NYTT PODDAVSNITT – ”JAG HAR ALDRIG”

Leo Swather liknande här – klick (adlink)

LYSSNA PÅ NYA AVSNITTET HÄR – KLICK 

I dagens avsnitt av ”Alice&Bianca – Har Du Sagt A Får Du Säga B” pratar vi om veckan som gått och svarar på frågor ni ställt under kategorin ”Jag har aldrig….”. Det var super kul att spela in så lyssna gärna <3 I nästa avsnitt så tänkte vi prata om kroppskomplex som kvinnor har med sina könsorgan och som man ofta tror att man är ensam om. Många skäms över hur ens kroppsdelar ser ut då många kvinnor och män tror att alla ser ut som porrskådisar… :/ Vi vill gärna prata om att man inte är så ensam som man tror. Så berätta gärna era frågor om era komplex på vår mail [email protected]. Och självklart hålls alla anonyma!

Det har varit en supertrevlig dag med teamet och vi gjorde faktiskt egentligen inget som var jobbigt eller som kändes långrandigt idag. Vissa inspelningsdagar är ju jobbigare än andra såklart men idag var det enbart trevligt! Vi filmade även med min framtida inredare @stylebylojs som har inrett Hanna Friberg, Annica Englund & Therese Lindgrens lägenheter och har verkligen SPOT ON så som jag vill ha det i mitt hem. Så vi var hemma hos henne och fick massa inspiration och nästa möte blir hemma hos mig för jag vill gärna byta golv & renovera om kök & badrum 🙂

Och btw angående Johan Guntebergs uttalande idag på hans instagram om mig… Vi har pratat och allt är lugnt. Jag har bett om ursäkt att jag nämnt hans namn i media men däremot så framställs nu jag som lite konstig och nästan som en mytoman i hans inlägg då en del inte riktigt stämmer i hans uttalanden. Det framstås lite som att jag har hittat på en hel del vilket inte riktigt heller stämmer… När jag var tonåring så sågs vi några gånger och efter det har jag känt, eller han har snarare raggat lite på krogen & Facebook (med betoning på att det var ett bra tag sedan). När jag i intervjuer har fått frågor om vilka kändisar som raggat på mig så har jag nämnt hans namn och nu har han tagit illa upp då han känner att han framstått som en jobbig raggare vilket aldrig var min mening att framstå honom som. Vill bara skriva till alla där ute som skrivit otroliga hatkommentarer om mig på hans instagram att vi har haft ihop det förr, vi både har raggat förr (för längesedan) och det var det. Ville bara få det sagt! Jag ville aldrig hänga ut någon men när han skriver något så långt som inte riktigt stämmer så måste jag få säga från min sida eftersom folk kallar mig för en hora och lögnare… :/

60 reaktioner på “NYTT PODDAVSNITT – ”JAG HAR ALDRIG””

 • Angelica skriver:

  Du och Alice podd är verkligen så jäkla bra. Ni levererar i varenda avsnitt!!

 • Natalie skriver:

  Jätte bra avsnitt som vanligt! Däremot har jag nästintill en fobi när det kommer till att höra människor äta, så jag hade rätt svårt att fortsätta lyssna för jag kunde bara fokusera på ljudet när ni pratade och så var jag rädd för att höra det, haha. Annars super!

 • Beatrice skriver:

  Hej Bianca! Lyssnade på podden idag, alltid lika rolig! Ni är grymma! 🙂 Tänkte på det du sa om att du mått mycket illa och spytt osv. på sistone, det låter verkligen som att du kanske har magkatarr. Det får man vid mycket stress och ger bl.a. de symptomen. Går att köpa omeprazol receptfritt. Tänkte bara tipsa om att det kan vara värt att kolla om det är det! Kraam

 • Sara skriver:

  Hej! Önskar ett inlägg med Biancas 10 i topp restauranger i Sthlm för en som är lite lost ???

 • Anonym skriver:

  Hej! Älskar verkligen eran podd <3 vart kommer din leopard tröja ifrån Bianca som du har på bilderna?? Suuuper fin och har letat efter en sån länge, är jätte tacksam för svar!

 • Josefin skriver:

  Raggningar är väl inget som anses onormalt att prata om? Förstår ifall han inte vill verka som en som raggar runt på krogen, men du sa det ju inte på det sättet. Har ni 2 raggat på varandra är väl inget konstigt att säga det på ett helt neutralt sätt? Det finns en gräns av vad man kan förvänta sig att andra människor ej bör prata om. Att dra den gränsen vid den här nivån känns enligt mig smått patetiskt. Det känns snarare som att den här Johan vill skapa en perfekt bild av sig och det faktum att ni raggat på varandra passar tydligen inte in i denna bild? Nu framställer han det som att du hängt ut honom?

  Nä, man kan inte förvänta sig av alla att de ska prata om en precis som man vill.

  Det här retade smått upp mig. Bra att du gav din version. No big thing, men du fick säga ditt <3

  • Malin skriver:

   Josefin det handlar nog mer om att Bianca vid upprepade tillfällen nämnt Johans namn. Om du googlar kan du hitta ett par artiklar om detta.

   • Nico skriver:

    Sen, även om jag bergis tror att det INTE är meningen, så har jag tänkt på att det rätt ofta (för att man som lyssnate troligtvis får höra halvberättade historier, som det lätt blir för man är ”hemmablind” och har den fullständiga berättelsen i sitt huvud och inte riktigt hör hur det låter för en annan) kommer ut saker som kan låta väldigt respektlöst mot andra, till synes utan tanke på/obrytt kring vilka konsekvenser det kan ge dem, samtidigt som det låter känsligt kring att respekt ska visas mot dig själv och dina närstående. Det är trots allt väldigt många som lyssnar på er podd (inklusive jag – älskar den!), och med det kommer ett ansvar att tänka efter och inte bara vifta bort. Superbra att be om ursäkt, men ännu bättre att försöka anstränga sig mer för att inte utrycka sig klumpigt när det påverkar andra.

    • Nico skriver:

     Och som ett sent tillägg så är jag glad att jag inte är i din sits då jag skulle kläcka ur mig sooooo much stupid shit av ren nervositet. Hasplar själv gärna ur mig saker för att svara snabbt snarare än genomtänkt, framförallt om jag är lite nervös.

   • Josefin skriver:

    Jag har läst några artiklar nu och ja, det verkar som att hon nämnt honoms namn ett par gånger och sagt att han raggat på henne. Att säga det flera gånger håller jag med om inte är helt schysst, det kanske ger en skev bild av hur han var. Men utifrån vad jag läst så var den här Johan ganska dryg då det är respektlöst att ragga intensivt på någon som inte är intresserad. Men nu har jag tagit detta till skvallertidningsnivå och jag bryr mig verkligen inte om vad som hänt och inte hänt haha. Jag tycker dock fortfarande att det är fel av den här Johan att försvara sig genom att säga att Bianca ljuger. Ifall han varit såhär dryg som det enl skvallertidingarna (haha) verkar, så hade jag också snackat öppet om personen.

    • josefin skriver:

     Jag utgick iallafall från det Bianca skrev här på bloggen. Enligt det tycker jag inte något konstigt har sagts överhuvud taget. Att söka i tidningsartiklar känns lite sisådär..

    • Malin skriver:

     Ja. Det är främst skvallertidningar som skrivit om detta. Så jag kan tänka mig att det blivit förstorat. Jag kan dock tycka att Johan skötte det bra. Speciellt i sitt senaste inlägg där han sa att han inte ville ha smutskastning.

 • Nellie skriver:

  Lyssnade på er podd, men hur ska 14 åringar kunna gå till läkaren för att få marijuana om de inte är sjuka? Alltså, du behöver inte uttala dig om allt, ibland är det bäst att bara säga att man inte har någon kommentar speciellt inte när du inte vet någonting om det.

  • Bianca skriver:

   Jag sa ju att det skulle vara 20års gräns…..? Du kommer alltid kunna få tag på allt som ung tonåring. så som alkohol, cigg, fake id, marijuana osv… men om det normaliseras så tror jag att hysterin om att det är spännande och coolt sakta med säkert kommer att försvinna.

 • Malin skriver:

  Står absolut inte bakom hatkommentarer. Och att kalla någon hora är så lågt och vidrigt och aldrig försvarbart. Däremot undrar jag varför du alltid är så öppen om allt? Och dessutom om andra än dig själv? Att inte förstå att det får konsekvenser att prata vitt och brett om allt och även lämna ut andra känns aningen naivt. Vill du lämna ut alla delar av dig själv så är det ditt val. Men när du drar in andra så är det väl klart att de måste få svara tillbaka. Särskilt om de inte håller med dig om den bilden du ger av dem. Du har ju själv vid upprepade tillfällen blivit arg på folk som pratat om dig och din familj på ett sätt du inte gillar.

 • Thilda skriver:

  Gick in och anmälde alla kommentarer på hans instagram som var förnedrande mot dig. Är så fucking trött på män som backar andra män genom att skriva ”du e kuung så jävla tung e du respekt att du vågar säga sanningen” alltså gå och lägg er småpojkar hahah.. Do you Bianca! ❤

 • Sara skriver:

  Hej! Blev så ar när jag hörde hur din manliga psykolog betedde sig. Har skickat DM till dig och rekommenderat en kvinnlig psykolog som otroligt bra för unga tjejer.

  Kram 🙂

 • Catrin skriver:

  Du är bäst Bianca!! tycker det är skönt att någon kan vara så ärlig och öppen som dig! Fortsätt med det, massor av kramar <3

 • Lina skriver:

  Varför ljuger du om att din tröja är från NA-KD? Du visade ju upp den i en vlogg och sa att du köpt den på ASOS av esprit märket. Sen så skiljer den sig på halsen jämfört med den från Na-kd. Allt för att få tjäna pengar på dina adlinks för att du samarbetar med na-kd. Jävligt Lame!

 • Joanna skriver:

  Jag har tyckt att den bilden han ger av sig själv är väldigt mossig. Kan ju inte påstå att hans ”en liten förklaring” gjorde det bättre. När jag hörde dig berätta om detta första gången tolkade jag det som om det skedde för länge sedan. Han som ska vara så rolig, varför skriver han inte i stil med ”okej, detta skedde för länge sedan. Jag är ingen creepy raggare om nu någon trodde det”? Är han rädd för att någon ska misstolka detta som attan till alla höstens uthängningar? ELLER: varför pratade han inte med dig om detta först? Vad menar han är hans aningar om att du nämnt honom ”flera gånger”. Han kanske är en jättebra kille privat men de flesta av oss känner bara till honom som den han utger sig för att vara via media och jag tror att de allra flesta av oss dessutom inte skulle vara jätteimpade om just han raggade på en…

  Det var fint att du bad om ursäkt till honom, Bianca. Men hans lilla förklaring där han skriver att du ljuger och hintar om att du gett fylletal och att han skulle vilja vara snäll mot din pojkvän…… Nä, hans förklaring säger väldigt mycket mer om honom. Så tråkigt att detta dras upp som en ”grej”. Tro mig, de flesta av oss bryr oss inte ett skit. Vi gillar dig, Bianca.

  • Dea skriver:

   Bra skrivet, håller med!

   Samtidigt: vem är han? Det första jag tänker på är ”han som var ihop med Marie Serneholt”.

   Tycker nog han ska vara tacksam att du nämnt honom, Bianca. Bra PR för honom ?

   • Klara skriver:

    Haha jag tänkte också: vem är Johan Gunteberg, låter ju som en gubbe haha! Tror hur som helst mer på din sida av historien, du är ju känd för att vara ärlig! Tror mer han skäms eftersom han blev nobbad haha. AJA! Ser upp till dig Bianca, du är så himla klok!

 • Klara skriver:

  Snälla prata om hår. Shame or No shame. Ben, under armarna & mellan benen. Vad tycker ni är fräscht? Skulle ni reagera om någon dök upp i kjol och stubbiga ben?

 • Angelica skriver:

  Stort tack för ett bra och roligt poddavsnitt!!! Hade er på i bakgrunden under tiden jag lagade mat och var så inne i köttfärsen och era historier så jag glömde helt bort pastan hahahaha ?

  Men Bianca… blev så enormt jävla in i helvete förbannad när du berättade om idiotpsykologen som du har träffat. Fyfan för honom alltså! Det är verkligen inte okej att bara ”ah men då behöver du inte gå hit mer”. Har själv blivit utsatt för den typen av psykolog och man känner sig så jävla ivägen, vilket är helt åt helvete fel. Skitbra att du inte ska träffa den psykologen mer, dock tycker jag inte du ska ge upp här. Vad jag förstod på dig i podden så strävar du efter att faktiskt börja bearbeta olika känslor, som exempelvis svartsjukan, och då ska du verkligen ta tag i det och göra det med någon som vill hjälpa dig. Jag gjorde det stora misstaget att ge upp när psykologen var en idiot och det fick ett jävla bakslag. Så bara för att han du träffade var en idiot så ska du inte ge upp. Jag älskade det Alice sa om att det är när man ändå mår helt okej som man verkligen behöver prata för att kunna FÖREBYGGA! Så sök vidare efter en psykolog som lyssnar och vill hjälpa dig även de dagar du faktiskt mår bra. Liksom kärlek så finns det någon där ute för dig!
  Kämpa vidare, tjejen! Ska man döma utifrån vad du sagt i podden, vloggar och bloggen så skulle jag säga att du verkligen behöver prata med nån. Och vet du vad? Det är helt okej. Jag ska också söka upp nån nu som verkligen vill hjälpa mig. Tack för boosten!!!
  Kör hårt! ❤️

  • Bianca skriver:

   Vad roligt att du gillar podden!! 😀 Jag ska börja gå hos någon annan, kan verkligen rekommendera dig att göra det också!! När man hittar rätt är det sååå skönt och bra 🙂

 • Elinor skriver:

  Hej Bianca! Jag älskar er podd sååååå mycket och tycker att tisdagen är den bästa dagen på veckan.

  Jag testade lyssna på er podd, men hälften så snabbt, och det lät sååå kul! Kan inte ni testa att spela upp avsnitt 13 från 52.32 – 53.00 på er nästa podd med en hälften så snabb hastighet?

  • Bianca skriver:

   Vad roligt att du gillar podden! Haha vad roligt jag har också råkat göra det när jag lyssnat på poddar.

 • Jonna skriver:

  Tyckte att podden var grym denna veckan. Fortsätt så! Duktig är du och otroligt tråkigt och sorligt att du ska behöva bli kallad för såna saker.

 • Elinor skriver:

  Hej Bianca! Jag älskar er podd sååååå mycket och tycker att tisdagen är den bästa dagen på veckan.❤️

  Jag testade lyssna på er podd, men hälften så snabbt, och det lät sååå kul! Kan inte ni testa att spela upp avsnitt 13 från 52.32 – 53.00 på er nästa podd med en hälften så snabb hastighet?

 • Tess skriver:

  Godmorgon Bianca, tack för dina vloggar som är det av dina medier jag gillar allra mest. Har följt dig ett tag och känner att sedan du startade podden tillsammans med Alice så har min bild av dig sakta, men säkert börjat förändras. I början, långt innan din medverkan i Let’s dance, kände jag mig så otroligt imponerad av din mognad och av din förmåga till självreflekterande. Du kändes väldigt ödmjuk. De här egenskaperna besitter du ju fortfarande, men nu kanske under ett rejält lager av stress(?). Du hinner numera inte tänka efter i samma utsträckning och prio verkar vara PR. Det är också så synd att du uttalar dig kring ämnen/sammanhang som du så uppenbarligen är dåligt insatt i. Visst, det är lättare att bli förlåten än tillåten men efter ett X antal grodor minskar trovärdigheten markant. Snälla, sälj dig inte så lätt! Försök att lära av och lyssna in bl a Alice som enligt mig är fenomenalt duktig på balansen mellan att vara offentlig och privat. Alice värnar verkligen om sin integritet och det ser jag upp till, det är självrespekt. Så respektera dig själv du med, ställ inte upp på ”skit” för jag vill att du ska vara med i gejmet länge länge länge. Allt gott till dig!

  • Bianca skriver:

   Jag ställer inte upp på ”skit” utan är noga med vad jag deltar i, men tack för dina åsikter 🙂

 • M skriver:

  Men??? Hahaha det enda jag tänkte på när jag läste hans inlägg (efter att ha läst detta) var en text ur Linda Piras låt ”..shunos är hala, värre än kvinnor som dem gör drama” Hahahah preach alltså, vilken jävla tönt.

 • Jasminka skriver:

  Hej Bianca,

  Vilken salong gjorde du din behandling av ”Yumilashes” på?
  Jätte fint resultat.

 • Elin skriver:

  Jag kommer aldrig fatta hur en sån underbar person som du kan få så mycket hat.
  Jag älskar hur öppen du är om allt och pratar om det även om det är jobbiga saker.låt inte hatarna sänka dig,för du är helt jävla fantastisk!

 • Malin Bergsell skriver:

  Ni har den bästa podden, lyssnar på er vart jag än är. Ni uppmuntrar så grymt mycket, ger grymma tips, fortsätt med det ni håller på med för ni är så bra!:D

 • Maja skriver:

  Hej
  Nyfiken på vart den vita kostymen kommer från som du hade på dig hos Filip och Fredrik ?
  Tacksam för svar.
  Trevlig kväll ?

 • MaxZGamer_Z skriver:

  Kan du göra en QandA när du svarar på frågor i in live stream?

 • Anna skriver:

  Älskar er podd. Men en fråga: Tror fler undrar. hur har du fått bort dina ”påsar” under ögonen. Kram

 • mona persson skriver:

  Hej Bianca! Leopardtröjan du har på dig är så snygg, var finns den att köpa,?

  • Bianca skriver:

   Min finns nog inte kvar, men finns nästan en exakt likadan från NA-KD som är länkad i detta inlägg! <3

 • Sofia skriver:

  Hej Bianca. Här kommer lite konstruktiv kritik?: Jag har lyssnat på ett avsnitt från eran podd och blev så besviken. Tyckte den var supertråkig! Du som är så JÄKLA härlig och spontan annars kom verkligen inte till din rätt här. Vet inte riktigt varför (?). Kanske eran dynamik mellan er som är tråkig. Den här podden behöver mer energi, glädje och galenskap. Skippa ”hänt i veckan” och prata mer om generella ämnen vi lyssnare kan relatera till. ?

  Bra jobbat med komplex-ämnet. Skitbra att ta upp sådana viktiga ämnen! För övrigt är du störtskön ?

  Ps. Drömmen hade ju varit och tagit in Theres Lindgren i podden.

  Mvh Sofia

  • Bianca skriver:

   Vad synd att du känner så! Tycker vi har en otrolig energi och en dynamik som fungerar utmärkt. Har vi mer glädje och galenskap så kommer podden enbart bli som ett barnprogram så det fungerar tyvärr inte riktigt för oss. Vi gillar när uppdaterar vad som hänt i veckan och inte enbart håller oss till specifika ämnen i varje podd.

 • Tina skriver:

  Johan kanske bara var trevlig, flörtade oskyldigt men inte mer än det. Och du trodde att han raggade på dig kanske? Man behöver absolut inte vara intresserad på det sättet. HAHAHA och jag trodde det bara var killar som inbillade sig att man raggar så fort man är trevlig =).

  Jag vet inte hur många gånger killar trott jag raggat / varit intresserad bara för att jag ger komplimanger, är trevlig och glad.
  Ja – jag har utseendet på min sida men tycker ärligt talat det är skitjobbigt att jag ibland är otrevlig bara för att jag är så sjukt trött på det. Folk kan faktiskt bara vara sjukt roliga, charmiga mot en för att det är ens personlighet. Killar verkar alltid tro man vill mer men det verkar som att tjejer är likadana då =/. Det var väl viktigt för honom att markera han absolut inte varit intresserad på det sättet du misstolkat. Skönt ni rett ut det. Jag har blivit skogstokig när jag hört att killar trott det om mig. Killar jag inte ens skulle röra med en tång har sagt jag raggat. Undra vad det är som gör att folk är så fulla av sig själv och inbillningssjuka, att man kan ta så fel (obs, menar inte dig).

 • Camilla skriver:

  Hej!
  Tittade nyligen på Wahlgrens värld och blev så ledsen och beklämd när du berättar för din mamma att du får massa hatkommentarer på din blogg. Projektion är summan av eget tillkortakommande. Fortsätt vara den varma, härliga människa du i alla fall visar upp i tv.
  //Camilla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *