MIN SÖNDAG

Inlägget innehåller adlinks 

Stövlar – klick // Fake läder tights – klick // Jacka (gammal från Mango) – liknande här – klick // Halsduk från Zara – liknande här – klick // Basker från Zara – liknande här – klick // Väska – Gucci

Godkväll från en glad och lycklig Bianca!

Stockholm bjöd på strålande sol idag och det kändes som att alla var på så otroligt bra humör! Sån härlig söndag bara där 🙂 Jag och Phillipe vaknade upp sent av en natt med mardrömmar båda två haha. Vi åt frukost hos mig, jag jobbade vid datorn ett tag, han pluggade och sedan tog vi oss in till Strandvägen för att äta en sen lunch med mamma & vår producent för ett lyxigare lunchmöte på Strandvägen 1. Phillipe beställde in deras tagliatelle med frikadeller och tomatsås som tyvärr inte alls var god. Den smakade lite som tomatsås på burk, så en ganska intetsägande tomatsås… Men jag charmade till mig en paccheri med arrabiata och räkor från grannrestaurangen Milles som enligt mig var god 🙂 Räkorna var bra tillagade, pastan var perfekt al dente och såsen var len och rund i smakerna. Så pastan var helt klart god men smakade också lite annorlunda, tyckte den smakade en aning paprikapulver eller cayennepeppar (?!). Men det gjorde mig faktiskt inget då den jag tyckte om den som sagt hehe!

Efter en lång lång (juste mamma tog in en omelett) så gick vi vidare till Eataly där Phillipe ville testa på deras focaccia pizza. Den var så god att han tog in 2 medan jag tog en del bilder med er hehe, mamma köpte upp hela stället och jag tryckte sedan i mig en tiramisu som är fullkomligt MAGISK där!!

NU ligger jag i soffan och gör lite datajobb, Phillipe pluggar men nu ska vi göra lite mys med frukt & popcorn och sätta på en film. Älskar att ha myskvällar med min älskling. Snart flyttar han hit! Bara 2 månader kvar <3

57 reaktioner på “MIN SÖNDAG”

 • Catarina skriver:

  Hej Bianca! Vill bara berätta att jag tycker att du är en helt underbar människa och du är bra precis som du är ❤️ Skit i vad folk tycker, njut av livet och din härliga familj. Din mamma är så cool ? ha det bra och va rädd om dig. Kram Catarina

 • Johannapanna skriver:

  Heeej Bianca! Måste bara fråga var du har köpt den rosa chunky filten som syns på din soffa i WV?
  Tack för en trevlig blogg och ett jättebra program!
  /Johanna

 • Ulrika Jonsson skriver:

  Hej Beanka
  Du och ni alla är bara bäst i Wahlgrens värld
  Och du har en så söt vovve Kram till dej
  Från ett stort fäns av er alla
  Från Ulrika

 • Linnea skriver:

  Hej fina! Vart kommer din röda kappa+mössa ifrån på bilden du lade ut på Instagram i helgen? Kram

 • Annika Ahnell skriver:

  Så snyggt! ??

 • eme skriver:

  Så snygg! Känner du att dessa calzedonia leggings har ”stöd” under rumpan så de typ lyfter? hatar vissa leggings som typ drar ner rumpan hela tiden och hasar ner.

 • Susanne Hålt skriver:

  Stå på dig . De som skriver hat mail är sådan bara är mobbare. Ha en jättebra dag.

 • Nikki skriver:

  Hej B! Undrar om Ph jobbar extra förutom studierna ? Kul att ni får ses mer snart. Så ska det vara❤️

 • Gabriella skriver:

  Åh härlig söndag!<3

 • Nadinne Thyrell skriver:

  Vegansk Focaccia pizza är ju bara FÖÖÖÖÖÖR gott!????????????

 • Hanna skriver:

  Hej fina du, vill bara säga att jag såg senaste avsnittet av Wahlgrens värld och att alla de där äckliga kommentarerna du fått bara är skit! Avundsjuka heter det. Du är skitfin, har perfekta läppar och är väldigt inspirerande då du ärligt talat gjort succé med din karriär, och det är ju till och med bara början på hur bra det kommer gå för dig. Jag får också mycket skit på min blogg, det är inte kul, men det som skrivs är ju hur som helst bara avundsjuka. Stå på dig! Diggar dig som fan, kram! 🙂

 • Evelina skriver:

  Jag tycker karriärval är så intressant! Därför är jag nyfiken på vad Philippe kommer/ vill jobba med efter utbildningen! Kommer han söka jobb, praktik eller har han redan ett jobb? Vad är det han snart är utbildad i? Har för mig att du nämnt ekonom? 🙂

 • Tess skriver:

  Såg precis wahlgrens värld och HUR mysig och fin är inte du och din Mami ? alla idioter som skriver dumma saker är endast verkligen endast avundsjuka som din kloka mamma säger 🙂

 • Anonym skriver:

  Jag måste bara fråga, tycker du inte att det är väldigt fräckt att beställa in mat från en annan restaurang??!
  Känns väldigt konstigt och respektlöst.

 • Ewa skriver:

  Hej jag tycker inte du skall ta åt dig vad andra tycker om dig , för det fina hos en person kommer inifrån och det känner dom inte till . Du är stark som står pall för alla elaka personer. Detkallas för den Svenska avundsjukan och det är en farlig sjukdom så jag hoppas du skriver vidare så en gammal dam kan fortsätta läsa . Ha det nu så bra som du kan

 • Jenny skriver:

  Hej!
  Jag såg ett avsnitt med min mamma igår av eran realityserie och jag blev på riktigt så sjukt ledsen för din skull när du i det avsnittet berättade för din mamma i bilen att folk skriver taskiga kommentarer till dig. Jag hoppas för allt i världen att du förstår att det enbart är osäkra stackars människor som lägger över sin bistra livssyn på dig. Det har inte med dig att göra! Jag tyckte på en gång att du verkar rolig, smart och ambitiös med mycket pondus!!! Skit i alla idioter dom skriver osanning och elakheter på internet, jag tycker du verkar grym! Kör hårt, kärlek, Jenny

 • Dea skriver:

  Garvade halvt ihjäl mig igår när jag såg på din mammas insta hur P bar henne efter Eataly ? Hur lång är Philippe? Har förstått att din mamma är kort men just där såg han ut att vara typ två meter. Såg så kul ut!

 • Maria skriver:

  Hej Bianca!
  Tack till familjen Wahlgren/Ingrosso för ett superbra program. Jättekul att följa er. Vill bara säga också att Bianca stå på dig. Strunta i elaka kommentarer och ta åt dig av allt det positiva istället. Ta hand om dig! Hälsningar Maria

 • emma johansson skriver:

  finaste

 • John skriver:

  Hej Bianca!

  Lägg inte din energi på folk som skriver negativa kommentarer, dom har inget liv.
  Fortsätt med det du gör för du gör det jävligt bra!
  DU är bäst!

  • Bianca skriver:

   Jag är så tacksam över alla fina kommentarer som väller in efter att jag berättade om hatkommentarerna, ni peppar mig <3

 • Karin Eld skriver:

  Hej fina Bianca!
  Blir så ledsen att folk på riktigt tar sig tid att skicka idiotkomentarer., att de har tid!!! Tyvärr är det nog så för många tjejer som syns i media. Undrar om det är så för killar? Kanske typiskt svenskt. Detta leder tyvärr till att tjejer inte vågar ta den platsen där de syns och exponeras. Du är en person som behövs speciellt medan du delar med dej av detta. Kanske kan det få andra tjejer att ta det steget. Du är snygg och självsäker som retar många säkert. Alla i min omkrets älskar er, hela er familj. Tänk på att de flesta gör det, de som säger annat har egna problem som de uppenbarligen inte kan hantera.

  • Bianca skriver:

   Jag är så tacksam över alla fina kommentarer som väller in efter att jag berättade om hatkommentarerna, ni peppar mig <3

 • Ann-Sofie skriver:

  Hej Bianca.
  Jag tycker du är fantastisk människa.
  Stå på dig du är värd så mycket mera än elaka kommentarer.
  Låt ingen trycks ner dig.
  Jag vet att det är svårt men du har ett hjärta av guld och du ska vara stolt över dig själv.
  Tänk så hära att dom som är elaka och duma dom är bara avundsjuka på dig.
  Du är en fantastisk tjej.
  Jag vet hur det är att bli hatad mobbad m.m
  Det är sant att man är bara en människa och har känslor spelar ingen roll om man är känd eller ej.
  Eller om du är smal, kraftig eller vart du kommer ifrån.
  Jag tänker på dig stå på dig
  Glöm aldrig att du är värdefull!!!

  • Bianca skriver:

   Jag är så tacksam över alla fina kommentarer som väller in efter att jag berättade om hatkommentarerna, ni peppar mig <3

 • Pia Lerigon skriver:

  Bianca, jag såg på Wahlgrens värld och blev väldigt ledsen när jag hörde hur du blir behandlad på nätet. Jag vill bara säga att du ser fantastiskt ut, du är rolig och en otroligt duktig artist.

  Stor kram från Pia

  • Bianca skriver:

   Jag är så tacksam över alla fina kommentarer som väller in efter att jag berättade om hatkommentarerna, ni peppar mig <3

 • Inger skriver:

  Hej Bianca ! Tycker du är en toppen tjej och jag tittar på Wahlgrens Värld. Gillar verkligen serien och hoppas på mycket mer 😀 Sen dessa nättroll som skriver en massa skit är bara avundsjuka små svin. Försök att inte ta till dig dessa dårar.Du är jättefin och bra på alla vis.Kram från Inger i Blekinge

  • Bianca skriver:

   Jag är så tacksam över alla fina kommentarer som väller in efter att jag berättade om hatkommentarerna, ni peppar mig <3

 • ISA skriver:

  Åh jaaa vädret i helgen gjorde ju alla helt lyckliga känns det som. Vilken solenergi va!! Blir alltid så hungrig av din blogg Bianca, haha. Bästa matbilderna <3

 • YaYa :) skriver:

  Hej Bianca!
  Du är en sån stor inspiration mode-mässigt , men även för ditt naturliga sätt. Du verkar vara en jordnära tjej med fina värderingar.
  Du ser sund ut och är helt enkelt en sån naturlig skönhet. Ditt spralliga sätt är lätt att tycka om, du är en grym tjej. Kör hårt och fortsätt vara du <3 !

  Jag har även en fråga, de gröna byxorna du hade på dig på mello-finalen. Dom var från zara, men vet du vad dom heter? Zaras kläder har något namn har jag för mig eller något nummer- brukar finnas på lapparna inuti. SNÄLLA Bianca, kan inte du titta vad dom heter /vilka siffror de har. åker sällan in till Stockholm, så tänkte ringa innan och höra om dom finns inne- åker då in enbart för byxorna . TACK ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 • Ida Nyman skriver:

  Låter som en härlig söndag!! Och visst blir man glad när det är sol! Kram fina du <3 <3

 • Julia skriver:

  Härligt med mat å mys 🙂

 • Signe Palm skriver:

  Hej! ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET!❤️ Du värkar ha det skitmysigy!❤️ Jag har ingen aning när du lägger upp, men när kommer en ny video på youtube??? hoppas du har det skitmysigy!❤️?❤️

 • Tina skriver:

  Du! Glöm inte att du e grym? radera alla hat skit som kommer. Jag e 37 å en äldre variation av dig så kör på… Du lever bara detta livet en gång?

 • Bella skriver:

  Gud så gott det där såg ut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *