FINALEN ÄR HÄR!!

Att sitta i en sminkstol är verkligen bland det bästa jag vet!! Speciellt när man har skönaste smink & hår teamet <3

Jag och producenten Jocke i min loge. Inför varje livesändning så har vi ett snabbt möte där vi går igenom allt. Han är så jävla jävla grym!!

Klänning från Ida Sjöstedt Couture

Klänningen är ifrån Aldo Järvsoo

Mitt drömteam för hår och make <3 Nämligen mina soulmates Maria Norrfors på smink & Sara Fröjd på hår. Har aldrig blivit såhär nöjd, känt mig såhär fin och som mig själv innan dessa 2 kvinnor kom och förgyllde mitt liv med deras störda humor och talang!!

Det är full fart här i studion med smink, hår, rep osv men man känner starkt i luften att det är FINAL ikväll!! Deltagarna är taggade till tusen samtidigt som man kan känna av nervösiteten bland alla. Precis så som det ska vara i en final!

Jag kommer inte hinna uppdatera mer än såhär så jag passar på nu att skriva hur pass viktigt det är ikväll att ni tar upp lurarna och röstar på just er favorit!! Det handlar ju som sagt om 1 HALV MILJON KRONOR som någon av dessa 9 ska vinna ikväll så rösta med hjärtat och rösta så många gånger ni kan <3 Det här kan verkligen förändra deras liv så var med och RÖSTA RÖSTA RÖSTA!! 20.00 är vi live på TV4 mina vänner. SES I RUTAN!!

NU – sätta mig i sminkstolen igen och göra mig klar för kvällen. Sedan middag, klädombyte och ett sista ”möte” innan vi går live. Så så så så peppad!!

PUSS <3

 

 

122 reaktioner på “FINALEN ÄR HÄR!!”

 • Josephine skriver:

  Vad kuuul! Du är super fin, lycka till ikväll ?

 • Sof skriver:

  kommer du få in en rabattkod från chimi ewyeear inför våren ?

 • Matilda skriver:

  Tittade precis på det senaste avsnittet av walgrens värld och jag började faktiskt gråta när du berättade om hur elaka folk är mot dig. Att officiella personer får hat är ju verkligen ingen nyhet men jag är inte en person som läser kommentarer eller ger hat. Jag vill bara att du ska veta att vi är MÅNGA som tycker att du är så underbart vacker! Sen så känner jag dig ju inte personligen men av vad jag sett på alla social medier (yes I follow them all) så verkar du som en så grymt härlig människa. Jag kan stolt säga att jag är ett fan!

  • Bianca skriver:

   Jag är så tacksam över alla fina kommentarer som väller in efter att jag berättade om hatkommentarerna, ni peppar mig <3

 • Tess skriver:

  Hej Bianca !
  Såg precis senaste avsnittet av Wahlgrens värld och blev så himla ledsen över allt hat du får. Så finns det säkert en massa folk där ute som t.ex jag själv som verkligen gillar dig som person och dessutom tycker att du har drömutseendet men kommenterar i stort sätt aldrig. Du är verkligen en jättefin tjej in och utvändigt och jag hoppas att du kan ta till dig all kärlek du får ! du förtjänar verkligen det. Jag är 27år och har en 6årig son som avgudar dig! Han pratar så ofta om dig så du är verkligen en person som drar till dig alla åldrar.
  Sluta aldrig att vara den du är !

 • Nadinne Thyrell skriver:

  Taggad som FAAAAN för ikväll!!!!!! Jag och min bästis har en tradition att vi facetime:ar eller är med varandra varje talang avsnitt!!!!❤️❤️❤️??? Vega SKAAAA vinna ju!!!!!!!!!!!!¡!!!!❤️❤️❤️ Kär i din klänning förästen

 • ByFideli skriver:

  Du är ju den vackraste skapelse på denna jord<33

 • kajza skriver:

  Helt otroligt vad vacker du är. wow

 • Hanna skriver:

  Snygg som alltid! Gillar verkligen de där beachlockarna som du har på bilderna med röda klänningen, hur har hon gjort dem? Vill också ha så fina lockar ?

 • Den vita var fin men du ser ut som en gudinna i den röda! WOW! <3

  -42 på viktkontot nu! Ta gärna en titt hos mig:
  http://saraabrahamsson.se/min-viktresa—bilder-33263792

 • Kimberly skriver:

  Hej Bianca.

  Jag vet inte om du kommer att läsa eller ens se den här kommentaren, men jag såg precis klart på senaste avsnittet av Whalgrens värd. Jag blev så ledsen när jag hörde dig prata med Pernilla om dina hatkommentarer. Du är SKITSNYGG oavsett vad någon skriver och jag hoppas helt seriöst att du någon dag vågar satsa på musiken och bara inser hur bra du faktiskt är.

  Jag tycker att du ska ha någon som raderar dina hatkommentarer så du slipper se dom, någon du känner/litar på måste kunna radera dom gratis åt dig? Du ska inte behöva slösa energi på någon liten osäker människa som sitter bakom skärmen bara för att trycka ner dig. Du är GRYM och en inspiration för måna tjejer. Du lever i princip mitt drömliv, du har: fin egen lägenhet med grym inredning, ett jobb som verkar superkul, snygg kropp, drömgarderoben, du klär dig liksom snyggt och du KAN sjunga. Jag hoppas att du faktiskt inser det här själv, låt inte någon hatkommentar få dig att bli osäker på dig själv. Du verkar vara lika fin på insidan som du är på utsidan så försök att bara ta in all kärlek du får istället, för det är de du förtjänar och dom kommentarerna du ska lyssna på.

  • Bianca skriver:

   Jag är så tacksam över alla fina kommentarer som väller in efter att jag berättade om hatkommentarerna, ni peppar mig <3

 • Melanie skriver:

  Du är så sjukt vacker och talangfull! Läst din blogg och kollat din youtube i nåt år nu och du har en sååå härlig personlighet, snygggggg och har en underbar familj. Du insipirerar mig med allt du gör, hur du ser på saker och ting, nåt av de mest inspirerande är att du kämpar varje dag fast än du kanske inte känner dig topp, du gör allting hundra procent och är ärlig! Du är verkligen guLDVÄRLD och genom allt du gör har du så många personer som stöder dig! Puss xxxo

 • Julia skriver:

  Sjukt läckra klänningar! Speciellt den röda 🙂

 • Malin skriver:

  Du är så otroligt cool, rolig, vacker, snygg, och grym på alla sätt och vis.
  Som ovanstående tycker jag inte du ska behöva se de där elakheterna. Jag tror inte någon, oavsett hur stark man är, kan gå opåverkad av personlig kritik. Oavsett om den är helt jävla orimlig och inre förankrad i verkligheten. Vill också säga att jag tycker du har såååå fina läppar!

  • Bianca skriver:

   Jag är så tacksam över alla fina kommentarer som väller in efter att jag berättade om hatkommentarerna, ni peppar mig <3

 • fredrik skriver:

  Hej. Vi håller tummarna för alla talanger ikväll. Vi hejar så klart även på dig. Du lyser upp hela juryn. Stå på dig, var dig själv, sluta aldrig med det. Hälsningar från en familj i Huddinge!

 • Ebba Nylen skriver:

  hejsan hejsan haha ville bara säga att jag idag har skrivit ett inlägg om ”social status”, mina åsikter kring att snacka skit om varandra och lite andra åsikter osv, tänkte att om du som läser denna kommentar har något minut över vill gå in och kika och förhoppningsvis stanna kvar ett tag. för att säga att man har åtta läsare är kanske inget att hänga i granen. haha ha det bra skumbanan <3

  ps. bianca, din och alice podd är inte bara så lite bra utan jävligt bra<3

 • Anna skriver:

  Jag har aldrig kommenterat på din blogg förut eller någon annans blogg över huvud taget. Min plan var att aldrig heller behöva göra det men efter att ha sett avsnittet av Wahlgrens värld igår så blev jag riktigt förbannad och ledsen. Givetvis ledsen för din skull men även för alla andra som får ta emot dessa vidriga kommentarer gång på gång.

  Du verkar vara en fantastisk person och en av få TV-profiler som får mig att bajsa ner mig av skratt varje torsdag. (Inklusive din moder, GO Piccadilly!)

  • Bianca skriver:

   Jag är så tacksam över alla fina kommentarer som väller in efter att jag berättade om hatkommentarerna, ni peppar mig <3

 • Mathilda skriver:

  Hej,

  Imorse skrev jag en kommentar som pga bugg i min telefon aldrig skickades iväg. Flera har sen dess hunnit skriva typ exakt det jag ville framföra. Hur du berörde i senaste avsnittet av Wahlgrens Värld ang. allt näthat du får utstå. Vill som tidigare ”talare” redan skrivit bara säga att jag tycker du verkar helt fantastisk! Jag har nyligen börjat lyssna på Alice och din podcast, och där sa du en sån bra grej… Varför ska du lära dig att inte ta åt dig? Det är alla idioter som bara ska lägga ner! Kollar just nu igenom alla avsnitt av Talang på tv4 play. Du är så vacker, karasmatisk och en naturbegåvning i rutan!

  You go girl!
  Kram

  • Bianca skriver:

   Jag är så tacksam över alla fina kommentarer som väller in efter att jag berättade om hatkommentarerna, ni peppar mig <3

 • Arne skriver:

  Hej jag är en kille på typ 62 bast jag sitter o tittar på tv och hör dig säga saker om inlägg du får på din blogg o jag tycker att du inte ska bry dig så mycket om det för dom är bara avundsjuka du är en jätte snygg tjej på alla sätt o verkar vara snäll precis som din mamma ha de bra ? o krama mamma från mig ? ? kram

  • Helena skriver:

   Varför skriver du att du är 62 för det är du väl inte? Inte många 62 åringar som skriver ”bast”.

 • Kerstin skriver:

  Senaste avsnittet av Wahlgrens värld. Du berättar om alla som hatar dig och som ger sig på dig som person och på ditt utseende.

  Gör aldrig om dig! Du är så perfekt som en människa kan vara. Du har en underbar humor och är otroligt vacker. Dina läppar är det inte ett enda fel på. <3

  Försök slå elaka människor ifrån dig. De har inget bättre för sig. Gammal hederlig avundsjuka! De försöker bara sänka andra för att framstå som bättre. Glöm dem! Om du kan. 🙂

  Fortsätt vara DU! Lycka till med livet! 🙂

  • Bianca skriver:

   Jag är så tacksam över alla fina kommentarer som väller in efter att jag berättade om hatkommentarerna, ni peppar mig <3

 • Zanra skriver:

  Såå fin du är.

 • Ibe skriver:

  Kram på dig Bianca! Du ska inte sitta o läsa de elaka kommentarer du får utan be någon i din familj att ta bort de värsta. Människor som sitter och spyr ut hat i skydd av sin anonymitet är inte värda att bry sig om. Du är en vacker duktig tjej som säkert kommer gå långt!

  • Bianca skriver:

   Jag är så tacksam över alla fina kommentarer som väller in efter att jag berättade om hatkommentarerna, ni peppar mig <3

 • Wictoria Haataja skriver:

  Tja, jag följer inte er som fans sådär, fastna på erat program för ni är exakt som vår familj, såg ett avsnitt där du tog upp hat kommentarer. Du är jävligt lik mig på sättet bara de att jag har 7 barn och är 26 år ? vi skulle komma jävligt bra överens tror jag, och vill säga att idioterna som skriver ut hat är så fucking avundsjuka det är de enda de handlar om. Dom var så mot mig också på min fd blogg för att vi är drivna o bjuder på oss själva. Jag la ner den pallade inte med dessa människor aså. Min man har gjort ett par avsnitt i tv också bland annat breaking News med Filip o fredrik, polare som är kända panetos , Mendez .. you name it .. det är bara spotta på dom som sprider skiten, släng ingen energi på dom. Trust me i know . Jag dömer aldrig innan jag känner personen men fan va du är lik mig haha. ? du kan ju höra av dig om du vill. Är inget fans men ville ba skriva det till dig. Dom är inte värd att må dåligt för tänk på de. ? peace / Wictoria haataja

  • Bianca skriver:

   Jag är så tacksam över alla fina kommentarer som väller in efter att jag berättade om hatkommentarerna, ni peppar mig <3

 • Dixi Wonderland skriver:

  Tycker du gör ett så fantastiskt jobb i Talang juryn. Är verkligen imponerad över att du endast är 22 år gammal, har så många bollar i luften och lyckas leverera när det väl gäller. Jag hoppas när du kommer hem inatt känner dig stolt över din medverkan i programmet för det ska du vara!

 • L kallar jag mig skriver:

  Hej!

  Första gången jag går in på din blogg. Jag såg också som många skrev ovan, avsnittet där du berättar om allt hat.
  Det är alltid hataren som har fel. Det är alltid hataren som gör fel. Det är alltid hataren som har problem. Det är alltid hataren som mår dåligt.
  Det är alltid hataren som farit illa.
  Ge dom en stor fet kram varenda gång dom skriver nått dumt. Visa att du inte viker ner dig för hat.
  Det är inte du som har problem.
  Jag är i ålder med din mamma, och jag antar att det är folk i din ålder och några år yngre samt äldre som skriver detta avundsjuka hat. Avundsjuka föder hat. Du är fin, rolig och framgångsrik. Sånt svider. Stå upp för dig själv.

  Kramar.

  • Bianca skriver:

   Jag är så tacksam över alla fina kommentarer som väller in efter att jag berättade om hatkommentarerna, ni peppar mig <3

 • Andreas skriver:

  Hej fina du ! Såg oxå avsnittet Wahlgrens värld…
  Du e cool, snygg, har attityd, verkar riktigt rolig och skön humor. Fortsätta bara vara den härliga person man ser i tv-rutan och låt inte dåliga människor påverka dig. Det är ensamt på toppen och det är många som vill dra ner en, så är livet, gäller bara att ha vänner och familj nära och kämpa på.
  Du e bäst… // Andreas

  • Bianca skriver:

   Jag är så tacksam över alla fina kommentarer som väller in efter att jag berättade om hatkommentarerna, ni peppar mig <3

 • Therese skriver:

  Bianca du är så vacker , alltså dina drag är så unika ! Du får aldrig göra dina läppar som du i bland pratar om , är så jäkla trött på alla poserande putmunnar som cirkulerar på sociala medier . Ditt leende är så fantastiskt , inte många som kan le så och samtidigt vara vacker ❤️

 • Julia skriver:

  Hej Bianca!
  Såg precis senaste avsnittet av Wahlgrens Värld. Herregud, du om nån förtjänar så mycket kärlek. Du är en otrolig inspiration, verkar vara en underbar kompis, bästa tjejen att festa med men som också visar sig sårbar fastän du kanske inte alltid vill.
  Du är helt fantastisk och sluta inte med det du gör för att folk är dumma i huvudet.

  Tack för allt.

  • Bianca skriver:

   Jag är så tacksam över alla fina kommentarer som väller in efter att jag berättade om hatkommentarerna, ni peppar mig <3

 • Jennifer Rosén skriver:

  Hej! Måste börja med att säga att jag älskar Wahlgrens värld! LÄTT höjdpunkten på veckan ? jag undrar vart du köpt den vita hoodien som de står good vibes på som du hade på dig i senaste avsnittet? ?

 • Lina skriver:

  Hej Bianca, jag vill bara säga att jag blir super ledsen för alla hemska kommentarer du får. Ta ingen skit, du är grym, modig, vacker och klockren!! Låt inte personer som tror det är okej att spotta ur sig vad som helst tynga ner dig och få dig att tvivla på dig själv. För det är verkligen inte okej att säga vad som helst till en annan människa, att inte folk kan förstå det. Har man inget snällt o säga kan man faktiskt vara tyst.

  I vilket fall, tycker du är superinspirerande och fortsätt att köra ditt race! Tack för att du delar med dig av dina fantastiska dagar och talanger.

  Love /Lina

  • Bianca skriver:

   Jag är så tacksam över alla fina kommentarer som väller in efter att jag berättade om hatkommentarerna, ni peppar mig <3

 • Maria skriver:

  Hur känns det att ha en psykisk diagnos som bulimi? Alltså att inte vara en normalt funtad människa ?

  • Josephine skriver:

   Vad är det här för skev kommentar? Nu räcker det! DU är helt klart inte normalt funtad! Gå ut och skaffa dig vänner istället för att skriva negativa kommentarer!

   • Maria skriver:

    Nu har jag ju inte skrivit något om mig själv. Är genuint nyfiken på hur det känns att en själv är ens största fiende, måste ju vara sjukt läskigt – eller har jag fel? ? Att inte kunna vara en trygg person och stabil i alla lägen.. Vet inte själv, därför frågar jag

    • sandra skriver:

     hahahah. maria – alltså jag måste skratta. det här var det minst funtade jag läst på länge. alla har någon form av psykisk ohälsa under någon gång av sitt liv, det minsta vi kan göra som medmänniskor är att ha respekt mot varandra. detta du uttrycker är inte respekt.

  • Sabina skriver:

   Hur känns det att lägga sin tid på att gå in på en ung tjejs blogg, komma på, formulera, skriva och sända en nedlåtande kommentar? Alltså att vara en fruktansvärt patetisk människa? (Med gissningsvis något strul med sin egen självbild, ingen med god självkänsla skulle känna behovet av att göra så)

   • Maria skriver:

    Har du också en ätstörning? Verkar ju inte finnas någon som kan stå upp för det här o svara på frågan. För mig är det obegripligt hur så många svenska tjejer är ätstörda/psykiskt sjuka. Läskig värld.. Så många personer man inte kan lita på o utgå ifrån att de är stabila. ?

    • Sabina skriver:

     Världen är absolut läskig på många sätt, men absolut inte pga tjejer (och killar) som har ätstörningar under några av sina ungdomsår.
     Du vill att vi ska svara på din fråga, men för det första är ”hur känns det” en väldigt bred fråga att svara på, du kanske ska testa att smalna av den lite? Sen tror jag att du får fler svar om du har en trevligare ton.
     Sedan är det så att många unga som drabbas av ätstörningar generellt är intelligentare och mer högpresterande, och de allra flesta blir ju friska! Och det handlar inte om någon instabilitet hos den sjuka, utan (oftast) om ett sätt att kontrollera en kaosartad vardag.
     Sitter på mycket kunskap om ämnet, men diskuterar hellre med någon som håller trevlig ton, snarare än någon som får sin egen energi och styrka av att trycka med andra.

  • Linnea skriver:

   Fy fan vilken obehaglig kommentar!

  • Tess skriver:

   En normalt funtad människa skriver inte såna här elaka kommentarer.. Du borde skämmas !

  • Marie skriver:

   Maria, jag tycker det låter som avundsjuka här, kan det vara så att du drabbats av denna otäcka sjukdom!!?

   • Therése skriver:

    Tänk efter hur du formulerar dig. Tror inte du skulle ställa denna fråga eller uttrycka dig på detta sättet såhär
    till en vän eller IRL.

    Att skriva att en person inte är normalt funtat pga en sjukdom är helt fel. Tänk efter en gång extra innan du formulerar ngt till en annan människa.

    Det är även som om du skulle fråga ngn om hur det känns att ha tex ”adhd” och inte vara normalt funtaf.
    Helt enkelt man skriver inte som du nu gör. Man ställer inte en fråga på detta sättet.

    Om du nu vill veta mera om Biancas bulimi så kan du lyssna på Framgångspoden där hon gästar.

  • Kristina skriver:

   Jo, Maria jag vill säga dig att ha bulimi, hjärtproblem, neuroser, psykoser, diabetes, skoskav, illamående, influensa, vattenkoppor, hjärtsorg, acne, hemorojder, tandvärk, halgus vulgus m.m. är just att vara MÄNSKLIG!! Vi rymmer allt detta och ännu fler variabler och möjligheter! Bianca är en helt underbar variant av a human being!! Tro’t om du vill Maria men din omdömeslöshet är också mänsklig. Du ska dock använda din mänsklighet till att göra gott och glädja andra! Det gör Bianca och det är därför vi alla andra gillar henne så mycket!!

   • Maria skriver:

    Ja fast nu frågade jag ju inget om andra sjukdomsdiagnoser utan just om en psykisk diagnos som bulimi (dvs inget som är fysiskt ute i andra delar av kroppen än just i huvudet). Är ju inte direkt jämförbart med diabetes?

    • Jonna skriver:

     Fattar du inte att du inte kommer få svar på din fråga om du frågar den på ett elakt sätt? Lägg av med att låtsas spela förvånad, och lägg av med att sprida negativ energi och låtsas som att du inte är medveten om det.

    • Kalle skriver:

     Vad ska man säga om en sådan person som du Maria!? Att du är djupt störd med brist på empati står klart! Du är obehaglig! Ett råd jag kan ge dig är att du inte ska hänga på nätet 24 timmar om dygnet! Du måste gå ut o röra på dig så du syresätter din hjärna!

  • Lina skriver:

   Håller med föregående kommentar om att nu räcker det. Herregud hur kan du formulera dig så? Om det är någon som inte är normalt funtad (vad tusan är ens normal??) så är det faktiskt någon som skriver sådär till någon annan.

 • Gabriella skriver:

  Supersnygg är du Bianca!<3

 • Christina skriver:

  Du är så fin tjejen, och ni är en så cool familj??

 • Fanny skriver:

  Underbara Bianca????

 • E skriver:

  Kan verkligen inte förstå hur du tänkte med att gå ut i dina sociala medier gällande din s.k ”juice-fasta”. ”Influencers” måste verkligen börja förstå hur unga följer de har och hur ert beteende formar dessa osäkra, tonåringar. Att allting ska vara fixerat kring skönhet och vikt hela tiden är verkligen sjukt. Du, som lidit(lider) av en ätstörning borde väl förstå detta eller?
  Tänk efter två gånger nästa gång tack.

  • Bianca skriver:

   DEt var ingen diet för att bli smal. Det var en cleanse för att få bättre energi, bättre hy, piggare hjärna och rensa ut allt festande senaste veckorna

   • Maria skriver:

    Jo men vet du vad… sådär säger alla bulimiker/ätstörda. Finns alltid en förklaring/ursäkt till allt. Herregud.

    • Therése skriver:

     Tänk efter hur du formulerar dig. Tror inte du skulle ställa denna fråga eller uttrycka dig på detta sättet såhär
     till en vän eller IRL.

     Att skriva att en person inte är normalt funtat pga en sjukdom är helt fel. Tänk efter en gång extra innan du formulerar ngt till en annan människa.

     Det är även som om du skulle fråga ngn om hur det känns att ha tex ”adhd” och inte vara normalt funtaf.
     Helt enkelt man skriver inte som du nu gör. Man ställer inte en fråga på detta sättet.

     Om du nu vill veta mera om Biancas bulimi så kan du lyssna på Framgångspoden där hon gästar.

  • Bianca skriver:

   Så att rekommendera till dig att tänka efter två gånger innan du skickar en sådan kommentar om något du tydligen själv har missuppfattat totalt.

   • M skriver:

    Det tar kroppen minimum 12 v att börja rensa, så såna juicedieter gör ingenting förutom pumpar en med socker och ingen näring alls. Kroppen behöver bra mat, då rensar den sig själv.

 • Kajsa skriver:

  Du är SKITSNYGG Bianca! Låt aldrig någon få dig att tro annat!!! Avundsjuka brukar det stavas..

 • Julia Tennorth skriver:

  Du är så fin!

 • Julia Tennorth skriver:

  Jag önskar att någon som du sminkade mig på min bröllopsdag, du är så duktig!

  • Bianca skriver:

   Åhh tack, var noga med att visa bilder på hur du vill ha sminket så brukar det ofta bli bra 🙂

 • Marie Munther skriver:

  Hej Beanca! Måste säga att jag blir väldigt ledsen när jag hörde i Wahlgrens värld att du får så mycket elaka komentarer. Ta inte åt dig av vad folk skriver när de är elaka. Oftast handlar det om folk som är sjukt avundsjuka på dig och som inte själva har något eget liv. Då sittet de och stör sig på andras och kan inte låtabli att skriva elaka saker. Dessa människor är ofta folk som mår extremt dåligt så egentligen är det synd om dem. Sedan finns ju de såkallade nättrollen också och de har verkligen inga egna liv . De sitter hela dagarna på Internet och förstör för andra. Det är sjuka människor. Så försök att inte ta åt dig av vad folk skriver. Tänk så här. De som verkligen känner dig och som faktiskt vet vem du är och vad du går för är du själv förstås och din familj och dina närmsta vänner. Alla andra som skriver dumheter vet inte ett skit om dig. Därför behöver du inte lyssna på dem. Radera bara dumma inlägg, blocka de som skriver skit. Kram och glöm aldrig att du är perfekt precis som du är. //Marie Munther

  • Bianca skriver:

   Jag är så tacksam över alla fina kommentarer som väller in efter att jag berättade om hatkommentarerna, ni peppar mig <3

 • Josefine skriver:

  Såg inte finalen men jag hoppas att du hade roligt och är nöjd ?

 • Estelle skriver:

  Vackra, supervackra och samtidigt söta, ursöta, Bianca. Dina läppar är så vackra och hela ansiktet har perfekta proportioner. Ja har jobbat som modell i utlandet när jag var ung så jag vet nog bättre än de som är avundsjuka och förmodligen är alldagliga, i vart fall inte så intelligenta. Du är hela behållningen i Wahlgrens värld med dina kommentarer dessutom. Be din skyddsängel om beskydd varje dag mot ”onda ögat” det vill säga onda tankar och ord som riktas mot dig. Kram.

  • Bianca skriver:

   Jag är så tacksam över alla fina kommentarer som väller in efter att jag berättade om hatkommentarerna, ni peppar mig <3

 • Sophia skriver:

  Hej Bianca,

  Det var verkligen en jättesnygg sminkning till klänningarna som du bar 🙂 Den ögonskuggan som du hade på talang den hade passat perfekt till klänningen som jag ska ha till min kompis bröllop, så därför undrar jag om du vet vad den heter? 🙂 <3

 • Pernilla skriver:

  Hej

  Du har en underbar blogg. ???

 • Malin S skriver:

  Hej! Tycker bara du är så himla vacker Bianca, och verkar störtskön, jag har precis sett några avsnitt av er serie ”Wahlgrens Värld” och hörde hur otroligt elak människor är mot dig, och andra kända personer, hur dom inte tror att ni är människor med känslor. Jag började kolla på serien för att jag ville se mer av dig, och din mamma och er relation som är så otrolig. Ville bara boosta lite positivitet, jag älskar hur naturlig och självsäker du är och jag tycker att du är väldigt inspirerande! ?

  • Bianca skriver:

   Jag är så tacksam över alla fina kommentarer som väller in efter att jag berättade om hatkommentarerna, ni peppar mig <3

 • Katarina skriver:

  Hej Bianca

 • Rebecca skriver:

  Såg inte hela finalen, men det jag såg var superkul! 🙂 Hoppas du får en fin söndag!

 • Sofia skriver:

  BIANCA!! Mina intressen är så galet långt ifrån dina men följer Wahlgrens Värld med spänning varje vecka. Du är en sån jävla vacker människa till utseende och älskar hur du bjuder på dig själv, även i jobbigare stunder. Skulle lätt kunna hänga med dig för du utger dig som en jäkligt skön människa! Strunta i alla bajskorvar till människor som lägger energi och tid på att hata och trycka ner dig.

  Lycka till med allt och låt ingen skit sätta sig på ditt självförtroende eller självkänsla! <3

  • Bianca skriver:

   Jag är så tacksam över alla fina kommentarer som väller in efter att jag berättade om hatkommentarerna, ni peppar mig <3

 • Ann skriver:

  Bianca.såg på Wahlgrens värld att du får en massa hat kommentarer..bry dig inte om det.troligtvis är det avensjuka personer.det har ju gått jätte bra för dig.du har ett super härligt liv…så mycket bra.pappa på mallorca.och din mamma har hus i Marbella….njut av livet och skit i dom dunmma.och du är så bra i talang

  • Bianca skriver:

   Jag är så tacksam över alla fina kommentarer som väller in efter att jag berättade om hatkommentarerna, ni peppar mig <3

 • Neo hoffsten skriver:

  Hej Bianca jag har en son på sex år och vi tittade på Wallgrens värld när du ochmor din satt i bilen och du nämnde att folk kunde lämna arga kommentarer ville bara säga att min son reagerar väldigt starkt han gillade inte att folk var elaka för han förklara att du är hans första stora kärlek och han följer dig över allt .

  • Bianca skriver:

   Jag är så tacksam över alla fina kommentarer som väller in efter att jag berättade om hatkommentarerna, ni peppar mig <3

 • Pernilla skriver:

  Ida Sjöstedt klänningen var fruktansvärt fin på dig!! Älskar ditt leende <3

 • Izza skriver:

  Hej, Bianca. Tycker det är jävligt att du får så mycket hat, på bloggen! Bryr dig inte om det, du är vacker och smart. Du klarar allt! Alla idioter som skriver hat, kan dra åt helvetet!

  Fortsätt kämpa

  • Bianca skriver:

   Jag är så tacksam över alla fina kommentarer som väller in efter att jag berättade om hatkommentarerna, ni peppar mig <3

 • Nina skriver:

  Hej Bianca! såg nyss ett avsnitt där du berättar om hemska kommentarer
  Själv är jag inte den som brukar lägga mej i men kände att du behöver säkert höra som från oss många andra att du verkar vara en superhärlig tjej o ser verkligen fram emot programmen du ör med i då du har en sån härlig personlighet var stolt över dej själv o va rädd om dej ..

  • Bianca skriver:

   Jag är så tacksam över alla fina kommentarer som väller in efter att jag berättade om hatkommentarerna, ni peppar mig <3

 • carina skriver:

  Dina kläder just like. Var köper du dem? Vill med bara säga ta inte åt dig skit… du är mer värd än så.!!!!
  /c

  • Bianca skriver:

   Jag är så tacksam över alla fina kommentarer som väller in efter att jag berättade om hatkommentarerna, ni peppar mig <3 Tänker du på mina kläder generellt eller kläderna på bilderna ovanför?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *