SÄSONG 3 15e FEBRUARI

1 vecka kvar till premiären av säsong 3!!! 

Godmorgon mina vänner och glad Torsdag på er. Jag har väldiga problem att vakna nuförtiden. Jag har aldrig varit en morgonmänniska men nuförtiden är det som att jag har tagit en sömntablett för jag kan liksom inte vakna!! Har ni några tips till en extrem morgontrött människa som mig?

Men iallafall! Nu är det inte långt kvar tills vi drar igång med säsong 3 av Wahlgrens Värld på Kanal5!!! Äntligen är vi snart tillbaka i rutan som vanligt 🙂 Då kan ni se mig 2 dagar i veckan på 2 olika kanaler på tv hehe. Wahlgrens Värld på Torsdagar på kanal5 och Talang på Fredagar på Tv4, kul ju!!

Så dagen efter Alla Hjärtans Dag får ni bänka upp er med vänner eller familj i soffan med ert favvo snack för denna säsong kommer bli grym kan jag lova!!

NU1. Spela in Q&A till Youtube 2. Träna på gymmet 3. Hämta Dino hos Oliver som sov över där 4. Jobba på kontoret 5. Möte 6. Middag med mamma som kommer hem från Marbella där hon/vi precis fått nycklarna till vårt hus!!!!

51 reaktioner på “SÄSONG 3 15e FEBRUARI”

 • EVA skriver:

  ÅHH JAG ÄR SÅ TAGGAD PÅ NYA SÄSONGEN!!!

  Vad heter bio stället du var på i London och var det svindyrt att se film där?? Tacksam för svar <333

 • Kristina skriver:

  Hur klarar du då den tidiga väckningen för att ta din tempkontroll för säkra dagar??

 • Terese Hagen skriver:

  Jeg får ikke sett det!! Sett en episode på TV, men hvor kan jeg se det?? ???

 • Dixi Wonderland skriver:

  Kul att reklamen för nya säsongen gick på tv:n när man läste detta inlägget 😉

 • Ricky skriver:

  Jaaaa så underbart ???

 • Sanna skriver:

  Åh, jag hade också jätteproblem med att stiga upp i början av året. Det jag gjorde var att köpa kosttillskott. Jag köpte tre stycken olika – B12-vitaminer, D-vitamin och Q10. Alla från märket Helhetshälsa. De finns att beställa på Welloteket. 🙂

  • Bianca skriver:

   Jag borde nog testa att köpa lite vitaminer, tack för tipset 🙂

   • Emelie skriver:

    Tips på en jättebra vitamin/mineral är Mivitotal. Hjälpte mig att bli mkt piggare. Den är riktigt riktigt grym. Vill man bli ännu piggare kan man välja Mivitotal Sport. Grymma är dom !!

 • Puttesson skriver:

  Du skriver vårat hus !!! Det är väl Pernillas hus som hon har kämpat sparat för att kunna köpa

  • Bianca skriver:

   Jaa det är hennes hus som hon har köpt själv 🙂 Men det är också familjens hus och eftersom att jag är hennes dotter så är det vårt hus 🙂 Det är något vi gemensamt har bestämt! Men självklart är det först och främst mammas hus då hon har betalat för det såklart.

   • Yves skriver:

    Förstår mig inte på din logik: när du refererar till din ”pappas restaurang” och ”pappas hus” så får Åsa inte vara med på ett hörn ens fast hon är delägare. Men när din mamma verkligen är ensam ägare till något så är det alltid ”vårt”. Hur går ditt tänk där egentligen?

    • Bianca skriver:

     Det är väl mest att jag är där för pappas skull eftersom det är min pappa och han har bott i Palma längre än Åsa. Så det är något jag har sagt ända sedan jag var 12 år… Om mamma skaffar en kille som hon flyttar ihop med så kommer jag ändå säga att ”jag ska hem till mamma”. Inte så svårt att förstå?!

     • E skriver:

      Hahahah sån konstig kommentar, och upperbarligen från någon som inte har skilda föräldrar. Båda mina föräldrar har gift om sig, och jag säger ändå ”hem till min mamma/pappa”.. Tänk vad jobbigt att behöva säga ”hem till pappa och åsa” vareeeenda gång i Biancas fall tex, det är ju bara enklare att säga ”hem till pappa”, plus att det faktiskt är han som är hennes förälder. Jättekonstigt också att ens anmärka om att hon inte ska säga ”vårt hus” när hennes MAMMA köpt hus hahha.. Klart man som familj har grejer tillsammans, min mamma skulle nog aldrig köpa något som BARA var HENNES, utan det är ju självklart att ens mamma vill dela med sin familj. Ibland om jag pratar med en kompis kan jag tom. säga ”my house in switzerland” fast jag inte har något alls med betalningen utav pappas hus att göra, bara bott där innan.

  • Magi skriver:

   Men WHUT?! Klart Bianca kan säga VÅRAT hus då hon är Pernillas dotter och dom är en FAMILJ! Onödig korkad kommentar.

 • Rebecca skriver:

  Hoppas du får fina kommande dagar! <3 Besök gärna min lilla blogg där jag skriver öppet om tillfrisknandet från bland annat ätstörningar, depressioner och självskadebeteenden. Ta hand om er, kram

 • Frida skriver:

  Hur gör du med naturalcyckles mornar när du inte kommer upp? Hur fungerar det då?

 • Gabriella skriver:

  Åhhh längtar SÅÅÅÅ mycket!!!!

 • Julia skriver:

  Vart bleker du dina tänder? Funderar på att bleka mina men vill bara göra det om jag hittar ett ställe som känns bra.

 • Elin skriver:

  Kan man vara mer taggad på ett tv-program? Svar: Nej.

 • Lacky skriver:

  Jag är inte heller en morgon människa, och har verkligen svårt på att vakna! Det jag kan tipsa om är att ha en flaska / glas med kallt vatten bredvid sängen och drick den direkt när du vaknar, det brukar verkligen hjälpa mig att vakna till 🙂

 • Karin skriver:

  GRATTIS till huset!!?????. Vad härligt att bara kunna åka dit även om morsan har pröjsat så här ni barn ju en plats i solen med!! Kram härliga du???

 • Emelie skriver:

  Ååh vad kul med en ny säsong, kan inte vänta! Så härligt med lägenheten hoppas att ni får massa trevliga stunder där 🙂 SÅ KUL att du börjat träna, jag själv älskar att träna och mår verkligen bra av det!

 • Cecilia skriver:

  Ska bli sååå kul med ny säsong av Wahlgrens värld. Ni är ju bara för underbara ??

 • K skriver:

  Kallar du din egen mamma för hora?! Inte konstigt att ni haft en dålig relation…noll respekt.

 • Emma skriver:

  Mitt bästa och tråkiga tips för att vakna är att få in bra sömnrutiner. Att försöka gå och lägga sig samma tid varje dag och gå upp samma tid. Lycka till fina ??

 • Emma skriver:

  Efter att snapchat uppdaterades så ser jag aldrig dina storys längre.. eller du kanske inte har lagt upp några? För fick ju förut innan snapchat uppdaterades till den nya versionen..
  älskar att följa dig på alls sociala medier! Du är en helt otrolig och grym människa!! Plus eran podd!! Den är grym!

 • Louise skriver:

  Har du börjat med SSRI? I så fall kan det vara biverkning från det, då kan man bli sådär supertrött som av sömntabletter. Eller så kan det vara faser efter/före utbrändhet.

 • Sara skriver:

  Jag är sjukt taggad på den nya säsongen! Typ ända programmet jag följer.

  Testa att koppla en lampa till en väggtimer så ljuset tänds en liten stund efter ditt alarm. Ha kallt vatten i flaska bredvid sängen. Lägg mobilen långt ifrån sängen så du måste resa dig för att stänga av alarm/titta på sociala medier. Kolla i hälsokostaffär om det finns något kosttillskott som hjälper vid trötthet/trötthet kopplat till mörka vintrar.

  Hmm kommer inte på något mer ? jag har själv svårt att komma upp på morgonen, men jag har undulater som vaknar när timern till min lampa i fönster tänds. Så jag vaknar till fågelkvitter året om haha.

 • K skriver:

  Bianca Ingrosso avslöjar sexet i ”Let’s dance” – Men hon var en liten ”hoe” back in the days.

 • Camilla skriver:

  Fina Gumman ❤️ Vet inte hur jag ska orka måndag, tisdag och onsdag och torsdag till torsdag kväll ?? längtat så sjukt mycket efter Wahlgrens värld ??❤️ Älskar er ❤️ Så tomt det är utan er ??
  Längtar längtar längtar ????
  Kramizar Camilla som behöver din shopping hjälp ??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *