HOTSTUFF FOR SPRING

— Inlägget innehåller adlinks —

Kavaj – klick // Stövlar – klick // Skinkjol – klick // Basker – klick // Stickad tröja – klick // Väska – klick 

Stickad tröja – klick // Skor – klick // Jeans – klick // Väska – klick // Beige kappa – klick 

Vilket snökaos!! Vad händer?! Dino kan knappt gå ut utan att han dränks i snön haha, stackarn fryser ihjäl. Men våren är snart här… jag lovar haha!!! Jag känner mig iallafall relativt redo för våren då jag konstant småshoppar vårplagg haha! Däremot så är jag en sådan som använder mina vår/höstplagg och klär mig i lager på lager med de plaggen jag har. Tycker det faktiskt är snyggast så men nu är jag dock riktigt sugen på en riktigt snygg dunjacka. Det är faktiskt också fint 🙂

Menmen!! Idag är inspelning av Wahlgrens Värld som gäller. Sedan hoppas jag på att dra iväg och träna men jag känner mig lite krasslig så vet inte ifall det är en så bra ide :/

BTW!! Nytt poddavsnitt ute där vi svarar på ”Jag har aldrig…” frågor. Så kul avsnitt!!

PUSS <3

18 reaktioner på “HOTSTUFF FOR SPRING”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *