ÄR VI VUXNA NU?

LYSSNA HÄR

Har sprungit runt idag och gästat Nyhetsmorgon, plåtat ett omslag och haft lunchmöte. När jag kom hem somnade jag i soffan så har tyvärr inte hunnit uppdatera er så mycket idag. Men jag tänkte påminna er här om att lyssna på vårt senaste avsnitt om ni inte redan har gjort det??

I veckans avsnitt pratar vi om Benjamins vinst i Mello och vad som hände på efterfesten, samt om att flytta hemifrån som ung vuxen och alla saker ingen lär än innan man flyttar.

NU – kollade klart Sex And The City på Netflix och sedan börja tvätta och städa lägenheten inför morgondagen då Phillipe kommer hit <3

130 reaktioner på “ÄR VI VUXNA NU?”

 • Antonia skriver:

  Heej! Varifrån är din fina jacka du hade på dig under din medverkan i nyhetsmorgon med din golden buzzer? 🙂 kram!

 • Amanda skriver:

  BIANCA! Jag blev kär i din ananas tröja du hade på dig i början av kvällens avsnitt? Vart har du funnit den? Kram

 • Felicia skriver:

  Hej Bianca! Jag vill bara att du ska veta att du är helt underbar och helt faktisk! Du är Såå bra bloggare! Såg nyss på wahlgrens värld och tycker det är otroligt dumt av folk som kommenterar dumma saker. Du är helt underbar, lyssna inte på hatarna!
  Ha en fortsatt bra dag!

 • Isabelle skriver:

  ÄLSKAR eran podd, har aldrig fastnad för någon podcast men eran är bäst!! Lyssnar på den varje dag!
  Du är sjukt fin o inspirerar mig jättemycket med din klädstil <3

  • Bianca skriver:

   Blir sååå glad när ni berömmer podden, eftersom att det är något helt nytt för oss! Tack <3

 • ulrik skriver:

  Hej.

  Kollade whalgrens idag första gången, du är toppen. Läpparna också , skit i hatarna!

 • Erika skriver:

  Hej. Kolla precis på Wahlgrens värld vilken jag följer slaviskt för du o Pernilla är som mig o min dotter o det är underbart! Glöm vad The Haters säger, avundsjuka kallas det. Du är fin o duger precis som du är!! ❤

 • Hanna skriver:

  Hej!
  Finaste Bianca, din vita tröja du hade i kvällens avsnitt, så himla fin. Var har du köpt den?

  Kram Hanna

 • Oscar skriver:

  Fan va underbar och fin du är prisis som du är

 • Lotta skriver:

  Du är bra!!!!!!!!! Dom som ger negativa kommenterare har problem med sig själva så ta inte åt dej ❤️

 • Emelie skriver:

  Brukar inte följa din blogg eftersom jag inte e en blogg människa, men följer dig på Instagram. ? Sitter och kollar wahlgrens värld nu och att du berättade om alla hat kommentarerna du brukar få hör på bloggen och ville bara skriva en liten rad om hur jävla snygg du e! ? Lyssna inte på skit, du är så himla vacker!
  Ha en fin kväll! ❤️
  Stor kram på dig snygging ??

 • Sophie skriver:

  Tittade nyss på Wahlgrens värld, o blir så ledsen av att höra om alla elaka kommentarer som du får stå ut med. Sjukt att folk inte har något bättre för sig. Men – folk orkar aldrig kommentera på en loser. Så borsta bara av dig skiten och känn hur framgångsrik detta betyder att du är 😉 kram!

 • Erica skriver:

  Hej Bianca!
  Älskar att se Wahlgrens värld man får skratta, jag och mamma sitter och känner igen oss i dig och Pernilla haha!
  Blev dock helt kär i dina tröjor du har i senaste avsnittet, ananas tröjan och ”good vibes” tröjan, vart har du köpt dom?!
  PS. Ta inte åt dig av alla hatkommentarer, de är endast avundsjuka!!

 • Carolin skriver:

  Hej,
  Fan vad du är en otroligt vacker och fin tjej. Älskar verkligen att skumma igenom och läsa din blogg, du är fantastisk! ? Sitter och tittar på Wahlgrens värld nu, verkligen riktigt härligt att se er alla tillsammans! ? Jag gillade när du sa kan jag sluta vara en kändisdotter någon gång! Så sa jag rakt ut ”vafan för mig är du Bianca” en person men så kom jag på att du hörde mig ju inte… ?

  Fortsätt sprida inspiration och glädje och du, bry dig inte om alla hat kommentarer du får, där finns alltid människor som vill trycka ner dig men du är bättre än så! Shake it off ❤️

  Nej, du får ha det så jäkla skönt Asså! ?
  Well, hoppas vi ses någon gång!

  Ha de toppen och ta hand om dig!

  Kram! ? ❤️

 • Sofia skriver:

  Hej Bianca!
  Sitter och kollar på W.V. nu och hör om hatkommentarerna.

  Vill bara säga det alla tänker: du är BÄST!
  Du är klok, skitrolig och vacker! Och troligtvis mycket mer. Det är ju tack vare dig som alla program du är med i flyger!

  Skithögarna som sitter och trollar är bittra, avundsjuka och små människor. Bara så du vet!
  Kram! /Sofia

 • Helen skriver:

  Vill bara säga till dig att du är för go?. Har precis sett Wahlgrens värld och du är bara bäst. Kram ?

 • Sofie skriver:

  Hej Bianca! Såg precis dagens avsnitt och blev lite ledsen när du berättade om alla hatkommentarer 🙁
  Jag måste säga att jag tycker så mycket om dig och din familj, ni känns så härliga och ÄKTA! Ni tjafsar, skrattar och är så naturliga i tvn. Ta inte åt dig av hat, folk är bara avundsjuka på dig – känd, vacker som få, smart och så mogen för din ålder! Kram Sofie

 • Alexandra skriver:

  Vilken fantastisk tjej du är Bianca WOW ❤️

 • Marcus Lidevad skriver:

  Hej Bianca, jag tycker att det är hemskt med ”folk” som känner att de måste trycka ner folk som det går bra för, bara för att deras liv är helt meningslösa.

  Jag menar, vad är det för folk som sitter och läser/kommenterar bloggar som de inte tycker om.

  Jag hoppas att du har kommit på ett sätt att slippa alla skit-kommentarer.

  Keep up the good work. ??

  Mvh Marcus Lidevad

 • Axel79 skriver:

  hallå bianca ”biancish” ingrosso!
  såg kvällens avsnitt av wahlgrens värld och blir jävligt illa berörd och ruggigt förbannad när jag hör dig säga att folk lägger in massa hat mot dig här det är helt oacceptabelt, själv är jag 39bast f.d heroin missbrukare, hemlös osv i dagsläget drogfri sen 1,5år tillbaka och diggar dig du är sjukt kul har härlig energi och jag blir glad när jag kikar på dig/er verkligen och när jag satt mitt av senaste straff på kåken så diggade även andra interner på anstalten dig och din familj det va höjdpunkten på tv efter inlåsning i cellerna he he så fuck alla haters låt dom hållas det är dom som slösar sin tid+energi skit i dom bianca!!
  karma kommer ta dom hårt allting händer av en anledning don’t forget!!
  fortsätt allt gott du gör för alla!!
  mvh//axel79

 • Elin skriver:

  Hej!
  Jag vill som 30årig tjej säga att du är en riktigt stor inspirationskälla! Har aldrig följt dig, läst din blogg eller annat men såg dig på talang för ett tag sedan. Fantastiskt! Du höjer juryn och du upplevs proffsig, koll på läget, pondus (positivt!) samt sjukt snygg. Slog på tvn nu och Wallgrens värld gick, riktigt bra, du höjer avsnitten. Ville gå in här och lämna en kommentar efter jag hörde i avsnittet att du får så många hatkommenterer. Helt obegripligt -du verkar vara en toppentjej som kan gå precis så långt du vill!
  Lycka till med allt!

 • Ronja skriver:

  Jag har läst ett blogginlägg och blev kär serriöst lysfm ❤️????

 • Ifa skriver:

  Fina, fina Bianca!
  Hela du är helt fantastisk!
  Allt du gör och allt du är.
  Tycker inte att jag behöver säga mer än så.
  Hälsa Alice, you are the best! ?

 • Sara skriver:

  Hej härliga du!
  Din fina vita hoodie som du hade på dig på kvällens avsnitt av ert program, vart har du köpt den? Ursnygg ju!
  Tack för din härliga energi! Du är grym!

 • Pernilla skriver:

  Ville bara skicka lite kärlek till dig efter kvällens program där du berättade att du får många hatkommentarer ❤️❤️. Försök inte ta åt dig för det handlar inte om dig egentligen. Det är dom som har problem och dom hittar alltid fel. Jag gillar ert program, det ger en härlig ”feel good” känsla tycker jag ? Lycka till med allt! Kram Pernilla

  • Malin skriver:

   Nä Bianca tycker verkligen inte att du ska ta åt dig av hat kommentarerna ! Det är klart att det vill såra dig och det är inte merän ren avundsjuka !!
   Ni som skriver duma saker till Bianca tycker jag personligen att ni ska sluta? ! Ta tag i Era egna liv och gör något vettigt i stället !!! Heja fam Wallgren

  • Bianca skriver:

   Försöker tänka exakt som du skriver, för det är precis så det är!! <3

 • Erika skriver:

  Hej Bianca!
  Jag känner ju förstås inte dig, men av det jag ser och läser så hoppas jag innerligt att du orkar/kan skaka av dig alla idiotiska påhopp. Du verkar va en helt fantastisk människa, syster och dotter. Haters och nättroll är vidriga människor som inte är annat än väldigt, väldigt avundsjuka.

  Va som du är alltid. Följ dina drömmar och lev ditt liv fullt ut. Du är bra!

  En stor kram från Norrland.
  Och. Dina läppar är perfekta, tro ingenting annat. Så befriande att se en snygg, ung och framgångsrik kvinna som vågar vägra duck-lips!

 • Mia skriver:

  Hej Bianca,

  Hörde i kvällens program att du får mkt näthat.

  Jag vill säga att jag gillar dig starkt. Du är en Vinnare och kommer långt i livet.

  Kram på dig och hela er fam.
  Kram
  Mia

 • Jessica skriver:

  Bianca!
  Haters gonna hate.. Troligtvis har de fått för lite uppmärksamhet i livet men mest beror det nog på en form av retardness vilket förvisso är en förolämpning mot de som är efterblivna på riktigt..
  Härlig, sprudlande och med en utstrålning som är otroligt energigivande -tack för att du bjuder på dig själv <3

 • Mikaela skriver:

  Vart är den vita tröjan ifrån, som du hade på dig i wahlgrens värld? Fantastisk!

  Läs inga negativa kommentarer.. du är bättre än så, för de stämmer defentitivt inte! Fortsätt göra sin grej??

 • Hejsan. Ville smita inom här och skriva till dig.
  Kan inte förstå att människor tror sig ha rätten att skriva så hemska saker till dig. Du är som du sa i kvällens avsnitt en människa och ingen människa ska tryckas ner eller behöva höra elaka saker.

  Du är fantastiskt på absolut alla sätt och jag ser mig själv i mycket av dina berättelser och upptåg 🙂
  Försök att fokusera på det positiva kommentarerna och läs de om och om igen.
  De andra är bara bittra och avundsjuka.

  Skickar massor av positivt till dig och hoppas du tar åt dig av det.

  Stor kram från en knäpp skåning 🙂

 • Kajsa skriver:

  Hej Bianca! Ville bara skriva till dig efter dagens avsnitt av wahlgrens värld. Jag känner inte dig men tycker du är helt fantastisk! Du verkar vara en riktigt skön person och jag ser fram emot programmet mest på grund av dig! Ha det fint och ta inte åt dig av de negativa kommentarerna, de är inte värda din energi!

 • Julia skriver:

  Hej bianca
  Kollade precis klart på Wahlgrens värld och ville berätta att jag vet precis hur det känns att få hat kommentarer. Då brukar jag påminna mig om något som min mormor alltid sa till mig när jag var liten ” så länge inte du trycker ner dig själv så kan ingen annan göra det heller”

  Kram?

 • Nettan skriver:

  Har precis som Sophie precis tittat på Wahlgren’s värld.
  Om jag inte är helt fel ute så brukar personer som skriver sådana här kränkande saker må otroligt dåligt, och för att personer inte skall förstå hur dåligt de mår, så skriver/pratar de skit om andra, allt för att lägga ”spotlight” på någon annan.
  Så Bianca ta inte åt Dig utan var den spontana och öppna kvinna som Du vill vara
  Kramiz och ha en bra kväll
  / Nettan

  • Bianca skriver:

   Ni har så rätt, det är bara dom som mår dåligt. Men ibland är det svårt att inte ta åt sig…<3

 • Renée Persson-Ekedahl skriver:

  Hej!
  Du är en jättefin tjej med en härlig familj.
  Det var första gången som jag såg ”Wahlgrens” idag. Förutom trailers…
  Jag blir så ledsen när jag får höra vad ”människor” skriver otrevliga saker, kränkande.
  Jag såg Let’s Dance … Du med din partner borde ha vunnit, tycker jag.
  Må så gott!

 • Ann skriver:

  Hej Bianca! Jag är 54 år och brukar inte läsa din blogg, jag såg Wahlgrens värld ikväll och blev förskräckt över vad du får utstå här på din blogg och kände bara att jag ville ge dig lite kärlek! Jag tycker nämligen att du är fantastisk i programmen, skit i avundsjukan för det är oftast det det handlar om och att du är och kommer fortsätta vara framgångsrik är det inga tvivel om! Kram påre!

 • ida skriver:

  Jag älskar Wahlgrens värld. Jag tycker du är super vacker och härlig!
  ville efter dagens program skicka lite kärlek i en bloggvärld som tyvärr kan vara lite hård och tråkig!

 • Matthias skriver:

  Hej Bianca. Vill bara ge dig mitt stöd efter att ha sett dig i kvällens avsnitt av Wahlgrens värld. Känner inte dig, men tycker du verkar vara fantastisk. Du verkar alltid vara så ärlig och det är en av anledningarna till att jag gillar dig. De som är negativa och skriver elaka saker är oftast bara avundsjuka personer som är missnöjda med sig själva och vill hävda sig själva genom att trycka ner andra. Fortsätt vara dig själv oavsett vad. Du är så jäkla grym!

 • Ulrica skriver:

  Hej Bianca!

  Jag likväl som många innan mig, blev så illa berörd över alla hemska kommentarer som du fått utstå! Du är så rolig, vacker och tack för att du & din familj förgyller våra torsdagar!

  Många hatare finns det men ge dom ingen energi.. låt oss andra lyfta dig istället ❤️

  • Bianca skriver:

   Jag är så tacksam över alla fina kommentarer som väller in efter att jag berättade om hatkommentarerna, ni peppar mig <3

 • Nora skriver:

  Jag följer väldigt få bloggar men tycker du verkar vara en fett skön människa och gillar att följa ditt professionella och personliga liv. Ville bara säga det!

 • Ulrika skriver:

  Hej Bianca! Har ganska nyligen börjat kolla på Wahlgrens värld… Ni är ju en sån härlig familj! Och du är en sån skön tjej. Numera längtar jag till torsdagarna när det kommer nya avsnitt. Tack, för att vi får följa era strapatser och äventyr!?

 • Kikki skriver:

  Hej Bianca.
  Även jag såg Wahlgrens värd ikväll.. Blir förskräckt vad folk kan vräka ur sig. Stå på dig för den Du är för du ÄR bra.
  Du bjussar på dig själv.. låter oss skratta både med dig och åt dina tokigheter i tv. Du är rak och ärlig.. inget som dina näthatare kommer i närheten av. Så sträck på dig du är så mycket mer än de någonsin kan vara. Kram tjejen

  • Bianca skriver:

   Jag är så tacksam över alla fina kommentarer som väller in efter att jag berättade om hatkommentarerna, ni peppar mig <3

 • Ulrika Eriksson skriver:

  Hej Bianca!

  Jag har en dotter i din ålder och ni är så lika eller oxå är det så att många tjejer i er ålder funkar likadant?
  Jag tycker du är som en frisk fläkt och att du och Pernilla har en härlig relation.
  Vi är många fler som tycker om dig än hatare så lägg ingen energi på dessa energitjuvar!!!
  Kram Ulrika

  • Bianca skriver:

   Jag är så tacksam över alla fina kommentarer som väller in efter att jag berättade om hatkommentarerna, ni peppar mig <3

 • Camilla Jilderup skriver:

  Du verkar vara en riktig toppentjej, Bianca, du är snygg, trevlig, sympatisk och smart!

 • Tips skriver:

  Om du har en assistent bör den ju ha körkort. . Livet blir enklare och billigare en mindre ny bil går på 99 000. Du har talang….för…..tv.

 • mimmi skriver:

  Heej goding!!!
  Har inte följt din blogg så slaviskt (ska börja med det NU), men som en 25-årig stockholmare ska du veta att du underhåller mig nått så brutalt varje gång jag ser dig i TV och andra sociala medier haha, du är FENOMENAL!
  Har sedan start tyckt att du är den roligaste, härligaste och mest inspirerande bruden på länge! Kan inte förstå dom sorgliga människorna som tycker motsatsen. Förstår verkligen att det är lätt att ta åt sig av all skit som vissa idioter skriver, men SNÄLLA, ta bara åt dig av alla som älskar dig och som faktiskt inte låter avundsjukan ta över. Tror helt ärligt många skulle vilja ha någon som dig i sin närhet, oavsett vad dom skriver. Du är grym tjejen, sluta aldrig vara den du är! PUSS

  • Bianca skriver:

   Jag är så tacksam över alla fina kommentarer som väller in efter att jag berättade om hatkommentarerna, ni peppar mig <3

 • Emma skriver:

  Fick verkligen ont i hjärtat efter kvällens program.. vill bara säga att du är HUR grym som helst och en förebild för många!!! Fortsätt som du gör❤️

  • Bianca skriver:

   Jag är så tacksam över alla fina kommentarer som väller in efter att jag berättade om hatkommentarerna, ni peppar mig <3

 • Annelie skriver:

  Bianca upp mä näsan du är bäst va dom säjer och katten gör lägger man i samma låda ?hoppas du förstår hur jag menar, kan du visa lite snygga vår jackor ? pls har sån beslutsångest

 • Mia Pedersen skriver:

  Hej Bianca!
  Ville bara säga att det finns inget som helst fel på din kropp varken insidan eller på utsidan. Du är mer än perfekt.
  Jag har fyra barn tre flickor och en pojke. När de deppar ibland över kroppen kommentarer mm. Så brukar jag säga till dem att detta är ert liv
  vi har bara ett liv här och nu…..ni har ingen sjukdom ni ligger inte på sjukhus dag in och dag ut med till exempel cancer. Man måste försöka vara tacksam att man är frisk och kan göra nästan allt man vill och dessutom ser bra ut, de andra som klagar är bara avundsjuka.
  Strunta i dessa människor. Saker som är jobbiga brukar jag låta komma till mig i tanken men sedan som ett löv på vattnet sakta flyta bort.
  Kram Mamma Mia från Gävle

  • Bianca skriver:

   Jag är så tacksam över alla fina kommentarer som väller in efter att jag berättade om hatkommentarerna, ni peppar mig <3

 • Josefin skriver:

  Hej, så fint du bor! Är nyfiken på vad du använt för väggfärger samt vad det är för märke och färg på din könsmatta ??

 • Agneta Jirevall skriver:

  Vill tacka för ert underhållande program.Du och din fina mamma får mig att skratta hejdlöst.
  Blir dock lite ledsen när jag hörde att du får en massa hat mail av idiotiska människor.
  Jag vet att du är en stark tjej med skinn på näsan.Så mitt råd till dig är…LÄS DOM INTE.
  Det handlar om ren och skär avundsjuka.
  Min dotter som nu är 21 år blev väldigt illa behl i skolan.Och hon är väldigt vacker och smal.
  Försökte övertyga henne om att dom bara var avundsjuka.Men det ville hon inte tro på.Hon har hela tiden trott att hon är jätteful……..men hon är både godhjärtad och vacker.
  synd att jag inte kan visa foto på henne…
  Människor är grymma,.dumma,okunniga och avundsjuka….
  Jag älskar hela er familj stå på er och ta ingen skit från någon…
  stor kram Agneta

  • Bianca skriver:

   Jag är så tacksam över alla fina kommentarer som väller in efter att jag berättade om hatkommentarerna, ni peppar mig <3

 • Becca skriver:

  Vart är tröjan ifrån som du hade på dig i wahlgrens värld? Den vita med svart text!!

 • Elina skriver:

  Just sett senaste avsnittet av Wahlgrens värld, och jag blev ärligt chockad över när du berättade om vilka kommentarer du får på bloggen… trodde inte att man kunde kasta ur sig sådan skit om en människa som i mina ögon är ”perfekt”. Har alltid tyckt att du är väldigt fin, både till utseende och som person (känner inte dig men baserat på den person du visar i program och media) och jag skulle tacka min lyckliga stjärna om jag hade ditt utseende. Herregud, du ska vara stolt över dig själv! ☺?

  • Bianca skriver:

   Jag är så tacksam över alla fina kommentarer som väller in efter att jag berättade om hatkommentarerna, ni peppar mig <3

 • Joelle skriver:

  BIANCA <3 du är queen! Ta aldrig aldrig aldrig åt dig av negativa kommentarer, de känner inte dig & de är bara själv otroligt sorgsna varelser som inte mår bra. Vill bara tacka dig & din familj för det absolut bästa programmet, älskar er humor & kvällens avsnitt fick mig att skratta rakt ut flera gånger. Hälsa Pernilla också att hon är så jävla ball som rockar den där scenen för gamlingarna som ett äkta proffs, shit vad stolt jag skulle vart om de var min mamma! ALL KÄRLEK!

  • Bianca skriver:

   Jag är så tacksam över alla fina kommentarer som väller in efter att jag berättade om hatkommentarerna, ni peppar mig <3

 • Dejan skriver:

  Hej, jag kan inte säga att jag är en bloggläsare så jag läser inte bloggar, men jag såg just på Wahlgrens Värld och ville bara nämna att Du är anledningen varför man vill fortsätta kolla på serien. Att folk skriver vidriga kommentarer till dig tycker jag är så lågt och orespektfullt. Du är fantastisk på alla möjliga sätt och du ska inte ta åt dig för det dem säger.
  Du är den du är och tänk att det finns människor där ute som avgudar dig för det! 🙂

  • Bianca skriver:

   Jag är så tacksam över alla fina kommentarer som väller in efter att jag berättade om hatkommentarerna, ni peppar mig <3

 • Anna skriver:

  Hej bästaste Bianca,

  Alltså jag måste bara skriva känner jag! vet inte om du läser det här, men känner fan att det är
  Min medmänskliga jävla plikt!!!

  Såg just Wahlgrens värld och vill bara tala om hur mycket jag ser upp till dig och gillar dig! Och din familj! Eller den bilden jag har av er iallafall – och den känns genuint äkta så kan ändå säga att jag gillar ER! Mest dig!
  Men jag Blir så jävla upprörd och ledsen över hur folk kan beté sig och sprida sånt jävla patetiskt hat?! Jag örstår det inte för fem jävla öre! Och när du – som är så jävla stört snygg, vacker och tamejfan en jävla dröm att se ut som – kan börja tvivla, för det finns IDIOTER som är uttråkade, avundsjuka och tappade, och inte verkar ha något bättre för sig – då blir jag uppriktigt ledsen och helt jävla tokig!!
  Du är helt jävla grym, och förutom att vilja se ut som dig så är du ju både hysteriskt rolig och superhärlig – man blir ju nästan irriterad, haha! Önskar verkligen jag kunde förbjuda allt hat – men tills dess så kommer det lite kärlek!

  Men nog om energi på hat nu!

  Vill också passa på och säga hur mycket jag gillade dagens avsnitt och hur stört bra jag mådde och kände i kroppen efter att ha sett det och under programmets gång (förutom näthatsdelen dåra) – älskade hur din och din mammas relation visades, speciellt idag – otroligt mycket igenkänningsfaktor, kärlek och glädje över det! Kommer sova gott inatt, Så tack som fan för det! Gjorde fan min dag – och ett perfekt slut på denna torsdag!

  Puss och kram och massa massa kärlek!!!
  Du är bäst! <3
  Xoxo

  P.s förlåt för alla svordomar… och för att det blev så stört jävla långt här nu, hehe?

  • Bianca skriver:

   Jag är så tacksam över alla fina kommentarer som väller in efter att jag berättade om hatkommentarerna, ni peppar mig <3

 • Christel skriver:

  Hej Bianca, tittade på Wahlgrens värld ikväll och blev så jäkla förbannad på alla idioter som skriver så vidriga kommentarer till dig på dina sociala medier. Hoppas innerligt att du kan bortse från idioterna och koncentrera dig på all kärlek du får istället. All heder till dig och din fina , roliga familj.
  / Christel

  • Bianca skriver:

   Jag är så tacksam över alla fina kommentarer som väller in efter att jag berättade om hatkommentarerna, ni peppar mig <3

 • Annika skriver:

  Du är grym Bianca! Fin både på insidan och utsidan <3 <3 <3

 • Agneta skriver:

  Hej vackra Bianca. Usch!! vidriga, avundsjuka människor som skriver till dig!!
  Stå på dig!! Låt dig inte tryckas ned!!
  Du är en toppentjej?
  Självklart satt vi o tittade på Wahlgrens Värld?
  Kramar?

  • Bianca skriver:

   Jag är så tacksam över alla fina kommentarer som väller in efter att jag berättade om hatkommentarerna, ni peppar mig <3

 • Carita skriver:

  Jag älskar Wahlgrens värld! Den piggar upp mig. Jag har 4 barn o varit ensamstående det mesta så lite igenkänning. ?
  Det var bra att du berättade om hatkommentarerna. Väldigt ledsamt men de har inte rätt. Försök få någon som tar bort dom åt dig. Du är ung o det är inte bra att belastas med sånt. Du är en bra tös!
  Gonatt!

  • Bianca skriver:

   Jag är så tacksam över alla fina kommentarer som väller in efter att jag berättade om hatkommentarerna, ni peppar mig <3

 • Annie skriver:

  Hej! Du är så vacker och fin både på insidan och utsidan Bianca! Massa kärlek till dig och din familj. Kram

 • christina kjerf skriver:

  hej Bianca….jag älskar dig o din familj…påminner om mig o mina barn många ggr…..bry dig inte om vad andra säger om dig i din blogg…ren avundsjuka…men jag tycker du är bra som du är…ser fram emot Wahlgrens värld….din mamma o mormor toppen o resten av la familja….kram till dig <3

  • Bianca skriver:

   Jag är så tacksam över alla fina kommentarer som väller in efter att jag berättade om hatkommentarerna, ni peppar mig <3

 • Nicole skriver:

  Fortsätt med det du gör , och även om det är svårt att förbi se dessa puckon som har en drivkraft att klanka ner på dig o andra, så låt dig inte tryckas ner! 🙂 DU har lyckats bra mycket bättre än dom! Avundsjuka människor kommer man aldrig komma ifrån, man får helt enkelt leva med dom o skaka av sig deras försök till en dyster värld!
  Så fortsätt lysa upp världen med den fina o starka person som du är!! <3

  • Bianca skriver:

   Jag är så tacksam över alla fina kommentarer som väller in efter att jag berättade om hatkommentarerna, ni peppar mig <3

 • Thomas Argus skriver:

  Hej bianca❣ jag vill bara säga att efter kvällens wahlgrens värld så var jag tvungen att skriva att förstår att det är svårt att bara låta hatet rinna av jag har fått så mycket hat kastat på mig sen 1986 då jag kom ut som gay i Jönköping allt verbalt hat rann av som olja men den fysiska hatet/misshandeln var värre så jag vet vad du får stå ut med men se alla positiva kommentarerna och radera utan att läsa dom dåliga.. sen är du och benjamin dom största sjärnorna och pernilla är mamman till sjärnorna så räta på ryggen och visa vem du är gillar dig för ser mig själv i dig i familjen att man mest fick skit och man försökte och sen var dom andra syskonen bortskämda och nä dom gjorde aldrig fel det gullades med dom. Skall försöka följa din blogg nu och det kommer bli min första blogg jag följer. Styrkekramara till dig du är världsbäst❣❣❣❣❣❣?☀️

  • Bianca skriver:

   Jag är så tacksam över alla fina kommentarer som väller in efter att jag berättade om hatkommentarerna, ni peppar mig <3

 • Pernilla skriver:

  Jag hoppas att du tar hand om dig nu.
  Jag gillar din blogg och älskar att följa din familj.
  Så roligt när du fick egen lägenhet
  Kan du inte lägga upp bilder på hur den ser ut nu. Är jätte nyfiken..

  Kram

 • Mari skriver:

  Hej du fina tjej! Har nog aldrig skrivit i ett kommentarsfält men efter gårdagens program så vill jag bara skriva vilken fantsiskt fin, rolig alltså på riktigt vilken sjukt rolig tjej du är! Du ska inte lägga någon som helst energi på dessa sjuka människor som skriver det de skriver om dig! Folk har inget liv! Att se ner på en annan människa kommer bara för att de är osäkra på sig själva… vet det låter klyschigt men så är det. Vi ser i alla fall framemot varenda program, ni förgyller verkligen våra torsdagkvällar ❤️ Min dotter på 10 år ser så upp till dig och hon ser inte upp till vem som helst! Ha en fantasiskt helg och var rädd om dig Varma kramar Mari 40 årig 2 barns morsa (så du vet som skriver ?)

  • Bianca skriver:

   Jag är så tacksam över alla fina kommentarer som väller in efter att jag berättade om hatkommentarerna, ni peppar mig <3

 • Cecilia skriver:

  Bianca tack för att du är du!! Såg att du tänkte skaffa tjej/vän till Dino, då vill jag bara tipsa dig om att adoptera en hemlös vovve. Kolla med Hundstallet eller så finns det så många hundar utomlands som lider i det tysta. Jag hjälper själv hemlösa katter. I Sverige finns över 200 000 hemlösa katter som misshandlas torteras och dödas av onda människor.
  Kolla gärna in Mussehjälpen, Änglakatten, Kattjouren och så över till hund sidor du bara måste kolla in Olivias animal rescue på Fb och ROLDA med hemlösa hundar från Rumänien och så finns det massa andra sidor på Fb, bara sök.
  Till sist ADOPT DONT SHOP

 • Ulrika skriver:

  Hej Bianca!

  Det är sällan som jag kommenterar på sociala medier men efter det senaste avsnittet av Wahlgrens värld blev jag uppriktigt sagt berörd. Tänker att det inte ens är värt att kommentera ”näthatare” men du är väl värd att kommentera. Du Bianca är en egen unik individ och du är verkligen ett tillskott i Talang Juryn. Det som imponerar på mig är att du ( genom rutan) känns så genuint äkta och du har inga problem med att ge andra beröm vilket är en väldigt fin egenskap. Fortsätt att vara du och snart kanske du själv vågar stå på en scen och sjunga ut;). Go girl!

  • Bianca skriver:

   Jag är så tacksam över alla fina kommentarer som väller in efter att jag berättade om hatkommentarerna, ni peppar mig <3

 • Erika skriver:

  Usch fyfan vilka idioter det finns! Du är snygg, har en super härlig personlighet och är väldigt framgångsrik. Tyvärr sticker det i ögonen på vissa personer… Har du sett det där programmet som Robert Aschberg hade, där han sökte upp näthatare? Om inte, se det så kommer du inse vad det är för pinsamma och miserabla människor som sitter hemma och kommenterar såna elakheter. Inget att ta åt sig av överhuvudtaget även om jag förstår att det är svårt. Massa kramar till dig!❤

  • Bianca skriver:

   Jag är så tacksam över alla fina kommentarer som väller in efter att jag berättade om hatkommentarerna, ni peppar mig <3

 • Ida skriver:

  Bianca!

  Fy fan vad jag diggar dig. Du är
  Den roligaste människan jag vet typ.

  Tänk på att av en hatkommentar så finns det tusen personer som älskar dig minst!

  Glöm aldrig det!

  Kan du inte snälla säga vet du köpt den vita Good Vibes-tröjan?

  Kram

 • Moa skriver:

  FÅR PANIIIIIK!! har försökt hittat den gråa ananas tröjan du har på dig i Wahlgrens värld men hittar den fan ingenstans! 😭😭😭 Snällaaaa svara vart den e ifrån hihi ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *