TJEJKVÄLL PÅ KASAI

Tröja & byxor ifrån Zara

Grattis my Queen till Sveriges nya IT-Girl för Maybelline <3 

I Torsdagskväll så bjöd Alice in till middagsmys på ett av mina favoritställen i Sthlm, nämligen Kasai!! Vi alla var där för att fira att hon blivit det nya ansiktet för Sverige och It-Girl för Maybelline. Det är en stor stor grej och vi alla var så stolta över henne!! Det bjöds på suuuuupergod mat och drinkar och jag njöt som bara den av allt mat!! Måste ta med Phillipe någon gång till Kasai, älskar verkligen det stället!!

Idag har jag inte gjort någonting faktiskt. Känner mig lite sjuk så är hemma hos mamma och chillar galet i hennes soffa fram tv:n och Netflix. Har ont i magen (tror jag har magsår igen….), ont i ryggen, yrsel och huvudvärk så ska låta kroppen få vila idag för jag har 0 energi!

Så ikväll blir det enbart Mello, popcorn, jordgubbar doppade i choklad och varm oboy som gäller 🙂 Hur gött lät inte det?!

PUSS <3

31 reaktioner på “TJEJKVÄLL PÅ KASAI”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *