MER BILDER FRÅN MELLO

<3

Hörni det är Fredag och denna Fredag startade på bästa sätt! Jag hade ett otroligt roligt och inspirerande frukostmöte på Standvägen 1 (kolla min Instagram) angående ett projekt jag håller på med nu. SÅ PEPP!! Lite stress imorse då jag sov hos mamma inatt och vaknade lite senare än planerat så sitter just nu på mitt kontor och är svintrött. Alltså så trött att jag känner att jag strax kommer somna liksom…. Måste verkligen få till min dygnsrytm och börja somna & vakna i bra tid. Menmen, nu ska jag sitta och jobba här framför datorn, träna, äta lunch och sen vidare till dagens andra möte.

Hittade lite fler bilder ifrån efterfesten på Mello så i brist på annat så tänkte jag att det passade nu när det är Fredag och en del av er kanske ska dra iväg på fest ikväll eller kolla på Talang? Apropå Mello så är Benjamin just nu i Los Angeles och skriver låtar i några veckor innan det är dags för finalen! Den efterfesten kommer bli galen kan jag lova!!

PUSS <3

 

5 reaktioner på “MER BILDER FRÅN MELLO”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *