Q&A – PART 1

 Hej Bianca! För det första vill jag bara säga att du är en sjukt stor inspiration och fin förebild. Du har fått många av mina jobbiga dagar att bli bättre. Så tack för att du är du och att du är så jäkla bra! <3 Min fråga: Om du fick välja vilken plats som helst här i världen, vart skulle du vilja bo då och varför?

SVAR: Tack så hemskt mycket fina du! Jag älskar verkligen att bo i Sthlm och trivs så bra här i min hemmastad. Men jag älskar också London och New York så jag skulle någon gång under mitt liv vilja testa på att bo där just för den inspiration och drivkraft jag skulle fått av att bo där. Tror jag hade utvecklats till mitt absolut fulla jag 🙂 Får se helt enkelt!

Om du fick äta en enda maträtt för resten av ditt liv – vad skulle det vara då??

SVAR: Hmmm… fan vad svårt att välja 1 enda!! Jag tror fan att det hade varit någon kycklinggryta med ris, eller typ chili con carne. Eller något mer vegitarianskt för planetens skull. Så kanske någon kikärtsgryta med ris eller bovete 🙂

Hur mycket ungefär brukar du ta för ett samarbete på instagram/blogg? 

SVAR: Det där är faktiskt en fråga jag inte kommer att svara på då mina priser varierar och höjs hela tiden samt att det känns lite för privat. Men jag gör enbart långa samarbeten/ambassadörskap så alla mina samarbeten bokas på minst 6månader långa, främst 1års kontrakt. Och med tanke på att det bokas så länge så blir summan väldigt hög i, så mycket kan jag väl säga 🙂 Självklart har jag priser för 1 enda samarbete på blogg, insta, Youtube men det är sällan jag tackar ja till dem.

Hur mycket kan ni påverka klippningen av Wahlgrens Värld? Har du någon gång sett ett färdigt avsnitt och sagt att ”nej, det där får inte sändas”?

SVAR: Både jag och mamma har sista säg i produktionen för Wahlgrens Värld. Allt måste godkännas med oss innan det skickas som ett klart avsnitt till Kanal5. Så det händer nästan i varje program att vi tar bort något, ber de klippa om eller lägga till något. Vi får alltid se alla avsnitt ca 4månader innan de kommer ut på tv och känns inte något rätt för oss så tas det bort 🙂

Mc´Donalds eller Burger King?

 SVAR: Mc´Donalds men helst MAX eller ja helst inget av det om man ska tänka större än vad man är sugen på. Mc´Donalds sätt att ”göra” det mat på är renodlad tortyr för djuren och miljön!! Säkert Burger King & MAX också….

Myskväll eller utekväll?

SVAR: Älskar nog både och lika mycket hehe. Älskar en myskväll med pojkvän eller vänner och FAN vad kul det är med en grym utekväll… så svårt att säga!

Sommer eller vinter?

SVAR: SOMMAR!!! Min favorittyp av resa är dock skidresa, men generellt så gillar jag sommar mycket mer. Sitta på uteservering och dricka rosevin, alla är så otroligt lyckliga, ha picknick, ligga och chilla på gräset i solen, att bara kunna slänga på sig en klänning och sneakers etc… älskar sol, värme och blå himmel!!

Hade du en nanny när du var liten?

SVAR: Jo jag har haft en del barnflickor under min uppväxt och WOW vad jag älskade allihopa! Jag älskade att vara med dem och de tog hans om oss så så fint!! Helene kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat <3

Tycker du nånsin att det är jobbigt att bli igenkänd när du är ute eller är på stan? Och blir det så att med med ökad ”fame”, att du mer och mer känner att du måste leva upp till någonting när du vistas ute bland folk? Jag tänker framförallt utseendemässigt? 

SVAR: Efter att Wahlgrens Värld och Talang började sändas på tv så är det svårt att gå någonstans utan att folk stirrar, pekar, tittar eller kommer fram. Jag älskar ju såklart att träffa er alla och ni är alltid så sjukt trevliga, roliga och härliga! Men ibland så är man ju inte på sitt bästa humör och då kan det vara frustrerande att verkligen känna att man är en apa i bur. Ibland vill jag bara be folk sluta stirra och ibland stör det mig inte alls. Beror helt på hur mitt eget humör är på helt enkelt hehe. Och angående utseendemässigt så tänker jag nog inte ett skit på hur jag ser trots att folk känner igen mig. Kan utan tvekan gå runt med pyjamas, jacka, osminkad och fettigt hår.

3 måsten på Mallorca? 

SVAR: 1. LaPerla i Santa Catelina & i Portals (min pappas restaurang som är min absoluta favvo restaurang i hela världen). 2. Il Chiringo i Palma Nova. De har fantastisk mat, fantastisk service och en vacker strand som utsikt. 3. Cap Rocat som ligger lite utanför Palma högt uppe på ett berg med utsikt över hela Palma. Maten, utsikte, upplevelsen… allt är AMAZING där! Lite mer pricy men WOW vad ni bara måste dit. 4. Coast By East i Port Adriano är ett supergott Asian Fusion ställe i en lite mer modern och ”tråkig” hamn på Mallorca. Men supergoda smaker och lite mindre folk 🙂

LAPERLA – SANTA CATALINA & PORTALS 

IL CHIRINGO – PALMA NOVA 

CAP ROCAT 

COAST BY EAST – PORT ADRIANO

Annars så kan jag varmt rekommendera mina 2 favorit hamnar på Mallorca som också är ett måste!! 1. Puerto Portals för att strosa runt längs hamnen, shoppa om man vill och äta något på någon av alla 10tals restauranger där. 2. Andratx att ta en drink längs med vattnet och se på den vackra solnedgången. Det är mer lugn och harmonisk hamn med fokus på mys hehe.

PUERTO PORTALS 

ANDRATX 

Jag har alltid undrar vad du och dina bröder/pappa tycker om bönpasta? 

SVAR: Jag är tyvärr inget proffs på bönpasta då jag endast ätit det 1 gång och då tyckte jag personligen att det var helt okej faktiskt. Däremot så kan jag noga tala för mina bröder & pappa att de avskyr bönpasta haha. De vill ha ”riktig” pasta!

Hur ofta tränar du?

SVAR: Jag är en periodare med allt jag gör och även så med träning. Antingen går jag all in och då kör jag 5 dagar i veckan eller så tappar jag det helt och då kan det gå 1 helt år utan att jag tränar. Just nu försöker jag träna när jag känner för det 🙂 Enda tiden på dagen jag har tid är tidigt på morgonen men då är jag tyvärr alldeles för slut för att gå upp. Men i en drömvärld tränar jag 4 gånger i veckan och varierar min träning med dans, promenader, intervaller & styrka.

Vilken/vilka är dina favoritaffärer i Sthlm för budget-fynd?

SVAR: Jag gillar nog det allra mest vanliga. Alltså Zara & H&M men även Weekend, Urban Outfitters osv…

Hur redigerar du dina instagram bilder?

SVAR: Jag använder mig främst av apparna VSCO & Afterlight. VSCO för filter och redigering i form av kontraster och färger och Afterlight för tillägg av filter + brus & ljuseffeketer. Använder mig ibland av appen ColorStory för fler ljuseffekter 🙂

Kan du ge några tips på hur man kan lyckas med sociala medier? 

SVAR: Om din fråga är att få fler följare så handlar det nog mest om tajming. Har du den stilen som folk cravar just då så kommer din instagram att öka då folk söker sig av samma just då, så som kläder, filter, känsla, looks etc… Men det gäller såklart också att uppdatera ofta, exprimentera med olika poser på varje bild, klä dig lite ”roligare” än vanligtvis och tagga märken du bär så kanske du förhoppningsvis blir publicerad på deras instagram också. Vet att många även kommenterar flitigt på andras stora instagram profiler för att utmärka sig själv och försöker allmänt att göra ”reklam” för sig själv. Jag personligen tycker inte att man ska försöka för mycket att reklamera sig själv då det blir lite billigt och genomskinligt enligt mig. Jag följer helst folk som genuint tycker om det de gör och inte gör det för att bli kända liksom. Men om du vill tjäna pengar på det du gör och öka följare snabbt så är hjälpen ovan bra tips! Självklart hjälper det extremt mycket att ha ett snyggt feed också, inte för perfekt liksom.

Vad älskar du mest och minst med din lägenhet?  

SVAR: Just nu älskar jag nog mest ytan med min lägenhet. Jag bor ju på 63kvm och trivs väldigt bra med stora ytor. Jag trivs mindre bra med att det är ganska ”gammal” nyproduktion. Så själva basen av lägenheten är inte alls min stil. Golven, kök, badrum, fönster, tak etc… inte riktigt så jag egentligen vill ha det. Men jag älskar den för att den just är min!!

När är Phillipe klar med skolan?

SVAR: Han är klar i slutet av Maj och flyttar hit till Sthlm ibörjan av Juni. Längtar sååå mycket <3

Vem är din favorit influencer?

SVAR: HELT KLART @negin_mirsalehi

Vart får du inspiration ifrån när det kommer till kläder och vem är din största modeikon?

SVAR: Jag får mest min inspiration ifrån tjejer & killar på Instagram men även natur, mat, färgkombinationer av alla dess slag och musik. Och det där med modeikon… jag ändrar typ hela tiden. Ibland inspireras jag av andra influencers så som Negin, Lisa Olsson, Tash Oakely, Alicia Roddy…. men blir också sjukt inspirerad av vänner som Alice Stenlöf, Fanny Lyckman, Angelica Blick och den mer ”balla” street looken.

Hur var det efter du och Phillipe blev tillsammans nu igen? Kunde du släppa att han hade varit med andra medan ni hade gjort slut? Om han nu var det, kan du komma och tänka på det idag vad som hände under ert breakup och tycka att det är lite jobbigt?

SVAR: Det här är en väldigt väldigt känslig fråga för mig och något jag har skämts över hela detta år. Både jag och Phillipe var med andra under tiden vi inte var tillsammans och det har tärt på mig senaste 8 månaderna kan jag lova er. Att få reda på att ens partner varit med andra under tiden man var ifrån varandra kommer nog aldrig att kännas bra i magen, för någon tror jag, oavsett att jag vet att det inte betydde någonting och att vi båda bara försökte komma över varandra. Men jag kan ju inte hjälpa att jag under denna tiden fått en svartsjuka över just detta. Att jag har jämfört mig och att jag skapat ett otroligt hat. Jag har ifrågasatt allt kan jag lova! Jag har tjatat, bråkat, gråtit och gjort inprincip allt för att ”skada” mig själv med tanken om att han varit med andra då. Jag har idag släppt det då jag inte längre orkar lägga min energi på det och jag vet så säkert att det verkligen inte betydde ett skit. Så som att det jag gjorde inte betydde någonting för mig. Däremot så kommer jag aldrig acceptera dessa tjejers närvaro kring mig någonsin igen. Jag är ingen som bråkar eller skriker på tjejer ute och har aldrig gjort men försöker någon av dem ta kontakt med mig så kan jag nog lova att jag inte kommer vara trevlig iallafall. Det finns ju faktiskt ingen anledning för mig att ha någon typ av relation med dem eller ens prata när de kommer fram och det tycker jag känns som det bästa för mig.

I slutändan så var vi inte tillsammans då och vi båda har släppt det och gått vidare idag. Jag har valt att släppa det helt för att fokusera på vår framtid tillsammans istället för att tänka negativt om något som hände när vi inte ens var tillsammans. Jag vet vart jag har Phillipe och han vet vart han har mig! Det är där jag lägger mitt fokus.

Jag undrar vilken din favorit foundation är och varför?

SVAR: Min absoluta favorit är helt Hour Glass Stick Foundation!! Den ger så otroligt fint lyster, jämnar ut huden, låter huden få andas samtidigt som den täcker och det är utan tvekan den foundation som håller sig flawless längst!!

Vad är din ultimata karriärdröm??

SVAR: Jag har många karriärdrömmar! Men jag vill mest skapa ett imperium av egna företag som säljer världen över, där jag anställer mina egna anställda för att skapa en perfekt arbetsplats med människor som JAG vill jobba med. Jag vill tjäna mycket pengar så jag kan resa när jag vill, köpa vad jag vill och helt enkelt vara ekonomiskt oberoende. Men pengar är faktiskt inte mitt största fokus. Det största fokuset är att jag jobbar med något jag absolut älskar och att jag hela tiden utvecklas för varje vecka och det viktigaste av allt…att de jag jobbar med människor som inspirerar mig och inspireras av mig! En arbetsplats där jag känner mig lycklig, glad och motiverad på <3

Vad hoppas du på blir nästa steg/nivå i din karriär?

SVAR: Det håller jag faktiskt på att jobba med och utveckla just nu…! Jag är så jävla taggad på att ni ska se vad det är jag jobbar med!!! NI KOMMER ÄLSKA DET!! Jag har jobbat med detta i flera månader nu och det blir bara roligare och roligare för varje steg närmare vi kommer 🙂

Tjänar du mest på att spela in Talang eller Wahlgrens Värld?

SVAR: Jag tjänar mer på Wahlgrens Värld

Är du morgon eller nattmänniska? 

SVAR: NATTMÄNNISKA!! Önskar att jag vore en morgonmänniska men det är runt 22.00 som min hjärna sätter igång och det är sent på kvällen och på natten jag jobbar som bäst och är som mest effektiv tyvärr :/

Hur känns det för dig när andra i din omgivning pratar om sin student? Känner du att du har missat något, eller tycker du att det är skönt att du har sluppit det då många ser det som överhypat??

SVAR: Ska jag vara helt ärlig så ångrar jag mig inte ett enda dugg att jag inte tog studenten. Med det sagt så ber jag ingen att hoppa av gymnasiet som jag gjorde men jag har aldrig sett studenten som ”det roligaste i mitt liv” som många ser det som. Det händer så mycket mer roligare saker senare i livet än en dags firande att man tagit studenten och en gymnasieutbildning har aldrig varit prio 1 för mig. Jag har lagt fokus på annat för att lyckas helt enkelt 🙂

Vad är snyggast? Jeansfärgade eller svarta jeans?

SVAR: Helt klart svarta jeans enligt mig! Fast fan jeansfärgade är så jävla snyggt på alla förutom på mig :/

Om du fick drömma, i vilken ålder hade du fått barn då?

SVAR: Jag skulle nog säga 26, så alltså om 3 år 🙂 Då har jag fått tid att bygga upp en bra stadig grund för min karriär, fått festa och leka av mig min ”ungdom” och jag tror att jag är redo då för ett liv där jag lägger min största kärlek och fokus på mitt barn.

Vad ska dina framtida barn heta?

SVAR: Jag vill ha 4 eller 5 barn (har sagt det sedan jag var 5 år) och jag har just nu namnen Leoni, Mattheo, Laura 🙂

 

 

58 reaktioner på “Q&A – PART 1”

 • FILIPPA ML skriver:

  Jättebra inlägg!! Älskar dina Q&A’s!! <333

  http://nouw.com/filippaml

 • Sanna skriver:

  Men alltså äääälskar dina frågestunder! Märks att du lägger ner dig i varje svar <3
  Dessutom är du vråååålsnygg i blåjeans, driver du eller!!!
  Du är min största inspirationskälla!

 • Camilla skriver:

  Ditt svar ang känsliga frågan om Phillipe, så himla fint och moget! Känner igen mig så mkt I det du skriver. Jag och min fästman var isär flera år ist för månader som ni. Jag skaffade barn på mitt håll och han förlovade sig o köpte hus med någon annan. Mao var ju vi lite mer seriösa på varsitt håll än du och P. Det är SVÅRT I början /ibland att acceptera det där, även fast man själv gjort sitt osv. Men det gäller verkligen, som du skriver, att lägga fokus på rätt sak ❤️. Vi har två gemensamma barn och sex fantastiska år bakom oss sen vårt långa uppbrott och det finns inte en chans att vi släpper varann igen. Jag hoppas tiden går fort så du får ha din P nära igen.

 • Jenny skriver:

  Bianca! Vegetarisk* /// all kärlek, språknazin….

 • Lara skriver:

  Har ett tips på barnnamn!! Jag skulle heta Laura,, men fick istället heta Lara!! Lite udda tycker många,, men jag tycket det är lite coolt och unikt. Är ursprungligen en ”förkortning” till Larissa/ Larizza.❤️ Så Lara är ett tips från mig?❤️❤️ Älskar dig Bianca❤️❤️Kram

 • Samantha skriver:

  Så intressant inlägg, kul med Q&A! Känns som vi är ganska lika i det mesta. Träning, karriärs mål, mat osv.
  Tycker verkligen det är viktigt att alla jobbar med något man verkligen vill göra. Vi lever bara en gång. Vi förtjänar att vakna glad varje månad med glädje och passion för jobbet. Kul att du har hittat det själv, ska bli spännande att läsa vad det är för något du ska göra nu ☺️?

 • Emelie skriver:

  Hej!
  Just so you know är inte Mcdonals ensamma om att döda djuren med ”renodlad tortyr”. Det finns inga humana sätt att slakta djur på. Slakteri är alltid en fruktansvärd upplevelse för djuren och om du, som du säger, är djurvän borde du verkligen överväga en vegansk livsstil..

 • Amanda skriver:

  Hej! Hoppas du har tid att svara på en till fråga såhär i efterhand 🙂 Tänkte på i din senaste vlogg (bakom kulisserna på Talang) så sa du att ditt godissug kom i samband med p-piller. Har du slutat med Natural Cycles? Om det är så, varför?

  Ha det gott 🙂 Kram!

 • Anna skriver:

  MAX klimatkompenserar genom att plantera träd i Afrika 🙂 Samt kan man se hur mycket utsläpp varje mål mat gör på deras hemsida, & därav kan man välja det mål som släpper ut minst koldioxid.

 • Linda skriver:

  åh vilket fint och ärligt svar angående frågan om Phillipe. <3 liknande har hänt mig och jag tror bara det gör en starkare och man inser att man verkligen, verkligen hör ihop sen. så vänd det du varit med om till något positivt! fastän det kanske känns som en tid man bara vill glömma, så har händelserna fört er samman igen och fått er att inse hur bra ni är tillsammans och föralltid kommer vara 🙂 kram!

 • Gabriella skriver:

  Härliga svar!<3

 • Celine skriver:

  Kan du inte berätta mer om barnflickorna? Hur gammal var du? Hur gamla var dem? Vad gjorde ni?

 • Josefine skriver:

  Shit, vad långt inlägg! Spar det till kvällsläsningen ?

 • Tess skriver:

  Hej Bianca, tack för ännu ett intressant inlägg! Läste det imorse och känner mig så otroligt berörd av framförallt ditt ärliga svar på frågan om när P och du hade ert uppehåll. Jag själv är äldre än du och önskar att jag hade haft förmågan att tänka och hantera liknande situationer som du har gjort/gör. Fattar att det har varit ett h-e som du/ni har kämpat er ut ur. Jag förstår alla dina känslor, tankar och hur du har reagerat samt hur du vill hantera saken framöver. Att du/ni är där ni är idag beror enligt mig på att det SKA vara du och P, ni två SKA dela livet tillsammans. Och som du har skrivit förut, ingen relationsresa är den andra lik. Er resa ser ut såhär därför att den SKA se ut såhär. Ni behövde alla dessa erfarenheter som i långa loppet kommer att stärka er två alltmer. Jag själv har inte samma goda självkänsla som du (eller så har jag ännu inte träffat en värdig kandidat och älskat någon som du och P älskar varann) och har inte kunnat ta mig ur det stadiet där man jämför sig, tjatar och bråkar. Så jag har valt att lämna och att fly och det leder ju inte till någon lösning eller inre och yttre utveckling. Jag har stor respekt för dig, beundrar din mognad och är HELT SÄKER på att du och P är menade för varann for life. Ni kommer att få oerhört vackra och kloka 4 eller 5 barn ihop den dagen det börjar hända. Tack igen för att du är du!

 • Josephine skriver:

  Tack för att vi fick ta del av detta, super kul! Och riktigt fina foton.

 • Julia skriver:

  Hej Bianca,

  Jag flyttar till Mallorca om 10 dagar för att jobba i 7 månader. Ett av mina måsten är ju såklart att äta på Laperla!!!
  Vilka rätter är ett måste enligt dig?

  Du är grym!
  Kram

 • Karolina skriver:

  Asså dina läppar, så JÄVLA FINA! hur fan kan folk kommentera negativt om dem?????? Det går inte in i mitt huvud!!!! Jag hade gjort vad som helst för att ha dina, ( en liten sidenote) ?

  Varför gillar du inte iPhone 8? Har för mig du har den nu? Berätta lite om den för-och nackdelar. För mig är min telefon super viktigt och därför kul att veta ?

 • Lisa skriver:

  http://www.iconfest.com/sv/profile/bianca-ingrosso/. Rösta på Bianca för bästa bloggen!

 • Linnea skriver:

  Undrar var dina gröna, vida byxor är ifrån som du bar på en av dina insta stories. Så jäkla snygga!

 • Ida Nyman skriver:

  ÄLSKAR din blogg!! <3 Så kul att du svarar på så många frågor 😀

 • Elin skriver:

  Skulle du kunna bli kär i en tjej/känt nån dragning till en annan tjej?

  Om du inte haft Phillipe,hur gammal är max ålder på den du skulle kunna va tillsammans med?

 • Sassabassa skriver:

  WOW DINA BILDER ÄR SÅ INSPIRERANDE!!!!!!!!

  https://nouw.com/sassabassa

 • Chela skriver:

  Åhhh va fina bilder!! Man blir ju sugen på att åka utomlands… Ska till Ayia Napa i sommar, men man vill ju sticka till värmen nu haha. Härliga och bra svar också på inlägget. Jag älskar att kolla på videos samt läsa Q&As då man får veta lite mer kring personen förhoppningsvis.
  (Jag försöker själv med en blogg som jag haft nu i snaart en månad, så om någon vill checka in får ni gärna det, kram)
  Älskar din blogg Bianca! <3

 • Lara skriver:

  Hej! Jag skulle heta Laura, men fick istället heta Lara, som ursprungligen är en förkortning till Larisa och Laura!❤️ Lite ovanligt tycker många men jag tycker det är lite udda och unikt!! Så det är ett tips från mig!! Sluta aldrig med det du gör!! Du är en sån förebild❤️ ILYSM??

 • Så kul att läsa lite och lära känna dig mer, sånt här tycker jag är så mysigt 🙂

  Resan från 117kg ner mot 59kg, bara 16 kg kvar!
  Hur blev jag så stor och vad gör jag för att gå ner i vikt?
  Ta en titt hos mig:
  http://saraabrahamsson.se/category/halsa-vikt

 • Emelie skriver:

  Hej! Vart kommer de svarta byxorna du hade på dig i början av wahlgrens värld (15/3) så snygga!!!

 • Matilda skriver:

  Vill gärna veta vart din matta är ifrån som du har under matsalsbordet? Kan du möjligtvis länka? ? Kram

 • Agnes skriver:

  Vilket roligt inlägg att läsa! Sen måste jag bara skriva att din och Alice podd är så härlig att lyssna på?

 • Sussie skriver:

  Vill bara skicka massor med kramar fyllda med värme & kärlek till dig du fina Bianca. Tack för att du bjuder oss på din härliga personlighet, humor & för att du är du. DU är fantastisk!! Alltså verkligen!!❤️ Blev så jävla arg när du berättade om hatkommentsrerna du får. Finns såå mng människor som saknar empati och är idioter. Vilken underbart härlig familj ni är! Du är ett föredöme och inspiration till såå många tjejer i tonåren. DU behövs! TACK som fasen från en tacksam mamma från Göteborg!!??

 • Rebecca skriver:

  Jag har precis börjat följa dig, och det är så lustigt, för jag och min kille var i precis samma situation som er förra året. Vi gjorde slut, var med andra, separerade och blev tillsammans igen i slutet av året.
  Man ska göra precis vad man vill och känner för och inte bry sig så mycket om vad andra tycker, precis som du verkar göra, you go girl!
  Det som har hjälpt oss mycket är att bli fulla ofta tillsammans, haha.
  Kram

 • Anonym skriver:

  Åh, frågan om dig och Philippe. Är exakt där just nu, med mitt ex/blivande pojkvän. En grej som är jobbig är ju folks åsikter? Varför ska det spela någon roll egentligen. Då är det skönt att få läsa om andra i typ samma situation. Ville iaf att du skulle veta det, att din social media betyder något. Kram. P.s. tror jag kommer våga satsa igen. Kärlek är inte alltid lätt och allas ser olika ut och så är det bara.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *