och frossade i ca 1h… bland det värsta som finns ju! Och att hoppa in i en dusch när man mår illa och spyr var ju inte det härligaste 🙂

Nu sitter jag på Arlanda och väntar på att få boarda planet med en grön juice och en tonfiskmacka ifrån Joe&TheJuice. Mår mycket bättre nu och har inte spytt sedan dess så vet faktiskt inte riktigt vad det kan ha varit…?! Jag har haft magkatarr och magsår innan och det var liknande brännande känsla i övre delen av magen men hoppas såklart inte på det. Hoppas på att jag endast ätit något dåligt och att det nu är över 🙂

Nu blir det alltså London i några dagar till på Lördag och jag ser mycket fram emot att mysa med Phillipe igen och fira Alla Hjärtans Dag med honom i just London <3

BTW!! Missa inte vårt nya poddavsnitt som handlar om just Alla Hjärtans Dag och kärlek <3 Ni kommer till podden genom att klicka HÄR 

PUSS!

47 reaktioner på “OFF TO LONDON”

 • Johanna skriver:

  Åhh du får ha det sååå mysigt i London!

 • Malin skriver:

  Vinterkräksjuka. Bianca det finns nåt som heter vinterkräksjuka. Du ska hålla dig hemma nu. Inte sitta på ett plan och sprida smitta. Du skriver att det kan vara magkatarr eller magsår, men det vet du ju inte. Taskigt mot omgivningen att smitta.

  • Mia skriver:

   Tänkte precis samma sak. Taskigt mot dem runt omkring på planet om det är något som smittar, allra helst eftersom det sprids ännu enklare på ett plan. Och risken om du blir sämre under flygningen och behöver medicinsk hjälp. Inte värt det! Tips: lyssna på din mammas senaste pod-avsnitt där de pratar om just detta.
   Hur som helst, hoppas det inte blev något mer av det och att du får mysigt i London!

  • Hanna skriver:

   Malin. Det finns en beteendenorm som innebär att man inte ska dra hårda slutsatser med lite information. Du ska inte diagnostisera någon utan att personen lämnar all information du har fått fram genom att ställa relevanta frågor, som dessutom endast en läkare kan ställa. Malin, ditt beteende strider mot den normen kan uppfattas som kaxigt och omoget, speciellt när du kommenterar på en blogg där ytterst lite information om tillståndet lämnades, dessutom i ett helt annat sammanhang än i en diagnosundersjökning. Jag drar därmed till med gissningen att du uppenbarligen inte är en läkare. Och Malin, du ska inte uppmana främlingar som nämner något symptom i förbifarten till att fatta beslut eftersom dessa blir drastiska och omotiverade, och Malin, vinterkräksjukan går inte över så snabbt.

   • Mathilda skriver:

    Hahahaha malin❤❤

   • Sara skriver:

    Nu är det faktiskt så att man kan ha vinterkräksjuka även om man bara spyr enstaka gång och känner sig ”bra” sedan. Viruset sprider man oavsett så har man kräkts och känt sig dålig så är det faktiskt väldigt tråkigt att man sätter sig på flyget direkt efter, eftersom magsjukevirus sprids otroligt fort på flygplan. Ett barn eller äldre person kan behöva tas in på sjukhus för samma virus. Försök att ha det i minnet nästa gång. //Sjukskötare

  • sara skriver:

   Vinterkräksjuka går inte över på en timme så lägg ner pekpinnarna..

 • Dixi Wonderland skriver:

  Hoppas att ni får det jätte mysigt 😀

 • Dea skriver:

  Ha det så mysigt!

  Och nja, sådär fort går inte vinterkräksjuka över. Du kanske drack för lite vatten igår, åt något dåligt, du kanske ska ha mens… ibland vet man inte varför kroppen reagerar som den gör. Flyg lugnt!

 • M skriver:

  Kan vara en reaktion efter lång tid av stress och att du nu slappnar av. Hände mig också när jag var utbränd. Vi är ju programmerade för att inte känna för mkt under ”fara”, utan först efteråt när ”faran är över”.

  Ta hand om dig <3

  • Bianca skriver:

   Det hade jag ingen aning om! Men tack så mycket för att du berättade. Detsamma till dig <3

   • M skriver:

    Så har min grymma psykolog förklarat åtminstone, och det känns rimligt 🙂

    Vi är ju tyvärr fortfarande grottmänniskor inombords, som inte ska känna om vi skär oss under fötterna om vi blir jagade av mammutar, utan först efteråt (problemet idag är ju att vi inte jagas av mammutar, utan upplever ”fara”= stress av massa annat som krav och jobb) Samma mekanism som om du ramlar och slår dig, ofta gör det ju ont först efter en stund.

    Kram <3

 • Lacky skriver:

  Men oj, hoppas verkligen att du kommer att känna dig bättre snart!! Och ha det jättemysigt i London <3

 • Rebecca skriver:

  Åh jag hoppas du mår bättre snart, det där med magproblem är inte kul… Vad härligt det låter att åka till London iaf! <3 kram

 • Frida U skriver:

  Åh krya på dig! Hoppas det bara var något tillfälligt och att du slipper vara sjuk i London! Ha det underbart där och njut!♡♡♡ Kram kram

 • Anna skriver:

  Gör en Youtube video om din hårvårdsrutin efter du tvättat håret, och hur du fönar det etc. 🙂

 • Ang skriver:

  Usch, det låter så jobbigt! 🙁 Hoppas du mår mycket bättre nu och ha det bäst i London!

 • Anna skriver:

  På riktigt ska du smitta hela Arlanda. Helt otroligt. Hur självisk får man bli. Har man spytt som du gjort ska man hålla sig inne i minst 2 dygn. Jobbar inom vården så jag vet. Ibland är det vara inse faktum att man blivit magsjuk.
  Blir så arg. Finns människor som är väldigt infektionskänsliga så kommer du och har precis spytt. Blir så arg.

  • Cilla skriver:

   Ja, där gick nog gränsen för själviskhet…..?

  • Josefine skriver:

   Anna, chilla lite och fokusera istället på att bearbeta din ilska som du verkar ha svårt att kontrollera..

   Om du jobbar inom vården borde du veta att det inte är magsjuka om det går över så fort

  • Josefine skriver:

   Jag har haft måånga magsjukor men också spytt av andra orsaker, och tro mig, man känner direkt skillnaden.

 • Fia Österberg skriver:

  Du kanske är gravid ?

 • Daisy skriver:

  Hoppas du känner dej bättre! Det är ju klart du vill va hos din love nu! Det finns mycket som kan ha gjort att du mådde illa. Behöver ju inte vara kräksjukan! Det man bars varit något som du ätit! Har du tendens till magkatarr?

  Du som har tungt schema, ta vitaminer regelbundet som D, B12 (under tungan), probiotika, magnesium, och järn då och då om du inte äter mycket rött kött. Du kan inte ta för mycket D, och det hjälper med dagliga välbefinnandet. Järn ska man inte ta för mycket men du kan gå till läkaren och få gjort en kontroll på hur dina värden är i kroppen.
  Något som också är kanon för allmänt välbefinnande är L’Argenin som är ett aminosyra tillskott som ökar syre transporten i kroppen.

  Att börja ta vitaminer har hjälpt mej jätte mycket!!

 • Julia skriver:

  Ha det gött i London 🙂

 • Daisy skriver:

  Hoppas du mår bättre!
  Det klart du nte låter dej stoppas av lite magont att få vara med din love! Varför drar folk slutsatsen att det är kräksjuka? Du sa ju att du har orolig mage!

  Har du kollat så du inte har gluten intolerans eller laktos intolerans?
  Man får väldigt ont i magen då. Det låter nästan som om du hade sura upp stötningar också då brukar det ju bränna. Det bästa och enklaste mot det är ju några tsk bikarbonat i vatten så slutar det direkt! Det är bra med probiotika också, helst sånna som ska vara i kyl. Och enzymer som du tar 30 min innan du äter, det hjälper att bryta ber maten.
  Jag är inte läkare, men har informerat mej och det finns mycket från Hälsokost som kan hjälpa en orolig mage.
  (^-^)

 • J skriver:

  Alice, du är nonchalant som tror att du har rätt att döma andra i sina relationer, när du inte vet något alls. Låt henne vara och fokusera på ditt eget kärleksliv, du skulle nog inte gilla om någon la sig i det.

 • Carolina skriver:

  Kan inte du göra en vlogg eller ett inlägg om alla dina London tips?
  Typ bästa restauranger, shoppingställen, fik osv 🙂 Hade vart SÅ kul och bra tips.

 • Hanna skriver:

  Tjenare Alice! Du verkar vara en fantastisk naturbegåvning som alltså kan se vad personer tänker och känner, inte bara genom att endast titta på personen, utan dessutom genom att titta på en FILM där personen endast medverkar i någon minut! Men jag undrar, med din naturbegåvning, vad gör du i kommentarsfältet på Biancas blogg? Du borde ha fullt upp med föreläsningar och bokmässor! Jag menar, din kunskap får ju ej gå förlorad, för tänk vad enkelt samhället, ja till och med Världen vore om alla visste hur man läser av personer lika lätt som du gör? Puss!

 • Emma skriver:

  Hur ser du och Bianca på det här med att 12-åringar avgudar och lyssnar på er podcast, följer allt ni gör osv?
  Gulligt att det kommer fram många sådana på din fanträff men jag får själv (21 år) lite panik av tanken på att tänka mig in i din/er situation. En stor del av kommentarer på youtube/instagram osv är ju i stil med: JAG ÄLSKAR EEEER SNÄLLA LIKEA DEN HÄR KOMMENTAREN <3333

  Hur känner ni som verkligen är i den situationen?

 • Amanda skriver:

  Snälla gör ett inlägg med dina bästa Londontips! ☺️ Ska dit för första gången om nån månad och vill gärna ha tips på bra frukost och brunch ställen! Kraam! ❤️

 • Samantha Juya skriver:

  oh my god, exakt sådär dålig blev jag också jätte plötsligt, dock efter en familjemiddag på MOS. Worst thing tho…kom fram till T-centralen med pendeltåget, och fick putta bort folk (var fullt på tåget) och däääääär ja bland massa folk spydde jag. Hann precis ta fram en påse och killen min var snabb med att hålla uppe håret och stötta haha.

 • Moa skriver:

  Hej fina Bianca!
  Jag ska snart till London och

 • Moa skriver:

  Hej fina Bianca!
  Jag ska snart till London med min lillasyster (minderårig) och skulle så gärna vilja ha dina bäst tips för en weekend. Vad får vi inte missa för mat, shopping, sevärdhet, annat aktivitet etc under våra 4 dagar?
  Kram Moa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *