FANTRÄFF & MELLO EFTERFEST

PRESS PLAY <3 

Godmorgon mina vänner!! Antar att en del av er är bakis men icke jag icke 🙂 Jag hade chillkväll med mig själv igår hemma hos mig. Lagade en simpel middag med det jag hade i kylen, kollade Youtube och självklart Real Housewifes Of Beverly Hills som helt klart delar första platsen på favvo reality serier tillsammans med Vanderpump Rules!! Städade undan lägenheten lite efter, rensade garderoben och planerade dagen idag. Jag i ett nötskal att göra allt under natten… min hjärna går verkligen igång som mest på natten och det är tyvärr då jag saker gjort :/

Men iallafall!! Har ni inget för er just nu så tycker jag helt klart ni ska ta och kolla in min nya VLOGG som gick upp på kanalen igårkväll (lördag). Ni får hänga med på min fanträff jag hade förra veckan, när vi är på mello, dansar på efterfesten och en vanlig dag i Sthlm. Hoppas ni tyckte om det <3

Så idag då! Nu när jag kollar på mitt anteckningsblock så ser min dag ut såhär:

1. Ta promenad med Dino

2. Äta frukost + jobba lite snabbt vid datorn

3. In till stan för att köpa inredning till mitt sminkbord som blev helt klart igår. Det sattes upp en spegel från IconMirror som jag är så så nöjd med!! Ska visa er senare i ett inlägg 🙂

4. Fixa mina fransar! Aldrig gjort detta tidigare då mina fransar är jävligt långa av sig självt! Men detta är alltså inte false lashes utan man ”förlänger” tydligen sina egna fransar. Kan förklara tydligare när jag vet mer haha.

5. Träna

6. Hem och städa & börja packa inför London på Tisdag

7. Förhoppningsvis äta middag med mamma

23 reaktioner på “FANTRÄFF & MELLO EFTERFEST”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *