INGROSSO30

— I samarbete med Na-Kd — 

Man ser inte riktigt att den är grön blå men ni kan se bättre nedan 🙂

Grön off shoulder sweather – Off Shoulder Rib Knitted Sweater Dark Petrol

Jeansjacka – denim raw hem shirt mid blue // Jeans – Skinny Asymmetric Hem Denim Gray // Röd basket – Beret Hat Red

Andra favoriter på Na-kd som ni hittar här – KLICK 

Mina favoriter!!! Kolla hur snygga grejer, jag ÄLSKAR det!! Jag har verkligen kommit in i en shopping period och en sån där period när jag älskar min egna garderob men vill testa nya grejer till mina ”normala” outfits. Är det bara för att man vet att våren börjar komma, kanske för att solen skiner idag eller för att jag mår allmänt väldigt bra just nu 🙂 Jag vet men jag älskar att älska mode helt enkelt!!

Vill ni också uppgradera er garderob med lite nya plagg och accessoarer som kanske lyfta dina outfits till det där lilla extra så använd för guds skull nu min rabattkod som ger er hela 30% rabatt på allt hos NA-KD.

Så koden INGROSSO30 ger er alltså 30% rabatt fram till lördag då Na-kd nu firar 2 års jubileum 🙂 Stort GRATTIS NA-KD och happy shopping mina vänner <3

NU – Gästa Framgångspodden, sedan filma Wahlgrens Värld och sen ta mig till Breaking News där jag gästar ikväll som sänds nästa vecka 🙂

PUSS!

 

35 reaktioner på “INGROSSO30”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *