KROPPSKOMPLEX

Jacka, halsduk & mössa ifrån Zara

LYSSNA HÄR  

Haha ser ni att jag och Alice har bytt poser på sista bilden nere till höger :/

Igår släppte vi ju ännu ett avsnitt av ”Alice&Bianca – Har Du Sagt A Får Du Säga B” och i veckans avsnitt pratar vi om kroppskomplex. Något vi alla har någon gång i livet tyvärr. Men detta var utan tvekan vårt viktigaste avsnitt hittills!! Vi bad ju er skriva in till vår mail om era kroppskomplex och vår mail bombades kan jag lova hehe! Så kul att ni engagerar er så mycket <3 Vi tar upp alla komplex från blygläppar, underliv, bröst, bröstvårtor hårväxt, lår, mage etc….!! Det viktigaste av allt är nog att folk enbart ska förstå att vi ALLA ser olika ut och det finns ingen ”fel” kropp. Ingen är ensam med sitt komplex och det framkommer väldigt tydligt i detta avsnitt då nästan alla komplex ni skrev in om var likadana. Vi pratar även om våra egna ”komplex” och ger tips på hur man kan komma över sina komplex.

In och lyssna med er och vi hoppas verkligen att ni tyckte om detta avsnitt <3

 

47 reaktioner på “KROPPSKOMPLEX”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *