TALANG IKVÄLL 20.00

VI SES IKVÄLL IGEN 20.00 PÅ TV4 

Fredag betyder ju också att det är en favoritdag igen hehe! Många favvo dagar i veckan nu men nu vet ni att Tisdagar är podd, Torsdagar Wahlgrens Värld (börjar 15e Feb) Fredagar Talang och sen uppdateras bloggen, Youtube och Instagram flitigt däremellan 🙂

Ikväll är ett ännu ett händelserik och roligt avsnitt med en talang som lämnade mig i chock….!! Ni måste bara se detta alltså! Det var sååå fett!! Mer tänker jag inte säga hehe 🙂 Har dock lagt upp en liten snutt på min Instagram om ni vill se lite tydligare om vad jag pratar om.

Och till alla er som fortfarande frågar! Min klänning som jag bär ovan (den i färg & mönster) är ifrån Topshop och min röda byxdress är ifrån 2NNDAY. Nu vet ni <3

 

 

 

 

19 reaktioner på “TALANG IKVÄLL 20.00”

 • Elina skriver:

  Hej! Var har du hittat pläden man kan se i din helg-vlogg (när du och Alice chillar i soffan)?
  Du är grym!! <3

 • Lacky skriver:

  Ja, är super taggad inför ikväll! <3

 • Ines skriver:

  Hej!
  Jag kan inte hitta klänningen, var det länge sen du köpte den?
  Kram <3

 • Chris skriver:

  Talang är kul men självklart Wahlgrens värld på första plats. Kul att följa er, kul med ny säsong 🙂

 • Lina skriver:

  Hej!
  Jag och min sambo ska till London i början på mars ( första gången ) kan inte du snälla ge några tips på vad man inte får missa att göra och vad för mat man måste äta, både frukost lunch o middag och såklart afternoon tea om du har några tips :p vi är bara där 2 dagar och ska försöka klämma in så mycket som möjligt 🙂
  Hälsningar Lina

 • Birgitta S skriver:

  Hej!
  Toppenblogh läser varje dag o dina v loggar ?vilken biograf var ni på i London ? Skall till London med mina barn dvs 19 år ? O vill att vi går på bio med extra allt minns själv när jag var på bio i London o såg Pink Floyds the Wall för ca 30 år sen o det fanns dryck o mat det enda dåliga var att även rökning var ok i salongen ?
  Kram o tack för en bra nlogg Birgitta S

 • Jessica skriver:

  Talang är sjukt bra men du gör verkligen programmet så mycket bättre! Loooove it! Du är grym!

 • Rebecca skriver:

  Så kul det var igår! Hoppas du får en fin kväll. <3

 • Engla skriver:

  Du är så vacker bianca! Har börjat prenumerera på din Youtube nu 🙂 fick se i din senaste video att du ha så fina vita korgar (med sminkborstar i)och smyckeskrin i badrummet. Var är korgar och smyckeskrin ifrån?

 • pernilla skriver:

  Har sagt det förut o säger det igen. Har aldrig tidigare tittat på Talang men sen du klev in i programmet är jag helt jävla fast!!! Varje fredag är jag tråkmånsen som stannar hemma o bänkar mig framför tvn *skratt*! Och Bianca, du är SÅ himla härlig och vacker som en prinsessa!!!

 • Marie skriver:

  Du är så otroligt snygg med halva håret uppsatt i en hästsvans Ja som på den ena bilden du visar här uppe. Passar otroligt bra i just den uppsättningen sagolik vacker?.

 • marie skriver:

  bianca- du är grymt snygg i den röda kostymen!
  tummen upp!

  dessutom är du grym rent allmänt! kör på!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *