PERFECT FOR SPRING

— Det här inlägget innehåller adlinks —

1  Klick  2  Klick  3  Klick  4   Klick  5  Klick   6   Klick 

Jag får ofta många frågor om vart mina beiga kappar kommer ifrån. De jag bär oftast är gamla och kommer ifrån Zara och en ifrån Ellos så hittade de tyvärr inte på nätet. Men hittade dessa snyggingar på nätet 🙂 De är alla perfekta för våren och enligt mig finns det inget snyggare än en fräsch beiga jacka just när solen och värmen börjar komma till våren!! Längtar!!

Jag har så mycket användning för mina beiga jackor och de har kommit att bli mina mest använda jackor/kappor. Såååå klicka hem någon från länkarna ovan ifall ni söker någon själv 🙂

Och BTW!! TACK TACK TACK för all fin repsons om vår premiär igår med Wahlgrens Värld säsong 3!! Vi älskar er så så mycket <3 Nu finns programmet ute på Dplay för er som missade det 🙂

NU laddar vi upp för Talang ikväll på TV4 kl. 20.00!!

NU – Brunch!

PUSS <3

60 reaktioner på “PERFECT FOR SPRING”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *