HOTEL NOBIS

RESTAURANG TIPS!! 

HOTEL NOBIS <3 

Något ni vet är ju att jag och min familj alltid är ute efter den bästa italienaren i stan. Det har verkligen blivit som en hobby att gå ut på restaurang tillsammans och det är ett intresse vi alla älskar. Alla spenderar sina pengar olika men mat är liksom en stor kärlek i vårt liv hehe. Förra helgen så sov jag över på Nobis Hotel efter en utekväll och då blev det även lunch på deras restaurang med några vänner.

Måste verkligen säga att jag utan tvekan kan rekommendera detta ställe om ni är sugna på god pasta med djupa smaker, bra råvaror, otrolig service, härlig utsikt över Norrmalmstorg och en härlig atmosfär. Känns lite sådär eget och mysigt fast mitt i stan med en lyxig touch. Älskar det!! Sen kanske jag är lite partisk då min gudmor äger hotellet hehe men jag älskar alla deras hotel och restauranger vilket är Nobis, Miss Clara, Caina, Giro, Skeppsholmshotellet, Nacka J etc… minns inte allt haha!

Jag har nu testat burratan till förrätt och den är magiskt god + att jag nu har testat på både deras ragu & norma (tomatsås) och båda är verkligen supergoda!! Härligt att Stockholm börjar få upp ögonenen på vad bra italiensk mat är 🙂

 

40 reaktioner på “HOTEL NOBIS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *