NYHETSMORGON MED MIN BUZZER

Fantastiska Paula!! Ikväll ser vi henne igen i finalen av Talang 2018!!!

FINALEN ÄR HÄR!!!!!! Fyfan vad jag har längtat efter denna dag och förstå då våra finalister….!!! De måste vara så nervösa, taggade och förväntansfulla inför kvällen. Så spännande att få se våra Golden Buzzers komma tillbaka nu också då vi inte sett dem sedan deras auditions. Jag är ju helt såld på min Buzzer Paula så är faktiskt riktigt förväntansfull att se vad hon ska framföra och hur 🙂 Men som sagt, en stor kväll ikväll. Någon av de 9 ska ju faktiskt vinna hela 500.000kr ikväll!! Vem tror ni vinner?!?!

Jag kommer vara borta i studion hela dagen men kommer uppdatera senare idag med alla bilder ifrån Talang som jag har missat att lägga upp så håll utkik efter det! 20.00 på TV4 IKVÄLL!

NU – Fixa det sista inför efter finalen då Phillipe kommer. Så jag ska handla mat, byta sängkläder, städa undan det sista, slänga papperssamling osv…

PUSS <3

 

 

44 reaktioner på “NYHETSMORGON MED MIN BUZZER”

 • Dixi Wonderland skriver:

  Jag hoppas att Paula vinner 😀 Ska bli riktigt spännande att se vilken låt hon väljer att sjunga ikväll 🙂

 • Jeanette Haglund skriver:

  Tycker du är en fantastisk ung tjej! Om någon säger något annat är det för de är avundssjuka?lycka till i kväll …..du har höjt hela talang med din medverkan?Du är en sån dotter alla mammor skulle vilja ha! Kram till dej?

 • Ly skriver:

  Har inget med detta att göra, vill bara att du ska komma ihåg att det ofta är de arga trollen som skriker mest, det betyder inte att det inte finns snälla många fans ?

 • Jonnhy wallin skriver:

  Blir riktigt spännande ikväll oavsett vem som vinner ?? och hoppas du får en härlig kväll Bianca ? Och du ta ingen skit från alla haters❤️ i mina ögon och många andras så är du en mycket fin och härlig människa som ger så mycket kärlek för ditt jobb, din familj & dina fans:) visst man har sina upp och ner dagar när man jobbar inom detta finns alltid nån som ska hacka på en och bara förstöra men det är bara små människor som själva inte mår så jätte bra i sig själva & som är avundsjuka på dig så tänk på det jag sa att bry dig inte om folk som kommenterar hatiskt och vill trycka ner dig utan vänd på klacken och bara fortsätt va du för du är underbar som du är, Tack för du finns❤️❤️?

  • Bianca skriver:

   Jag är så tacksam över alla fina kommentarer som väller in efter att jag berättade om hatkommentarerna, ni peppar mig <3

 • Hela familjen sitter bänkade ikväll 😀 Ska bli så kul att se vem som vinner!! Ha en bra dag 🙂

  Ta gärna en titt hos mig:
  https://saraabrahamsson.se

 • Gabriella skriver:

  Ska absolut titta!!!<3

 • Isabelle skriver:

  Ska kolla ikväll! Tycker talang blev roligare när du satt i juryn ??

 • paula skriver:

  Fina Bianca. Vad ledsen man blir när man hör att du får så elaka kommentarer! Det är dem det är fel på och inte dig. Förstår inte vad dussinmänniskor får ut av att trycka ner dig eller någon annan. Min dotter Filippa hälsar att hon älskar dig <3 Fortsätt att vara den du är.
  Varma kramar från oss!

  • Bianca skriver:

   Jag är så tacksam över alla fina kommentarer som väller in efter att jag berättade om hatkommentarerna, ni peppar mig <3

 • Emelie skriver:

  Lycka till på Talang finalen ikväll ? Det är extra roligt att kolla på när du är med i juryn ❤️

 • Rebecca skriver:

  Åh vad kul, ser fram emot finalen! Besök gärna min lilla blogg där jag skriver öppet om tillfrisknandet från bland annat ätstörningar, depressioner och självskadebeteenden – allt för att vi ska kunna prata mer och bättre om det. Ta hand om er allihop så ser vi fram emot finalen ikväll också 🙂 kram

 • Anna-Karin skriver:

  Hej!
  Jag brukar inte lämna kommentarer på bloggar… men nu känner jag att jag måste.
  Såg Wahlgrens värld igår och jag och barnen följer detta varje torsdag ❤️ Men däremot blir jag ledsen när folk skriver massa negativt om dig. Varför går man in på en blogg skriver massa skit???
  Förstår att det är svårt att blunda för detta, men du är jätte duktig ??? Fortsätt vara du ❤️
  De som skriver massa negativt om andra är oftast väldigt avundsjuka .

  Ikväll ska vi se dig på Talang ?Spännande att se vem som vinner.
  Och även här gör du ett toppen jobb i juryn ????

  • Bianca skriver:

   Jag är så tacksam över alla fina kommentarer som väller in efter att jag berättade om hatkommentarerna, ni peppar mig <3

 • Josefine skriver:

  Pappersförsamling ?

 • Kerstin skriver:

  Sköna Bianca, du är en så jävla härlig person! Du kommer alltid möta knäppa, avundsjuka människor-försök komma ihåg att det är dem det är fel på!! För varje person som uttrycker sig oacceptabelt hatiskt finns det femtio som gillar dig.
  Genom hur du är inspirerar du mig att vara mig själv och uttrycka det tydligt.
  U go girl!!<3

  • Bianca skriver:

   Jag är så tacksam över alla fina kommentarer som väller in efter att jag berättade om hatkommentarerna, ni peppar mig <3

 • Camilla skriver:

  Undrar bara vart du köpt din fina grå ananaströja du hade på gårdagens avsnitt av Wahlgrens värld?☺?

 • Rebecka skriver:

  Hej! Tittade på programmet igår. Din beiga biker jacka är jag på jakt efter! Den är sååå fin! Hittar inte den, slutsåld överallt? skulle du vilja sälja din, så är det bara att säga till?

 • Vera skriver:

  Du har växt i mina ögon, både som person och businesswoman.
  Du vågar ta för dig, säga vad du vill och ha kul.
  Du har extremt fina ögon, en sjukt kvinnligt vacker kropp och älskar dina läppar, de är inte som alla andra bloggerskors uppblåsta bimboläppar.
  Vissa människor är ”läppmänniskor” och vissa ”ögonmänniskor” precis som bröst eller rumpmänniskor.
  Du är allt det, du ska inte ändra på något.

 • Maria skriver:

  Vill bara säga att du är en toppentjej och försök att inte bry dig om hatarna. Du är vacker, rolig och driftig. Bara en av dessa egenskaper skulle skapa avundsjuka i sig hos många otillräckliga människor. Fortsätt vara underbara Bianca så ordnar det sig, men tyvärr så kommer avundet att gå vid sidan. Teflonet på! Du har en väldigt kärleksfull mamma och som mamma själv, så vill jag bara påpeka att mammor har sin mänskliga rättighet att pussa och krama sina barn under hela livet! Kramar och tack för ett superbra tv-program (Wahlgrens värld) mm.

  • Bianca skriver:

   Jag är så tacksam över alla fina kommentarer som väller in efter att jag berättade om hatkommentarerna, ni peppar mig <3

 • Nadinne Thyrell skriver:

  Jag längtar sååååååå MYCKET tills ikväll!!!!! Håller med om Paulas åsikt otroligt mycket!?????❤️❤️❤️❤️

 • Isa skriver:

  Haha ska du slänga din pappersinsamling eller församling? Skämt å sido;) Lycka till ikväll fina du<3

 • Ylva skriver:

  Hej Bianca,
  Har just sett veckans avsnitt av wahlgrensvärld och blev verkligen berörd av ert samtal om näthat. Du är grym precis som du är, fortsätt att vara dig själv. Du är en grym förebild för både unga och gamla. Folk är bara avundsjuka på att du är både en grym personlighet och dessutom snygg!!
  / Ylva 3 barns mamma från Norrland

  • Bianca skriver:

   Jag är så tacksam över alla fina kommentarer som väller in efter att jag berättade om hatkommentarerna, ni peppar mig <3

 • Anette skriver:

  Jag tycker hela familjen är kanon,svenska avundsjukan är det,alla ni kan ngt,driftiga,roliga,ligger inte på latsidan,humor och mycket kärlek.
  sen Bianca har du det rörigt ;):) trodde det skulle vara ett dockhem efter vad du sa,och detta är ingen kritik utan bara något man reflekterar över när man kollar och du sa du skulle inte ha det så rörigt som din mamma:)

 • Erik skriver:

  Hej!

  Tittar lite på Whalgrensvärld såg ert avsnittet idag 16/3 om folk som kränker och trycker ner dig .

  Även jag inte följer din blogg eller följer så mycket er serie Whalgrensvärld så skall du veta att du verka vara en mycket härlig och varm tjej med fötterna på jorden din familj verka vara helt underbar varm och härlig .

  Skit i alla mail som är negativa vem är dom!!!?? Avundsjuka är det och du Du är grym !!!

  Jävligt grym låt din bror sjöng på Mello vi håller tummarna hela vägen för Eurovision.

  Erik

  • Bianca skriver:

   Jag är så tacksam över alla fina kommentarer som väller in efter att jag berättade om hatkommentarerna, ni peppar mig <3

 • Matilda skriver:

  Vart är jackan ifrån som du hade på Nyhetsmorgon?? Sååå fin!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *