MÅNDAG

Glad Måndag på er!! Bästa dagen i veckan enligt mig!! Känns alltid som en nystart och det ger mig sådan otroligt energi till att utvecklas och förbättras. Vet att många hatar måndagar men för mig är det en dag jag försöker tänka positivt och sätta en bra plan för veckan.

Iallafall! Jag har precis bockat av dagens första möte och sitter just nu på kontoret med min assistent Lovisa & agent Vanessa och jobbar lite dataarbete. Ska snart ner på stan för lite ärenden och ska sedan vidare till dagens nästa och sista möte. Efter det blir det raka vägen hem och städa lägenheten, tvätta, laga mat och packa inför morgondagen. Åker ju som sagt till London imorgon och är sååå taggad på god mat, mys min älskling och härlig shopping! Älskar London så så mycket <3

PUSS <3

27 reaktioner på “MÅNDAG”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *