GOODIES

Inlägget innehåller adlinks 

Grå jacka – klick // Rosa jacka – klick // Lila jacka – klick // Ljusrosa jacka – klick // Brun jacka – klick // Svart jacka – klick

Vit – klick // Mörkgrå – klick // Beige – klick // Ljusgrå – klick // Rosa – klick // Ljusrosa  – klick 

Ljusbeige – klick // Grå – klick // Mörkbeige – klick // Ljusgrå – klick // Beige – klick // Mörkgrå – klick 

Glad Onsdag på er fina ni!! Är så jädrans trött nu på detta snöväder!! Är verkligen såååå redo för våren men verkar som att vi får vänta ett litet tag till :/ Det händer värre saker i världens (jag vet det) men såhär mycket bör det väl inte snöa i Mars liksom?!

Iallfall!! Jag startade dagen med ett super roligt möte som ni kommer få se vad det är för något i början av April!!! Så peppad på detta och jag tror ni kommer älska det 🙂 Efter det har jag nu suttit på kontoret ett tag, ska snart ner och köpa lunch och efter det ska jag träffa Alice för att DANSA!!!!! Vår vän Emilio har danskurser några dagar i veckan och efter att inte ha dansat sedan Let´s Dance så är det nu dags för mig igen att börja dansa haha! Är så jävla nervös men ändå så taggad!!

Ikväll har jag inga planer men vill nog mest chilla hemma och förbereda saker inför helgen. Ska packa grejer för Talang inspelning imorgon då jag har ett tidigt möte innan så vill inte stressa utan ha allt packat och klart, sedan hitta en outfit till Mello efterfesten. Vill känna mig riktigt läcker där haha och min stil håller typ att bytas lite till mer sportigare look… Antar att jag blir inspirerad av Alice haha.

PUSS <3

17 reaktioner på “GOODIES”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *