NY VLOGG UTE NU

PRESS PLAY <3 

Godmorgon mina vänner och glad Onsdag på er!! En ny vlogg finns nu uppe (var tvungen att ta bort ett klipp från videon som låg uppe igår) men nu finns det en härlig vlogg ute till er. Vi överaskar Benjamin på Arlanda på stråkorkester, spelar in Wahlgrens Värld, gästar Framgångspodden & Breaking News och får hem en skitsnygg ny stol 🙂

Idag vaknade jag upp svin trött och med en telefon som slutade fungerar helt plötsligt så jag missade mitt pass med Fashionablefit idag :/ Har också hostat något HELT GALET inatt så har kanske sovit max 3h…. Men ska iallafall fixa i ordning mig nu för idag står 2 möten på schemat sedan tänkte jag ta mig till kontoret (har inte varit där på länge) och jobba med datorn. Ligger ju sååå mycket efter med bloggen!! Har ju galet mycket bilder att visa er! Sedan vill jag ta igen träningspasset med lite intervaller på gymmet.

NU – duscha och lyssna på Framgångspodden som jag gästar i dagens avsnitt. Lyssna gör ni HÄR! Vi pratade om hur man blir stor i sociala medier, vilka appar jag använder för att redigera mina bilder, varför jag hatar att prata i telefon, om Talang & Wahlgrens Värld, om mina ätstörningar och panik ångestsyndrom + min resa & drivkraft. Kan helt klart säga att detta var den bästa intervjun jag har hört med mig. Poddavsnittet blev min favorit hittills som jag har gästat 🙂 Tack Alexander för en grym intervju!!

PUSS <3

 

 

29 reaktioner på “NY VLOGG UTE NU”

 • Catarina Eriksson skriver:

  Hejsan! Jag hade telefonskräck säkert upp till 40-årsåldern (alla är inte unga som följer dig … du är härlig!) Nu är det ’bortväxt’. Ibland var man ju tvungen att ringa viktiga samtal … urk! … och DÅ skrev jag på ett papper ’Hej! Jag heter Catarina Törnblom och jag behöver prata med nån som …..’ Jag skrev ett manus där jag läste ordagrant ner vad jag skulle säga. Numera har jag en anteckn.bok där jag punktar ner vad jag ska säga och jag antecknar svaren och vem jag pratar med och datum för tel.samtalet). Men detta gör jag bara för att jag ska ha koll på när och vem jag pratat med. Och alla viktiga samtal finns i lilla anteckningsboken. Känns tryggt. Så … testa att skriva ner ”Hej! Jag heter Bianca Ingrosso och undrar om ni ….” Det blir mycket lättare. Kul att få läsa i din blogg hur det har gått. Kram från en pianopedagog nordväst om Sthlm ?

 • J skriver:

  Vad är det för ögonskugga du använder??

 • Gabriella skriver:

  Jag vill jättegärna börja träna igen för att må bra men har ingen motivation. Och så tråkigt att träna själv! Vad är dina tips?

  • Bianca skriver:

   Mitt tips är att hitta en träningsbuddy så man kan peppa varandra, eller lyssna på en sjukt bra lista som man blir peppad av 😀

 • Jennie skriver:

  hej! vad har du för kamera?

 • Paula skriver:

  Träna inte Bianca när mår dåligt/hostar, det är farligt.. min kompis fick hjärthinneinflammtion och fick inte anstränga sig på 9 månader.. En liten förkylning/halsont kan va boven 🙁 så du vet <333

 • Robin skriver:

  Åh detta gjorde min dag, älskar framgångspodden med Pärleros och älskar dig Bianca. Så detta kunde inte bli bättre, dessutom ska jag sätta mig och kolla på din nya vlogg med.

  En utmärkt dag!

  Kram!
  http://www.konstenattvaramanniska.se
  http://www.instagram.com/konstenattvaramanniska

 • Ellinor Karlsson skriver:

  Hej Bianca!
  Först och främst, ÄLSKAR DIIIIIIG! Så härlig och driven, verkligen en inspirationskälla du har varit för mig de senaste året! TACK FÖR DET!

  Jackan du har på dig, är det från ivy revel? Jag hittar inte den någonstans. Hade du kunnat länka den? ? kan ju också vara så att den utgått men man vet aldrig hihi.

  Tacksam för svar!

 • Emma skriver:

  Hejsan världens finaste du!

  Vill först och främst tacka dig för att du är den du är. Din öppenhet om din relation med din mamma, med mat och ångest har gjort att jag, som har/ har haft liknande problem, verkligen har haft någon att relatera till och inte känna mig så jävla ensam i mins tankar. Tack så hemskt mycket för det!!

  Nu kommer frågan:
  Den långa sweatern du hade på dig under intervjubiten på senaste avsnittet av Wahlgrens värld, var är den ifrån?

  Verkligen tacksam för svar.
  Återigen, tack för att du är bäst!

 • Anna skriver:

  Hej Bianca! Älskar verkligen din yt kanal och din klädstil! Måste bara fråga vart den stora mysiga gråa tröjan kommer ifrån som du hade på dig i slutet av vloggen? Älskar dig och Benjamin for the win i mello!

 • Nadinne Thyrell skriver:

  Äääälskade vloggen!!?❤️ jag kommer ABSOLUT, ABSOLUT, ABSOLUT heja på bästa Benjamin!!!! ????? göm inte att du är favoriten hos mig!!!?????????

 • Annelie skriver:

  Hej kan du lägga en länk på tröjan den grå och vita byxorna och kavajen ? och jobba lugnt Bianka kramar ?

 • Linnea skriver:

  Hej Bianca!
  Vill först tumma upp för dig och bloggen! Sen undrar jag vilken storlek du har i jackan från Zara, dom kan ju variera en del… 🙂

 • Jonna Falk skriver:

  Hejsan Bianca! Jag såg ditt snygga datorfodral på din Instagram som är ljusgrått och i ull. Jag är bara nyfiken var du köpt det vilken hemsida, har försökt söka runt lite själv men är svårt och hitta. Jag tycker det är så himla fint. Om du vill kan jag skicka bild på det, om du inte vet vilket jag menar. Jag vill även säga att du är en riktigt bra bloggare och lägger upp jättefina bilder och du är verkligen jätteduktig som programledare. Jag är själv artist och sångare, så jag jobbar själv mycket med media och Instagram och så. Hoppas du får en fin dag kram.
  <3

 • Madeleine skriver:

  Hej!
  Måste bara tacka för en fantastisk vlogg, så snyggt gjort. Sedan vill jag bara buga och bocka för att du delar med dig av en verklighetsbaserad vardag som man kan relatera till ? du gjorde min kväll!

 • Lindah Jernwald skriver:

  Ikvällens avsnitt hade du en svart/vit väst eller om det var jacka, inköpt?
  Undrar även var din rosa päls är köpt?
  Tack för all inspiritation!
  Mvh Lindah

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *