DANCE YOU OFF – UTE NU!!

LÅTEN FINNS NU PÅ ITUNES & SPOTIFY!!! 

Sööööööndag idag och även fast jag inte märker skillnad på vardagar och helger mer än att jag inte jobbar med att filma, plåta eller göra intervjuer på helger så är det något speciellt med söndagar. Känns som hela Stockholms lyckligaste dag på något sätt haha. Som att alla bara är lyckliga på Söndagar eller är det bara en känsla jag har?!

IALLAFALL!! Idag släpps alla låtar från Mello på Itunes och Spotify så NU mina vänner går det att lyssna lyssna lyssna sönder på Benjamins nya singel DANCE YOU OFF så mycket som det går!! Den är nämligen bäst i en bil på högsta volym <3 Och som pricken över i:t så slipper han även idag sin grymma musikvideo till! Så klicka på videon och njut!!

Fan vad jag stolt är Benji!! Du slutar aldrig och förvånas och även fast jag har hört denna låt i över 1 år och vet hur mycket mer du har utvecklats på bara detta år (hans nya låtar är sinnes sinnes sinnes) och kommer alltid att vara en sådan som utvecklas väldigt fort så är jag så jävla stolt över dig och har blivit kär i din nya singel på nytt. SÅ JÄVLA BRAAAAAA!!

Bara 2 veckor kvar nu till Finalen!! Vem tror ni tar hem det??

PUSS <3

20 reaktioner på “DANCE YOU OFF – UTE NU!!”

 • Monica skriver:

  Älskar låten den är helt underbar bra danslåt. Benjamin sjunger så fint hälsa han det.

 • Samantha skriver:

  Mysfrukost, ledighet, sovmorgon…det är några anledningar till varför jag älskar söndagar. Tror de flesta håller med och är nog därför alla är extra glada haha! Tänkte om du skulle vilja svara på en fråga om ett ämne jag kommer ta upp på bloggen ikväll…nämnligen distansförhållanden. Vet att du och Philip upplever det. Hur länge tror du man orkar fortsätta med distansförhållanden? Eller är du helt och hållet För så det inte känns jobbigt att vara ifrån?
  Kommer inte nämna dig eller andra jag frågat, men kul att höra svar från båda kön.

  Gilla gärna min Facebook blogsida: https://www.facebook.com/SAMANTHAJUYABLOGSITE/ (om du fof använder FB lol)…as my rolemodel, it would be so awesome and mean the world! (kommer snacka mer om relationer, sex, vänskap, mode & smink I bloggen)

 • cissi skriver:

  Hej!
  Vart kom bag strapsen ifrån som man kunde se i det senaste avsnittet av wahlgrens värld?
  kram

 • Jennifer skriver:

  Så himla bra låt!! Har längtat som bara den till att den ska komma ut på Spotify, och nu ÄNTLIGEN! 11/10.

 • Emma skriver:

  Benjamin kommer så klart VIIINNNAAA

 • Frida skriver:

  Hej! Jag undrar vart dina super gulliga klistermärken/stickers är ifrån, de som du har på datalocket?

 • Josefine skriver:

  Det skulle vara så kul för er om han vann! ? ?

 • Tess skriver:

  Bianca, du verkar vara en så underbar tjej, sprider glädje omkring dig och jag blir alltid glad när jag ser dig, t.ex. på Talang, du är helt klart den
  största anledningen till att jag ser programmet. Du är så vacker, både på in- och utsidan, du verkar ha ett hjärta av guld <3

 • Ella skriver:

  För mig är söndagar ångest tyvärr. Har nog att göra med att jag inte trivs så bra i mitt jobb. Har härliga kollegor så det är inte de, men själva jobbet tar kål på mig. Tror nog oxå att du Bianca o alla andra inom branscher som dina o din mammas t.e.x. har söndag som lördag då man är ledig o äter gott o kanske tar lite vin. Kram!

 • Alice skriver:

  ÄLSKAR LÅTEN!! Hopppas verkligen den kommer vinna och att resten av det svenska folket kommer tycka samma som jag! Den är annorlunda och speciell. Älskar alltid benjamins låtar och förstår inte hur han inte kan vara mer uppskattad!

 • Bianca skriver:

  Ljud och ljus var perfekt ikväll!!! Och låten, utstrålningen, själva Benjamin är skitbra det med!! Och den rösten, verkligen solklar vinnare! Jag som tjej hade inte ens kunnat ta de tonerna han tar i refrängen så det låter bra. Hälsa Benji och familjen. Kram ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *