NYTT AVSNITT – FÅR MAN SNOKA IGENOM SIN PARTNERS MOBIL?

LYSSNA HÄR – KLICK

Ni vet vad som gäller när det är Tisdag. Det är ju såklart dags för ett nytt och jädrans härligt poddavsnitt ute med Alice & Bianca!! Wooohoo!!

I dagens avsnitt så pratar vi om hur våra resor till New York & London var, hur vi firade Alla Hjärtans Dag, pratar om hur man blir av med svartsjuka och om det är okej att kolla igenom sin partners telefon och massa annat härligt snack med oss hemma hos mig 🙂

Och än en gång ett STORT TACK till er alla fina & underbara lyssnare som ökar för varje vecka och WOW vad fina ni är mot oss!!! Så kul att höra att ni tycker om det vi gör och pratar om och att vi kan hjälpa er i vardagen på något sätt <3 Vi älskar älskar älskar er!!

Och BTW!! I nästa avsnitt ska vi köra en ”Jag Har Aldrig…” i podden så ni får gärna gå in på vår mail [email protected] och ställa era frågor som vi kan svara på 🙂

37 reaktioner på “NYTT AVSNITT – FÅR MAN SNOKA IGENOM SIN PARTNERS MOBIL?”

 • Helena skriver:

  Hej Bianca! Har precis börjat lyssna på er podd och tycker den är så bra 🙂 Känns som att jag är er kompis och sitter och har tjejsnack med er.
  Tänkte bara säga att dina youtubeklipp och Wahlgrens värld är en sådan skön verklighetsflykt för mig. Jag har nämligen brutit kontakten med min egen familj sedan några år tillbaka vilket är en väldigt stor sorg för mig, men det var ett val jag var tvungen att ta. Jag har alltid drömt om att ha en familj och släkt som är tajta och faktiskt tycker om varandra på riktigt. Därför är det en verklighetsflykt för mig att få kolla på dig och din familj. Då känns det för en liten stund som att jag också är en del av er familj, så tack för de stunderna 🙂 Jag har dock väldig tur att ha världens bästa pojkvän och hans fina familj och släkt, men saknar att känna att jag har ”min egna” familj.
  Kram

  • Bianca skriver:

   Åhh Helena vad glad jag blir att läsa att du kan njuta av programmet och vår familj trotts din egen historia. Kram <3

 • Rebecca skriver:

  Så kul med ett nytt avsnitt! Ta hand om dig <3

 • Chris skriver:

  Visst ska man kunna lita på sin egen partner. Att snoka igenom telefon, platta, dator etc är att gå för långt. Alla har vi rätt till personlig integritet. Skulle inte vilja snoka igenom sambons telefon exempelvis 🙂

 • Samantha Juya skriver:

  Ni har fått mig att prata mer öppet om saker som jag inte brukar göra vilket känns sååå bra! Älskar att blogga (verkligen inte på proffs nivå som ni såklaaaaart haha) och det har hjälpt mig mycket att våga skriva mer om vänskap, relationer och sex. Det är som Bianca sa – ”hur ska vi tjejer annars känna oss säkra på det vi gör om ingen vågar prata om det ”- LOVE IT! You two are my rolemodels! Tack igen för en riktig bra podcast! <3

 • saga skriver:

  Hej Bianca!

  Jag behöver din hjälp. Min pojkvän är poväg att gra slut med mig och jag vet inte vad jag ska göra. Allt känns försent och jag har aldrig i mitt liv varit så ledsen förr.. Kan knappt äta, dricka eller sova, har aldrig varit sphär ledsen nån gång i hela mitt liv. Jag vet vad som väntar imorgon då han

 • saga skriver:

  skrivit att han vill prata med mig. Han är min första stora kärlek och jag känner mig helt tom just nu. Hur ska jag kunna gå vidare från denna fina kille som har varit helt underbar tills de senaste veckorna då han blivit distanserad? Känner mig helt orkelös och vill verkligen inte göra slut men måste bara acceptera det.. Vad ska jag göra? Lyssnade på din podd med Alicia om heartbreaks men känner mig för nuvarande alldeles tom och vet inte vad jag ska göra.

 • EVA skriver:

  Ni är bäst!! Vore as kul med en livepodd i framtiden, typ i sommar?

 • Ellen skriver:

  Älskar eran podd!!!! Men Bianca jag behöver din hjälp!
  Ska ev åka till Sthlm i helgen, och har sett att Du har ju världens sötaste vovve Dino så du borde ha lite koll på något bra hotell som vovven får följa med lika så gärna tips på cafer? Restauranger? Där man får ha med sin Lilla vovve. Må bäst puss och kram ❣️?

 • L skriver:

  Hej Bianca!
  Älskar er podd och lyssnar varje vecka. Ni verkar som så himla härliga individer. Vill bara påpeka att det kan vara bra att vara lite försiktig med utlåtanden om sex och relationer rent allmänt. Vissa är inte intresserade av sex eller har det inte av andra anledningar, men vill ändå ha ett romantiskt förhållande. Vill inte kritisera, det är bara något jag tänkt på när jag lyssnat.

  Kram

  • Hanna skriver:

   L : Du förstår väl att det inte går att tänka som du gör nu. Det skulle inte bli någon podd eftersom varje samtalsämne rör upp någon person. Vissa ämnen är ju känsliga att prata om, men sex?? Det går inte att anpassa sitt innehåll efter alla andra, isåfall har man ju kränkt sin egna åsikter.

   • L skriver:

    Nej gud det är absolut inte så jag menar. Det jag ville få fram var mest att man kanske ska undvika mer generella utlåtanden som ”Ett förhållande utan sex är ju inge vidare” eller liknande. Sen har ju alla egna perspektiv och det är ju klart att det är så. Menar bara att man generaliserar på ett sätt som kan få folk att känna sig illa till mods.

    • Dea skriver:

     Fast man kan inte ta hänsyn till allt och alla precis hela tiden. Någon kommer alltid att ”känna sig illa till mods”. Om man är så känslig får man väl lyssna på… tja, Bolibompa?

 • Linnea Nilsson skriver:

  Är ju en sån som brukar snoka (eller mer bara kolla egentligen) i min partners telefon hehe, dock väldigt sällan men det händer. Så detta avsnitt ska bli intressant att lyssna på ?

  Just nu är jag i Australien och backpackar! Vill du följa min resa? Klicka in på min blogg ??

 • Madeleine Törner skriver:

  Hej Bianca!
  Jag brukar inte läsa bloggar men jag kände bara att jag ville skriva till dig och berömma dig för att du orkar fortsätta med allt du gör. Man får ju expressens artiklar tryckta rakt upp i fajjan och då läste jag om att du blivit utfryst och det gjorde ont i mig, inte bara det utan sen näthatet du troligtvis dagligen tvingas ta emot.
  Oftast är väl ”tyckarna” äldre, medelålders kvinnor som egentligen inte har något vettigt att tillföra vårt samhälle, och som tycker att de ska sätta dig på plats. Så här är det. Är man lycklig med sig själv borde där inte finnas något behov av att köra över någon annan. Vad man än tycker om denna. Dessa out-of-date kritiker är avundsjuka på dig, du har kommit jävligt långt och lyckats med mycket trots din låga ålder.
  Fortsätt i all jävla fart framåt och låt hatarna gå ner sig själva. När du är miljonär ligger dem i graven 😉
  Ha en fortsatt trevlig onsdag, you go girl

 • Gabriella skriver:

  Åh ska verkligen lyssna! Jag har helt glömt bort det…<3

 • Andrea skriver:

  Hej Bianca! Underbar podd, lyssnat på den hela dagen. Jag har en fråga; Hur kom du över att Philippe har varit med flera av dina tjejkompisar? Eller nu förutsätter jag att du har kommit över det, men hur tänker/tänkte du kring det? Jag är nämligen i en liknande situation och jag tycker att det är skitjobbigt.

  Vill också skriva att jag tycker att du är grym, så himla rolig och snygg!! 🙂

 • Amanda skriver:

  Hej! Vad använder du för ögonfransböjare? 🙂
  Och undrar även om du vet någon hemsida man kan beställa hem too faced better than sex mascaran? 🙂 Bor Långt från storstäderna med sephora….

  Hoppas du har en bra dag!

  • Bianca skriver:

   Mina fransar är väldigt böjda av sig själva, så jag behöver inte böja dom. Jag vet bara att Sephora säljer den, så du borde kunna beställa den därifrån 🙂

 • Anna skriver:

  Hejsan!

  Kan du inte snääälla göra ett inlägg på bloggen om Tel aviv?

 • Maja skriver:

  SÅ roligt poddavsnitt!!! Idag har jag gjort en liten artikel på Lottas fina hem! Perfekt för de som känner att de behöver lite inspiration! Bland annat hur Lotta gjorde om en gammal malmbyrå! https://nouw.com/homeinterior
  KRAM

 • Emelie skriver:

  Hej! ÄLSKAR er podd men bara lite feedback som jag inte hopas ni tar illa upp utav. jag vet att ni pratar utifrån ERA perspektiv, men det är många lyssnare som säkert är yngre som tar det ni säger för helt definitivt, ett ex på det är hur ni anser att killar är vs tjejer. T.ex när ni nämnde att de flesta killar efter ett uppbrott direkt har sex med andra och att det är en killgrej, när det är långt ifrån sant. Jag o min pojkvän gjorde nästan helt slut pga att jag inte kände att jag kunde ge tillbaka all den kärlek han gav mig, jag hade gjort en del skit och han var helt förstörd.. när han väl förlät mig (efter ett par v, dock hade vi kontakt hela tiden) och när vi pratade om såna grejer så sa han alltid att ”skulle jag ens kunna tänka tanken på att vara med någon annan hade jag aldrig kunnat förlåta dig och ta tillbaka dig”- så länge jag älskar dig existerar ingen annan varken på ett eller annat sätt. Han brukar säga att det är sjukt att ens kunna tänka tanken på att ha sex med nån annan när man älskar någon. Alltså att det ens existerar sådana tankesätt för mig är otroligt och jag tycker absolut alla kvinnor förtjänar någon som ser på dem på det sättet. Alltså som den enda. Nu inser ju jag att jag har en kille som är en på miljonen, då jag själv är hans raka motsats, men jag försöker bara säga att jag tycker inte att folk ska gå med på att till exempel bli tillsammans med någon som de gjort slut med som gjort något däremellan om de inte känner att det är rätt, bara för att de får höra att det är en ”killgrej”. Alltså vissa saker är inte ok för VISSA människor oavsett kön, det är liksom ingen kill/tjejgrej alls. Detta är ingen kritik alls utan ibland kan man vara försiktig med att projicera sina upplevelser och tankar som om de vore norm för vissa kön… men ändå ,, älskar er podd som sagt. 🙂 kram

  • Josefin skriver:

   Men faktum är ju att gränsen för när man ska vara känslig måste dras någon stans. Har man en podd som riktar sig till jämnåriga blir det nog tjatigt att hela tiden vara extra försiktig med tanke på de yngre lyssnarna. Allt på tv tex riktar sig inte till unga, därför behöver inte innehållet anpassas till dessa. Jag tycker dessutom det är bra att dessa unga tjejer får veta hur många killar gör efter ett breakup. En positiv överaskning för dem dessutom om killen inte skulle göra det! Och givetvis beter sig inte alla killar som alice och bianca säger, och jag minns inte heller att de sa ”alla”? Jag tror nog dessutom faktiskt att många unga förstår detta. Det är ju inte 8 åringar som lyssnar.

   • Emelie skriver:

    Jo men jag håller ändå med dig, det var inte något som direkt störde mig, då jag själv är äldre än både a o b 🙂 när jag dock läser youtube kommentarerna på vissa vloggar ser man ju att detta är småbarn som sitter o kollar på sånt här, det var mer det jag tänkte på men självklart går det inte att anpassa sig hela tiden för alla utan var bara något man kunde tänka på :).

 • Tilda skriver:

  Hej Bianca!

  Jag tycker ni är jätteroliga i podden. Det är klart det är från ER synvinkel, det är ju informelt forum!
  Kör hårt och skit i om ni trampar på tårna (så länge ni är respekfulla).

  Jättemysit att lyssna 🙂 Man vill ju höra vad ni tycker och tänker, inte vad som anses vara korrekt och pedagogiskt för barn, då får de lära sig meri skolan osv!

  • Bianca skriver:

   TACK Tilda, för oss är det jätteviktigt att prata ur våra perspektiv och inte hur något ska eller bör vara!

 • susanne berg skriver:

  Hej
  Detta har inget med er podd att göra. Jag brukar titta på Wahlgrens Värld, måste bara säga att jag tycker att du har rätt att Pernilla behandlar dig och Benjamin annorlunda. Vad man i alla fall uppfattar i programmet så tycker jag att Benjamin slipper undan och är bortskämd. Jag är själv uppväxt med olika syn på om man är tjej eller kille. Jag hatar att man inte har självinsikt och inte är ärlig och säger som det är.
  Vill bara peppa dig att jag tycker du har rätt, behandla alla barn lika punkt….
  Kram
  Susanne

 • Kerstin skriver:

  Mitt ex och jag är fortfarande bästa vänner. Jag skickar ibland sms till honom. Hans fru rotar i hans mobil och läst mina sms. När jag fick reda på detta blev jag fruktansvärt arg Det jag skriver till honom är i förtroende och inget som angår henne. Litar man inte på sin partner så får man antingen lämna honom/henne eller söka hjälp. Att rota i någons mobil är så fult gjort och extremt barnsligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *