Q&A – VIDEO UP NOW!!

PRESS PLAY <3 

Godmorgon vänner!! Hoppas ni hade en bra Alla Hjärtans Dag igår, det hade iallafall jag 🙂

Minns ni att ni ställde lite frågor här för någon vecka sedan? Nu finns svaren på de frågorna i en video uppe på min Youtube-kanal. Det är bara att trycka på play ovan och se svaren på vilka produkter jag använder, favorit plagg i garderoben, privata frågor och lite allmänna frågor helt enkelt! Det blev faktiskt en ganska härlig video om jag får säga det själv hehe!

Och HÖRNI!! IKVÄLL är det premiär av säsong 3 på Wahlgrens Värld på Kanal5 kl. 21.00!!! Så bänka er i soffan med vänner och familj så får ni hänga med på världens kaosigaste husbilssemester i Italien haha!! Och apropå det så tar jag över Kanal 5s instastory idag så följ mig idag där på @kanal5sverige!

PUUUUUUUSSSSS <3

47 reaktioner på “Q&A – VIDEO UP NOW!!”

 • Ida skriver:

  Hej!

  Såg precis videon, så bra som vanligt!
  Kan inte du länka locktången som du har? Skulle också vara så kul om du kunde göra en video där du visar lite olika typer av lockar som du kan göra med den, och hur du gör dom? Är mest ute efter hur du gör ”små beachwaves” som nästan ser lite slarvigt ut liksom.
  Tack för en superbra blogg och youtubekanal!

  PUSS

 • Rebeacca skriver:

  Hej Bianca, du är så bra på allt du gör! Egentligen hela din familj haha.. Till min fråga, du säger så ofta att du har ett överflöde med smink och skönhetsprodukter. Det är så att jag är en ensamstående studerande mamma, som alltid lyssnar på din och din mammas podd.(GRYMMA)
  Jag diggar ditt sätt att vara och hur du hanterar saker i din vardag. Du är en fin person utifrån det jag sett/hört/lyssnat.
  Så till min tiggarfråga finns det möjlighet att en ”fattig” student skulle kunna få lite produkter för en billig peng. Då jag älskar smink och ansiktsprodukter men inte har ekonomi till det ännu. Men när jag är färdigutbildad då kan jag plocka på mig 🙂 .
  Ja detta är väl det konstigaste mejlet du fått men den som inte frågar får inga svar, ta hand om dig och kör på! KRAM

 • Jessica skriver:

  Hej! Superhärlig video! Jag är lite nyfiken på vad det är för kamera du använder dig av när du vloggar och fotar? Kram!

 • Hanna skriver:

  Var är din tröja ifrån som du har på dig i din Q&A? 🙂

 • Gabriella skriver:

  Härligt! Ska absolut titta ikväll!!!<3

 • Josephine skriver:

  Nej vad kul! Ska spana in programmet på dplay (har inte kanal 5/tittar ej på tv) och din senaste video ? Du är grym!?

 • A skriver:

  Köpte också Hourglass när jag var i Usa och när den var slut skulle jag beställa hit den och det var så sjuuukt dyrt! Så jag letade i london och den finns på harvey nichols, kanske du redan visste men men! 🙂

 • nina skriver:

  Hej! Dina vloggar är så bra och har precis tittat igenom nästan alla 🙂
  Nu har nämnt förut att du brukade ha så torr hud och inget smink satte sig. Så har jag nu och inget hjälper och det är så sjukt jobbigt.
  Undrar om du har några tips på bra sminkbortagning, krämer, Foundation, cc/bb krämer, puder, serum osv för att få bort detta 🙁
  Tacksam för vilket tips som helst 🙂

 • Johanna skriver:

  Hej! Var har du köpt dina ljusstakar ifrån??

 • Mari skriver:

  Hej! Vill börja med o säga att jag älskar dej, din blogg o din familj ❤️ Min fråga är hur kan du äta o ha så pass stort intresse om mat om du lider av bulimi? Jag har själv samma ätstörning o hade jag ätit allt det goda som du gör o ofta så hade jag kräkts lika ofta. Jag tar gärna emot tips då jag vet att du vet (?:)) vad jag pratar om. Älskar er ❤️❤️

  • camilla skriver:

   oj hjälp, hoppas du får professionell hjälp…. 🙁

  • Charlotte skriver:

   Hej Mari ! Jag kan inte låta bli att fråga dig om du inte istället ska kontakta vården pga att du har ju stora problem o verkar mycket sjuk. Du beskriver dig iaf så. Det verkar inte som om du är så insatt i att ha ätstörningar då det är väldigt vanligt att man fixerar sig vid just att äta och laga mat åt allt och alla när man har just ätstörningar.

   Du har inte bett mig om råd men som medmänniska råder jag dig att ta tag i dina problem så snabbt som möjligt även om Bianca givetvis kan ge dig tips o råd ??

 • Millie skriver:

  Hej Bianca!
  Jag och min sambo ska åka på vår första resa ensamma och det resan bär av till London i mars, och vi är sjukt peppade!!
  Du är ju lite utav en expert på London och vi behöver tips. Var äter man? Vad gör man på dagar

 • Millie skriver:

  Hej Bianca!
  Jag och min sambo ska åka på vår första resa ensamma och det resan bär av till London i mars, och vi är sjukt peppade!!
  Du är ju lite utav en expert på London och vi behöver tips. Var äter man? Vad gör man på dagarna? Var dricker man bästa drinkarna? Skulle så uppskatta din hjälp!
  Puss & kram

 • Olivia skriver:

  Hej Bianca. Har du några tips på kläder som man kan ha som man ser smalare och snygg ut i på en fest när man har gått upp i vikt, och inte trivs ”just nu med sin kropp” men jag hinner inte göra något åt det då min 20 års fest är snart. Du verkar vara så bra på outfits. Tacksam för svar.

  Kram

 • Sandra skriver:

  Hei vakre du!
  Håper det blir flere videoer som dette!! <3 Lurte på om du har link til genseren fra hm? Elsker den!!

 • Wilma skriver:

  Hej Bianca, tycker du har supersnygg klädstil och eftersom du verkar älska NA-KD (vilket jag också gör) så undrar jag om du kommer/vill släppa en egen klädkollektion för dem.

 • Michaela skriver:

  Den svarta toppen du pratar om i videon, med lite hål på axlarna och v-ringad, kan du länka den? Så snygg !!

 • Dixi Wonderland skriver:

  Så roligt att du lägger ner så mycket tid på dina videos. Denna kändes väldigt planerad just för att du visade upp alla produkterna som du pratade om, uppskattas 🙂 Är så glad över att ni är tillbaka i tv rutan igen. Man behöver verkligen få sig ett par goda skratt 😀

 • Sandra skriver:

  Lurer også på hvilken farge du har i hallen i leiligheten din? Altså i LOVE it!! Kjøpte nylig leilighet selv, og vil såå gjerne ha den fargen på noen av veggene mine! Håper på svar<3

 • Alexandra skriver:

  Heeej! Kan inte du snälla länka till tröjan du pratade om när du berättade om dinna ”favorit plagg i garderoben” ? kram ❤️

 • Kimberly skriver:

  Vaaaaarför öppnar inte din pappa eller bror en resturang i Stockholm så jag kan få ära bra pasta någon gång? ?

 • Daisie skriver:

  Älskar det avsnittet av er värld!!! Men Gud det påminde om filmen ’RV’ med Robin Williams ?? Linnéa var så ? och undrade nig vad hon gett sej inpå. Ni är så nuts på det bästa möjliga sättet!!
  Mwah!?

 • Lisa skriver:

  Hej!!
  Jag såg på Wahlgrens Värld igår och blev helt kär i din outfit. Undrar vart du har köpt den söta vita toppen och de vida röd-rosa byxorna?
  Sååååå fint!

 • AnnaJohanna skriver:

  Älskar dessa videos när du har Q&A eller visar upp nyinköpta plagg ? en fråga! Vi ska på vår smekmånad till New York i sommar, dina bästa New York tips och ställe?

 • Anna skriver:

  Behöver inte vara så att du alltid kommer hata att vara mätt etc. Jag har också haft bulimi och kämpat med allt vad det innebär, men sen jag började träna (mkt styrka) så tycker jag det är gött att känna sig hungrig och då äta ordentligt (inte för mycket, jag har lärt mig att hitta min mättnadskänsla, det tar tid att hitta balansen men det kommer). Så tänk inte att du kommer behöva ha det så för alltid! <3

 • A W skriver:

  Vi var ett tjejgäng som satt här om dagen och pratade om när nästa säsong av WV kom ut- du kan tro att vi blev glada när vi gick in dagen efter och såg att det var premiär! Som man har längtat, torsdagskvällarna är räddade <3

  Du är en som inspiration Bianca, glöm aldrig det <3

 • Josefine skriver:

  Superfin tröja du har i videon! Vart kommer den ifrån? Skulle verkligen vilja veta! ??

 • F skriver:

  Ååh, är sååå glad att Wahlgrens värld är tillbaka! Har känt mig nedstämd den senaste tiden men fick äntligen många goa skratt igår under avsnittet. Ni är såå underbara, ska bli så roligt att följa er under ännu en säsong <3

  Grym Q&A också Bianca, du verkar vara en sån sjukt härlig person. Beundrar verkligen dig. Alltid så glad och skön!

 • Jeren Andersson skriver:

  Älskar att du är så ball och så trygg i dig själv!

 • Josefine skriver:

  Du är såå fin – inside & out! Jag må vara 26 år men ser fasen dig som en av mina största förebilder ? du är grym och förtjänar ALL jävla framgång i livet ?? xo

 • Patricia skriver:

  Hej såg precis din video och den var super bra! Sjukt kul att få lära sig mera om dig. Har precis börjat kolla på talang på Tv och på så sätt hittade jag senare in till din blogg vilket jag tkr super mkt om! Härlig och inspirerande!
  Men jag var super nyfiken på vad du andvänder för redigerings program på dina videos till Youtube! 😀 och vad du andvänder för kamera när du spelar in? Tack för svar! Kram Wallbergz

 • Jasmina skriver:

  Klipper dem mycket från talang??

 • Cecilia skriver:

  Du inspirerar verkligen så mycket!!

 • Erica skriver:

  Hej fina Bianca! Så roligt att du lagt ner tid på att visa olika produkter och förklara så bra på de olika frågorna och inte stressar igenom varje fråga som andra youtubers ibland gör. ? Hade bara varit kul om du även kunde länka till de olika sakerna som du pratade om. Skulle speciellt uppskatta om du kunde länka den svarta tröjan från H&M som du visade upp (alternativt den grå eller beiga om den svarta inte finns inne). Har varit på jakt sååå länge (flera år) efter en oversize tröja att ha på tex sommarkvällar som året runt men har aldrig hittat nån jag tycker om, men du och jag har väldigt lik stil och smak och jag älskar hur du stylar allt från hår till kläder och accessoarer ?

  Hoppas att du får en fin dag ♥️

 • Lisa Bakkland skriver:

  Så bra svar!! ? Fortsätt att vara du, för du är grym!

 • Emma skriver:

  32 år i Australien och ÄLSKAR dig
  Så öppen och härlig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *