VILKEN FINAL!!!

Med min Golden Buzzer och vinnaren Madeleine <3 

Vilken final vi hade och STORT GRATTIS till vår fantastiska vinnare Madeleine som gick hem med hela 500.000kr!! Hörde ni att hon skulle skänka en stor summa till cancerfonden och sen använda resten för att investera i henne musikkarriär, hur fint?! Tänka sig att Madeleine lärde sig sjunga opera för några månader sedan på Youtube….alltså inte en enda sånglektion…helt sjukt!!

Jag kände mig så fin i min ursnygga klänning ifrån @forloveandlemons och klackar ifrån Zara. Vi körde hård make och plattat lite ”slitet” hår för att coola ner klänningen lite så det inte känns så ”gala” över det hela. Vad tyckte ni?!?!

Om ni missade finalen så finns den att så på TV4Play så ni vet 🙂 Vill också passa på att tacka alla er fin för den otroligt fina responsen jag fått över min insats som ny jurymedlem, jag har sagt det förr men ni är verkligen världens bästa fans!! Även ett stort tack till alla journalister & skribenter som skrivit så fint om mig sedan start och världens största TACK alla i produktionen för Talang som trott på mig och som gjort att denna resa har varit så sjukt rolig!!! Ett speciellt tack till producenterna Jocke & Lotta som jag typ vill ha som föräldrar haha! Världens bästa människor <3

Talang kommer tillbaka nästa år och vill du söka in så GÖR DET NU!!!! Ses förhoppningvis nästa år mina vänner <3

NU – Phillipe är i stan och vi har precis ätit jävligt sen frukost och ska nu jobba/plugga lite och sedan ta oss in till stan. Ikväll blir det chill hemma hos mig med mat och film, så mys <3

 

50 reaktioner på “VILKEN FINAL!!!”

 • Josefine skriver:

  Wow, vad snygg du var! ?

 • Lo skriver:

  Hej finaste! Jag har bokat bord på eatly! Vad rekommenderar du? Vad får jag inte missa? Puss och kram

 • FILIPPA ML skriver:

  Du passade så sjukt bra i klänningen och hela du var bara on point i fredags! Hoppas du får en bra söndag! KRAM <3

  http://nouw.com/filippaml

 • Nadinne Thyrell skriver:

  Madeline var en sååå värdig vinnare!!!!!!!!❤️❤️❤️❤️???????

 • F skriver:

  Alltså du är såååååå jävla snygg Bianca!!

 • Gabriella skriver:

  Otroligt vacker är di Bianca!! Och en grym jury!!

 • Nova skriver:

  Hej, shit vad fin du var i klänningen! Jag undrar om du skulle kunna visa dina favorit vårjackor och lite tips på vad man kan köpa! Kram

 • Wow! Du var så himlans vacker 😀 Jag tycker rätt person vann och det var underbart att se vilken hennes reaktion när hon vann! Så mycket glädje och kärlek <3

  Jag brukade väga 117kg men har nu gått ner 42kg.
  Hur blev jag så stor och hur gör jag för att gå ner i vikt?
  Ta en titt hos mig:
  http://saraabrahamsson.se/category/halsa-vikt

 • Ann-Sofie skriver:

  Alltså jag kom av en slump in på gamla klipp från let’s dance på youtube. Tittade då på dina två klipp ”shownummer” vilket är helt fantastiskt men framförallt ditt ”modern dance” till pernilla. Jösses, jag började gråta på riktigt, sen skrattade jag visserligen åt mig själv men alltså då är så vansinnigt duktig. Du verkar duktig och företagsam i vad du än gör idag men jag hoppas att vi framöver kommer få se dig i något mer med dans! Hoppas du och Philippe får en underbar dag

 • eva skriver:

  fina tös….du hade såååå vacker klänning o fin är du alltid….måste bara få säga att du har gjort juryn komplett…..tack

 • Emma skriver:

  Ser precis på wahlgrens värld. FUCKING LOVE YOU!

  Hoppas du vet att du är en sjukt awsome kvinna, som gör mig fett avundsjuk på dig ? Men, all Love to you och hoppas du haft en fin dag❤️

 • Anna Mountain skriver:

  Bra show och
  bra vinnare ??

 • Eva Pettersson skriver:

  Borde ha mailat eller skrivit på nåt helt annat ställe, men eftersom jag inte hittade några kontaktuppgifter nånstans (och inte hade tålamod att leta så länge…), så skriver jag här och hoppas att du ser det…

  Jag måste bikta mig… Efter att ha sett avsnittet där du berättade vilka hemska kommentarer du får känner jag mig lite dum… Inte för att jag har skrivit några dumma kommentarer (finns inte på min världskarta), men däremot har vi använt oss av din ”Det är 2017, vem faan skickar räkningar på papper”-episod… Jag jobbar på en kommun och sitter bland annat med i en digitaliseringsgrupp. I de workshops vi håller för att inspirera verksamheterna så visar vi just denna, och hoppas att det är ok för dig och att vi kan få fortsätta med det? Jag/vi menar inget illa med det (även om det leder till en del fniss 🙂 ) utan vill visa hur ”dagens ungdomar” ser det som självklarhet att kunna betala och göra ”allt” digitalt.

  Hoppas du inte har något emot att vi använder ”dig”, och fortsätt att vara du!

  /Eva

 • M-Suzanne skriver:

  Ligger i soffan o slötittar på Wahlgrens värld. I en reklampaus så funderar jag på vad det kommer sig att jag tycker så mycket om dig och kommer fram till att du är befriande naturlig o jag bara älskar din torra humor. Att du är skitsnygg, unik och fin mot din familj gör dig ännu mer speciell. Efter reklamen berättar du för din mamma om alla glåpord och förolämpningar du får här om allt möjligt inkl. läppar o bröst. Och det är orsaken till att jag skriver. Det är avundsjuka nollor som jag ber dig att inte låta påverka dig att kliva på det tåget som många osäkra bloggare klivit på med plastikingrepp o munnar som ser ut som vulvor. Stå på dig Bianca – du är fantastisk på alla sätt.

 • Kina skriver:

  Finaste Bianca
  Tittade på Wahlgrens Värld idag blev så ledsen att höra vilka kommentarer du får. Tänkt på att de bara är avundsjuka. Du är en söt driftig egen företagare. Sluta aldrig vara dig själv. Lycka till med allt. Kram mamma 57 år.

 • Maria Szabo´ skriver:

  Såg dig på tv idag när du berättade om alla hatmail du får och kände mig tvungen att skriva till dig. Bry dig inte ett skit om dem. Du verkar vara en stark tjej. Ändra aldrig på dig för någon annans skull. De som älskar dig och som betyder något accepterar dig precis som du är. Fortsätt vara dig själv!!!

 • Maja skriver:

  Du är min idol?????

 • Dixi Wonderland skriver:

  Kommer sakna att se dig i tv-rutan på Fredagar, tur att vi har Torsdagarna 😉

 • Matilde skriver:

  Wow vilken snygg look, du ser ut som a million dollar!!!

 • Eme skriver:

  Alltså DITT HÅR!!!!!!! Det är så jävla snyggt o ser också lite ljusare ut? klär dig som fan! ditt smink o din klänning!!! ne orkar inte. alltså så jävla snygg från topp till tå. sorry du är skitsnygg sen kan resten av avundsjuka idioter bara kräkas på sig själva.

  • Bianca skriver:

   TAAACK!! Var själv nöjd i fredags, kände mig fin 🙂

   • Signe Palm skriver:

    ❤️❤️❤️ ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET BIANCA!❤️❤️❤️

   • Signe Palm skriver:

    Du var verkligen så himla snygg!❤️ Var stolt asså, så snygg e typ ingen? skitsnygg klänning! Perfekt för en Talangfinal!? ÄLSKAR DIG SÅÅÅÅ MYCKET, du e min förebild och VÄRLDENS finaste!❤️?❤️ Jätteglad att du var med i juryn fetta året! Ska du vara med nästa år?! Hoppas det!❤️ Älskar dig! Du e bäst!❤️❤️❤️

 • Isabell skriver:

  asså jag DOG när jag såg dig på talang!!! VILKEN PANGBRUUUUUUD <3

 • Signe Palm skriver:

  Skitsnygg e du asså!❤️ Värsta bruden!!!❤️❤️❤️

 • Signe Palm skriver:

  Världens finaste e du Bianca!❤️

 • Signe Palm skriver:

  You are awsome, världens nästa Bianca! Du gör mig glad varje gång jag e ledsen❤️ Ta absolut inte åt dig av all kommentarer du får av alla de dels avensjuka och respektlösa personer:) du är en fantastisk människa och du ska vara jättenöjd! Kom ihåg det… vi ÄLSKAR dig❤️❤️❤️

  P.S. Du var skitbra i Talang!

 • pernilla skriver:

  Alltså SÅ jädrans snygg!!! Och du brilljeeeeeeerade genom hela finalen!!! Så jädrans proffsig!!! Bianca, allt du tar i blir till guld!!! Och du är så ung!!! Fatta när du blir äldre, du kommer fan ta över hela världen *skratt* Bästa finaste du, all kärlek till dig!!! Hoppas verkligen du förstår hur jävla amazing du är!!! Kraaaaaaaaamar i mängder!!

  • Bianca skriver:

   Men woooow, blir så glad och tacksam över din kommentar. PUSS

   • PERNILLA skriver:

    Och jag blir så glad att du tar dig tid att svara!!! Visar bara ännu en gång hur proffsig och toppen du är!!! ❤️❤️❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *