WAHLGRENS VÄRLD 21.00 IKVÄLL

Missa oss inte ikväll 21.00 på Kanal5 

Vänner!! IKVÄLL ÄR VI TILLBAKA i rutan med ett nytt färskt avsnitt av Wahlgrens Värld. dagens avsnitt får ni hänga med när jag söker efter den perfekta assistenten och mamma skriver på sin show. Jag har nu hittat min assistent Lovisa och mamma kör nu fullt ut med turne med hennes show så vi båda lyckades hitta rätt tillslut 🙂 Hoppas ni tycker om avsnittet och glöm inte att ni kan se det på DPLAY om ni missar kvällens avnistt.

Idag har jag spelat in för programmet hela dagen och nu ska jag iväg på en workshop inför Talang imorgon. Det är liveshow så producenten ifrån London har flugit hit för mötet så vi kan leverera bästa möjliga tv-program för er imorgon. Så peppad att få se alla talanger igen <3

Så nu måste jag springa ner till taxin. Hörs senare!

PUSS <3

88 reaktioner på “WAHLGRENS VÄRLD 21.00 IKVÄLL”

 • Tobias Carlsson skriver:

  Hej Bianca!

  Tycker du och din familj är helt underbar. Hade gärna träffat er men förstår att ni är sjukt upptagna. ?

  Puss o kram från en stor beundrare! ❤️?

 • Du är så himlans fin! 🙂

  Jag brukade väga 117 kg, följ mig gärna under min viktresa. Hittills har jag gått ner 40 kg!!
  Skriver även mycket om min vardag och bjuder på en hel del goda recept.
  http://saraabrahamsson.se

 • Josefine skriver:

  Äntligen torsdag ?

 • Josephine skriver:

  Lycka till med workshopen! Ser också fram emot programmet ikväll.

 • Thilda skriver:

  Har du inte kvar Vanessa eller vad hon hette (som hade en söt liten bebis) som assistent längre? Eller är jag helt ute och cyklar? ☺️

 • Sara skriver:

  Hej Bianca! Hur får man tag på biljetter till talang finalen?

 • Nadinne Thyrell skriver:

  Avsnittet idag var jättebra?

 • Linda skriver:

  Vart kommer den beiga jackan ifrån som du har på dig i avsnittet?:)

 • Malin skriver:

  Hej. Vart har du köpt den snygga vita tjocktröjan du har på dig i kvällens program? Kram Malin.

 • Assistenten skriver:

  Kolla på The Intern med De Niro o Hathaway där han blir old butler kompis på kontoret. Skaffa en old butler som kör bil o syns mindre. Inte folk som stjäl din roll figur och liv. Alla dessa tjejer som e tidiga i livet. Då blir du feg o backar. Mesighet som chef ger magont o brölande gräl. En gammal snäll gubbe med go.

 • Emma skriver:

  Hej! Jag tyckte inte de var många som sökte som var intressanta. Hoppas du fick en bra assistent nu! 🙂

 • Marie skriver:

  Ni är så roliga och igenkänningsfaktorn är total ??? Söker du ny assistent eller en assistent till assistenten? ? text me ???

 • Susanna skriver:

  Ni är helt underbara!!! Älskar ert program!!!
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

 • Moa skriver:

  Hejsan Bianca!
  Jag sitter och tittar på Wahlgrens värld som jag har sett fram i mot hela veckan!:) jag såg att du söker en assistent. Jag har sökt jobb väldigt länge men jag har inte kommit på vad jag skulle vilja göra. Jag tyckte det lät roligt att få vara din assistent så därför provar jag att skriva.
  Jag heter Moa, jag är 28 år och jag kommer ifrån Sundsvall.
  Jag kan vara lite blyg och försiktig ifrån början, trevlig, snäll, omtänksam, social, organiserad, jag tycker om att träna, jag är flexibel så jag hittar jätte gärna på saker, shoppa, gå på bio, ha en myskväll i soffan framför tv/ film, ja älskar pasta såklart:):P jag älska att resa så jag tycker det är väldigt roligt och spännande att få prova på nya maträtter och jag tycker det kan vara intressant med nya kulturer, envis och rättvis, jag är orädd och orädd att skita ner mig, jag kan vara konsekvent men samtidigt ödmjuk. Jag brinner verkligen för det när jag gör någonting och tar jobbet på allvar, men aldrig så jag tar över på något sätt.
  Jag vet inte riktigt vad era krav är men jag kan jätte gärna ringa samtal åt dig, göra hushålls sysslor och Jag älskar hundar!:) ( jag skulle jätte gärna gå ut och gå med Dino om du skulle vilja de) jag är verkligen en djur älskare och jag älskar dem flesta djuren.
  Jag är hundvakt väldigt ofta åt min svärmors hundar och jag tycker det är jätte roligt att få pysslar om dem.
  Jag älskar jobb med mycket variation. Jag är inte så jättebra på att fota och redigera men jag skulle jätte gärna vilja lära mig och bli bättre på de:)så jag ser inte de som något hinder alls. Jag ser det som att man kommer alltid att få lära sig nya saker genom livet oavsett hur gammal man än är. Det är aldrig försent för någonting!
  Jag älskar nya utmaningar och jag utmanar gärna mig själv och jag vill gärna lära mig så mycket som möjligt.
  Jag ställer ofta höga krav på mig själv att jag vill lyckas.
  slash jag kan även vara din rodare om du skulle vilja och vara med när du reser och ta hand om ditt bagage. De skulle vara jätte roligt!:D:)
  Jag har inget körkort och bil än men jag håller på att plugga för att ta det så jag hoppas att jag lyckas att ta det snart.
  Jag tror att vi skulle kunna komma bra överens och få roligt tillsammans!:)
  hoppas vi hörs och ses!:)
  kram ifrån Moa

  • Hanna skriver:

   Tror tyvärr hon redan har hittat en assistent, är ju längesen programmet spelades in…

   • Moa skriver:

    Hej Hanna!
    Ja jag förstår de men ville chansa och skriva ändå för som sagt jag har försökt komma på i flera år vad jag skulle vilja göra men jag känner mig jätte vilsen i de, vilket är väldigt jobbigt:/ för jag vet inte alls för jag har inga intressen och inriktning så jag hoppas mest på att bara av slumpen eller att ha tur att få ett jobb så jag slipper hålla på att behöva fundera något mera vad jag skulle vilja göra. Det hade såklart varit jätte roligt att få jobba åt Bianca.
    till dig Bianca
    Jag bor ju just nu i Sundsvall men jag har inga problem alls att flytta, jag skulle jätte gärna vilja flytta häriifrån.
    Kram!:)

 • Hanna skriver:

  LÄNGTAT ÄNTLIGEN ❤️

  Hallå har Alice & Philipe haft någon relation sen way back? Asså kompis? På g? Eller bara känt varandra för att det är från samma stad? ?
  Skrollade nämligen igenom Alice insta till första bilderna (hehe inget liv lol) och då är det en bikini bild på Alice som posar, den har Philipe kommenterat.
  Bara undrar för jag blev så nyfiken.

  Kram du är bäst

 • Moa skriver:

  Hej igen Bianca!
  Jag läste att du har hittat en assistent nu, vad synd för mig:( men vad roligt för dig och för Lovisa!:) hoppas att det fortsätter att fungera bra för er båda:) OM det inte skulle fungera utifrån någon omständighet och du letar en assistent igen så får du jätte gärna höra av dig till mig:)
  Men jag är såklart jätte glad för eran skull och önskar er all lycka!:)
  Kram

 • Moa skriver:

  Hej igen Bianca!
  Jag läste att du har hittat en assistent nu, vad synd för mig:( men vad roligt för dig och för Lovisa!:) hoppas att det fortsätter att fungera bra för er båda:) OM det inte skulle fungera utifrån någon omständighet och du letar en assistent igen så får du jätte gärna höra av dig till mig:)
  Jag önskar er all lycka!:)
  Kram

 • JUNITJEJ skriver:

  Ge inte Dino Pedigree!! Köp hundfoder i hundaffären istället. Pedigree är inte särskilt näringsrikt.

 • Ellie skriver:

  Liiite konstigt o diva aktivt blir de faktiskt när du säger ” ja detta kunde nån ju göra” då du bär ut disk. Antingen är du ärlig o då =dum och ej ödmjuk. Eller så är det Wahlgrens värld som bett dig att säga så? Hemskt att se!!

  • Johanna skriver:

   Hahahaha ’hemskt att se”. Du verkar inte veta hur ”hemska” människor på riktigt är. Att ha en assistent är inte konstigt. Tror du att alla chefer på stora företag ställer fram och tar bort personalfikat personligen, ringer alla samtal osv? Nej, nu lägger vi ner pekpinnarna och glädjer oss att det finns så pass starka affärskvinnor att de behöver assistenter. Det är inspiration my friend!

 • Nadinne Thyrell skriver:

  Jag förstår om du inte vill eller får säga, men vilken salong går du till? ILYSM<3❤️❤️❤️

 • moa skriver:

  Hej!
  Ja du vart jätte jättefin i håret, det vart så himla fräscht!:):) jag tänkte bara höra om, skulle din mamma behöva en assistent/rodare eller självklart både och?:)
  Du är så otroligt duktig, mogen och proffisionell i juryn på Talang:) du ser ut att ha det jätte roligt och att ni har det även ihop?:)
  Kram

 • Moa skriver:

  Och att hela juryn har roligt tillsammans:):)*

 • E skriver:

  Man måste vara betalande medlem för att se det på Dplay numera. Tyvärr.

 • Alice skriver:

  Vart kommer blusen ifrån som du hade i talang semifinalen? Det var typ den finaste jag sett?? måste verkligen få veta haha
  Och du var såklart lika fin som alltid å

 • Matilda skriver:

  Hej, vart kommer den vita blusen du hade på dig igår kvällens avsnitt?

 • Emilia skriver:

  Hej underbara Bianca! Asså vart kommer din heltäckningsmatta ifrån? Som du har i sovrummet? Den är ju såå snygg, jag vill ha den!! Och vad är det för färg? Tacksam för svar, du är bäst pusss!

 • Johanna skriver:

  Åh Bianca! Jag sökte ditt jobb som assistent!! Blev så ledsen för jag känner mig mitt i prick!! Älskat mat!! PASTA: håller på med bilder, filmar älskar att vara kreativ och social. Någon gång när din assistent inte längre kan jobba, då finns jag. Jag är supertaggad och drömmer om jobbet!

 • Ebba skriver:

  Hej! Vart kommer den gråa kappan du hade på dig idag ifrån? Är på jakt efter en ?

 • Jasse skriver:

  En av mina födelsedags presenter är att färga mitt hår som ditt? Såååå taggad!!! Har alltid gillat ditt slingade håt???? Men jag undrade viljen salong du går till? Annars är min vanliga frisör bra? Det skulle bara kännas lugnast om jag hade samma som du har?????? Älskar dig såååååå mycket?

 • Tara skriver:

  VARIFRÅN kommer din outfit från fredagens talang?!?! Sååå fin!!

 • Moa skriver:

  Hej igen
  Tänkte bara säga att om Pernilla skulle komma på att hon skulle behöva en assistent så får hon jätte gärna höra av sig till mig. Jag är lättast att nå på min mail.
  Det skulle vara en jätte roligt jobb!:) jag tror att jag skulle kunna komma jättebra överens med din mamma också, hon verkar så himla härlig och lättsam!:):)
  Jag är verkligen seriös
  Kram

 • Emma skriver:

  Asså, Bianca!! Du har verdens finaste smink! Kan du legge ut video/blogginnlegg med hvordan du gjør din smink, og hvilke produkter du använder? ?? så snygg du er!!!

 • M skriver:

  Vill bara säga att jag är imponerad över din prestation i direktsändningen av Talang! Du ör verkligen en naturbegåvning, fortsätt jobba inom programledaryrket om du trivs och får chansen! 🙂

 • Karolina skriver:

  Hej fina bianca som jag även kommer döpa min dotter till ?
  Hur är Lovisa, går det bra? Vad hjälper hon dig med? Har det underlättad för dig? Mår du bättre nu när du har Lovisa? Berätta gärna och vad var det som gjorde att du valde Lovisa ?
  Kram på dig!

  • Bianca skriver:

   Lovisa hjälper mig med allt som jag själv inte riktigt hinner med när det mycket som händer. Vi trivs super med varandra 🙂 Vad gulligt att du ska döpa din dotter till Bianca!!

 • Helena skriver:

  Jag skulle skämmas om jag själv inte gick ut med mina sopor eller tvättade mina egna kläder! Att ha en assistent när man av någon anledning inte klarar av diverse saker i sitt dagliga liv är okej… men att leja någon som ska göra det man själv tycker är tråkigt…har inga ord!

  • Bianca skriver:

   Fun fact! Jag har aldrig bett min assistent gått ut med sopor eller tvättat mina kläder…. det var mest en tanke på hur långt man hade kunnat gå med en assistent… mer som ett skämt än en gång! Tydligen svårt det där med ironi :/

 • Alexandra skriver:

  Vill bara säga att du är en fantastiskt härlig människa Bianca! Sitter och kollar på Wahlgrens värld och blir tusan ALLTID på gott humör! Sluta aldrig att vara den du är, du är så härlig 🙂 Kram från Alexandra 27år Älmhult.

 • Sanna skriver:

  Hej

  Undrar vad du tyckte om Elemis produkterna du köpte på kryssningen, nu när det gått ett tag? Både oljan för kroppen och ögon serumet 🙂

  Kram

 • Nadinne Thyrell skriver:

  Jag älskar dina kläder (samma stil som min?) Älskade din vita klänning (om det var det) jag undrar verkligen vart den kommer ifrån? ???Älskar dig av ALLT???

  • Bianca skriver:

   Tänker du på den jag hade under semifinalen i fredags? Det var en klänning från Ida Sjöstedt. Puss <3

 • K skriver:

  Kan du inte be brorsan fixa till sitt nummer sista minuten, det blir för mycket wailande och lallande och hoppa runt lite hit och dit…inte så bra. Då kommer han att vinna! Just nu är det för otydligt och svagt, tro mig. Om du har lust…

 • Sofia skriver:

  Blusen du hade på talang i fredags – VAAAAR är den ifrån?????

 • FAN skriver:

  Jag har kalas nästa vecka???jag vill beställa en röd sweater? Men jag vet inte leveranstiden? Vet du var det är för leveranstid? Älskar DIG!!!!! Jag skrev inte mitt namn, för att mina kompisar ska bli ledsna, de som inte är bjudna???

 • Ellen skriver:

  Kul med Talang och Wahlgrens värld❤️
  Älskar din blogg ???
  Kram Ellen?

 • Malin 81 skriver:

  Hej,
  Ja jag är blond och väldigt trött idag men snälla kan du förklara ( eller någon annan) vad är det för skillnad på din agent och din assistent?? Vad gör de för olika jobb till dig? Kram kram

 • K skriver:

  Jadu, en agent är den som fixar med jobb och avtal till en person, assistent den som hjälper till i personens vardag, typ, väldigt kortfattat så klart.

 • Asta 5 år skriver:

  Hei jagh vil bliiein asistönt til dig. jagh jelpen mama myket oc far beromm fyr deit. Jagh kans tryka pau lap topsan och svera i telifönen. Kora bil om jagh ner up til raten. jeg elska myket dig oc ken vare til snor nyta. Jagh tyker din mamas pernola e lite takiskig emoth deg.
  Benjomans latar e brah men Dinos skeer for myket.
  Jagh vil hasa 10 000 ore i manaden oc fre matte.
  jagh taker sa maket oc komer til ditt pa mandah klokan 9.

  Asta

  Norje

 • Sanna skriver:

  hej! Nu kanske det är fel på min telefon eller har du faktiskt inte lagt upp något på bloggen efter 1 mars?? Jag menar inget illa men är det inte ditt jobb att blogga osv? 😮 jag vill int stressa dig eller nåt men jag bara undrar ^^. Älskar både dig och din familj och har följt er i flera år 😀 kram

 • Emma skriver:

  Hej!
  Måste bara säga att du har en fantastisk blogg som jag läser varje dag! Du har så fin hy, vad använder du för rengöring?
  Kramar

 • Johanna skriver:

  Hejsan fina Bianca!!

  Tänkte bara snabbt fråga var den långa sweatern du har på dig under intervjuerna på det senaste avsnittet av wahlgrens värld kommer ifrån? Så himla snygg!

  Sluta aldrig med vad du gör, du är fantastisk!

 • Anna Maria skriver:

  Bianca…jag tycker du är helt underbar. Du är vacker, rolig och en originell person. Förstår inte varför folk skickar en massa hatmail till dig. Gillar de inte så behöver de väl inte titta. Jag brukar ladda med godis och snacks och så har jag torsdagsmys framför tv:n och skrattar för fullt. Ni är så underbara som bjuder på er själva. Fortsätt att vara dig själv och lyssnar på mamma. Be någon sortera dina mejl och ta bort de otrevliga, det är rena avundsjukan.
  Stay cool, stay real !!

 • Jane Ranäng skriver:

  Hej Bianca! Vilka härliga program ni gör. Jag tyckte att fin vita tröja med svart tryck va så fin. Vart kan man beställa den? Fortsätt vara precis som du är❤️ Ha en härlig fredag. Kram

 • Naomi skriver:

  Hej Bianca, Aldrig skrivit på wn blogg förut! Ser Wahlgrens Värld så ofta det går och gillar programmet. Syftet är att säga att du Bianca är jätte bra på alla vis!! Finner mig sitta och le hela tiden när programmet visas! Det jag tycker om är att du är rak och öppen och säger vad du tycker. Min son är- 97:a och min dotter- 95:a så har lite känsla för Pernilla som mamma till er!
  Så igen allt gott med allt nu gör, du uppskattasuppskattas jätte mycket!
  Bästa hälsningar Noomi Forsberg i Stockholm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *