VECKANS PLANER:

MÅNDAG: 

Var faktiskt ledig idag ifrån inspelningar och sånt. Så har enbart jobbat framför datorn och poddat idag. Så skönt!

TISDAG: 

Spela in Wahlgrens Värld från 10-18.00. Träna med Alice på Fashionablefit och sedan jobba med datorn. Lugn kväll hemma med Dino <3

ONSDAG:

Träna på morgonen, fixa slingor och fräscha upp håret hos min frisör Rania inför semifinalen för Talang på Fredag. Sedan filma för Wahlgrens Värld. Har inga planer för kvällen med blir nog chilikväll och datajobb hemma igen med Dino.

TORSDAG: 

Filma Wahlgrens Värld från 10-16.00 sedan ska jag direkt till en workshop till 19.00 för att lära mig allt om att vara jury för Talang i livesänd tv 🙂 Efter det ska jag hem och kolla på Wahlgrens Värld avsnitt 3 på Kanal5 21.00.

FREDAG: 

Träna på morgonen sedan direkt hem och duscha och ta mig till Talang för att vara där hela dagen och kvällen. Det är dags för de livsända semifinalerna och jag är så så peppad för att se vad talangerna ska göra för nummer!! Jag kommer komma hem ganska sent så blir nog direkt att slänga sig i soffan och sätta på en film när jag kommer hem. Eller så kommer jag vara så taggad att jag kanske går ut en sväng haha, vem vet?!

LÖRDAG & SÖNDAG: 

Har absolut inga planer inför helgen men vill nog bara fokusera på träning och hänga med kompisar. Äta brunch ute, sitta och fika sådär länge på ett och samma ställe så som man gjorde när man var yngre och kanske unna mig något fint 🙂

 

28 reaktioner på “VECKANS PLANER:”

 • Samantha skriver:

  Vilken drömvecka, tycker jag iallafall haha! Roliga saker to do under veckan…#goals! och spännande med semifinalen!

 • Wilma skriver:

  Hej B! När förstod du att du kunde bli nåt inom nöjesbranschen? Har du tvivlat på dina resurser kontra Benjamin som i tidig ålder utmärkte sig? Tror du att det är ditt utseende som hjälpt dig på vägen? Förstå mig rätt nu.

 • Åsa Lundborg skriver:

  Hej! En liten upplysning. Känner du dig trött, får ångest, känner dig ”dimmig” och har kopparspiral. Det kan vara biverkningar. Gå med i vår facebookgrupp kopparöverskott/kopparförgiftning och få stöd och kunskap. Vi är snart 4000 kvinnor med liknande erfarenheter.

 • inspoguide skriver:

  Niiiiiiiiiiiiice!

 • Malin skriver:

  Skulle du inte kunna göra en vlogg om en inspelning av wahlgrens värld? Är så nyfiken på hur det funkar! Hur funkar det när man spelar in synkar osv ?behind the scenes på wahlgrens värld!

 • Mimmi skriver:

  Hej, så wahlgrens värld i tors och i slutet så hade du en grön jacka med päls, blev helt kär i den. Jättefin på dig, vart har du köpt den?

 • felicia skriver:

  Heej! Jag och min pojkvän (vi är 19) ska till Stockholm i helgen för att gå på Kendrick Lamar. Men VAART ska vi äta,shoppa,osv?? Hade varit så trevligt om du gett lite tips. Kram! (vi ska bo på söder)

  • Bianca skriver:

   Ni borde käka på l’avventura sjukt god italensk mat!!! 😀 Runt Åhlens city har ni alla butiker som H&M, Zara osv. Sedan finns ju NK också för lite dyrare shopping! 🙂

 • Undrar skriver:

  Jag tycker att du är så fantastisk som talar öppet om dina framgångar och brister. Själv har jag alldeles för länge slitit med min kropp och vikt och mår idag bättre med hur jag tränar och äter godis. Allt samtidigt. Du har också kommit igång med träningen vilket jag tycker verkar superpepp! Jag undrar däremot hur du ser på ditt ständiga uppdaterande om träning? Kan det inte bidra till mycket stress för följare? Det rimmar liksom inte med resten av dina otroliga tankar kring att må bra. Kanske tänker vi inte på den här träningshetsen längre då den blivit så normaliserad?
  Usch jag låter som värsta moraltanten men faktum är att vissa följare mår piss av att höra att någon annan tränat fem dagar i rad. Jag är helt övertygad om att du är med på vad jag menar. Hoppas du fattar.

 • Dixi Wonderland skriver:

  Låter som en fullspäckad vecka. Hoppas att det kommer gå bra 😀

 • harriet skriver:

  Vill bara säga: TACK snälla Bianca för att du visade kurage och TYDLIGT sa nej till den pinsamma lilla ”snoppkonstnären” i Talang. Heder åt dig!!!/Harriet

 • Rebecca skriver:

  Så fina byxor! Kan du länka de?

 • Moa skriver:

  Skönt att du kan vara så mycket ledig och inte bara jobba. Jag såg dig på TV i kväll med Fredrik och Filip du såg trött ut. Ta hand in dig,

 • Tuva skriver:

  Hej snygging!! Måååste bara fråga var och vem som har färgat och slingat ditt hår?! du ba skiner. Kram

 • Nina skriver:

  Tog ditt råd igår om att försöka utvecklas denna vecka, denna vecka ska bli bättre än förra!!
  Ska även ta ditt råd angående helgen sitt på ett café hela dagen som när man var yngre ! Gillar när du skriver om sådant små pepp in life <3 ha en bra vecka !

 • Johanna skriver:

  Åh måste bara fråga vart din tröja kommer ifrån? Så fin!
  puss <3

 • Melinda skriver:

  vart kommer byxorna ifrån?

 • Linnea skriver:

  LIVETS snyggaste tjej <3 Vart ifrån är outfiten? Du är grym!

 • Dusanne skriver:

  Ha en trevlig helg

 • Linda skriver:

  Måste bara säga att du är otroligt vacker, kopiöst rolig och har en helt underbar personlighet. Du har allt! Skit i dem som skriver elaka saker bara för att de själva mår dåligt…det är bara avundsjuka!
  Puss o kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *