MINA FAVORIT RESTAURANGER I LONDON

PRESS PLAY <3

Glad Onsdag vänner! En ny VLOGG ifrån London & Sthlm finns nu uppe på min Youtube-kanal! Jag visar er några av mina absolut favvo restauranger i London, vi myser runt, shoppar, går på bio, äter GOD mat, öppnar upp presenter & festar loss i Sthlm hehe… Glöm inte att titta och glöm inte att prenumerera om ni inte redan gjort det så ni inte missar några videos!

Idag vaknade jag upp med världens mensvärk i både mage och rygg + att jag mår så sjukt illa!! Kändes nästan som jag skulle svimma där ett tag när jag stod och kokade min gröt i köket… Inte haft mensvärk på ganska länge faktiskt så hoppas detta går över snart!!

NU – Dra mot frissan (@serenity_rania)  och fixa mina slingor! Måste ju vara inför Fredag då det är dags för LIVE SEMIFINAL för Talang!!! Så fruktansvärt peppad!! Detta får ni inte missa! 20.00 på TV4 nu på Fredag alltså 🙂

PUSS!

39 reaktioner på “MINA FAVORIT RESTAURANGER I LONDON”

 • Caroline skriver:

  Alltså dina fransar är helt insane!!!! älskar dem.
  Känner du dig fortfarande inte bekväm med dem efter din yumilash behandling?

  • Bianca skriver:

   Åhh tack! Mina är så böjda av sig själva, så kommer nog inte göra om det. Men roligt att ha testat 🙂

 • Josefin skriver:

  Det är en befrielse att följa dig på sociala medier. En offentlig person som är så ärlig och öppen som du (er) är en sann förebild. Jag förstår inte varför de som inte håller med om det ni säger måste kommentera deras åsikter så pass IHÄRDIGT. Det fina med att uttala sig i frågor man inte är 110% insatt i är ju att de som är insatt får en chans att informera, på ett Snällt sätt. Till en viss punkt kan en argumentation gå över till att vara nedtryckande och tystande, vilket är oerhört giftigt. Jag hoppas att vi poddlyssnare inser det, samt att du och Alice vågar fortsätta vara så fantastiskt härliga i er podd. Ni behövs!!

 • Josephine skriver:

  Åh vad mys! Ska kika ?

 • Olivia skriver:

  Heeeej! Kan du snälla snälla länka kavajen du bär i videon och vilken storlek du har på den!!

 • Ewa skriver:

  Forsätt och tyck vad du känner och skit i alla som hatar Det kommer aldrig ändå att göra alla till lags Det behövs fler dom är som du och vågar stå för sina åsikter

 • Johanna skriver:

  Du passade grymt bra i dem röda stora solbrillorna du fick som gåva ?

 • Matilda skriver:

  Undrar också över din svarta kavaj/jacka!
  Var ifrån och stl? <3

 • Elinor skriver:

  Hej Bianca! Jag älskar din och Alice podd såå mycket och längtar efter att tisdagen ska komma!❤️

  Jag lyssnade på avsnitt 13 och råkade justera ljudtempot så att ni snackade hälften så snabbt och det lät så roligt haha. Kan inte ni spela upp avsnitt 13 från 52.32 – 53.00?

 • Nadinne Thyrell skriver:

  Bästaste Bianca in THE WORLD!!!! ILYSM????? Blir alltid på så bra humlr när jag läser din fantastiska blogg❤️ Jag bara undrade en grej, jag har söjt som en TOK för att få tag på biljetter till talang. Jag har alltid varit ett talang freek? och nu när du är med blir jag extra sugen på att gå dit. Men de där biljetterna? please help me ???? Älskar dig av allt( alla i min omgivning har blivit trötta på mig, det enda jag pratar om är ju dig hahhaha) Glöm NEVER EVER att du är mångas förebild framförallt MIN förebild❤️❤️❤️

 • E skriver:

  Älskar också Princi! Vill du ha bra pasta borde du gå till Padella vid Borough Market. Deras Carbonara är sinnessjuk!

 • Celine skriver:

  Fattar inte varför du är en förebild för människor? Varför egentligen? Kan du svara på det? Nu tycker ju inte jag illa om dig för att jag frågar. Hej!

  • Linn skriver:

   Fast det är väl inte Bianca som bestämmer att hon är en förebild? Det är väl ingen förebild som gett sig själv den titeln? Det bestäms väl av följarna/pubilken/fansen? Om någon ser Bianca (eller någon annan offentlig person) som förebild så är det den personens egna åsikter tänker jag.

 • Nellie skriver:

  Jag brukar HATA poddar där folk bara pratar och det inte är typ någon kriminalpodd eller historia, har aldrig lyckats lyssna ens i två min på någon, men er älskar jag! Så bra!! 🙂

 • Amanda skriver:

  Heja dig Bianca! Har precis börjat följa dig på sociala medier och jag är så positivt överraskad över vilken inspiration du ger mig, en 27-årig tjej som inte riktigt vet vad hon vill göra i sitt liv. Du gör ett bra jobb, fortsätt med det:)

 • Helena skriver:

  Svarar du på dina kommentarer själv eller gör din assistent det?

 • marie skriver:

  Fina bilder från din kollektion för Guldfynd på din blogg. Vet du när den börjar säljas? Tänkte köpa till mitt syster barn som tar studenten, och hon fullkomligt älskar allt du gör. Så ett smycke från din kollektion, gör mig till världens bästa moster.

 • Martin skriver:

  Hej, efter ha surfat rundor lite på sidan undrar jag hur man kommer i kontakt med dig via mail? Använder du dig av någon agent som sköter sådant här som man skall kontakta?
  MVH

 • Linnea skriver:

  Asså vad heter låten som är med flera gånger? Har hört den i så många vloggar nu men vet inte vad den heter ?

 • Cornelia skriver:

  Vart är pälsjackan som du har på dig i slutet av vloggen ifrån? Skitsnygg!

  Älskar det du gör och den du är, you da best! <3

 • Nadinne Thyrell skriver:

  Jag skulle så gärna vilja ha posters på dig❤️ Finns det nån stans man kan köpa postets på dig? BÄSTA????

 • Elin skriver:

  Älskar dina vloggar! keep up the good work.
  Vilken modell är det på dina nikeskor du köpte i london? SÅ SNYGGA!!

 • Nadinne Thyrell skriver:

  Jag älskar dina smycken❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 • Fanny skriver:

  Jättehärlig video! Var är den ljusblå tröjan du har på dig i slutet ifrån? 🙂

 • Emma skriver:

  Hej! Din blogg är bäst!! Och du har så fin hy, vad använder du gör rengöring?
  Kram//Emma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *