FROM MONDAY TO WEDNESDAY MORNING

  Vår helt egna varma minipool i vårt rum….! Sååå mysigt!!

Där låg jag mamma och Jessica och tog oss ett varmbad och pratade om allt möjligt i några timmar innan läggdags. Bästa avslutet på dagen 🙂

Veckan började med att jag och mamma checkade in på Yasuragi då Michael Bindefeldt AB höll ett stort event där och det kändes som att varenda ”kändis” var där haha.

Så så fint (men väldigt avskalat) hotel med en underbar lugn harmonisk känsla då alla går runt i dessa kimonos och chillar runt. Maten var både bu och bä för mig så det tycker jag helt klart att de kan förbättra.

Vi hann inte testa något på spat denna gång men vi har bestämt oss för att komma tillbaka snart igen och spaa, ta massage, köra lite yoga och bara njuta av ledig tid tillsammans cheferna på ITV som producerar Wahlgrens Värld för att fira succén 🙂

Jag har börjat filma för Wahlgrens Värld igen med BÄSTA TEAMET I VÄRLDEN!! Saknat dessa sååå mycket under mina 2 månader ledigt 🙂

Såhär ligger alltid Dino när vi gör synkar. Antingen i mina knän eller i någon annans haha! Så som jag älskar min bebis!!

Har även haft ett mycket roligt möte uppe på Tourn där kamerateamet hängde med. Ni kommer få se vad jag jobbar med i höst förhoppningsvis 🙂

Vi (hela teamet) gick till Eataly efter mötet för lunch. Jag hade aldrig varit där i Sthlm innan och jag kan nog inte förklara hur pass mycket jag har längtat efter att det ska öppna upp i Sthlm. Vi tog bara varsin sallad för att vi behövde äta snabbt innan vi skulle hem till mamma och filma igen, så ingen pasta denna gång.

Eataly är ett av våra (familjens) favoritställen i New York och såklart H I M M E L R I K E T för oss matintresserade italienare som typ lagar italienskt varenda dag.

Med tanke på vår (min och mina bröders) kunskap om det italienska köket så lovar jag er att vi sak filma en vlogg där vi testar all mat och rescenserar stället noggrant och ger vår dom på ifall det är riktigt gott eller inte 🙂 Hoppas såklart på att det kommer supergott!! Har någon av er varit där??

På Onsdagsmorgon så anlände Benjamin tillbaka till Sweden efter att ha tillbringat 2 veckor i L.A. Han åker dit 2 gånger om året och skriver låtar med fantastiska (och stora) låtskrivare. Både till sig själv och till andra artister 🙂

Vi överraskade honom med ballonger och en live stråkkvartett haha!! Huuuuur fett!!!!!?? Det spelade Benjamins favoritlåt från han favoritkompositör, nämligen Ennio Morricone <3

Ps. Min jacka är ifrån Zara ifall någon undrar, och den finns i butik nu 🙂

Efter att vi hämtat Benji så drog vi hem för att mysa med gooood frukost hos mamma. Vi köpte med färskt bröd (finns absolut inget bättre än nybakat bröd) och lite bakverk för att gotta i oss. Frukost är verkligen mitt favoritmål på hela dagen 🙂

Alla plagg hittar ni länkar till i inlägget nedan!

Jag kommer aldrig aldrig aldrig sluta med bröd och bakverk!!!! Det gör mig så jävla lycklig haha! 

Godmorgon och glad Fredag på er mina vänner!!

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen här just nu men jag jobbar otroligt mycket så har inte alls tid för bloggen just nu. Jag försöker göra mitt bästa för att ändå uppdatera er med nya videos på Youtube, Instastory och sedan syns jag ju på tv varje Torsdag och Fredag hehe men jag tar massor av bilder varje dag så ni kommer få se allt jag gör!! Jag lovar! Imorgon är det helg så får då jag jobba fullt ut med bloggen helt enkelt. Det är det som är det jobbiga men ändå roliga med mitt jobb. Jag jobbar 100% på veckodagarna med tv, intervjuer, möten och plåtningar och på helgerna gäller det enbart att ta itu med bloggen som halkat efter och samla material till Youtube. Är sällan helt ledig men jag älskar det ju samtidigt. Jag får hitta en bättre lösning snart 🙂 Några tips?

Nu måste jag faktiskt springa iväg för idag står plåtning på schemat! Jag ska nämligen plåta min nya smyckekollektion för Guldfynd som lanserar snart! Jag kan lova er att ni KOMMER FUCKING ÄLSKA DENNA KOLLEKTION!!! Jag är helt kär iallafall. Häng med på Instastory vettja.

Puss <3

 

 

 

 

32 reaktioner på “FROM MONDAY TO WEDNESDAY MORNING”

 • Dixi Wonderland skriver:

  Alltså din garderob är freaking heaven! Vill ha alla dina kläder <3
  Och angående uppdateringen så tycker jag det är helt okej att det blir någon dags paus om du sedan gör såna här inlägg så man får en recap av det man missat 😉

 • Hanna skriver:

  Bianca! Kan du se Vanderpump rules season 6 och HUR gör du i sådant fall?? Jag hittar den inte ens för nedladdning då piratebay ligger nere. PANIK!

 • Samantha skriver:

  Du bloggar, vloggar, lägger ofta upp på instastory, kör wahlgrens värld, talang, smyckeskollektion….girl trust me…du är AWESOME på ditt jobb och vi som läser din blogg följer dig mest troligt på instagram så testa att blogga varannan dag? Så stressen kanske minskar ❤️ Annars har du en bra grund med ditt schema för vardagen och blogg på helger, behövs kanske bara ”finslipas”. Varannan dag skulle jag ge som tips iallafall om det hjälper dig ? kraaam

 • Linda skriver:

  Oh jag hoppas verkligen de blir även en 4e sässong av wahlgrens?? bästa programmet på hela veckan? ni ä så jäkla härliga!
  Kram.

 • Kosan skriver:

  Jag tycker du ska bestämma 2 DAGAR i veckan,
  Du är HELT LEDIG från sociala medier (gäller inte jobb….)Förstår att det kan kännas svårt men tänk på det här VI SOM GILLAR SIG VILL ATT DU SKA MÅ BRA.
  Tror att i längden kommer du att tacka dig själv om du tar det beslutet.
  Tror också att Philippe kommer uppskatta det när han kommer till Stockholm
  Love you

 • Liz skriver:

  Jag ÄLSKAR den här typen av inlägg med vardagsbilder osv!!! <3 Snälla kan du inte göra ett inlägg eller filma i helgen på de där kläderna du hade köpt på Zara och H&M innan du åkte till London? Det bästa innehållet på dina kanaler tycker jag är när du visar upp vad du shoppat<3

 • Linda skriver:

  Jag började titta på Wahlgrens värld för några veckor sen och jag älskar den! Ni verkar så härliga och genuina och kan driva med er själva! Skrattar till varje avsnitt =)

 • Gabriella skriver:

  Åh låter som en extremt härlig vecka! Älskar verkligen din blogg och din podd. Båda två får mig att må så himla bra när jag är nedstämt! All kärlek till dig.
  PS: Har skickat ett mail till dig och Alice med frågor till er podd!<3

 • Sandra skriver:

  ❤️ Mitt tips är: ta lediga helger!! Se ditt jobb som ett ”9 till 5-jobb” – så långt som det bara går, och förlägg ledig tid på helgen.

  Jag förstår om det känns som ”det där funkar inte för mig i mitt jobb”, men att ha det som en utgångpunkt, är vad som hjälpte mig. Jag hade pluggat länge, alltid pluggat på helger/kvällar och en dag fick jag bara nog. Nog av att aldrig kunna släppa plugget i tanken.

  Detta är inte en lösning som kommer fixa allt, men det är en grund att bygga ifrån. Även fast det känns omöjligt, tänk:
  min kropp behöver återhämtning, och samhället är på något sätt uppbyggt enligt att vi alla behöver den återhämtningen – lördagar och söndagar är ju liksom officiella (helg- och) vilodagar! Alla behöver liksom vilan! ❤️ Och, om du vilar (och då gör vad du vill, utan jobbkrav) tex över helgerna (det är enkelt att ta lör-sön pga att de flesta i vårt samhälle är lediga då, det är endast det jag utgår från, och man kan ju ta vilka två dagar man vill!), så kommer också din energi att vara större till ditt arbete under veckorna. Då kan du fortfarande jobba 100%, men må bättre while doing it ❤️ Hjärnan behöver nedvarvning efter uppvarvning!

  Jag ska inflika att jag vet verkligeb själv hur svårt detta är, så jag är ingen hälsoguru hela vägen! Kämpar också dagligen med balans mellan vila och jobb. Men detta var en start för mig som idag är helt nödvändig för att jag ska orka.
  En första lösning (tex denna) ger också ofta en andra och tredje lösning, för om man märker att den första lösningen funkar, kan man tydligare se vad man behöver även därefter!

  Fundera på detta om du vill. som sagt så är det verkligen detta som skapat en fungerande grund för mig, efter en tid då jag körde mig rakt in mot kaklet. Och också som sagt; det är ingen lösning på allt, men en grund. Två dagar ledigt i rad är verkligen tröstande, och ger kroppen en chans till att komma ned i varv. Och helgerna är ju bra, för de är ju återkommande varje vecka, så det blir en ”automatisk rutin” till vila.

  Ofta tänkt på att du har sådana krav på dig att leverera uppdateringar på massa olika sociala kanaler och andra plattformar, och du gör alltid ett sånt himla fint och kul jobb, så du måste även få tid till dig själv ❤️ Kramar o lycka till med allt!

 • Fiona skriver:

  Den jackan va så snygg, vet du vad den hetter eller kan du länka? Kan inte hitta på hemsidan ?

 • J skriver:

  Bianca! Vart är den fina tröjan du hade på dig igår från? Den vit/röda. Sååååå fin :):):)

 • Ida skriver:

  Hej!

  Vars kommer din jeansjacka med stickade ärmar ifrån, som du har på dig i första programmet av Wahlgrens värld?? Sååååå fin!!!

 • ISA skriver:

  Jag har precis fått upp ögonen för Wahlgrens Värld!! Lite sent jag vet men fan vad roliga ni är, vill hänga med er familj en dag! På gymmet idag stod vi tre stycken i rad på crosstrainerna (vi kände inte varandra alltså) och såg olika avsnitt, bra träningsprogram med andra ord 😉 KRAM <3

 • Antonia skriver:

  Hej Bianca! Det hade varit sååå kul och väldigt uppskattat tror jag om du kunde visa Hue och vilka filter du använder när du redigerar! Så inspirerande ❤️

 • Alltså, för det första måste jag bara säga: girl, u’re awesome! ? Fortsätt med att göra det du gör! Och Wahlgrens värld… det enda programmet jag följer på hela veckan, så jävla underhållande! Skrattar så jag gråter flera ggr om. Du äger! ❤️

 • Madeleine skriver:

  Mitt tips är lediga helger, men att du fixar tidsinställda blogginlägg som publiceras under helgen. Det är viktigt för kroppen att få chans till återhämtning 🙂

 • Johanna skriver:

  Du förtjänar att vara ledig och ta det lugnt ibland också kom ihåg det 🙂 visst är det kul när du uppdaterar mycket men det viktigaste är att DU mår bra!

  Ps vad menas med att ni ”synkar” ? 🙂

 • Cecilia skriver:

  Skulle man kunna få ta del av det pastarecept som Benjamin gjorde i sista Wahlgrens avsnittet?!?? hutlöst bra avsnitt förresten!??

 • Julia skriver:

  Hej!! Vad är din och Alice podcast-mail s¨man kan skicka in frågor osv.? DU ÄR BÄST <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *