LAST ONES FROM LONDON

Ett välkänt frukost/lunch ställe i London är NAC som synts överallt på sociala medier det senaste av mängder av Influensers. Det ligger i MayFair så väldigt nära Marylebone och Oxford Street. Helt enkelt väldigt centralt!

Stället är mest känt för deras frukost & brunch men vi råkade komma helt fel dag och tid tydligen då de endast hade lunchmeny framme :/Jag som var så sugen avokado toast och allt…! Phillipe verkade dock nöjd haha.

Det blev iallafall en spenatsallad med kyckling, morotshummos, mac n´cheese med tryffel och Phillipes tryffelburgare + pommes. Deras burgare + mac n´cheese var supergoda men min sallad var så dödstråkig att jag nästan trodde jag tappat alla smaklökar där ett tag… den var verkligen helt smaklös och supertråkig! Den var absolut inte värd pengarna…. Just helping you out here om ni tänkte besöka stället när ni är i London.

Vi var tvungna att beställa in 2 av deras desserter såklart eftersom att de stod CHURROS på menyn!!! Jag ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR churros!!! Dessa var gudomligt goda kan jag lova <3

Det finns massvis med underbara varuhus i London så som välkända Harrods, men på OxFord Street så ligger Selfridges som också är ett grymt varuhus med allt ifrån kläder, smink, accessoarer, mat, teknik etc… verkligen ALLT!

Där köpte jag min Gucci väska förra året <3

Titta bara så mycket popcorn de har där!! Bara det gör att man älskar Selfridges haha!

Bild till vänster = Phillipes härliga utsikt från lägenheten han hyr // Bild till höger = Ett gäng vackra blommor 

Kom på att jag hade lite bilder kvar från London förra veckan som jag tänkte slänga upp till er nu när jag inte har några bilder från varken igår eller idag.

Just nu sitter jag på kontoret och apropå London så bokade jag precis en resa dit IGEN!! Så nu på Tisdag åker jag till London igen för att fira Alla Hjärtans Dag med min älskling. Vi har egentligen ingenting inplanerat mer än att vi ville stanna hemma och laga 3rätters framför en film i soffan typ. Det är verkligen lyx för oss då vi ses så sällan <3 Ser mycket fram emot London igen och börjar redan planera outfits haha!!

Ska snart iväg och träna på SATS, sedan ska hämta Dino som fick leka hos Oliver över dagen och sen hem, handla mat och kolla Game Of Thrones! Är fortfarande på 1a säsongen haha….!!

 

26 reaktioner på “LAST ONES FROM LONDON”

 • Linnea skriver:

  Hej Bianca! Kommer din guldfyndskollektion att komma in i lager igen? Vill så gärna ha din choker, men den har varit slutsåld på hemsidan ett tag!

 • N skriver:

  Din stil!! Varifrån är dina svarta klackskor?

 • Matilda skriver:

  Åh så mysigt det ser ut! O superbra poddavsnitt igår. Såg att Unicef säljer lite olika kit man kan köpa inför alla hjärtans dag o så tänkte jag på dig, du brukar ju ofta engagera dig i sånt. Skulle inte du kunna nämna det i podden eller bloggen att man kan gå in o köpa en alla hjärtans dag – present där (https://unicef.se/gavoshop). Kram!

 • Jessica skriver:

  My god! Det ser SÅ härligt ut! London är ju magisk, jag har varit där en gång men måste dit igen!

 • Emily skriver:

  Gud så lyxigt att bara kunna boka en flygbiljett sådär till sin kille! Min kille bor i USA så vi ses inte så ofta. Som mest var 3-4 månad och som längst har det en gång varit 7 månader. Önskar det var lika billigt att åka till USA som till London! Blir tyvärr alla hjärtans dag ifrån varandra igen :/

  • Bianca skriver:

   Jag förstår, gud vad jobbigt! Att flyga till London kan vara rätt billigt om man kommer över bra biljetter. Men till USA är det ju helt andra priser 🙁 Kram!!

 • Iz skriver:

  Är du inte inne på Primark något? Älskar Primark och att kolla på Primark Haul ?

 • Helena skriver:

  Om Philip inte känner sig bekväm att vara med i dina vlogg så måste han väl inte? Det blir tillgjort och uppstyrt att ”tvinga” någon att vara rolig. Vore jag dig så skulle jag värna om er tid tillsammans, sluta filma och bara njuta.

  • Bianca skriver:

   Jag tvingar honom självklart inte, men det känns för många inte naturligt i början att prata samtidigt som kameran är på. Detta är något som vi självklart har pratat med varandra om!

 • Gabriella skriver:

  Jag skulle rekommendera er att åka till Hampstead Heath och gå till Kenwood House om ni inte har något planerat. Ett av mina favoritställen i London!

 • Sara Lind skriver:

  Hej Bianca! Älskar dig blogg och allt du gör?
  Tänkte bara tipsa dig om en suuuuper mysig och romantisk resturang som du och Philip bara MÅSTE testa!

  Den heter dalloway terrace. Sök på deras Instagram eller på Google så kan du både se bilder och meny. Sjukt instavänligt och mysig miljö. Jag och min vän testade deras brunch och satt där i 1.5 h (OBS måste boka relativt lång innan på deras hemsida)

  Ha det bäst

 • petra skriver:

  Var har du köpt ditt halsband? <3

 • P skriver:

  Hej Bianca! Måste bara säga att det är så skönt att läsa om dina dagar nuförtiden då du verkar ha tid för att göra allt du vill men ändå chilla och ta det lugnt. Vilket man blir glad av att läsa! Känns som läsare att du mår bättre (mindre stressad osv) och hoppas att det stämmer i verkligheten också. Kram på dig

 • selma skriver:

  vart är din kappa ifrån?? så snygg!!!

 • Josefin skriver:

  Hej Bianca ?

 • Josefin skriver:

  Hej Bianca ? Jag ska överraska min pojkvän med en resa till London när han fyller 30 år och håller just nu på att googla runt på restauranger och sånt men så kom jag att tänka på dig och att du är i London ofta och skriver om olika restauranger och sånt så jag undrar om inte du kan göra en London guide, bästa restaurangerna, bästa shoppingen osv. Hade varit så kul och bra för mig och många andra kanske ?? Ha det bäst ?

 • Heidi skriver:

  Hej!

  Jag är också nyfiken på var din kappa är ifrån? Har letat efter en sådan så länge!

 • lolo skriver:

  dina skooooooor! vart är dom köpta?!

 • Alex skriver:

  Vad synd att ni missade frukosten. Jag gör alltid minst ett besök där varje gång jag är i London 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *