LATEST FROM MY PHONE

Veckan har bestått av en del möten. Första mötet på denna vecka var på Googles huvudkontor med Youtube. Jag fick ta emot mitt lilla diplom för 100.000 prenumeranter på Youtube!! Nu är ni ju över 150.000 som prenumererar på min kanal och jag älskar er allihopa <3

Har även käkat middag med Alice på ett av mina absoluta favorit thaiställen i stan. Ni vet nog om detta ställe nu då jag typ äter där hela tiden haha men Thaihouse på Nybrogatan är så så så så gott!! Speciellt deras rödcurry med kyckling, mums!

I Fredags startade jag dagen på Strandvägen 1 med dessa två (Josefine som jobbar på Tourn och Lovisa min assistent) för ett super super roligt möte!! Jag älskar verkligen mitt jobb alltså!! Senaste månaden har bestått av så många inspirerande och kreativa möten med projekt jag håller på med nu. Allt är hemligt nu men jag är så taggad!!

Strandvägen 1 har btw super super god frukost 🙂

Efter mötet som fortsatte på Tourn så gick jag över till huset brevid där mitt kontor ligger för att jobba lite innan nästa möte för dagen.

Förstår ni drömmer att få sitta och jobba här på vårt fantastiska snygga kontor med dessa fantastiska grymma och inspirerande tjejer och….

Denna vackra utsikten vi har över Birger Jarlsgatan <3

Lånade denna bilden (och bilden nedan) från Josefins blogg. Inte bästa bilden på mig hehe men ville visa mina fina klistermärken på min dator. De är nämligen ifrån Josefines egna märke Monyay Club. Sååå fina klistermärken och anteckningsblock som peppar en och är verkligen super fina. Ni hittar hemsidan här 🙂

Inte bästa bilden på mig heller hehe men Josefin såg flawless ut som alltid <3

Efter en del jobb framför datorn så gick jag och tränade på Sats som ligger nära kontoret. Körde intervaller i 30min innan jag var tvungen att springa till Blueberry för lunch och raskt upp till Tourn igen för nästa möte med Guldfynd. Min andra kollektion för Guldfynd By Bianca (adlink)är nu klar och den är SÅÅÅÅ JÄVLA SNYGG!!!!!!!

På Fredagar så kan det se ut såhär på Tourns kontor inne i säljrummet! Hur najs?! Stannade kvar lite extra för att götta i mig lite ost, oliver och vindruvor. Charkbricka är bland det bästa jag vet!! Hellre det än chips och dipp som snacks om jag får välja.

Och igår kom detta fina paket och gjorde mitt sovrum till ett lyxrum 🙂 Det är nämligen en sminkspegel ifrån IconMirror. Ni får se bilder på det senare här.

NU – ta med Dino och ta mig in till stan för lite ärenden. Och btw, jag ska vlogga imorgon, något speciellt ni vill se?!

PUSS <3

50 reaktioner på “LATEST FROM MY PHONE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *