NY VLOGG UTE

PRESS PLAY <3 

Hörni fan förlåt för min dåliga uppdatering!! Livet och annat jobb har kommit emellan och jag har helt glömt av bloggen!! Ber om ursäkt men ibland kan jag inte fokusera på alla kanaler, möten, inspelningar och allt samtidigt tyvärr. Hjärnan är fortfarande lite seg efter min utmattning i vintras så det är svårt, väldigt svårt att hålla många bollar i luften för mig fortfarande…. Måste bli bättre på planering vilket dock kommer resultera i mer arbete på helger, menmen!! Jag måste få bättre koll i mitt huvud!!

Har iallafall en del bilder att uppdatera er med och en ny vlogg ligger nu uppe på kanalen där ni får följa med när jag gör i ordning min sminkavdelning hemma samt första dagen i London <3

NU – plåta ett samarbete och sedan hem och jobba galet mycket vid datorn hela kvällen och komma ikapp med allt.

PUSS <3

27 reaktioner på “NY VLOGG UTE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *