FOR SPRING

Inlägget innehåller adlinks 

Vit jacka – klick // Svart jacka – klick // Jeans jacka – klick // Rosa jacka – klick // Orange jacka – klick // Beige jacka – klick

Asså hur härligt att klockan är 18 och solen har fortfarande inte gått ner från himlen…!!! Älskart!!

Jag har precis filmat klart för Wahlgrens Värld och ligger nu i min nya soffa som kom idag (samma fast beige från Benington) och jobbar lite framför datorn innan jag ska bestämma mig för hur kvällen ska se ut. Antingen tvingar jag hit mamma & Theo på middag eller så möter jag Linnea & Lukas på kvällshäng. Måste dock somna tidigt ikväll då mitt flyg till Palma imorgon går riktigt tidigt!! Ser så mycket fram emot häng hos pappa och massa massa pasta 🙂

Phillipe lämnade Sthlm idag vilket suger men förhoppningsvis så syns vi redan nästa vecka 🙂 Saknar honom redan <3

NU – datajobb i soffan samtidigt som New Girl går på tv, älskar älskar älskar den serien!!

29 reaktioner på “FOR SPRING”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *